Leiebiler i Rhodos, Hellas

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Rhodos, Hellas? Start søket her

Rhodos, Rhodos, Hellas
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Rhodos, Rhodos, Hellas
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Rhodos

Alle større selskaper som leier ut biler i Rhodos, Hellas
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

8,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
15 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Rhodos

Hvor gammel må man være for å leie bil i Rhodos?

Aldersgrense for bilutleie i Rhodos varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Noen utleiere har en øvre aldersgrense på 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 80 km/t på landevei. På motorvei er det fartsgrense på 120 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 10 år skal ha barnesete. Bensinstasjoner er som regel åpne fra syv om morgenen til syv om kvelden. Det er promillegrense på 0,5 i Hellas. Det er ofte skilter på både gresk og engelsk, men det kan være vanskelig å få øye på de, så det gjelder å være oppmerksom. Det er mer trafikk under sommermånedene og veiene på sørsiden av øya har noe lavere standard enn resten.

Parkering

Når du har leiebil i Rhodos kan det være vanskelig å finne parkering dersom du er i den gamle delen av byen. Dersom du vil utforske byen er det best å finne parkeringsplasser litt utenfor sentrum. Du finner for eksempel parkeringsplasser ved hovedhavnen. I tillegg til parkeringsplasser og parkeringshus, er det ulike parkeringssoner for gateparkering i Rhodos. Dette er gul sone, der du ikke kan parkere, blå sone, hvor du må betale for å parkere og hvit sone, som betyr gratis parkering. Du betaler med kort eller kontant i billettautomatene. Det er også mange hoteller og ferieleiligheter som har parkeringsplasser til gjestene sine.

Utfluktsmål i og rundt Rhodos

På familieferie med leiebil i Rhodos finnes det mange muligheter for spennende bilturer. Denne øya har mange tradisjonelle landsbyer og fine strender som dere kan oppdage sammen. Det er perfekt å dra på dagsturer langs med øyas kyst, enten på vest- eller sørkysten. Dere kan for eksempel kjøre til Lindos som ligger 50 minutter med bil fra Rhodos by. Dere kjører langs med kysten til øylandsbyen som er tidligere hovedstad på Rhodos. Her er blant annet Athena Lindia, en gammel akropolis og landemerke på toppen av et fjell med flott utsikt. Videre kan dere fra til Kattavia som også ligger omtrent 50 minutter utenfor Rhodos by. Dette er den sørligste byen på øya. Like utenfor kan dere besøke det sørligste punktet, som heter Prasonisi.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Rhodos er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen for leie av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Rhodos, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Rhodos trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Rhodos kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Rhodos. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Rhodos, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Rhodos Diagoras flyplass

Leiebiler i Rhodos

2 386 brukere har sett etter leiebiler i Rhodos med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Rhodos for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz, Budget og Alamo er noen av selskapene i Rhodos som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Rhodos. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Rhodos har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Rhodos tilbys av AbbyCar Car Rentals som har 5 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 62 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Rhodos fra AbbyCar Car Rentals ligger på 236 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Rhodos, Hellas?

Flertallet av leiebilselskapene i Rhodos tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Hertz, Budget og Alamo har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Rhodos, Hellas?

Fartsgrensen i Rhodos er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Rhodos har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Rhodos, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvordan er været i Rhodos, Hellas i september?

I september har Rhodos vanligvis en nedbørsmengde på 6 mm og en gjennomsnittstemperatur på 25 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Rhodos ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Rhodos har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Rhodos representativt for resten av South Aegean?

Reisende som skal kjøre fra Rhodos på en biltur rundt omkring i South Aegean eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C, og ca. 31,8 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Rhodos

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Rhodos

Utforsk flere leiebiler i Rhodos

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Adamantas, Karpathos og Kos i Rhodos

Start planleggingen av reisen til Rhodos