Leiebiler i Athen, Attica

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Athen, Attica? Start søket her!

Athen, Attica, Hellas
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
Athen, Attica, Hellas
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Athen, Attica

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Athen, Attica nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

59 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

31 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

73 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

63 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

45 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

92 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Volvo V40
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Ford S-MAX
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Vauxhall Mokka

Viktig informasjon om leiebiler i Athen

Med en leiebil i Athen kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt rundt til de nærliggende områdene. Du finner de fleste store bilutleieselskaper her, og du kan som regel velge fritt mellom alle mulige biltyper. Enten du ønsker en rimelig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du dra nytte av fordeler som fri kilometer, gratis kansellering innen 24 t og gode drivstoffvilkår. Ofte er også ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert i leieavtalen. Dersom du ser etter billig billeie kan det være en god idé å være tidlig ute for å få med deg gode tilbud på ulike leiebiler.

Du må være minimum 21 år for å kjøre bil i Hellas, men de fleste selskaper for bilutleie krever at du har hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her. I tillegg er det ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner for unge sjåfører under 25 år, som eksempelvis kan være begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

Når du skal kjøre bil i Hellas er det viktig at du bruker sunn fornuft når det gjelder trafikk- og kjøreregler. De som sitter i forsetet er pålagt å bruke setebelte, men det anbefales at alle som sitter i bilen bruker det. Barn under 10 år kan ikke sitte i forsetet, og du skal som regel ikke bruke bilhornet med mindre det er et nødstilfelle.

Som i de fleste storbyer kan det være vanskelig å parkere i Athen, og selv om det er mange parkeringsplasser her, er det også stor rift om dem. Du finner gateparkering på kryss og tvers av byen, i tillegg til parkeringsplasser ved større institusjoner og mange severdigheter. Dersom du skal ha en leiebil i Athen er det også en god idé å sjekke opp muligheten for parkering ved overnattingsstedet ditt.

Hovedstaden i Hellas er en historisk by full av spennende severdigheter, og Akropolis er nok den mest kjente av dem alle. Dette unike symbolet på gresk kultur har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1987, og er et av verdens viktigste monumenter. Videre bør du se Zevs-tempelet sørøst for Akropolis, og den Panathenske stadion hvor verdens første olympiske leker i moderne tid ble arrangert. Se også det best bevarte tempelet fra antikke Hellas, Hefaisteion, og besøk den romerske agora i gamlebyen Plaka. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske ikke bare Athen, men også andre spennende nærliggende områder. Kjør til andre byer og steder på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller i en uke, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er som regel inkludert i leieavtalen din, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Disse sørger for at du er dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader og hærverk på egen bil, og innbrudd i eller tyveri av bilen. Andre forsikringer bør du kjøpe utenom, og dette kan blant annet være utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring.

Du kan bruke førerkortet ditt fra Norge når du skal leie bil i Athen, så lenge det er det vanlige, rosa kortet som utstedes i Norge. Allikevel anbefaler NAF at du ordner deg et internasjonalt førerkort.

Du kan velge å hente og levere bilen enten i sentrum eller ved Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn.


Tilbud på Athen, Attica bilutleie

Finn leiebil i Athen som passer for deg

Liten Leiebiler

20 kr - 665 kr

Alle biltyper

20 kr - 1 233 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Athen, Hellas er 256 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Athen, Hellas er i november. Prisen er 93 % lavere enn resten av året med bare 20 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Athen, Hellas er 313 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Athen, Hellas er i oktober. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 270 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Athen, Hellas er 518 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Athen, Hellas er i april. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 211 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Athen, Hellas er 300 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Athen, Hellas er i juni. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 211 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

39 kr/dag

7 sep.–9 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Athen

Alle større selskaper som leier ut biler i Athen, Attica
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

9,1

Hentes/Leveres

9,7

Value

9,4
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0
12 utleiesteder
12 utleiesteder
10 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Athen

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Athen

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

380 kr

Mest populære modell

Class Mini Car
Det mest populære bilutleiefirmaet i Athen funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og ADDCAR RENTAL
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Athen de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Athen er 380 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 762 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Athen de siste 7 dagene er Class Mini Car. Våre brukere foretrekker også Skoda Citigo som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Athen

Attraksjoner i nærheten:

Akropolis19,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Akropolis154,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Akropolis135,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Athen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Athen

Kjøre med en leiebil i Athen - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Athen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Den billigste leverandøren i Athen er Right Cars med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 303 kr fra 2 utleiesteder i Athen. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Right Cars i Athen med en pris på 144 kr.

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Athen. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Athen tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Med gjennomsnittstemperaturer på 20 °C og en nedsbørsmengde på 48 mm, er det beste leiebilalternativet for september en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Athen er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Athen vil koste deg i gjennomsnitt 664 kr/dag.

Avis har flest utleiesteder i Athen, Hellas med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 1 252 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Athen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Athen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Athen, er fartsgrensen 130 km/t.

De som ønsker å leie bil i Athen i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C og en nedsbørsmengde på omkring 7 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Klimaet i Attica i august innebærer vanligvis temperaturer på 28 °C og en forventet nedbørsmengde på 7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Athen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Athen

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Athen

Leiebiltyper som er populære i Athen

Lei en av disse populære biltypene i Athen

Start planleggingen av reisen til Athen


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Athen er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Athen, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, enten det er leiebiler i Athen eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Athen.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Athen på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Athen med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.