Leiebiler i Miami, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Miami, Florida? Start søket her!

Miami, FL, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Miami, FL, USA
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Miami

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Miami

Hvilket leiebilselskap er billigst i Miami?

De billigste leiebilene i Miami finner man som regel hos ZigZag Rent A Car. Ved bestilling med ZigZag Rent A Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 89 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Miami er 322 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Miami har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Miami, with 26 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Miami?

Ifølge dataene våre er Ford Mustang Convertible den mest populære bilen å leie i Miami. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Mustang Convertible for så lite som 443 kr/dag i Miami, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 849 kr/dag. En annen populær bil å leie i Miami, er Nissan Versa som i gjennomsnitt koster 602 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 147 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Miami, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Miami, Florida
Økonomi147 kr/dag
Kompakt179 kr/dag
Medium157 kr/dag
Standard223 kr/dag
Stor295 kr/dag
Minivan375 kr/dag
Stor SUV403 kr/dag
Luksus442 kr/dag
Premium SUV477 kr/dag
Medium SUV248 kr/dag
Standard SUV286 kr/dag
Kompakt SUV363 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Miami

Hvor gammel må man være for å leie bil i Miami?

Aldersgrense for bilutleie i Miami er som regel 21 år, men hvis du er 21 år og vil leie bil medfølger det som oftest en ekstrakostnad per dag. Dette gjelder som regel for alle inntil 25 år. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en flat pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i Miami bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter fordi mange ikke tar kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det er mange steder å finne parkering med leiebil i Miami. Det finnes over 10 000 parkeringsplasser i området Miami Beach. Her er det forskjellige takster og du må betale dag og natt. Leter dere etter parkeringshus så finnes det mange av disse. Disse er ofte offentlige og koster som regel svært lite for en hel dag. Du finner blant annet disse på Collins Avenue, Washington Avenue, North Avenue og mange flere steder. Det er noen apper som kan brukes for å betale for parkering i Miami og da betaler du i appen i stedet for å kjøpe billett.

Utfluktsmål i og rundt Miami

Har du leiebil i Miami er du og vennegjengen din klare for en fantastisk ferie. Her er det nemlig aller best å ha egen bil, fordi da har man større frihet til å komme seg rundt. Dra innom Little Havana for kubansk mat og sjekk ut de fantastiske husene i området Coral Gables. Det er et must å dra på stranden, så ta turen til Miami Beach sine lange sandstrender der det er et yrende folkeliv året rundt. South Beach er blant annet kjent for klubber og mange treningsglade mennesker på stranden. Det er også verdt å ta turen til Key West som er det aller sørligste punktet på fastlandet i USA. Everglades nasjonalpark ligger en time unna Miami og er verdt å besøke for deg som vil se alligatorer på kloss hold.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Miami er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister, som heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i Miami, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Miami må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i Miami kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Miami. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn der du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på Miami, Florida bilutleie

Finn leiebil i Miami som passer for deg

Liten Leiebiler

426 kr - 1 080 kr

Alle biltyper

606 kr - 948 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Miami, USA er 657 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Miami, USA er i september. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 426 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Miami, USA er 639 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Miami, USA er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Miami, USA er 892 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Miami, USA er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 599 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Miami, USA er 727 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Miami, USA er i januar. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 477 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Miami, USA er 781 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Miami, USA er i juni. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 496 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Miami, USA er 654 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Miami, USA er i september. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 440 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Miami, USA er 831 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Miami, USA er i juni. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 622 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

147 kr/dag

16 okt.–20 okt.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

179 kr/dag

16 okt.–20 okt.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i Miami

Alle større selskaper som leier ut biler i Miami, Florida

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,0

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,1

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,1

Enterprise Rent-A-Car

6,6
Ok
1 vurdering26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,5

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,7

Hertz

6,3
Ok
1 vurdering19 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,4

Avis

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,3

Budget

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,8

Value

5,7

ACO Rent A Car

6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Miami

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Miami

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste leiebil

327 kr

Mest populære modell

Ford Mustang Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i Miami funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Miami de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Miami er 327 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 524 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Miami de siste 7 dagene er Ford Mustang Convertible. Våre brukere foretrekker også Nissan Versa som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Miami

Nedenfor er de mest populære hotellene i Miami

Kjøre med en leiebil i Miami - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Miami, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Miami, Florida i oktober?

573 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Miami i oktober, og de billigste tilbudene starter på 324 kr. For leiebil i en uke er Miami priser i oktober gjennomsnittlig 513 kr med de beste tilbudene fra 363 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Miami, Florida?

Alle leiebilselskapene i Miami har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Miami inkluderer Enterprise Rent-A-Car, Dollar og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Miami i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Miami i oktober. Miami har i gjennomsnitt 84 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 24 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Miami vil koste deg i gjennomsnitt 1 103 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Miami, Florida?

Fartsgrensen i bysonen i Miami er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Miami ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Miami, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Hyundai Santa Fe i Miami?

Hvordan er været i Miami, FL i september?

I september har Miami vanligvis en nedbørsmengde på 252 mm og en gjennomsnittstemperatur på 28 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Miami ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Miami representativt for resten av Florida?

De som ønsker å leie bil i Miami for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Florida i løpet av september vanligvis har temperaturer på 27 °C med en forventet nedbørsmengde på 186,9 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami fra biler sist?

Priser for Miami fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami fra biler?

Fra og med september 2023, er det 222 tilbydere å velge mellom fra Miami biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Miami?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Miami. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Miami?

For å leie en bil i Miami må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Miami

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Miami

Leiebiltyper som er populære i Miami

Lei en av disse populære biltypene i Miami

Bilutleie i området av Miami

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Miami? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Miami


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Miami?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Miami kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Miami?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Miami, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Miami med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Miami.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Miami på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Miami.

Finner jeg utleiebiler i Miami som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Miami med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Miami med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Miami.


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.