Leiebiler i Athen, Hellas

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Athen, Hellas? Start søket her

Athen, AT, Hellas
29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Athen, AT, Hellas
fr. 29.10.
12:00
fr. 5.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Athen, Hellas bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

17 kr - 436 kr

Alle biltyper

17 kr - 759 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Athen i Hellas, koster 147 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Athen i Hellas, er i november. Prisen er 89 % lavere enn resten av året med en pris på kun 17 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Athen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Athen i Hellas, koster 224 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Athen i Hellas, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 238 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Athen funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Athen

Alle større selskaper som leier ut biler i Athen, Hellas
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,7
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

8,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

5,9
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

6,0
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
12 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Athen

Med en leiebil i Athen kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt rundt til de nærliggende områdene. Du finner de fleste store bilutleieselskaper her, og du kan som regel velge fritt mellom alle mulige biltyper. Enten du ønsker en rimelig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du dra nytte av fordeler som fri kilometer, gratis kansellering innen 24 t og gode drivstoffvilkår. Ofte er også ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert i leieavtalen. Dersom du ser etter billig billeie kan det være en god idé å være tidlig ute for å få med deg gode tilbud på ulike leiebiler.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Athen?

Du må være minimum 21 år for å kjøre bil i Hellas, men de fleste selskaper for bilutleie krever at du har hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her. I tillegg er det ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner for unge sjåfører under 25 år, som eksempelvis kan være begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Hellas er det viktig at du bruker sunn fornuft når det gjelder trafikk- og kjøreregler. De som sitter i forsetet er pålagt å bruke setebelte, men det anbefales at alle som sitter i bilen bruker det. Barn under 10 år kan ikke sitte i forsetet, og du skal som regel ikke bruke bilhornet med mindre det er et nødstilfelle.

Parkering

Som i de fleste storbyer kan det være vanskelig å parkere i Athen, og selv om det er mange parkeringsplasser her, er det også stor rift om dem. Du finner gateparkering på kryss og tvers av byen, i tillegg til parkeringsplasser ved større institusjoner og mange severdigheter. Dersom du skal ha en leiebil i Athen er det også en god idé å sjekke opp muligheten for parkering ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Athen

Hovedstaden i Hellas er en historisk by full av spennende severdigheter, og Akropolis er nok den mest kjente av dem alle. Dette unike symbolet på gresk kultur har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1987, og er et av verdens viktigste monumenter. Videre bør du se Zevs-tempelet sørøst for Akropolis, og den Panathenske stadion hvor verdens første olympiske leker i moderne tid ble arrangert. Se også det best bevarte tempelet fra antikke Hellas, Hefaisteion, og besøk den romerske agora i gamlebyen Plaka. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske ikke bare Athen, men også andre spennende nærliggende områder. Kjør til andre byer og steder på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller i en uke, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er som regel inkludert i leieavtalen din, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Disse sørger for at du er dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader og hærverk på egen bil, og innbrudd i eller tyveri av bilen. Andre forsikringer bør du kjøpe utenom, og dette kan blant annet være utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Athen, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke førerkortet ditt fra Norge når du skal leie bil i Athen, så lenge det er det vanlige, rosa kortet som utstedes i Norge. Allikevel anbefaler NAF at du ordner deg et internasjonalt førerkort.

Hvor i Athen kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere bilen enten i sentrum eller ved Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn.


Avstand fra Athen, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Athen Eleftherios V. flyplass

Leiebiler i Athen

4 brukere har sett etter leiebiler i Athen med momondo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Athen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Alamo og Budget er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Athen. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Athen som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Athen har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Athen er Centauro med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 213 kr fra utleiested i Athen. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Centauro i Athen med en pris på 80 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Athen, Hellas?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Athen. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Athen tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Athen i November?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Athen i November. Temperaturer på i gjennomsnitt 12 °C og en nedbørsmengde på 64 mm i løpet av November betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Athen vil koste deg i gjennomsnitt 751 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Athen har flest utleiesteder?

Europcar har flest utleiesteder i Athen, Hellas med 5 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 361 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Athen, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Athen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Athen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Athen, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Athen, Hellas i oktober?

De som ønsker å leie bil i Athen i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 20 °C og en nedsbørsmengde på omkring 48 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Athen har vanligvis høye temperaturer i oktober, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Athen representativt for resten av Attica?

Klimaet i Attica i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 48 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Athen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Athen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Athen

Start planleggingen av reisen til Athen