Leiebiler i Miami, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Miami, Florida? Start søket her!

Miami, FL, USA
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Miami, FL, USA
to. 11.8.
12:00
to. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Miami, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Miami, Florida nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

54 kr/dag

10 aug.–31 aug.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

45 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

69 kr/dag

9 aug.–16 aug.
Mercedes-Benz GLA
Audi A3 Cabriolet
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

76 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Audi A3 Cabriolet
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

77 kr/dag

10 aug.–31 aug.
Ford Galaxy

Viktig informasjon om leiebiler i Miami

Aldersgrense for bilutleie i Miami er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som oftest en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Miami bør dere undersøke slike tilbud.

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Miami. Det finnes over 10 000 parkeringsplasser i området Miami Beach. Her er det forskjellige takster og du må betale dag og natt. Leter dere etter parkeringshus så finnes det mange av disse. Disse er ofte offentlige og koster som regel svært lite for en hel dag. Du finner blant annet disse på Collins Avenue, Washington Avenue, North Avenue og mange flere steder. Det er noen apper som kan brukes for å betale for parkering i Miami og da betaler du i appen i stedet for å kjøpe billett.

Har du leiebil i Miami er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Dra innom Little Havana for kubansk mat og sjekk ut de fantastiske husene i området Coral Gables. Det er et must å dra på stranden, så ta turen til Miami Beach sine lange sandstrender der det er et yrende folkeliv året rundt. South Beach er blant annet kjent for klubber og mange treningsglade mennesker på stranden. Det er også verdt å ta turen til Key West som er det aller sørligste punktet på fastlandet i USA. Everglades nasjonalpark ligger en time unna Miami og er verdt å besøke for deg som vil se alligatorer på kloss hold.

Med leiebil i Miami er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

For å leie bil i Miami må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Miami. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Miami, Florida bilutleie

Finn leiebil i Miami som passer for deg

Liten Leiebiler

248 kr - 629 kr

Alle biltyper

432 kr - 882 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Miami, USA er 467 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Miami, USA er i januar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 248 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Miami, USA er 582 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Miami, USA er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 321 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Miami, USA er 767 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Miami, USA er i januar. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 398 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Miami, USA er 651 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Miami, USA er i september. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 380 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Miami, USA er 591 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Miami, USA er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 357 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Miami, USA er 468 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Miami, USA er i januar. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 366 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Miami, USA er 701 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Miami, USA er i februar. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 459 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

9 aug.–30 aug.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Miami

Alle større selskaper som leier ut biler i Miami, Florida
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,0
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,5

Value

6,5
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,2

Value

5,3
26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,1

Value

4,9
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,6

Komfort

5,7

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,7

Value

5,5
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,8

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

4,8

Value

4,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

5,8

Gjennomsnittlig

4,7

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,1
6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Miami

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Miami

Mest populære selskap

Hertz

Populære biltyper

SUV, Full-size, Compact

Billigste leiebil

550 kr

Mest populære modell

Chevrolet Tahoe
Det mest populære bilutleiefirmaet i Miami funnet på momondo denne måneden er Hertz. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Budget
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Miami de siste 72 timene: SUV, Full-size, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Miami er 550 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 682 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Miami de siste 7 dagene er Chevrolet Tahoe. Våre brukere foretrekker også Chevrolet Suburban som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Miami

Nedenfor er de mest populære hotellene i Miami

Kjøre med en leiebil i Miami - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Miami, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

573 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Miami i september, og de billigste tilbudene starter på 539 kr. For leiebil i en uke er Miami priser i september gjennomsnittlig 938 kr med de beste tilbudene fra 938 kr.

Det er billigst å leie en bil i Miami når du bruker HDC Rent A Car på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 154 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 209 kr/dag for en leiebil.

Alle leiebilselskapene i Miami har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Miami inkluderer Alamo, Enterprise og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Miami i september. Miami har i gjennomsnitt 160 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 27 °C i september. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Miami vil koste deg i gjennomsnitt 720 kr/dag.

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Miami, FL med totalt 16 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 552 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Miami, FL.

Fartsgrensen i bysonen i Miami er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Miami ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Miami, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

I august har Miami vanligvis en nedbørsmengde på 226 mm og en gjennomsnittstemperatur på 29 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Miami ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

De som ønsker å leie bil i Miami for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Florida i løpet av august vanligvis har temperaturer på 28 °C med en forventet nedbørsmengde på 192,8 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Miami

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Miami

Leiebiltyper som er populære i Miami

Lei en av disse populære biltypene i Miami

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til Miami


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Miami kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Miami, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Miami.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Miami.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Miami med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Miami.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.