Leiebil Las Vegas, Nevada - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Las Vegas, NV? Start søket her

Las Vegas, NV, USA
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Las Vegas, NV, USA
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Las Vegas

Alle større selskaper som leier ut biler i Las Vegas, NV
7,9
Bra
222 vurderinger30 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,7
6,5
Bra
108 vurderinger15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,3
5,9
Ok
120 vurderinger6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

5,7

Valuta for pengene

5,9
5,9
Ok
615 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

5,4

Valuta for pengene

6,0
5,7
Ok
322 vurderinger8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,4

Henting/levering

5,2

Valuta for pengene

5,7
5,5
Ok
442 vurderinger21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,2

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

5,5
4,6
Ok
330 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,1

Gjennomsnittlig

4,3

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,7
8,2
Fantastisk
58 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om reisen din til Las Vegas

Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Vegas?

Aldersgrense for bilutleie i Las Vegas er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Las Vegas bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph, som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Når du skal finne parkering med leiebil i Las Vegas kan du se etter gateparkering. Da står det parkeringsskilt som indikerer tidsrommet du kan parkere der, og du betaler i automatene som står langs gaten. Det er også en rekke hoteller som har reservert parkering for gjestene sine, fordi det er mange som kommer hit med bil. Du kan også benytte deg av parkeringsplasser eller parkeringshus rundt i byen. Mirage Parking er en parkeringsplass som ligger i Buccaneer Blvd. Du kan også bruke parkeringshusene City of Las Vegas Parking Garage og Downtown Grand Parking Garage, blant annet.

Utfluktsmål i og rundt Las Vegas

Har du leiebil i Las Vegas er du og vennegjengen din kort vei fra mye moro. Dere bør virkelig kjøre opp og ned den berømte Las Vegas Strip, og besøke de berømte hotellene som har både underholdningsshow, kortspill og restauranter. Vil dere oppleve mer av området rundt Las Vegas, kan dere kjøre til Red Rock Canyon. Dette er en nasjonalpark der man kan gå turer og klatre. Det tar omtrent 20 minutter å kjøre hit fra sentrum av byen. Vil dere oppleve mer spennende natur, bør dere kjøre til selveste Grand Canyon. Det tar omtrent to timer med bil hit. Her kan man gå turer med guide og se det fantastiske landskapet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Las Vegas er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Las Vegas, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Las Vegas må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Las Vegas kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Las Vegas. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Las Vegas, NV til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Las Vegas Mccarran flyplass

Leiebiler i Las Vegas

Så langt i mai har 61 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Las Vegas.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Las Vegas for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og Sixt er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Las Vegas. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Las Vegas har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Las Vegas tilbys av Alamo som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 269 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Las Vegas fra Alamo ligger på 642 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Las Vegas, NV?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Las Vegas ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Las Vegas. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Las Vegas i juni?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i Las Vegas i løpet av juni er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom Las Vegas har en gjennmomsnittstemperatur på 34 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 10 mm i løpet av juni. Å leie en Kabriolet i Las Vegas vil koste deg i gjennomsnitt 913 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Las Vegas har flest utleiesteder?

Hertz har 21 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 547 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Las Vegas, NV?

Reisende som leier en bil i Las Vegas må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 40 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Las Vegas er vanligvis 120 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Las Vegas, NV i mai?

De som ønsker å leie bil i Las Vegas i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 25 °C og en nedsbørsmengde på omkring 3 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Las Vegas har vanligvis høye temperaturer i mai, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Las Vegas representativt for resten av Nevada?

Hvis du ser etter en leiebil i Las Vegas for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mai, er det viktig at du vet at resten av Nevada vanligvis har en temperatur på 25 °C, og en forventet nedbørsmengde på 3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Las Vegas

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Las Vegas

Finn hotell og fly til Las Vegas