Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Miami, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Miami, Florida? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
ons. 29.5.
ons. 5.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Miami, Florida

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Miami, Florida
Økonomi106 kr/dag
Kompakt57 kr/dag
Medium57 kr/dag
Standard340 kr/dag
Stor113 kr/dag
Minivan319 kr/dag
Stor SUV401 kr/dag
Luksus276 kr/dag
Kabriolet590 kr/dag
Medium SUV97 kr/dag
Kompakt SUV188 kr/dag
Standard SUV217 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Miami

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Miami

Hvilket leiebilselskap er billigst i Miami?

De billigste leiebilene i Miami finner man som regel hos HDC Rent A Car. Ved bestilling med HDC Rent A Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 51 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Miami er 51 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Miami har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Miami, with 26 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Miami?

Ifølge dataene våre er Ford Mustang Convertible den mest populære bilen å leie i Miami. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Mustang Convertible for så lite som 334 kr/dag i Miami, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 945 kr/dag. En annen populær bil å leie i Miami, er Toyota RAV4 som i gjennomsnitt koster 413 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 88 kr/dag.

Tilbud på Miami, Florida bilutleie

Finn leiebil i Miami som passer for deg

Liten biler

195 kr - 602 kr

Alle biltyper

378 kr - 752 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Miami, USA er 387 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Miami, USA er i mai. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 195 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Miami, USA er 534 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Miami, USA er i april. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 346 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Miami, USA er 780 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Miami, USA er i mai. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 471 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Miami, USA er 647 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Miami, USA er i mai. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 416 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Miami, USA er 561 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Miami, USA er i januar. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 443 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Miami, USA er 1 072 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Miami, USA er i mai. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 267 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Miami, USA er 859 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Miami, USA er i mai. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 591 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Miami kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

57 kr/dag

3 juni–10 juni
Toyota Corolla
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

106 kr/dag

27 maj–3 juni
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Miami

Alle større selskaper som leier ut biler i Miami, Florida

Alamo

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,4

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,1

Value

6,9

Enterprise Rent-A-Car

6,4
Ok
1 vurdering26 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,3

Dollar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,5

Hertz

6,3
Ok
1 vurdering20 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,3

Avis

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,8

Value

6,1

Budget

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,8

Value

5,7

ACO Rent A Car

6 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Miami

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Miami

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste leiebil

407 kr

Mest populære modell

Chrysler Pacifica
Det mest populære bilutleiefirmaet i Miami funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Miami de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste prisen for en leiebil i Miami er 407 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 532 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Miami de siste 7 dagene er Chrysler Pacifica. Våre brukere foretrekker også Chrysler Pacifica som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Miami - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Miami, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Miami, Florida?

Alle leiebilselskapene i Miami har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Miami inkluderer Enterprise Rent-A-Car, Dollar og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Miami i juni?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Miami i juni. Miami har i gjennomsnitt 165 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 29 °C i juni. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Miami vil koste deg i gjennomsnitt 214 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Miami, Florida?

Fartsgrensen i bysonen i Miami er 40 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Miami ligger fartsgrensen på henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Hvis du leier en bil i Miami, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Hyundai Santa Fe i Miami?

Hvordan er været i Miami, FL i mai?

I mai har Miami vanligvis en nedbørsmengde på 135 mm og en gjennomsnittstemperatur på 27 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Miami ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Miami representativt for resten av Florida?

De som ønsker å leie bil i Miami for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Florida i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 24 °C med en forventet nedbørsmengde på 91,1 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami fra biler sist?

Priser for Miami fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 234 tilbydere å velge mellom fra Miami biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Miami?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Miami. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Miami?

For å leie en bil i Miami må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Miami?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Miami kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Miami?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Miami, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Miami med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Miami.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Miami på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Miami.

Finner jeg utleiebiler i Miami som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Miami med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Miami med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Miami.


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ons. 29.5.
12:00
ons. 5.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Miami

Populære leiebiltyper i Miami