Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Tromsø

Finn billige flyvninger til Tromsø fra 503 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Mo 26.2.
Mo 4.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Tromsø

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tromsø

Beste pris på enveisbillett

503 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 478 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tromsø fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 503 kr (Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tromsø fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 478 kr (Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes).
Den kjappeste flyvningen til Tromsø fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Tromsø, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Wizz Air.

Tromsø flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tromsø-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Tromsø?

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Tromsø fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 751 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tromsø i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 814 kr.

Hvilken flyvning til Tromsø er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Tromsø fra Oslo fant flyvninger som er 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Tromsø. Du kan finne den billigste prisen til Tromsø fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Tromsø?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Tromsø på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 984 kr. Flyvninger fra Norge til Tromsø på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 861 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Tromsø?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Tromsø vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Tromsø om morgenen for så lite som 2 129 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Tromsø, med priser som ligger på ca. 2 486 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Tromsø?

Flyvningen fra Norge til Tromsø avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Tromso/Langnes (den mest populære flyplassen i Tromsø), er flytiden 1t 50m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Tromso/Langnes, er flytiden i snitt 2t.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tromsø?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tromsø fra Norge er 53 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 195 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tromsø

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tromsø fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tromsø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tromsø

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Narvik (EVE)

Vanligvis er flyvninger til Tromsø fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Narvik Evenes, som i gjennomsnitt koster 2 090 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tromsø koster i gjennomsnitt kun 1 751 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember28 % dyrereDet koster ca. 2 820 kr for flyvninger til Tromsø fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TROMSØ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember344 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tromsø fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Tromsø

Høysesong i Tromsø er i de deilige sommermånedene når midnattssolen skinner over det ville, nordnorske landskapet. Det koster vanligvis mer å fly til Tromsø i juni og desember, samt i skoleferiene, men du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Tromsø.

Det er generelt sett lettere å finne billige flybilletter til Tromsø utpå høsten og tidlig vår, bortsett fra i jule- og påskeferien. Fordelen med å reise i lavsesongen er at du kan jakte på nordlyset i fred og ro, og du kan booke en forrykende dag på snøscootersafari. Særlig januar er et godt tidspunkt for om du vil fly til Tromsø for en billig penge.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tromsø?

Bardufoss flyplass, Sørkjosen flyplass, Andenes flyplass, Hasvik flyplass eller Narvik Evenes flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Tromsø.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tromsø?

Hasvik flyplass har en gjennomsnittspris på 1 064 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Tromsø. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tromso/Langnes flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Tromso/Langnes flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tromso/Langnes flyplass fra flyvninger?

Det er 7 tilbydere fra Tromso/Langnes flyplass flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Tromso/Langnes flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Tromso/Langnes flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Tromso/Langnes flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Tromso/Langnes flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Tromso/Langnes flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Tromsø

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tromsø som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
16. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
TOS21:50Tromso/Langnes
18. apr.
TOS18:45Tromso/Langnes
1t 50m
OSL20:35Oslo Gardermoen
1 478 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
TOS21:50Tromso/Langnes
9. mai
TOS13:50Tromso/Langnes
1t 50m
OSL15:40Oslo Gardermoen
1 510 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
TOS21:50Tromso/Langnes
22. apr.
TOS18:45Tromso/Langnes
1t 50m
OSL20:35Oslo Gardermoen
1 520 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
13t 30m
1 stopp
TOS21:50Tromso/Langnes
12. mai
TOS15:40Tromso/Langnes
1t 50m
OSL17:30Oslo Gardermoen
1 552 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mar.
OSL17:15Oslo Gardermoen
16t 10m
1 stopp
TOS09:25Tromso/Langnes
21. mar.
TOS06:30Tromso/Langnes
2t 05m
OSL08:35Oslo Gardermoen
1 615 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mar.
OSL17:15Oslo Gardermoen
16t 10m
1 stopp
TOS09:25Tromso/Langnes
21. mar.
TOS06:15Tromso/Langnes
2t 10m
OSL08:25Oslo Gardermoen
1 698 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tromsø

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tromsø, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Wizz Air
20. mar.
OSL22:20Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
TOS08:25Tromso/Langnes
Wizz Air
4. mar.
TRF12:35Oslo Torp Sandefjord
20t 50m
1 stopp
TOS09:25Tromso/Langnes
Wizz Air
11. mar.
OSL17:15Oslo Gardermoen
16t 10m
1 stopp
TOS09:25Tromso/Langnes

Andre kabinklasser for flyvninger til Tromsø

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tromsø

Slik kommer du deg rundt omkring i Tromsø

Til tross for byen er den største i Nord-Norge, kan du fint ta beina fatt og utforske den i eget tempo. Ønsker du derimot å oppleve fjordene og områdene rundt, er både hurtigbåt og ferje gode alternativer. Eller hva med å padle deg en tur i kajakk for å la de fantastiske naturopplevelsene synke inn?

Du kan også benytte deg av både lokal- og distriktsbusser for å komme deg rundt i området. Enkeltbillettene koster fra ca. 30–40 kr om du kjøper på forhånd via mobilappen Troms Mobillett. Du kan også kjøpe dagsbillett for ca. 100–130 kr, som er gyldig i et døgn. Da står du fritt til å utforske av hjertens lyst, uten å behøve å tenke på bussbilletter.


Visumkrav for Tromsø

Du må ha med gyldig legitimasjon når du skal fly innenlands i Norge. Reisende skal kunne identifisere seg ved behov og ved innsjekking av bagasje. Navnet på beviset skal samsvare med navnet på billetten. Gyldig identifikasjon kan være førerkort eller bankkort med bilde. Dersom du er usikker på om identifikasjonen din er gyldig eller ikke, for eksempel hvis du har studentbevis, anbefaler vi at du kontakter flyselskapet på forhånd. De vil kunne gi deg nærmere veiledning til hvilket identifikasjonsbevis de aksepterer.


De beste tingene å se og gjøre i Tromsø

Hva bør jeg oppleve i Tromsø?

Har du sikret deg billige flybilletter til Tromsø, er det bare å laste ned Tromsø – Official City App og begynne planleggingen. Appen gir deg all informasjon du trenger om opplevelser i polarbyen og omegn, som hvalsafari, hundekjøring og Ishavskatedralen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du barn som er glade i dyr, vil de sette pris på både hvalsafari og vandring med huskyer. Taubanen som går over byen er dessuten en fin opplevelse for store og små. Når dere kommer på toppen kan dere leke og kose dere med flott utsikt over byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Ønsker du å nyte en dag i sentrum og samtidig gjøre noen gode kjøp, er en handlerunde i bykjernen å anbefale. Storgata er delvis bilfritt, og du finner flesteparten av butikkene her eller i sidegatene. Foretrekker du å være innendørs, kan vi anbefale et besøk på Nerstranda Senter.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Tromsø er et godt utgangspunkt for oppdagelsesferder rundt i vakre Nord-Norge. Besøk Ishavskysten og Kvaløya med 1000 meter høye fjell for eksempel, eller dra på cruise til Risøy i spektakulære naturomgivelser.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Tromsø?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Tromsø med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Tromsø som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Tromsø?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Tromsø.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Tromsø akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Tromsø, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Tromsø og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Tromsø på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tromsø.

Fly med ditt favoritt flyselskap til Tromsø
Flyselskaper er sortert og vist i henhold til klikk de siste 7 dagene på momondo.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Tromsø
1 voksen
Mo 26.2.
Mo 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post