Fly Europa Norge Kirkenes

Finn billige fly til Kirkenes

Tur/retur
Økonomi
Saint George (SGU)
Kirkenes (KKN)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kirkenes

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kirkenes fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kirkenes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kirkenes

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kirkenes (KKN)

Vanligvis er flyvninger til Kirkenes fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen, som i gjennomsnitt koster 2 181 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kirkenes koster i gjennomsnitt kun 1 644 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai43 % dyrereDet koster ca. 3 128 kr for flyvninger til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli449 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Kirkenes?

Du kan fint reise til Kirkenes året rundt, så sant du ikke lar deg skremme av de mørke vintrene med mye snø og isende kulde. I så fall kan du oppleve sann vintermagi med nordlys, hundeslede og lange skiturer. Det kan i tillegg ofte være enkelt å finne et billig fly til Kirkenes i vintermånedene, særlig januar og februar. På vinterstid kan du dessuten bo på snøhotellet som byen er så kjent for. Hvert rom har et unikt tema og du kan nyte en drink i isbaren deres. Hotellet bygges på nytt hvert eneste år. Du trenger ikke å bekymre deg for minusgradene på innsiden, ettersom du garantert holder varmen med de deilige reinsdyrskinnene på rommene. November pleier også å være en ganske billig tid for å booke hotell og flybilletter til Kirkenes. Høysesong er rundt skoleferier og i fellesferien, og det anbefales å være tidlig ute med å bestille ferie om du skal fly til Kirkenes rundt disse periodene. Sommermånedene lokker til seg mange reisende med midnattssol, fiske, fotturer og seiling.

Hvilken flyvning til Kirkenes er den absolutt billigste?

1 044 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kirkenes. Denne flyvningen er fra Billund, og er 69 % billigere enn de fleste flyvninger til Kirkenes. Du kan finne den billigste prisen til Kirkenes fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Kirkenes?

Den billigste måneden å fly til Kirkenes fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 644 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kirkenes i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 788 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kirkenes?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kirkenes på, er ca. 46 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 181 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kirkenes?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Kirkenes er på fredag med priser helt nede i 1 885 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er mandag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 540 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kirkenes?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Kirkenes vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kirkenes om morgenen for så lite som 2 004 kr. Flyvninger til Kirkenes er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 105 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kirkenes?

De som skal fly til Kirkenes kan potensielt finne bedre priser for Vadsø flyplass (38 km fra sentrum i Kirkenes), Vardø flyplass (79 km fra sentrum i Kirkenes), Båtsfjord flyplass (98 km fra sentrum i Kirkenes), eller Berlevåg flyplass (133 km fra sentrum i Kirkenes), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kirkenes?

Vardø flyplass har en gjennomsnittspris på 2 660 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kirkenes. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Finn de billigste enveisflyvningene til Kirkenes Høybuktmoen

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Kirkenes, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
23. aug.
05:20
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:30
Kirkenes Høybuktmoen
Norwegian
22. aug.
05:20
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:30
Kirkenes Høybuktmoen
Norwegian
2. mar.
13:00
Oslo Gardermoen
2t 10m
15:10
Kirkenes Høybuktmoen

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkenes?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kirkenes

Du kan fly til Kirkenes direkte med både SAS og Norwegian, og begge to bruker ikke mer enn to timer fra Oslo/Gardermoen. I tillegg har Widerøe flyvninger fra Kirkenes til mindre byer i nord, noe som gjør byen til et praktisk knutepunkt i nord. Du skaffer deg raskt en god oversikt over billige flybilletter til Kirkenes ved å søke online på momondo, og her kan du sjekke og sammenligne billettprisen til ulike selskaper.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kirkenes, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du finner Kirkenes lufthavn omtrent 15 km fra sentrum. Det er enkelt å komme seg tur-retur til og fra flyplassen, takket være flybussen som bruker knapt 20 minutter inn til byen. Bussen korresponderer med rutefly til og fra Oslo/Gardermoen. Det er også mulig å ta taxi, og det pleier å være tilgjengelige biler utenfor bygningen under åpningstidene til flyplassen. Du kan alternativt leie bil og hente den når du lander på flyplassen. Dette kan være en veldig praktisk løsning om du skal utforske områdene i nord nærmere, ettersom det kan være snakk om ganske store avstander mellom ulike byer, attraksjoner og områder. Da kan du også levere bilen på flyplassen ved hjemreise, dersom du ønsker det.


Populære flybilletter til Kirkenes

Finn dine flybilletter til Kirkenes med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kirkenes
Raskeste flytid
2t 10m
Billigste pris
1 257 kr
Flyvninger fra Helsinki til Kirkenes
Raskeste flytid
9t 35m
Billigste pris
2 733 kr
Flyvninger fra Berlin til Kirkenes
Raskeste flytid
6t 50m
Billigste pris
3 559 kr
Flyvninger fra Edinburgh til Kirkenes
Raskeste flytid
20t 15m
Billigste pris
4 276 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Kirkenes
Raskeste flytid
14t 05m
Billigste pris
4 309 kr
Flyvninger fra Moskva til Kirkenes
Raskeste flytid
39t 20m
Billigste pris
4 326 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Kirkenes
Raskeste flytid
8t 15m
Billigste pris
4 377 kr
Flyvninger fra Wien til Kirkenes
Raskeste flytid
12t 50m
Billigste pris
5 127 kr
Flyvninger fra Toulouse til Kirkenes
Raskeste flytid
41t 00m
Billigste pris
8 660 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Kirkenes?

Det er som nevnt ganske beleilig å leie bil om du skal utforske områdene utenfor Kirkenes. Du må allikevel være obs på at enkelte fjelloverganger i Øst-Finnmark kan være stengt på vinterstid. Buss er også et godt alternativ, og det går både lokalbusser i området og langdistansebusser til andre byer i Nord-Norge. Du bør imidlertid sjekke busstidene nøye, ettersom enkelte ruter har ganske få avganger. Guidede omvisninger og safari er også et godt alternativ når du skal på sightseeing, og du ikke har egen transport. Inne i sentrum kan du fint ta deg frem ved å bruke beina. Du kan enkelt bestille taxi eller ta bussen, om du skulle bli lei av å gå.


Kan man reise til Kirkenes uten pass eller visum?

Du kan fly til Kirkenes uten pass fra andre flyplasser i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon. Førerkort og bankkort med bilde pleier ofte å bli godtatt, men for å være helt sikker bør du dobbeltsjekke med flyselskapet. Reglene kan nemlig variere mellom de ulike selskapene. Du må også sjekke reglene fra det landet du reiser fra, dersom du skal fly til Kirkenes direkte fra et annet land enn Norge.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Kirkenes?

Kirkenes er kjent for spektakulære friluftseventyr, og derfor er nok selve naturen en av de største attraksjonene i området. Kirkenes har opplevelser nok til å tilfredsstille de aller fleste, fra midnattssol til nordlys, hundeslede til fotturer i fjell, fiske til safari. For eksempel, hva med en utflukt for å jakte ned nordlyset, avsluttet med en deilig middag i oppvarmet telt ute i villmarken?


Fly Europa Norge Kirkenes
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse