Fly Europa Norge Kirkenes

Finn billige fly til Kirkenes

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Kirkenes (KKN)
man.. 17.5.
man.. 24.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kirkenes

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kirkenes fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kirkenes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kirkenes

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kirkenes (KKN)

Vanligvis er flyvninger til Kirkenes fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen, som i gjennomsnitt koster 2 124 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kirkenes koster i gjennomsnitt kun 1 601 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai43 % dyrereDet koster ca. 3 047 kr for flyvninger til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRKENES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli449 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kirkenes fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Kirkenes?

Du kan fint reise til Kirkenes året rundt, så sant du ikke lar deg skremme av de mørke vintrene med mye snø og isende kulde. I så fall kan du oppleve sann vintermagi med nordlys, hundeslede og lange skiturer. Det kan i tillegg ofte være enkelt å finne et billig fly til Kirkenes i vintermånedene, særlig januar og februar. På vinterstid kan du dessuten bo på snøhotellet som byen er så kjent for. Hvert rom har et unikt tema og du kan nyte en drink i isbaren deres. Hotellet bygges på nytt hvert eneste år. Du trenger ikke å bekymre deg for minusgradene på innsiden, ettersom du garantert holder varmen med de deilige reinsdyrskinnene på rommene. November pleier også å være en ganske billig tid for å booke hotell og flybilletter til Kirkenes. Høysesong er rundt skoleferier og i fellesferien, og det anbefales å være tidlig ute med å bestille ferie om du skal fly til Kirkenes rundt disse periodene. Sommermånedene lokker til seg mange reisende med midnattssol, fiske, fotturer og seiling.

Hvilken flyvning til Kirkenes er den absolutt billigste?

251 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kirkenes. Denne flyvningen er fra Kirkenes, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Kirkenes. Du kan finne den billigste prisen til Kirkenes fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Kirkenes?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Kirkenes. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 601 kr. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Kirkenes med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 741 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kirkenes?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kirkenes 46 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kirkenes med en gjennomsnittspris på 2 124 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Kirkenes med en prislapp på kun 361 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kirkenes?

Ifølge dataene våre er det fredag som er den billigste dagen når man skal fly til Kirkenes fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på fredag, lå på 1 872 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Sørg for å unngå å bestille avreise på en mandag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Kirkenes på en mandag, 2 521 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kirkenes?

De som skal fly til Kirkenes kan potensielt finne bedre priser for Vadsø flyplass (38 km fra sentrum i Kirkenes), Vardø flyplass (79 km fra sentrum i Kirkenes), Båtsfjord flyplass (98 km fra sentrum i Kirkenes), eller Berlevåg flyplass (133 km fra sentrum i Kirkenes), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kirkenes?

Berlevåg flyplass har en gjennomsnittspris på 2 514 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kirkenes. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kirkenes Høybuktmoen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kirkenes Høybuktmoen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
17. aug.
OSL05:20Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN07:30Kirkenes Høybuktmoen
24. aug.
KKN16:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL18:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
21. jun.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN08:00Kirkenes Høybuktmoen
8. jul.
KKN07:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL09:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
25. jun.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN08:00Kirkenes Høybuktmoen
8. jul.
KKN07:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL09:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
21. jun.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN08:00Kirkenes Høybuktmoen
13. jul.
KKN16:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 158 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jun.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN08:00Kirkenes Høybuktmoen
13. jul.
KKN16:30Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 183 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jun.
OSL05:50Oslo Gardermoen
2t 10m
KKN08:00Kirkenes Høybuktmoen
11. jul.
KKN07:25Kirkenes Høybuktmoen
2t 05m
OSL09:30Oslo Gardermoen
1 404 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kirkenes Høybuktmoen

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Kirkenes, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air og Norwegian
SAS
3. jun.
OSL04:55Oslo Gardermoen
2t 05m
KKN07:00Kirkenes Høybuktmoen
1 322 kr
Finn lignende
SAS
30. mai
OSL04:50Oslo Gardermoen
2t 05m
KKN06:55Kirkenes Høybuktmoen
1 519 kr
Finn lignende
SAS
21. mai
OSL04:55Oslo Gardermoen
2t 05m
KKN07:00Kirkenes Høybuktmoen
1 839 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkenes?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kirkenes

