Leiebiler i Zagreb

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Zagreb? Start søket her!

Zagreb, Kroatia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Zagreb, Kroatia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebiler innsikt og trender i Zagreb

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Zagreb

Hvilket leiebilselskap er billigst i Zagreb?

De billigste leiebilene i Zagreb finner man som regel hos Routes Car & Truck Rentals. Ved bestilling med Routes Car & Truck Rentals, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 70 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Zagreb er 360 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Zagreb har flest utleiesteder?

Mack has the most locations of any rental car company in Zagreb, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Zagreb?

Ifølge dataene våre er Opel Corsa den mest populære bilen å leie i Zagreb. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Opel Corsa for så lite som 44 kr/dag i Zagreb, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 314 kr/dag. En annen populær bil å leie i Zagreb, er Volkswagen Golf som i gjennomsnitt koster 179 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 72 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Zagreb

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Zagreb nedenfor
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

370 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

413 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

451 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

452 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Toyota Yaris
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

483 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Nissan Qashqai
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

484 kr/dag

5 aug.–25 aug.
Toyota C-HR
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

485 kr/dag

5 aug.–25 aug.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

546 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Golf
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

562 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen T-ROC

Viktig informasjon om leiebiler i Zagreb

Kulturbyen Zagreb ligger mellom flotte fjell og breddene av Savaelva i Kroatia. Det anbefales å leie bil en dag eller flere for å utforske alt dette vakre området har å friste med. Prisen avhenger av bilkategori og hvor mye utstyr den har. Det koster fra ca. 250 NOK og oppover for en liten og billig leiebil i Zagreb, mens kjøretøy med automatgir har en startpris på ca. 500 NOK. Du finner mange pålitelige og rimelige bilutleiere på momondo, og du kan enkelt sammenligne de ulike tilbudene, blant annet Alamo, Avis og Europcar. Fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer pleier å være inkludert i prisen.

Regelverket for billeie kan variere mellom de ulike selskapene, men du må som regel være minst 18 år gammel og hatt lappen i 12 måneder for å få leie bil i Zagreb. I tillegg må unge sjåfører under 25 år ofte betale et ekstragebyr per dag, og visse bilkategorier er forbeholdt eldre sjåfører.

Det er et par ting du bør ha i tankene før du kjører av sted med leiebilen din. Promillegrensen i Kroatia er 0,5 for sjåfører over 25 år og 0 for alle under 25 år. Kjørestilen er ofte litt mer amper enn her hjemme i Norge, og du bør passe godt på når du kjører i travle områder. Du bør også følge nøye med på fartsgrensene, ettersom politiet ofte har kontroll. Det er som oftest 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landevei og 130 km/t på motorvei. Du må betale veiavgift for å kunne benytte deg av de fleste av de flotte, nye motorveiene. Det finnes imidlertid mange idylliske gamleveier om du vil spare penger og se litt av naturen i samme slengen, for eksempel gamleveien fra Zagreb til Split. Det anbefales å bruke dagskjørelys.

Det kan være ganske travelt i sentrum, og det kan være utfordrende å finne ledig gateparkering. Du bør lese skiltene nøye for å sjekke at du har lov til å stå parkert, og du kan kjøpe billett på en parkeringsautomat. Mange av de offentlige parkeringsplassene i sentrum er gratis på kveldstid og søndager. Det finnes imidlertid mange parkeringshus i byen som har god plass og er ganske rimelige. Det koster for eksempel 55 HRK (70 NOK) å stå parkert en hel dag i HRK Langov Square. Andre rimelige P-hus i sentrum inkluderer blant annet Tuškanac Parking Garage, Garage Cvjetni og Rebro Parking Garage. Det finnes også flere lademuligheter for elbil rundt omkring i byen, for eksempel i Garage Langic.


Tilbud på Zagreb bilutleie

Finn leiebil i Zagreb som passer for deg

Liten Leiebiler

122 kr - 629 kr

Alle biltyper

138 kr - 1 225 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Zagreb, Kroatia er 284 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Zagreb, Kroatia er i desember. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 122 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zagreb. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zagreb kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Zagreb Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Zagreb, Kroatia er 511 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Zagreb, Kroatia er i november. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 133 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zagreb. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zagreb kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Zagreb Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Zagreb, Kroatia er 573 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Zagreb, Kroatia er i april. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 471 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zagreb. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zagreb kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Zagreb, Kroatia er 464 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Zagreb, Kroatia er i januar. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 133 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zagreb. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zagreb kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Zagreb SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Zagreb, Kroatia er 810 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Zagreb, Kroatia er i desember. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 383 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Zagreb. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Zagreb kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Zagreb Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

370 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

413 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

451 kr/dag

7 jul.–9 jul.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Zagreb

Alle større selskaper som leier ut biler i Zagreb

GREEN MOTION

5 utleiesteder

ACTIVE RENT A CAR

4 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder

ORYX

3 utleiesteder

Autounion Car Rental

2 utleiesteder

Mack

7 utleiesteder

Sunnycars

6 utleiesteder

FLEET

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Zagreb

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Zagreb

Mest populære selskap

Routes Car & Truck Rentals

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste leiebil

175 kr

Mest populære modell

Class Compact SUV
Det mest populære bilutleiefirmaet i Zagreb funnet på momondo denne måneden er Routes Car & Truck Rentals. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er GREEN MOTION og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Zagreb de siste 72 timene: Economy, Compact, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Zagreb er 175 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 337 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Zagreb de siste 7 dagene er Class Compact SUV. Våre brukere foretrekker også Opel Corsa som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Zagreb

Nedenfor er de mest populære hotellene i Zagreb

Kjøre med en leiebil i Zagreb - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Zagreb, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av leiebilselskapene i Zagreb tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som ACTIVE RENT A CAR, Avantcar og Enterprise Rent-A-Car har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Zagreb i juli. Zagreb har i gjennomsnitt 80 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 20 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Zagreb vil koste deg i gjennomsnitt 285 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Zagreb

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Zagreb

Leiebiltyper som er populære i Zagreb

Lei en av disse populære biltypene i Zagreb

Bilutleie i området av Zagreb

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Zagreb? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Zagreb


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Zagreb. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Zagreb, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.