Finn billige fly til Honningsvåg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Honningsvåg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Honningsvåg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Honningsvåg er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Honningsvåg fra Mehamn for 955 kr. Dette er 69 % billigere enn de fleste flytilbudene til Honningsvåg. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Honningsvåg fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Honningsvåg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Honningsvåg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lakselv

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Honningsvåg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alta, Finnmark (ALF)

Vanligvis er flyvninger til Honningsvåg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alta, som i gjennomsnitt koster 2 647 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONNINGSVÅG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Honningsvåg koster i gjennomsnitt kun 4 080 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONNINGSVÅG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember99 % dyrereDet koster ca. 9 812 kr for flyvninger til Honningsvåg fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HONNINGSVÅG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli425 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Honningsvåg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Honningsvåg

Du kan fly fra Oslo lufthavn Gardermoen til Honningsvåg Valan lufthavn, Norge på tre timer og 45 minutter med et hurtig stopp i Tromsø. Fra Hammerfest lufthavn tar det en time å fly til Honningsvåg, og fra Kirkenes er det en 20 minutters flytur under gode forhold. Fra Mehamn tar det i snitt 45 minutter og fra Tromsø er det rundt en time og 30 minutter opp til Honningsvåg. Det finnes også flygninger fra Vadsø, her tar det i snitt 40 minutter og du finner flere gode flytilbud og billige flybilletter på strekningen hos momondo. Det kan ofte være svært utfordrende flyforhold ved flyplassen, i kombinasjon med den korte rullebanen, noe som kan øke flytiden, spesielt om vinteren, på flygninger til Honningsvåg Valan lufthavn Norge.

Du kan fly direkte fra Tromsø flyplass, som er den viktigste forbindelsen for reisende som kommer fra Sør-Norge. Det er også mulig å fly fra andre flyplasser i Finnmark, som Hammerfest, Mehamn eller Kirkenes. Gode forbindelser eksisterer også med Vadsø flyplass. Det er mulig å fly fra Oslo lufthavn Gardermoen via Tromsø, noe som er en viktig transportåre for reisende som kommer fra utlandet. Reisende fra Bergen, Stavanger eller Trondheim kan enten reise via Norges hovedflyplass eller mellomlande i Tromsø.  Grunnet den korte rullebanen ved Honningsvåg flyplass er det bare et fåtall moderne passasjerfly som kan lande ved flyplassen, noe som begrenser trafikkmengden ved Honningsvåg flyplass. For reisende vil det være mulig å fly til den større og mer trafikkerte Alta Flyplass, som bare ligger noen timer unna med bil. Her finnes det flere fasiliteter for passasjerer.

I gjennomsnitt er juli den billigste måneden å fly til Honningsvåg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 080 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Honningsvåg med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 110 kr fra Norge.

Mehamn flyplass, Hammerfest flyplass, Lakselv Banak flyplass, Berlevåg flyplass eller Båtsfjord flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Honningsvåg.

Berlevåg flyplass har en gjennomsnittspris på 1 679 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Honningsvåg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Honningsvåg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Honningsvåg

Hvilke flyselskaper flyr til Honningsvåg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Honningsvåg

Hvilke flyselskaper flyr til Honningsvåg?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Honningsvåg from Norge are Wideroe, Scandinavian Airlines, DAT and Norwegian. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Honningsvåg

Under finner du alle flyplassene i Honningsvåg sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Honningsvåg flyplass?

Honningsvåg flyplass har begrensede tjenester for passasjerer som ankommer flyplassen, grunnet flyplassens beskjedne størrelse. Det beste transportalternativet inn til sentrum av Honningsvåg og til Nordkapp er ved å benytte seg av drosje, som du enkelt kan bestille ved å ta kontakt med det lokale drosjeselskapet. Det finnes en lokalbuss som kjører rute 177 mellom flyplassen og sentrum av Honningsvåg noen få ganger i døgnet. Sjekk med busselskapet for oppdatert rutetabell. For enkelte viktige flygninger vil det også finnes ventende drosjer utenfor ankomstområdet, slik at det er en smal sak å komme seg inn til byen. For mange reisende er det en fordel å leie seg en bil ved ankomst, ettersom det er store geografiske avstander mellom de ulike attraksjonene i regionen.


Visumkrav for Honningsvåg

Honningsvåg har ingen spesielle krav til reisende fra Norge eller EU, bortsett fra et gyldig pass eller annen form for identifikasjon som førerkort og lignende.


Start planleggingen av reisen til Honningsvåg


De beste tingene å se og gjøre i Honningsvåg

En av de mest besøkte attraksjonene i Honningsvåg er Kirkeporten, som er en stor klippe med hull i hvor du finner en fantastisk utsikt utover Nordkapp. Et annet populært reisemål er Nordkapphallen, som er en stor plattform i fjellet, hvor man finner fantastisk utsikt over hele området. Anbefales for alle typer reisende som vil få med seg den utrolige utsikten og vakre landskapet. Nordkappmuseet like ved er også et annet utmerket valg for reisende som vil lære mer om områdets historie. Her finner du en oversikt over fiskerinæringen og lokalhistorie. Nordkapp og Honningsvåg er kjent for sitt rike fugleliv, og det arrangeres turer fra Gjesvær, hvor du kan få oppleve sjeldne fuglearter på nært hold. En annen viktig attraksjon er turen opp til Knivsjellodden, som er en vakker gåtur i det majestetiske landskapet. Du finner turstien like utenfor Nordkapp, og det er tydelig merket. For reisende som er sultne etter en lang dag med tur og sightseeing, bør Corner Cafe sjekkes ut med sitt store og varierte utvalg av deilig mat.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Honningsvåg med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Honningsvåg ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Honningsvåg og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.