Leiebiler i Athen, Attica

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Athen, Attica? Start søket her!

Athen, Attica, Hellas
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Athen, Attica, Hellas
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Athen

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Athen

Hvilket leiebilselskap er billigst i Athen?

De billigste leiebilene i Athen finner man som regel hos Payless. Ved bestilling med Payless, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 85 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Athen er 85 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Athen har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Athen, with 12 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Athen?

Ifølge dataene våre er Suzuki Celerio den mest populære bilen å leie i Athen. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Suzuki Celerio for så lite som 126 kr/dag i Athen, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 270 kr/dag. En annen populær bil å leie i Athen, er Skoda Citigo som i gjennomsnitt koster 296 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 134 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Athen, Attica

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Athen, Attica
Økonomi97 kr/dag
Kompakt130 kr/dag
Medium158 kr/dag
Mini91 kr/dag
Minibuss487 kr/dag
Kompakt SUV156 kr/dag
Medium SUV215 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Athen

Med en leiebil i Athen kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt rundt til de nærliggende områdene. Du finner de fleste store bilutleieselskaper her, og du kan som regel velge fritt mellom alle mulige biltyper. Enten du ønsker en rimelig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du dra nytte av fordeler som fri kilometer, gratis kansellering innen 24 t og gode drivstoffvilkår. Ofte er også ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring inkludert i leieavtalen. Dersom du ser etter billig billeie kan det være en god idé å være tidlig ute for å få med deg gode tilbud på ulike leiebiler.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Athen?

Du må være minimum 21 år for å kjøre bil i Hellas, men de fleste selskaper for bilutleie krever at du har hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her. I tillegg er det ofte ekstra gebyrer og visse restriksjoner for unge sjåfører under 25 år, som eksempelvis kan være begrensninger i hvilken biltype du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Når du skal kjøre bil i Hellas er det viktig at du bruker sunn fornuft når det gjelder trafikk- og kjøreregler. De som sitter i forsetet er pålagt å bruke setebelte, men det anbefales at alle som sitter i bilen bruker det. Barn under 10 år kan ikke sitte i forsetet, og du skal som regel ikke bruke bilhornet med mindre det er et nødstilfelle.

Parkering

Som i de fleste storbyer kan det være vanskelig å parkere i Athen, og selv om det er mange parkeringsplasser her, er det også stor rift om dem. Du finner gateparkering på kryss og tvers av byen, i tillegg til parkeringsplasser ved større institusjoner og mange severdigheter. Dersom du skal ha en leiebil i Athen er det også en god idé å sjekke opp muligheten for parkering ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Athen

Hovedstaden i Hellas er en historisk by full av spennende severdigheter, og Akropolis er nok den mest kjente av dem alle. Dette unike symbolet på gresk kultur har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1987, og er et av verdens viktigste monumenter. Videre bør du se Zevs-tempelet sørøst for Akropolis, og den Panathenske stadion hvor verdens første olympiske leker i moderne tid ble arrangert. Se også det best bevarte tempelet fra antikke Hellas, Hefaisteion, og besøk den romerske agora i gamlebyen Plaka. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å utforske ikke bare Athen, men også andre spennende nærliggende områder. Kjør til andre byer og steder på egen hånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller i en uke, er det viktig at du har de nødvendige forsikringene på plass. Noen forsikringer er som regel inkludert i leieavtalen din, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Disse sørger for at du er dekket for skader på tredjeparter, inkludert andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader og hærverk på egen bil, og innbrudd i eller tyveri av bilen. Andre forsikringer bør du kjøpe utenom, og dette kan blant annet være utvidet kaskoforsikring, personlig ulykkesforsikring, rednings- og assistanseforsikring og frontruteforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Athen, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke førerkortet ditt fra Norge når du skal leie bil i Athen, så lenge det er det vanlige, rosa kortet som utstedes i Norge. Allikevel anbefaler NAF at du ordner deg et internasjonalt førerkort.

Hvor i Athen kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere bilen enten i sentrum eller ved Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn.


Tilbud på Athen, Attica bilutleie

Finn leiebil i Athen som passer for deg

Liten Leiebiler

179 kr - 637 kr

Alle biltyper

226 kr - 1 207 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Athen, Hellas er 325 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Athen, Hellas er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 179 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Athen, Hellas er 390 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Athen, Hellas er i januar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Athen, Hellas er 596 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Athen, Hellas er i oktober. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 585 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Athen, Hellas er 350 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Athen, Hellas er i november. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 93 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Athen, Hellas er 593 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Athen, Hellas er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 502 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Athen Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Athen, Hellas er 515 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Athen, Hellas er i februar. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 107 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Athen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Athen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

91 kr/dag

2 okt.–8 okt.
Volkswagen up!
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

91 kr/dag

2 okt.–8 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

97 kr/dag

2 okt.–8 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Athen

Alle større selskaper som leier ut biler i Athen, Attica

Avance Rent a Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,0

Hertz

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

6,0

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

4,6

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,2

Dollar

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,3

Hentes/Leveres

4,2

Value

4,8

Europcar

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sunnycars

12 utleiesteder

Thrifty

10 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Athen

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Athen

Mest populære selskap

ADDCAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

249 kr

Mest populære modell

Suzuki Celerio
Det mest populære bilutleiefirmaet i Athen funnet på momondo denne måneden er ADDCAR RENTAL . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Autounion Car Rental og Volta 4U
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Athen de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Athen er 249 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 354 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Athen de siste 7 dagene er Suzuki Celerio. Våre brukere foretrekker også Skoda Citigo som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Athen

Attraksjoner i nærheten:

Syntagmaplassen19,0 km
Akropolis19,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Syntagmaplassen154,1 km
Akropolis154,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Syntagmaplassen135,1 km
Akropolis135,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Athen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Athen

Kjøre med en leiebil i Athen - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Athen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Athen, Hellas?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Athen. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Athen tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Athen i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Athen i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 15 °C og en nedbørsmengde på 55 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Athen vil koste deg i gjennomsnitt 969 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Athen, Hellas?

Hvis du leier et kjøretøy i Athen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Athen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Athen, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Opel Vivaro i Athen?

Hvordan er været i Athen, Hellas i september?

De som ønsker å leie bil i Athen i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 24 °C og en nedsbørsmengde på omkring 10 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Athen representativt for resten av Attica?

Klimaet i Attica i september innebærer vanligvis temperaturer på 24 °C og en forventet nedbørsmengde på 10 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Athen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Athen fra biler sist?

Pris for Athen fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Athen fra biler?

Antall tilbydere fraAthen biler er 199 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Athen?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Athen. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Athen?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Athen. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Athen

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Athen

Leiebiltyper som er populære i Athen

Lei en av disse populære biltypene i Athen

Bilutleie i området av Athen

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Athen? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Athen


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Athen?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Athen er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Athen?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Athen, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Athen med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Athen eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Athen på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Athen.

Finner jeg utleiebiler i Athen som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Athen på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Athen med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Athen med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Athen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.