Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Kirkenes

Finn billige flyvninger til Kirkenes fra 689 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 5.3.
ti. 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Kirkenes

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kirkenes

Beste pris på enveisbillett

689 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 484 kr

Raskeste flytid

2t 05m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kirkenes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 689 kr (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kirkenes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 484 kr (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Den kjappeste flyvningen til Kirkenes fra Norge tar 2t 05m (Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kirkenes, deriblant Scandinavian Airlines og Norwegian.

Kirkenes flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kirkenes-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Kirkenes?

Som regel er det april som er den billigste måneden å fly fra Norge til Kirkenes. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 300 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Kirkenes med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 353 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Kirkenes er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kirkenes?

Ifølge dataene våre er det fredag som er den billigste dagen når man skal fly til Kirkenes fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på fredag, lå på 2 016 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Kirkenes på en lørdag, 3 498 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kirkenes?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Kirkenes. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Kirkenes om morgenen for så lite som 2 463 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 958 kr. Flyvninger til Kirkenes fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Hvor lang tid tar det å fly til Kirkenes?

Flytiden fra Norge til Kirkenes varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen (en av de mest populære rutene), tar det 2t 10m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Kirkenes er fra Bergen Flesland til Kirkenes Høybuktmoen, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kirkenes?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kirkenes 26 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kirkenes med en gjennomsnittspris på 2 652 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kirkenes

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kirkenes fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kirkenes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kirkenes

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kirkenes (KKN)

Vanligvis er flyvninger til Kirkenes fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen, som i gjennomsnitt koster 2 652 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kirkenes koster i gjennomsnitt kun 2 300 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember40 % dyrereDet koster ca. 3 731 kr for flyvninger til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli358 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kirkenes

Du kan fint reise til Kirkenes året rundt, så sant du ikke lar deg skremme av de mørke vintrene med mye snø og isende kulde. I så fall kan du oppleve sann vintermagi med nordlys, hundeslede og lange skiturer. Det kan i tillegg ofte være enkelt å finne et billig fly til Kirkenes i vintermånedene, særlig januar og februar. På vinterstid kan du dessuten bo på snøhotellet som byen er så kjent for. Hvert rom har et unikt tema og du kan nyte en drink i isbaren deres. Hotellet bygges på nytt hvert eneste år. Du trenger ikke å bekymre deg for minusgradene på innsiden, ettersom du garantert holder varmen med de deilige reinsdyrskinnene på rommene. November pleier også å være en ganske billig tid for å booke hotell og flybilletter til Kirkenes. Høysesong er rundt skoleferier og i fellesferien, og det anbefales å være tidlig ute med å bestille ferie om du skal fly til Kirkenes rundt disse periodene. Sommermånedene lokker til seg mange reisende med midnattssol, fiske, fotturer og seiling.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kirkenes?

De som skal fly til Kirkenes kan potensielt finne bedre priser for Vadsø flyplass (38 km fra sentrum i Kirkenes), Vardø flyplass (79 km fra sentrum i Kirkenes), Båtsfjord flyplass (98 km fra sentrum i Kirkenes), eller Berlevåg flyplass (133 km fra sentrum i Kirkenes), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kirkenes?

Vadsø flyplass har en gjennomsnittspris på 1 506 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kirkenes. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kirkenes Høybuktmoen flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Kirkenes Høybuktmoen flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kirkenes Høybuktmoen flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 3 tilbydere å velge mellom fra Kirkenes Høybuktmoen flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Kirkenes Høybuktmoen flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Kirkenes Høybuktmoen flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Kirkenes Høybuktmoen flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Kirkenes Høybuktmoen flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Kirkenes Høybuktmoen flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Kirkenes

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kirkenes som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
4. apr.
OSL08:15Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN10:25Kirkenes Høybuktmoen
7. apr.
KKN18:50Kirkenes Høybuktmoen
2t 10m
OSL21:00Oslo Gardermoen
1 484 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
4. jun.
OSL08:55Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN11:05Kirkenes Høybuktmoen
11. jun.
KKN20:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL22:35Oslo Gardermoen
1 622 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
17. apr.
OSL08:55Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN11:05Kirkenes Høybuktmoen
18. apr.
KKN21:00Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL23:05Oslo Gardermoen
1 717 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
17. apr.
OSL08:55Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN11:05Kirkenes Høybuktmoen
18. apr.
KKN21:00Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL23:05Oslo Gardermoen
1 728 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jun.
OSL08:15Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN10:25Kirkenes Høybuktmoen
11. jun.
KKN20:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL22:35Oslo Gardermoen
2 025 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jun.
OSL17:55Oslo Gardermoen
2t 05m
KKN20:00Kirkenes Høybuktmoen
16. jun.
KKN18:50Kirkenes Høybuktmoen
2t 10m
OSL21:00Oslo Gardermoen
2 290 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kirkenes

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kirkenes, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
17. jul.
OSL07:45Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN09:55Kirkenes Høybuktmoen
Scandinavian Airlines
1. aug.
OSL08:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN11:00Kirkenes Høybuktmoen
1 071 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
15. jul.
OSL17:55Oslo Gardermoen
2t 05m
KKN20:00Kirkenes Høybuktmoen
1 208 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Kirkenes

Det er som nevnt ganske beleilig å leie bil om du skal utforske områdene utenfor Kirkenes. Du må allikevel være obs på at enkelte fjelloverganger i Øst-Finnmark kan være stengt på vinterstid. Buss er også et godt alternativ, og det går både lokalbusser i området og langdistansebusser til andre byer i Nord-Norge. Du bør imidlertid sjekke busstidene nøye, ettersom enkelte ruter har ganske få avganger. Guidede omvisninger og safari er også et godt alternativ når du skal på sightseeing, og du ikke har egen transport. Inne i sentrum kan du fint ta deg frem ved å bruke beina. Du kan enkelt bestille taxi eller ta bussen, om du skulle bli lei av å gå.


Visumkrav for Kirkenes

Du kan fly til Kirkenes uten pass fra andre flyplasser i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon. Førerkort og bankkort med bilde pleier ofte å bli godtatt, men for å være helt sikker bør du dobbeltsjekke med flyselskapet. Reglene kan nemlig variere mellom de ulike selskapene. Du må også sjekke reglene fra det landet du reiser fra, dersom du skal fly til Kirkenes direkte fra et annet land enn Norge.


De beste tingene å se og gjøre i Kirkenes

Hva bør oppleves i Kirkenes?

Kirkenes er kjent for spektakulære friluftseventyr, og derfor er nok selve naturen en av de største attraksjonene i området. Kirkenes har opplevelser nok til å tilfredsstille de aller fleste, fra midnattssol til nordlys, hundeslede til fotturer i fjell, fiske til safari. For eksempel, hva med en utflukt for å jakte ned nordlyset, avsluttet med en deilig middag i oppvarmet telt ute i villmarken?


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Kirkenes?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kirkenes når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kirkenes, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Kirkenes med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kirkenes som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Kirkenes?

Når du har søkt etter flyvinger til Kirkenes, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Kirkenes akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Kirkenes og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Kirkenes på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kirkenes.

Populære flyvninger til Kirkenes
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Kirkenes
1 voksen
ti. 5.3.
ti. 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post