Søk etter og finn billige fly til Georgia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Georgia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Georgia

Beste pris på enveisbillett

1 346 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 895 kr

Raskeste flytid

6t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Georgia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 346 kr (Oslo Torp Sandefjord til T'bilisi Tbilisi Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Georgia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 895 kr (Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl).
Den kjappeste flyvningen til Georgia fra Norge tar 6t 50m (Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Georgia, deriblant Lufthansa, LOT og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Georgia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Georgia fra Norge
T'bilisi
T'bilisi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Georgia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Georgia

Hvis du ønsker å fly til Georgia for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, LOT og Georgian Airways som henholdsvis har priser fra 47 kr, 1 134 kr og 1 296 kr.

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Georgia avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl tar det i snitt 7t 05m, men flyr du fra Bergen Flesland til T'bilisi Tbilisi Intl ligger flytiden på rundt . T'bilisi Tbilisi Intl er den mest populære flyplassen i Georgia.

I snitt koster en flybillett til Georgia 5 924 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Georgia helt nede i 965 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 965 kr, men klarer å finne en til 5 792 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Georgia

Finn flyvninger til disse populære byene i Georgia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Georgia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Georgia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloT'bilisi7t 05m1 962 kr
TromsøT'bilisi21t 25m4 328 kr
OsloBatumi6t 40m4 684 kr
TrondheimT'bilisi9t 55m7 963 kr

De beste tingene å se og gjøre i Georgia

Du kan fly til Georgia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan enten fly til Batumi ved kysten, eller til hovedstaden Tbilisi. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med LOT, Lufthansa eller Air Baltic og mellomlande i blant annet Riga eller München før du flyr videre til Tbilisi. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet SAS og Air Baltic og mellomlande i ved Oslo/Gardermoen og i Riga underveis. Til Batumi kan du fly med blant annet SAS og Turkish Airlines.

Den beste tiden å reise til Georgia er i mai-juni, og i september. Lavlandet rundt hovedstaden Tbilisi er spesielt varmt og har høy luftfuktighet om sommeren i juli-august, mens det er kjøligere og tørrere i denne perioden høyere opp i fjellene. Det er også populært å reise til Georgia i påsken, så da kan du også forvente flere andre turister som ønsker å ta del i påskefeiringen i landet, i tillegg til å dra på fotturer i landets vakre naturlandskap. I påsken er det som regel fortsatt snø i fjellene, men mildere temperaturer. På grunn av høydeforskjellene i Georgia med sitt dramatiske fjellandskap, er været ofte litt ulikt avhengig av hvor du befinner deg. Men som regel er det mindre nedbør, men noe kjøligere øst i landet, og mer nedbør og varmere i vest. Reiser du om våren, eller i september, til Tbilisi, vil du unngå det varmeste været og i tillegg unngå vinterens bitende kulde. Det er også anbefalt å reise til vingårdene om høsten, for eksempel rundt området Kakheti. Uansett når du reiser til Georgia bør du ta med deg et ekstra lag med varme og vanntette klær fordi været kan være skiftende, spesielt om høsten.

Skal du fly til Georgia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer til Tbilisi. Resier du fra Oslo/Gardermoen til Batumi tar det fra omtrent 12 timer og 50 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 55 minutter til Tbilisi. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Når du skal reise til Georgia trenger du ikke visum hvis du skal være der på ferie. Du må ha gyldig pass. Det er også frarådet å reise til utbryterområdene Sør-Ossetia og Abkhasia, og grensene rundt disse områdene. Abkhasia ligger nord-vest i landet og Sør-Ossetia ligger nord i landet, i nord ved grensen til Russland.


Internasjonale flyreiser til Georgia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til T'bilisi
Raskeste flytid7t 05m
Laveste pris1 962 kr
Flyvninger fra Oslo til Batumi
Raskeste flytid6t 40m
Laveste pris4 684 kr
Flyvninger fra Tromsø til T'bilisi
Raskeste flytid21t 25m
Laveste pris4 328 kr
Flyvninger fra Trondheim til T'bilisi
Raskeste flytid9t 55m
Laveste pris7 963 kr

Finn flyvninger til Georgia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Georgia


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Georgia når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Georgia, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Georgia med denne policyen.

Når alle potensielle Georgia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Georgia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Georgia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Georgia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.