Leiebiler i Dubrovnik, Kroatia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Dubrovnik, Kroatia? Start søket her

Dubrovnik, Kroatia
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Dubrovnik, Kroatia
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Dubrovnik, Kroatia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

73 kr - 386 kr

Alle biltyper

149 kr - 698 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Dubrovnik i Kroatia, koster 101 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Dubrovnik i Kroatia, er i september. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 73 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Dubrovnik. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Dubrovnik kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Dubrovnik funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Dubrovnik

Alle større selskaper som leier ut biler i Dubrovnik, Kroatia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

8,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,3

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

5,3

Valuta for pengene

4,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

3,2

Gjennomsnittlig

2,6

Henting/levering

3,6

Valuta for pengene

3,2
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Dubrovnik

Hvor gammel må man være for å leie bil i Dubrovnik?

Aldersgrense for bilutleie i Dubrovnik varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 18 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette gjelder også for førere over 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 60 km/t når du kjører i tettstedsområder og 100 km/t når du kjører på landevei og 130 km/t på motorvei. Det er høyretrafikk som i Norge og man skal vike for skolebusser. Dersom du skal bruke mobil er det påbudt med handsfree. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 6 år skal ha tilpasset barnesete. Det er avgifter for å kjøre på veien E59 og E70.

Parkering

Det kan være vanskelig å finne parkering med leiebil i Dubrovnik, men mange hoteller og ferieleiligheter har gratis parkering til sine gjester. Dersom du uansett skal kjøre bilen rundt i byen og lurer på hvor du skal parkere, er det lurt å være obs på de ulike parkeringssonene. Det finnes fem parkeringssoner i byen, rød, lilla, grønn, gul og blå. Her er det avgift for å parkere og prisen varierer i de ulike sonene. Du kan kjøpe parkeringsbillett i automater nær parkeringen din. Det finnes også parkeringshus. Dette er blant annet Iza Grada som ligger ved gamlebyen. Ved byens hav finner du parkeringshuset Gruz port parking. Det kan være enklere å parkere bilen i parkeringshus eller parkere et stykke unna gamlebyen, fordi rundt inngangene til gamlebyen er det mye trafikk.

Utfluktsmål i og rundt Dubrovnik

På familieferie med leiebil i Dubrovnik har dere et perfekt utgangspunkt for å oppleve kysten av Kroatia. Mange veier går langs med det vakre havet og har fantastisk utsikt. Hvis dere først vil ha en dag med opplevelser i selve byen, kan dere parkere bilen i parkeringshuset ved gamlebyen og gå inn i den bilfrie festningen. Her er det masse restauranter og fra kaia kan dere ta båten over til badeøya Lokrum. Vil dere ha utsikt kan dere gå turen som går oppå gamlebyens høye vegger. For enda bedre utsikt utover det vakre, blå havet og byen kan dere ta taubanen opp i fjellet. Dere kan også kjøre til flere strender langs kysten, som Bellevue Beach. Kjører dere omtrent 20 minutter ut fra Dubrovnik kommer dere til den koselige havnebyen Cavtat som også er verdt et besøk.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Dubrovnik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Dubrovnik,, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Dubrovnik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Dubrovnik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Dubrovnik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Dubrovnik, Kroatia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Dubrovnik flyplass

Leiebiler i Dubrovnik

Så langt i september har 4 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Dubrovnik.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Dubrovnik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Dubrovnik innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Thrifty og Enterprise. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Dubrovnik har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har GREEN MOTION de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 152 kr/dag for en leiebil i Dubrovnik. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 3 utleiestedene deres i Dubrovnik er 45 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Dubrovnik, Kroatia?

Flertallet av leiebilselskapene i Dubrovnik tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Alamo, Thrifty og Enterprise har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Dubrovnik i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Dubrovnik i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 198 mm og temperaturene ligger på ca. 12 °C. Å leie en Økonomi i Dubrovnik vil koste deg i gjennomsnitt 245 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Dubrovnik har flest utleiesteder?

GREEN MOTION har flest utleiesteder i Dubrovnik, Kroatia med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 152 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Dubrovnik, Kroatia?

Fartsgrensen i bysonen i Dubrovnik er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Dubrovnik ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Hvis du leier en bil i Dubrovnik, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Dubrovnik, Kroatia i september?

I september har Dubrovnik vanligvis en nedbørsmengde på 101 mm og en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Dubrovnik ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Dubrovnik har vanligvis høye temperaturer i september, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Dubrovnik representativt for resten av Dubrovnik-Neretva?

Hvis du ser etter en leiebil i Dubrovnik for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Dubrovnik-Neretva vanligvis har en temperatur på 21 °C, og en forventet nedbørsmengde på 63,5 mm.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Split, Zagreb og Pula i Kroatia

Leiebiler på flyplasser i Dubrovnik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Dubrovnik

Start planleggingen av reisen til Dubrovnik