Leiebil Zagreb - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Zagreb? Start søket her

Zagreb, Kroatia
10. des. — 17. des.
Samme leveringssted
Zagreb, Kroatia
to. 10.12.
middag
to. 17.12.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Zagreb

Alle større selskaper som leier ut biler i Zagreb
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 11 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.2

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Informasjon om reisen din til Zagreb

Kulturbyen Zagreb ligger mellom flotte fjell og breddene av Savaelva i Kroatia. Det anbefales å leie bil en dag eller flere for å utforske alt dette vakre området har å friste med. Prisen avhenger av bilkategori og hvor mye utstyr den har. Det koster fra ca. 250 NOK og oppover for en liten og billig leiebil i Zagreb, mens kjøretøy med automatgir har en startpris på ca. 500 NOK. Du finner mange pålitelige og rimelige bilutleiere på momondo, og du kan enkelt sammenligne de ulike tilbudene, blant annet Alamo, Avis og Europcar. Fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer pleier å være inkludert i prisen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Zagreb?

Regelverket for billeie kan variere mellom de ulike selskapene, men du må som regel være minst 18 år gammel og hatt lappen i 12 måneder for å få leie bil i Zagreb. I tillegg må unge sjåfører under 25 år ofte betale et ekstragebyr per dag, og visse bilkategorier er forbeholdt eldre sjåfører.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er et par ting du bør ha i tankene før du kjører av sted med leiebilen din. Promillegrensen i Kroatia er 0,5 for sjåfører over 25 år og 0 for alle under 25 år. Kjørestilen er ofte litt mer amper enn her hjemme i Norge, og du bør passe godt på når du kjører i travle områder. Du bør også følge nøye med på fartsgrensene, ettersom politiet ofte har kontroll. Det er som oftest 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 130 km/t på motorvei. Du må betale veiavgift for å kunne benytte deg av de fleste av de flotte, nye motorveiene. Det finnes imidlertid mange idylliske gamleveier om du vil spare penger og se litt av naturen i samme slengen, for eksempel gamleveien fra Zagreb til Split. Det anbefales å bruke dagskjørelys.

Parkering

Det kan være ganske travelt i sentrum, og det kan være utfordrende å finne ledig gateparkering. Du bør lese skiltene nøye for å sjekke at du har lov til å stå parkert, og du kan kjøpe billett på en parkeringsautomat. Mange av de offentlige parkeringsplassene i sentrum er gratis på kveldstid og søndager. Det finnes imidlertid mange parkeringshus i byen som har god plass og er ganske rimelige. Det koster for eksempel 55 HRK (70 NOK) å stå parkert en hel dag i HRK Langov Square. Andre rimelige P-hus i sentrum inkluderer blant annet Tuškanac Parking Garage, Garage Cvjetni og Rebro Parking Garage. Det finnes også flere lademuligheter for elbil rundt omkring i byen, for eksempel i Garage Langic.

Utfluktsmål i og rundt Zagreb

Motorveiene i Kroatia er svært gode, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Du kan for eksempel kjøre til idylliske byer som Samobor, Kumrovec og Osijek. Det anbefales også å sette kursen mot den storslagne naturen. Innsjøene Plitvice Lakes er vakre nok til å ta pusten fra deg, og området ved Lake Bled er et eldorado for alle som vil dra på fjelltur, padle i kano, besøke majestetiske slott og billedskjønne kirker.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring for å minimere ansvaret ditt til kun egenandelen om noe skulle oppstå. Det kan bli svært kostbart å hoppe over disse, men de fleste bilutleierne i Europa inkluderer dem i prisen på leiebilen. Du kan velge å kjøpe superforsikringer som dekker de aller fleste skader og fjerner egenandelen om du føler det er tryggest. Det anbefales imidlertid å sjekke om du får noe dekket av kredittkort- og forsikringsselskapet ditt først.

Kan man bruke det norske førerkortet i Zagreb, eller må man ha et internasjonalt?

Det er ikke påkrevd å ha et internasjonalt førerkort i Kroatia, men det anbefales allikevel.

Hvor i Zagreb kan man hente og levere leiebilen?

Du kan både hente og levere leiebilen på Zagreb lufthavn eller på selskapets utleiestasjon i sentrum. Du velger ønsket sted når du bestiller bilen. Det er mulig å velge forskjellige hente- og leveringssteder, men enkelte bilutleiere kan kreve ekstra betalt for dette. (Informasjon kontrollert: 06/06/2019).


Avstand fra Zagreb til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Zagreb Franjo Tuđman flyplass

Leiebiler i Zagreb

I Desember har vi kjørt 83 søk etter leiebiler i Zagreb for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Zagreb for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Zagreb innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, National og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Zagreb har de billigste prisene på leiebiler?

ADDCAR RENTAL har generelt de billigste prisene per dag i Zagreb på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 66 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 50 kr/dag for leiebiler i Zagreb.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Zagreb?

Flertallet av leiebilselskapene i Zagreb tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, National og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Zagreb i Januar?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Zagreb i Januar. Zagreb har i gjennomsnitt 48 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 2 °C i Januar. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Zagreb vil koste deg i gjennomsnitt 609 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Zagreb har flest utleiesteder?

Zagreb har 4 utleiesteder som eies av GREEN MOTION med en gjennomsnittlig pris per dag på 77 kr.

Hva er fartsgrensen i Zagreb?

Reisende som leier en bil i Zagreb må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Zagreb er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Split, Dubrovnik og Pula i Kroatia

Finn hotell og fly til Zagreb

 • Få den siste informasjonen om Zagreb flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Zagreb
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Zagreb mest populære nabolag

  Finn hoteller i Zagreb
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Zagreb