Leiebil Naxos, Hellas - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Naxos, Hellas? Start søket her

Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Hellas
21. apr. — 28. apr.
Samme leveringssted
Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Hellas
on. 21.4.
middag
on. 28.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Naxos

Alle større selskaper som leier ut biler i Naxos, Hellas
Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Avstand fra Naxos, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Naxos flyplass

Leiebiler i Naxos

Så langt i april har det vært 9 søk på momondo for leiebiler i Naxos.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Naxos for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Naxos. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Naxos har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Naxos tilbys av SURPRICE CAR RENTAL som har 10 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 271 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Naxos fra SURPRICE CAR RENTAL ligger på 277 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Naxos, Hellas?

Alle leiebilselskapene i Naxos har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Naxos inkluderer Alamo, Enterprise og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Naxos har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL er veldig populær i Naxos, Hellas ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 10 utleiesteder i Naxos, Hellas, og du kan forvente deg å betale ca. 277 kr/dag for leiebilen din i Naxos, Hellas.

Hva er fartsgrensen i Naxos, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Naxos, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Naxos ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Naxos, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Naxos, Hellas i april?

Temperaturen i Naxos i april ligger normalt på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 18 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Naxos i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Naxos. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Naxos, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Fiat Panda og Chevrolet Spark.

Er været i Naxos representativt for resten av South Aegean?

Reisende som skal kjøre fra Naxos på en biltur rundt omkring i South Aegean eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 16 °C, og ca. 34,8 mm nedbør.


Utforsk flere leiebiler i Naxos and Lesser Cyclades

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Adamantas, Karpathos og Kos i Naxos and Lesser Cyclades

Finn hotell og fly til Naxos