Finn billige fly til Tromsø

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tromsø

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tromsø fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tromsø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tromsø

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tromsø (TOS)

Vanligvis er flyvninger til Tromsø fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes, som i gjennomsnitt koster 1 635 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars9 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tromsø koster i gjennomsnitt kun 1 490 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 2 062 kr for flyvninger til Tromsø fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tromsø fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tromsø?

Høysesong i Tromsø er i de deilige sommermånedene når midnattssolen skinner over det ville, nordnorske landskapet. Det koster vanligvis mer å fly til Tromsø i juni og desember, samt i skoleferiene, men du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Tromsø.

Det er generelt sett lettere å finne billige flybilletter til Tromsø utpå høsten og tidlig vår, bortsett fra i jule- og påskeferien. Fordelen med å reise i lavsesongen er at du kan jakte på nordlyset i fred og ro, og du kan booke en forrykende dag på snøscootersafari. Særlig januar er et godt tidspunkt for om du vil fly til Tromsø for en billig penge.

 • Hvilken flyvning til Tromsø er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Tromsø fra Tromsø fant flyvninger som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Tromsø. Du kan finne den billigste prisen til Tromsø fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tromsø?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Tromsø fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 490 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tromsø i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 515 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tromsø?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tromsø fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 635 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Tromsø på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 539 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tromsø?

  Bardufoss flyplass, Sørkjosen flyplass, Andenes flyplass, Hasvik flyplass eller Narvik Evenes flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Tromsø.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tromsø?

  Sørkjosen flyplass har en gjennomsnittspris på 2 464 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Tromsø. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Tromsø

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tromsø som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
5. nov.
OSL04:00Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS05:55Tromso/Langnes
12. nov.
TOS14:45Tromso/Langnes
2t 00m
OSL16:45Oslo Gardermoen
Norwegian
13. nov.
OSL03:30Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS05:25Tromso/Langnes
20. nov.
TOS06:00Tromso/Langnes
2t 00m
OSL08:00Oslo Gardermoen
Norwegian
2. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS10:25Tromso/Langnes
9. nov.
TOS08:20Tromso/Langnes
2t 00m
OSL10:20Oslo Gardermoen
Norwegian
5. nov.
OSL04:00Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS05:55Tromso/Langnes
13. nov.
TOS06:00Tromso/Langnes
2t 00m
OSL08:00Oslo Gardermoen
Norwegian
16. nov.
OSL07:30Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS09:25Tromso/Langnes
20. nov.
TOS06:00Tromso/Langnes
2t 00m
OSL08:00Oslo Gardermoen
Norwegian
16. nov.
OSL10:05Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS12:00Tromso/Langnes
20. nov.
TOS06:00Tromso/Langnes
2t 00m
OSL08:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Tromsø

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tromsø, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
12. nov.
OSL14:30Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS16:25Tromso/Langnes
Norwegian
5. nov.
OSL04:00Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS05:55Tromso/Langnes
Norwegian
6. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
1t 55m
TOS06:25Tromso/Langnes

Hvilke flyselskaper flyr til Tromsø?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tromsø
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tromsø?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Tromsø med. SAS, Wideroe og Wizz Air er også populære valg ved reiser til Tromsø from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Tromsø jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Tromsø

Under finner du alle flyplassene i Tromsø sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Tromsø, lander du utvilsomt tett på byen. Du finner flyplassen knappe fem kilometer fra sentrum. Flybussen tar deg raskt både til og fra flyplassen på 10–15 minutter, med avganger fra tidlig morgen til ettermiddag/kveld. Pris per enkeltbillett er ca. 80–120 kr. Foretrekker du lokalbuss, koster billetten ca. 50–60 kr. Betaler du via mobilappen Troms Mobillett på forhånd, reduseres prisen til ca. 30–40 kr. Selv om du reiser i siste liten, kan det lønne seg å laste ned appen før du kjøper billett. Da sparer du penger når du skal reise rundt i byen.


Populære flybilletter til Tromsø

Finn dine flybilletter til Tromsø med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tromsø
Raskeste flytid1t 50m
Billigst pris758 kr
Flyvninger fra Bergen til Tromsø
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris1 254 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tromsø

Til tross for byen er den største i Nord-Norge, kan du fint ta beina fatt og utforske den i eget tempo. Ønsker du derimot å oppleve fjordene og områdene rundt, er både hurtigbåt og ferje gode alternativer. Eller hva med å padle deg en tur i kajakk for å la de fantastiske naturopplevelsene synke inn?

Du kan også benytte deg av både lokal- og distriktsbusser for å komme deg rundt i området. Enkeltbillettene koster fra ca. 30–40 kr om du kjøper på forhånd via mobilappen Troms Mobillett. Du kan også kjøpe dagsbillett for ca. 100–130 kr, som er gyldig i et døgn. Da står du fritt til å utforske av hjertens lyst, uten å behøve å tenke på bussbilletter.


Visumkrav for Tromsø

Du må ha med gyldig legitimasjon når du skal fly innenlands i Norge. Reisende skal kunne identifisere seg ved behov og ved innsjekking av bagasje. Navnet på beviset skal samsvare med navnet på billetten. Gyldig identifikasjon kan være førerkort eller bankkort med bilde. Dersom du er usikker på om identifikasjonen din er gyldig eller ikke, for eksempel hvis du har studentbevis, anbefaler vi at du kontakter flyselskapet på forhånd. De vil kunne gi deg nærmere veiledning til hvilket identifikasjonsbevis de aksepterer.


Start planleggingen av reisen til Tromsø


De beste tingene å se og gjøre i Tromsø

Hva bør jeg oppleve i Tromsø?

Har du sikret deg billige flybilletter til Tromsø, er det bare å laste ned Tromsø – Official City App og begynne planleggingen. Appen gir deg all informasjon du trenger om opplevelser i polarbyen og omegn, som hvalsafari, hundekjøring og Ishavskatedralen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du barn som er glade i dyr, vil de sette pris på både hvalsafari og vandring med huskyer. Taubanen som går over byen er dessuten en fin opplevelse for store og små. Når dere kommer på toppen kan dere leke og kose dere med flott utsikt over byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Ønsker du å nyte en dag i sentrum og samtidig gjøre noen gode kjøp, er en handlerunde i bykjernen å anbefale. Storgata er delvis bilfritt, og du finner flesteparten av butikkene her eller i sidegatene. Foretrekker du å være innendørs, kan vi anbefale et besøk på Nerstranda Senter.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Tromsø er et godt utgangspunkt for oppdagelsesferder rundt i vakre Nord-Norge. Besøk Ishavskysten og Kvaløya med 1000 meter høye fjell for eksempel, eller dra på cruise til Risøy i spektakulære naturomgivelser.