Finn billige fly til Mo I Rana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mo I Rana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mo I Rana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mo I Rana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mo I Rana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bodø (BOO)

Vanligvis er flyvninger til Mo I Rana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bodø, som i gjennomsnitt koster 1 661 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MO I RANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mo I Rana koster i gjennomsnitt kun 2 092 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MO I RANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember23 % dyrereDet koster ca. 3 559 kr for flyvninger til Mo I Rana fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MO I RANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli575 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mo I Rana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Mo I Rana?

Det spiller ingen rolle hvilken tid på å året du flyr til Mo i Rana, ettersom den lille byen under polarsirkelen har store opplevelser å friste med i enhver årstid. Om sommeren kan du padle fra øy til øy med kajakk og nyte livet under midnattssolen, seile, dra på fjellturer og nyte de vakre strendene. Regnværsdager er dessuten perfekt til å utforske alle de spennende grottene, og du trenger derfor ikke å vegre deg for å reise om våren eller høsten. Du kan faktisk finne ganske rimelige hotell og flybilletter til Mo i Rana om du reiser utenom sommeren. Sommermånedene er nemlig høysesong og den perioden du har størst sjanse for finest vær, særlig rundt fellesferien. Vinteren er også en flott tid å reise til Mo i Rana på. Hvis du prøver å finne veldig billige fly til Mo i Rana tur-retur bør du reise rundt januar-februar. Skiturer med kakao og Kvikklunsj, isfiske og magisk nordlys er bare noe av de du får oppleve i vintermånedene.

 • Hvilken flyvning til Mo I Rana er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Mo I Rana for 706 kr/person, noe som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Mo I Rana. Du kan finne den billigste prisen til Mo I Rana fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Mo I Rana?

  Den billigste måneden å fly til Mo I Rana fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 092 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Mo I Rana i mai, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 459 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mo I Rana?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Mo I Rana 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Mo I Rana med en gjennomsnittspris på 2 882 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Mo I Rana?

  De som skal fly til Mo I Rana kan potensielt finne bedre priser for Mosjøen Kjærstad flyplass (72 km fra sentrum i Mo I Rana), Sandnessjøen Stokka flyplass (85 km fra sentrum i Mo I Rana), Bodø flyplass (107 km fra sentrum i Mo I Rana), eller Brønnøysund flyplass (129 km fra sentrum i Mo I Rana), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Mo I Rana?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Sandnessjøen Stokka flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mo I Rana, med en gjennomsnittspris på 3 587 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Mo I Rana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mo I Rana
 • Hvilke flyselskaper flyr til Mo I Rana?

  På flyreiser fraNorge til Mo I Rana, benytter momondos brukere som regel airline such as Wideroe. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Mo I Rana

Under finner du alle flyplassene i Mo I Rana sammen med avstanden til sentrum

Det går flybusser til og fra sentrum som korresponderer med ankomst og avgang, uansett hvilken dag det er. Det tar ca. 20 minutter til sentrum med buss og omtrent 15 minutter med taxi. Du finner en taxiholdeplass utenfor ankomstterminalen, noe som er svært praktisk om du vil reise direkte til overnattingsstedet ditt. Et tredje alternativ er å leie bil og hente den når du lander med flyet. Hvis du har tenkt til å utforske Helgeland, kan det være veldig greit å ha egen transport. Avstandene kan være ganske store, og du får dermed full frihet til å reise rundt som du selv ønsker.


Slik kommer du deg rundt omkring i Mo I Rana

Du kan fint ta deg rundt i Mo i Rana og Helgeland ved å bruke offentlig transport. Det går ikke busser så ofte, og det anbefales derfor å planlegge reisen nøye. Kollektivtransport er allikevel en billig og praktisk løsning, og du kan ta både buss og tog fra sentrum til andre nabolag og byer i nord. Det anbefales å laste ned appen Billett Nordland om du skal ta mye buss. Den gjør det praktisk å kjøpe billetter, enten du vil ha enkeltbilletter eller periodebilletter. Inne i selve byen er det mest praktisk å spasere, ettersom sentrum er liten og kompakt.


Visumkrav for Mo I Rana

Norske statsborgere kan fly til Mo i Rana uten pass fra andre norske flyplasser, men du er nødt til å ha med deg gyldig ID-bevis. Regler for hvilke ID-bevis som godtas kan variere fra flyselskap til flyselskap, og du bør derfor forsikre deg om at du har alle nødvendige reisedokumenter i god tid før avreise. Vanligvis godtas bankkort med bilde, førerkort og lignende.


Start planleggingen av reisen til Mo I Rana


De beste tingene å se og gjøre i Mo I Rana

Hva bør oppleves i Mo i Rana?

Mo i Ranas fantastiske naturopplevelser er nok en av byens største severdigheter. Kajakk, klatring og zipline er bare noen av eventyrene du kan begi deg utpå her i midnattssolens rike.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det turkise vannet og de flotte strendene i Helgeland er en fantastisk opplevelse for både store og små. Dere kan bade og sole dere om det er varmt nok, hvis ikke kan dere leke og bygge sandslott.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring når du skal reise til Mo i Rana, selv om du er turist i eget land. Forsikringen kan være grei å ha om du mister verdisaker eller må kansellere billetter grunnet sykdom.