Finn billige fly til Kirkenes

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kirkenes

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Kirkenes

Beste pris på enveisbillett

856 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 683 kr

Raskeste flytid

2t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kirkenes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 856 kr (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kirkenes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 683 kr (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Den kjappeste flyvningen til Kirkenes fra Norge tar 2t 05m (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Kirkenes, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Wideroe.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kirkenes

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kirkenes fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kirkenes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kirkenes

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kirkenes (KKN)

Vanligvis er flyvninger til Kirkenes fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen, som i gjennomsnitt koster 2 293 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kirkenes koster i gjennomsnitt kun 1 861 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril36 % dyrereDet koster ca. 3 131 kr for flyvninger til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli385 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kirkenes?

Du kan fint reise til Kirkenes året rundt, så sant du ikke lar deg skremme av de mørke vintrene med mye snø og isende kulde. I så fall kan du oppleve sann vintermagi med nordlys, hundeslede og lange skiturer. Det kan i tillegg ofte være enkelt å finne et billig fly til Kirkenes i vintermånedene, særlig januar og februar. På vinterstid kan du dessuten bo på snøhotellet som byen er så kjent for. Hvert rom har et unikt tema og du kan nyte en drink i isbaren deres. Hotellet bygges på nytt hvert eneste år. Du trenger ikke å bekymre deg for minusgradene på innsiden, ettersom du garantert holder varmen med de deilige reinsdyrskinnene på rommene. November pleier også å være en ganske billig tid for å booke hotell og flybilletter til Kirkenes. Høysesong er rundt skoleferier og i fellesferien, og det anbefales å være tidlig ute med å bestille ferie om du skal fly til Kirkenes rundt disse periodene. Sommermånedene lokker til seg mange reisende med midnattssol, fiske, fotturer og seiling.

609 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kirkenes. Denne flyvningen er fra Vadsø, og er 85 % billigere enn de fleste flyvninger til Kirkenes. Du kan finne den billigste prisen til Kirkenes fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Kirkenes. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 861 kr. august er også et godt alternativ når du skal reise til Kirkenes med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 910 kr fra Norge.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kirkenes 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kirkenes med en gjennomsnittspris på 2 293 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Kirkenes med en prislapp på kun 1 683 kr.

De som skal fly til Kirkenes kan potensielt finne bedre priser for Vadsø flyplass (38 km fra sentrum i Kirkenes), Vardø flyplass (79 km fra sentrum i Kirkenes), Båtsfjord flyplass (98 km fra sentrum i Kirkenes), eller Berlevåg flyplass (133 km fra sentrum i Kirkenes), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Vardø flyplass har en gjennomsnittspris på 2 907 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kirkenes. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kirkenes

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kirkenes som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkenes?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kirkenes

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkenes?

På reiser til Kirkenes fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, Norwegian ellerWideroe. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Wideroe til Kirkenes

Det mest populære flyselskapet for fly til Kirkenes på momondo, er Wideroe som har 34 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Tromso/Langnes, og det beste tilbudet på en flyvning med Wideroe til Kirkenes, kostet 1 206 kr (tur/retur, Tromso/Langnes til Kirkenes, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 5 Wideroe vurdering, har det fått en score på 8,0 av momondo-brukere.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Kirkenes

Scandinavian Airlines (7,2/10, 226 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Kirkenes, med tilbud fra så lite som 1 057 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 6 Scandinavian Airlines flyvninger i uken til Kirkenes, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Beste fly med første klasse til Kirkenes

Sammenlign og se anmeldelser av flyselskaper med premium klasse som flyr til Kirkenes
FlyselskapRangeringFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1 057 krFørste klasseRangering
7,2
7,6

Ombordstigningen

7,3

Comfort

8,0

Besetningen

6,9

Underholdning

6,9

Mat

Vurderinger

Ulemper: At det var INNMARI varmt i flyet til vi kom oppi lufta At det var et ganske fullt, trangt, bittelite fly