Du kan fly til Kirkenes direkte med både SAS og Norwegian, og begge to bruker ikke mer enn to timer fra Oslo/Gardermoen. I tillegg har Widerøe flyvninger fra Kirkenes til mindre byer i nord, noe som gjør byen til et praktisk knutepunkt i nord. Du skaffer deg raskt en god oversikt over billige flybilletter til Kirkenes ved å søke online på momondo, og her kan du sjekke og sammenligne billettprisen til ulike selskaper.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kirkenes, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du finner Kirkenes lufthavn omtrent 15 km fra sentrum. Det er enkelt å komme seg tur-retur til og fra flyplassen, takket være flybussen som bruker knapt 20 minutter inn til byen. Bussen korresponderer med rutefly til og fra Oslo/Gardermoen. Det er også mulig å ta taxi, og det pleier å være tilgjengelige biler utenfor bygningen under åpningstidene til flyplassen. Du kan alternativt leie bil og hente den når du lander på flyplassen. Dette kan være en veldig praktisk løsning om du skal utforske områdene i nord nærmere, ettersom det kan være snakk om ganske store avstander mellom ulike byer, attraksjoner og områder. Da kan du også levere bilen på flyplassen ved hjemreise, dersom du ønsker det.


Populære flybilletter til Kirkenes

Finn dine flybilletter til Kirkenes med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kirkenes
Raskeste flytid
2t 05m
Billigste pris
690 kr
Flyvninger fra Wien til Kirkenes
Raskeste flytid
5t 40m
Billigste pris
1 684 kr
Flyvninger fra Helsinki til Kirkenes
Raskeste flytid
27t 40m
Billigste pris
2 595 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Kirkenes
Raskeste flytid
8t 15m
Billigste pris
3 491 kr
Flyvninger fra Edinburgh til Kirkenes
Raskeste flytid
13t 40m
Billigste pris
4 591 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Kirkenes
Raskeste flytid
42t 30m
Billigste pris
4 952 kr
Flyvninger fra Berlin til Kirkenes
Raskeste flytid
28t 25m
Billigste pris
5 839 kr
Flyvninger fra Moskva til Kirkenes
Raskeste flytid
25t 45m
Billigste pris
5 921 kr
Flyvninger fra Toulouse til Kirkenes
Raskeste flytid
41t 00m
Billigste pris
8 434 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Kirkenes?

Det er som nevnt ganske beleilig å leie bil om du skal utforske områdene utenfor Kirkenes. Du må allikevel være obs på at enkelte fjelloverganger i Øst-Finnmark kan være stengt på vinterstid. Buss er også et godt alternativ, og det går både lokalbusser i området og langdistansebusser til andre byer i Nord-Norge. Du bør imidlertid sjekke busstidene nøye, ettersom enkelte ruter har ganske få avganger. Guidede omvisninger og safari er også et godt alternativ når du skal på sightseeing, og du ikke har egen transport. Inne i sentrum kan du fint ta deg frem ved å bruke beina. Du kan enkelt bestille taxi eller ta bussen, om du skulle bli lei av å gå.


Kan man reise til Kirkenes uten pass eller visum?

Du kan fly til Kirkenes uten pass fra andre flyplasser i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon. Førerkort og bankkort med bilde pleier ofte å bli godtatt, men for å være helt sikker bør du dobbeltsjekke med flyselskapet. Reglene kan nemlig variere mellom de ulike selskapene. Du må også sjekke reglene fra det landet du reiser fra, dersom du skal fly til Kirkenes direkte fra et annet land enn Norge.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Kirkenes?

Kirkenes er kjent for spektakulære friluftseventyr, og derfor er nok selve naturen en av de største attraksjonene i området. Kirkenes har opplevelser nok til å tilfredsstille de aller fleste, fra midnattssol til nordlys, hundeslede til fotturer i fjell, fiske til safari. For eksempel, hva med en utflukt for å jakte ned nordlyset, avsluttet med en deilig middag i oppvarmet telt ute i villmarken?


Fly Europa Norge Kirkenes
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse