Leiebil Athen, Hellas - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Athen, Hellas? Start søket her

Athen, AT, Hellas
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Athen, AT, Hellas
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Athen

Alle større selskaper som leier ut biler i Athen, Hellas
7,9
Bra
14 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,7
6,7
Bra
4 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,0
6,4
Bra
1 vurdering11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

6,0
5,4
Ok
5 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

4,8

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

4,8
3,2
Middelmådig
2 vurderinger10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
0,0
Forferdelig
12 utleiesteder
0,0
Forferdelig
10 utleiesteder
0,0
Forferdelig
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Athen

Med en leiebil i Athen kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt rundt til de nærliggende områdene. Du finner de fleste store bilutleieselskaper her, og du kan som regel velge fritt mellom alle mulige biltyper. Enten du ønsker en rimelig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du dra nytte av fordeler som fri kilometer, gratis kansellering innen 24 t og gode drivstoffvilkår. Ofte er også ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert i leieavtalen. Dersom du ser etter billig billeie kan det være en god idé å være tidlig ute for å få med deg gode tilbud på ulike leiebiler.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Athen?

Du må være minimum 21 år for å kjøre bil i Hellas, men de fleste selskaper for bilutleie krever at du har hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her. I tillegg er det ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner for unge sjåfører under 25 år, som eksempelvis kan være begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Hellas er det viktig at du bruker sunn fornuft når det gjelder trafikk- og kjøreregler. De som sitter i forsetet er pålagt å bruke setebelte, men det anbefales at alle som sitter i bilen bruker det. Barn under 10 år kan ikke sitte i forsetet, og du skal som regel ikke bruke bilhornet med mindre det er et nødstilfelle.

Parkering

Som i de fleste storbyer kan det være vanskelig å parkere i Athen, og selv om det er mange parkeringsplasser her, er det også stor rift om dem. Du finner gateparkering på kryss og tvers av byen, i tillegg til parkeringsplasser ved større institusjoner og mange severdigheter. Dersom du skal ha en leiebil i Athen er det også en god idé å sjekke opp muligheten for parkering ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Athen

Hovedstaden i Hellas er en historisk by full av spennende severdigheter, og Akropolis er nok den mest kjente av dem alle. Dette unike symbolet på gresk kultur har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1987, og er et av verdens viktigste monumenter. Videre bør du se Zevs-tempelet sørøst for Akropolis, og den Panathenske stadion hvor verdens første olympiske leker i moderne tid ble arrangert. Se også det best bevarte tempelet fra antikke Hellas, Hefaisteion, og besøk den romerske agora i gamlebyen Plaka. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske ikke bare Athen, men også andre spennende nærliggende områder. Kjør til andre byer og steder på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller i en uke, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er som regel inkludert i leieavtalen din, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Disse sørger for at du er dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader og hærverk på egen bil, og innbrudd i eller tyveri av bilen. Andre forsikringer bør du kjøpe utenom, og dette kan blant annet være utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Athen, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke førerkortet ditt fra Norge når du skal leie bil i Athen, så lenge det er det vanlige, rosa kortet som utstedes i Norge. Allikevel anbefaler NAF at du ordner deg et internasjonalt førerkort.

Hvor i Athen kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere bilen enten i sentrum eller ved Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 29/05/2019).


Avstand fra Athen, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Athen Eleftherios V. flyplass

Leiebiler i Athen

91 brukere har sett etter leiebiler i Athen med momondo i mai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Athen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Athen. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Athen som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Athen har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Athen er Centauro med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 213 kr fra utleiested i Athen. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Centauro i Athen med en pris på 80 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Athen, Hellas?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Athen. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Athen tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Athen i juni?

Med gjennomsnittstemperaturer på 28 °C og en nedsbørsmengde på 5 mm, er det beste leiebilalternativet for juni en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Athen er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Athen vil koste deg i gjennomsnitt 618 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Athen har flest utleiesteder?

SURPRICE CAR RENTAL har flest utleiesteder i Athen, Hellas med 6 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 290 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Athen, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Athen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Athen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Athen, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Athen, Hellas i mai?

De som ønsker å leie bil i Athen i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 21 °C og en nedsbørsmengde på omkring 15 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Athen har vanligvis høye temperaturer i mai, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Athen representativt for resten av Attica?

Klimaet i Attica i mai innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 15 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Athen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Athen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Athen

Finn hotell og fly til Athen