Finn billig fly til Georgia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til byer i Georgia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Georgia fra Norge
T'bilisi
T'bilisi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Georgia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Georgia
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Georgia?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Georgia. Den mest populære byen å reise til i Georgia er T'bilisi, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 172 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Georgia er Kutaisi og Batumi.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Georgia?

    De billigste flyvningene til Georgia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 597 kr med Wizz Air, 893 kr med LOT og 1 135 kr med Georgian Airways.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Georgia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Georgia

Finn flyvninger til disse populære byene i Georgia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Georgia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Georgia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloT'bilisi2 357 kr
TrondheimT'bilisi2 803 kr
TromsøT'bilisi3 990 kr
OsloBatumi5 479 kr

Georgia er et land i Asia, som grenser til Svartehavet, i tillegg til Tyrkia, Russland, Armenia og Aserbajdsjan. Mesteparten av Georgia ligger i Kaukasus, som er et fjellområde. Fjellområdet ligger mellom Europa og Asia, og langs med grensen mellom Russland og Georgia. Hovedstaden i Georgia heter Tbilisi, som ligger sentralt i landet. Her bor det over en million mennesker og det er den største byen i landet. I Georgia er det mye fjell, og det er store høydeforskjeller i landet. Om vinteren gjør fjellterrenget at det er noe redusert fremkommelighet, og det er landsbyer som blir isolert i løpet av vintermånedene. Det høyeste fjellet i Georgia er hele 5193 meter over havet. Fordi det er mye fjell i Georgia, er det også variert klima. Det er subtropisk klima ved Svartehavet, mens oppover i fjellene er det kaldere. Når du skal fly til Georgia vil høytider og ferier påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Det er greit å merke seg at det kan bli relativt kaldt her om vinteren, men om sommeren er det behagelige temperaturer på omtrent 22 grader på dagtid.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Georgia?

Du kan fly til Georgia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan enten fly til Batumi ved kysten, eller til hovedstaden Tbilisi. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med LOT, Lufthansa eller Air Baltic og mellomlande i blant annet Riga eller München før du flyr videre til Tbilisi. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS og Air Baltic og mellomlande i ved Oslo/Gardermoen og i Riga underveis. Til Batumi kan du fly med blant annet SAS og Turkish Airlines.

Når er det best å reise til Georgia?

Den beste tiden å reise til Georgia er i mai-juni, og i september. Lavlandet rundt hovedstaden Tbilisi er spesielt varmt og har høy luftfuktighet om sommeren i juli-august, mens det er kjøligere og tørrere i denne perioden høyere opp i fjellene. Det er også populært å reise til Georgia i påsken, så da kan du også forvente flere andre turister som ønsker å ta del i påskefeiringen i landet, i tillegg til å dra på fotturer i landets vakre naturlandskap. I påsken er det som regel fortsatt snø i fjellene, men mildere temperaturer. På grunn av høydeforskjellene i Georgia med sitt dramatiske fjellandskap, er været ofte litt ulikt avhengig av hvor du befinner deg. Men som regel er det mindre nedbør, men noe kjøligere øst i landet, og mer nedbør og varmere i vest. Reiser du om våren, eller i september, til Tbilisi, vil du unngå det varmeste været og i tillegg unngå vinterens bitende kulde. Det er også anbefalt å reise til vingårdene om høsten, for eksempel rundt området Kakheti. Uansett når du reiser til Georgia bør du ta med deg et ekstra lag med varme og vanntette klær fordi været kan være skiftende, spesielt om høsten.

Hvor lang tid tar det å fly til Georgia?

Skal du fly til Georgia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer til Tbilisi. Resier du fra Oslo/Gardermoen til Batumi tar det fra omtrent 12 timer og 50 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 55 minutter til Tbilisi. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Georgia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Georgia trenger du ikke visum hvis du skal være der på ferie. Du må ha gyldig pass. Det er også frarådet å reise til utbryterområdene Sør-Ossetia og Abkhasia, og grensene rundt disse områdene. Abkhasia ligger nord-vest i landet og Sør-Ossetia ligger nord i landet, i nord ved grensen til Russland.


Internasjonale flyreiser til Georgia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til T'bilisi
Raskeste flytid10t 40m
Billigst pris2 357 kr
Flyvninger fra Trondheim til T'bilisi
Raskeste flytid29t 50m
Billigst pris2 803 kr
Flyvninger fra Tromsø til T'bilisi
Raskeste flytid17t 35m
Billigst pris3 990 kr
Flyvninger fra Oslo til Batumi
Raskeste flytid42t 55m
Billigst pris5 479 kr

Finn flyvninger til Georgia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Georgia