1 / 1
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

   Flyplasser nære Kirkenes

   Under finner du alle flyplassene i Kirkenes sammen med avstanden til sentrum

   Du finner Kirkenes lufthavn omtrent 15 km fra sentrum. Det er enkelt å komme seg tur-retur til og fra flyplassen, takket være flybussen som bruker knapt 20 minutter inn til byen. Bussen korresponderer med rutefly til og fra Oslo/Gardermoen. Det er også mulig å ta taxi, og det pleier å være tilgjengelige biler utenfor bygningen under åpningstidene til flyplassen. Du kan alternativt leie bil og hente den når du lander på flyplassen. Dette kan være en veldig praktisk løsning om du skal utforske områdene i nord nærmere, ettersom det kan være snakk om ganske store avstander mellom ulike byer, attraksjoner og områder. Da kan du også levere bilen på flyplassen ved hjemreise, dersom du ønsker det.


   Populære flybilletter til Kirkenes

   Finn dine flybilletter til Kirkenes med disse populære rutene
   Flyvninger fra Oslo til Kirkenes
   Raskeste flytid2t 05m
   Billigst pris1 683 kr
   Flyvninger fra Wien til Kirkenes
   Raskeste flytid11t 25m
   Billigst pris3 426 kr
   Flyvninger fra Berlin til Kirkenes
   Raskeste flytid25t 45m
   Billigst pris4 962 kr
   Flyvninger fra Helsinki til Kirkenes
   Raskeste flytid15t 15m
   Billigst pris3 012 kr
   Flyvninger fra Frankfurt am Main til Kirkenes
   Raskeste flytid27t 55m
   Billigst pris4 263 kr
   Flyvninger fra Dusseldorf til Kirkenes
   Raskeste flytid43t 55m
   Billigst pris9 825 kr
   Flyvninger fra Edinburgh til Kirkenes
   Raskeste flytid9t 35m
   Billigst pris2 835 kr
   Flyvninger fra Washington, D.C. til Kirkenes
   Raskeste flytid33t 55m
   Billigst pris22 140 kr
   Flyvninger fra San Francisco til Kirkenes
   Raskeste flytid23t 30m
   Billigst pris14 649 kr

   Slik kommer du deg rundt omkring i Kirkenes

   Det er som nevnt ganske beleilig å leie bil om du skal utforske områdene utenfor Kirkenes. Du må allikevel være obs på at enkelte fjelloverganger i Øst-Finnmark kan være stengt på vinterstid. Buss er også et godt alternativ, og det går både lokalbusser i området og langdistansebusser til andre byer i Nord-Norge. Du bør imidlertid sjekke busstidene nøye, ettersom enkelte ruter har ganske få avganger. Guidede omvisninger og safari er også et godt alternativ når du skal på sightseeing, og du ikke har egen transport. Inne i sentrum kan du fint ta deg frem ved å bruke beina. Du kan enkelt bestille taxi eller ta bussen, om du skulle bli lei av å gå.


   Visumkrav for Kirkenes

   Du kan fly til Kirkenes uten pass fra andre flyplasser i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon. Førerkort og bankkort med bilde pleier ofte å bli godtatt, men for å være helt sikker bør du dobbeltsjekke med flyselskapet. Reglene kan nemlig variere mellom de ulike selskapene. Du må også sjekke reglene fra det landet du reiser fra, dersom du skal fly til Kirkenes direkte fra et annet land enn Norge.


   Start planleggingen av reisen til Kirkenes


   De beste tingene å se og gjøre i Kirkenes

   Kirkenes er kjent for spektakulære friluftseventyr, og derfor er nok selve naturen en av de største attraksjonene i området. Kirkenes har opplevelser nok til å tilfredsstille de aller fleste, fra midnattssol til nordlys, hundeslede til fotturer i fjell, fiske til safari. For eksempel, hva med en utflukt for å jakte ned nordlyset, avsluttet med en deilig middag i oppvarmet telt ute i villmarken?


   Hvorfor bruke momondo?

   Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kirkenes når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kirkenes, noe som sparer deg for tid og penger.

   momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kirkenes som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

   Når du har søkt etter flyvinger til Kirkenes, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

   Ja. momondo kan spore flypriser for Kirkenes og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


   Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
   Fleksibel Reise
   momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
   Ekspertinnsikt
   Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
   Prisvarsler
   Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.