Leiebil Miami, Florida - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Miami, FL? Start søket her

Miami, FL, USA
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Miami, FL, USA
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Når er det billigst å leie bil i Miami?

Alle

199 kr - 585 kr

Familie

145 kr - 457 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Miami, Florida er i mai. Prisen er 34% lavere enn resten av året til bare 199 kr per dag. Den dyreste måneden er desember. For deg som behøver plass til hele familien kan vi nevne at større biler med 6 seter eller flere som regel er billigst i mai. Prisen på leiebil i Miami kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Miami

Alle større selskaper som leier ut biler i Miami, FL
8,6
Fantastisk
124 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,5
7,3
Bra
194 vurderinger26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,2
6,7
Bra
237 vurderinger9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,3
5,9
Ok
186 vurderinger14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,5

Henting/levering

5,2

Valuta for pengene

6,0
5,9
Ok
137 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,5

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

5,9
5,7
Ok
206 vurderinger8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,4

Henting/levering

5,2

Valuta for pengene

5,8
5,6
Ok
122 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

5,3

Valuta for pengene

5,2
6,1
Bra
80 vurderinger9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,7

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om reisen din til Miami

Hvor gammel må man være for å leie bil i Miami?

Aldersgrense for bilutleie i Miami er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som oftest en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Miami bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Miami. Det finnes over 10 000 parkeringsplasser i området Miami Beach. Her er det forskjellige takster og du må betale dag og natt. Leter dere etter parkeringshus så finnes det mange av disse. Disse er ofte offentlige og koster som regel svært lite for en hel dag. Du finner blant annet disse på Collins Avenue, Washington Avenue, North Avenue og mange flere steder. Det er noen apper som kan brukes for å betale for parkering i Miami og da betaler du i appen i stedet for å kjøpe billett.

Utfluktsmål i og rundt Miami

Har du leiebil i Miami er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Dra innom Little Havana for kubansk mat og sjekk ut de fantastiske husene i området Coral Gables. Det er et must å dra på stranden, så ta turen til Miami Beach sine lange sandstrender der det er et yrende folkeliv året rundt. South Beach er blant annet kjent for klubber og mange treningsglade mennesker på stranden. Det er også verdt å ta turen til Key West som er det aller sørligste punktet på fastlandet i USA. Everglades nasjonalpark ligger en time unna Miami og er verdt å besøke for deg som vil se alligatorer på kloss hold.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Miami er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Miami, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Miami må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Miami kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Miami. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra Miami, FL til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Miami flyplass

Leiebiler i Miami

I mai har vi kjørt 175 søk etter leiebiler i Miami for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Miami for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Miami har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Alamo, Enterprise og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Miami. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Miami, Florida i juni?

365 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Miami i juni, og de billigste tilbudene starter på 365 kr. For leiebil i en uke er Miami priser i juni gjennomsnittlig 286 kr med de beste tilbudene fra 32 kr.

Hvilket leiebilselskap i Miami har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Miami når du bruker Corpusa Rent A Car på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 110 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 134 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Miami, FL?

Alle leiebilselskapene i Miami har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Miami inkluderer Alamo, Enterprise og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Miami i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Miami i juni. Miami har i gjennomsnitt 165 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 29 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Miami vil koste deg i gjennomsnitt 469 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Miami har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Miami, FL med totalt 14 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 323 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Miami, FL.

Hva er fartsgrensen i Miami, FL?

Fartsgrensen i bysonen i Miami er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Miami ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Miami, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Miami, FL i mai?

I mai har Miami vanligvis en nedbørsmengde på 135 mm og en gjennomsnittstemperatur på 27 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Miami ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i mai, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Miami.

Er været i Miami representativt for resten av Florida?

De som ønsker å leie bil i Miami for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Florida i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 25 °C med en forventet nedbørsmengde på 96,3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Miami

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Miami

Utforsk flere leiebiler i Florida

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Cape Canaveral, Daytona Beach og Fort Lauderdale i Florida

Finn hotell og fly til Miami