Leiebil Dubrovnik - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Dubrovnik? Start søket her

Dubrovnik, Kroatia
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Dubrovnik, Kroatia
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Dubrovnik

Alle større selskaper som leier ut biler i Dubrovnik
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.7

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.1

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.8

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 3.2

Poengsummen er basert på 5 vurderinger


Informasjon om reisen din til Dubrovnik

Hvor gammel må man være for å leie bil i Dubrovnik?

Aldersgrense for bilutleie i Dubrovnik varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veien E59 og E70.

Parkering

Det kan være vanskelig å finne parkering med leiebil i Dubrovnik, men mange hoteller og ferieleiligheter har gratis parkering til sine gjester. Dersom du uansett skal kjøre bilen rundt i byen og lurer på hvor du skal parkere, er det lurt å være obs på de ulike parkeringssonene. Det finnes fem parkeringssoner i byen, rød, lilla, grønn, gul og blå. Her er det avgift for å parkere og prisen varierer i de ulike sonene. Du kan kjøpe parkeringsbillett i automater nær parkeringen din. Det finnes også parkeringshus. Dette er blant annet Iza Grada som ligger ved gamlebyen. Ved byens hav finner du parkeringshuset Gruz port parking. Det kan være enklere å parkere bilen i parkeringshus eller parkere et stykke unna gamlebyen, fordi rundt inngangene til gamlebyen er det mye trafikk.

Utfluktsmål i og rundt Dubrovnik

På familieferie med leiebil i Dubrovnik har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. Hvis dere først vil ha en dag med opplevelser i selve byen, kan dere parkere bilen i parkeringshuset ved gamlebyen og gå inn i den bilfrie festningen. Her er det masse restauranter og fra kaia kan dere ta båten over til badeøya Lokrum. Vil dere ha utsikt kan dere gå turen som går oppå gamlebyens høye vegger. For enda bedre utsikt utover det vakre, blå havet og byen kan dere ta taubanen opp i fjellet. Dere kan også kjøre til flere strender langs kysten, som Bellevue Beach. Kjører dere omtrent 20 minutter ut fra Dubrovnik kommer dere til den koselige havnebyen Cavtat som også er verdt et besøk.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Dubrovnik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dubrovnik,, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Dubrovnik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Dubrovnik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Dubrovnik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Dubrovnik til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Dubrovnik flyplass

Leiebiler i Dubrovnik

Så langt i februar har 230 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Dubrovnik.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Dubrovnik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Dubrovnik innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, National og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Dubrovnik i mars?

For å leie en bil i Dubrovnik for en helg i mars, har vi funnet priser så lave som 273 kr med gjennomsnitt på 953 kr. For leie i langhelg var laveste pris 65 kr, med flere alternativer rundt 345 kr.

Hvilket leiebilselskap i Dubrovnik har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har GREEN MOTION de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 149 kr/dag for en leiebil i Dubrovnik. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Dubrovnik er 44 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dubrovnik?

Flertallet av leiebilselskapene i Dubrovnik tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, National og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dubrovnik i mars?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Dubrovnik i mars. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 104 mm og temperaturene ligger på ca. 13 °C. Å leie en Økonomi i Dubrovnik vil koste deg i gjennomsnitt 240 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dubrovnik har flest utleiesteder?

Budget har flest utleiesteder i Dubrovnik med 2 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 676 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Dubrovnik?

Fartsgrensen i bysonen i Dubrovnik er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Dubrovnik ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Dubrovnik, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Dubrovnik, Kroatia i februar?

I februar har Dubrovnik vanligvis en nedbørsmengde på 125 mm og en gjennomsnittstemperatur på 8 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Dubrovnik ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Klimaet i Dubrovnik i februar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Dubrovnik. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Dubrovnik, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai i10, Hyundai Accent og Ford Focus.

Er været i Dubrovnik representativt for resten av Dubrovnik-Neretva?

Hvis du ser etter en leiebil i Dubrovnik for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Dubrovnik-Neretva vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 84,5 mm.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Split, Zagreb og Pula i Kroatia

Leiebiler på flyplasser i Dubrovnik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Dubrovnik

Finn hotell og fly til Dubrovnik

 • Få den siste informasjonen om Dubrovnik flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Dubrovnik
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Dubrovnik mest populære nabolag

  Finn hoteller i Dubrovnik
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Dubrovnik