Finn billige fly til Mehamn

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Mehamn flyinnsikt og trender

Se innsikt for Mehamn-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Mehamn er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Mehamn fra Alta, Finnmark fant flyvninger som er 49 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Mehamn. Du kan finne den billigste prisen til Mehamn fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Mehamn

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mehamn fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vadsø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mehamn

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lakselv (LKL)

Vanligvis er flyvninger til Mehamn fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lakselv Banak, som i gjennomsnitt koster 3 678 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Mehamn

Hvor lang tid flyreiser til Mehamn lufthavn tar, er avhengig av hvor du flyr fra og hvilke mellomlandinger du har på veien. Fra Oslo lufthavn Gardermoen kan du få flybilletter som tar ned mot fire timer, med kun én mellomlanding. Fra Trondheim lufthavn Værnes og Bergen lufthavn Flesland er det omtrent det samme. Flyr du fra Tromsø lufthavn Langnes er flytiden betraktelig kortere, på omtrent to og en halv time, og du slipper å mellomlande. Du kan finne gode Mehamn-flytilbud og bestille gjennom momondo.

Den største lufthavnen i Norge som flyr direkte til Mehamn er Tromsø Langnes. Herfra er det omtrent to og en halv timers flytid, og Tromsø fungerer som mellomlanding for de fleste flygninger til Mehamn. Så, dersom du reiser fra lengre sør i Norge, så må du nok beregne en mellomlanding i Tromsø. Avhengig av flytilbudet du har valgt, så kan denne mellomlandingen være alt fra en snau time til å faktisk gi deg nok tid til å reise inn og oppleve Tromsø også – noe som er verdt å merke seg når du bestiller flybiletter.

Berlevåg flyplass, Honningsvåg Valan flyplass, Båtsfjord flyplass, Vadsø flyplass eller Vardø flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mehamn.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Mehamn, er vanligvis Berlevåg flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 651 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Mehamn

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Mehamn

Hvilke flyselskaper flyr til Mehamn?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mehamn

Hvilke flyselskaper flyr til Mehamn?

På reiser til Mehamn fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Wideroe. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Mehamn

Under finner du alle flyplassene i Mehamn sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Mehamn flyplass?

Inn til selve Mehamn er det svært kort avstand fra flyplassen – du kan faktisk kan ta beina fatt, men offentlig transport er nok mer behagelig. Du kan ta taxi, og Finnmark Flexx-buss betjener også en rute inn til sentrum. Du kan også reise via Mehamn flyplass til både Gamvik og Kjøllefjord, som også har offentlig transport. Naturligvis er det også muligheter for leiebil ved Mehamn lufthavn.


Visumkrav for Mehamn

Som norsk statsborger så behøver du ikke annet enn vanlige identifikasjonspapirer for å besøke Mehamn. Og dette mer i tilfelle om du skulle måtte legitimere deg underveis. Ettersom det er innlandsflygning hele veien, så er det i praksis bare å stige på og lene seg tilbake, men de fleste flyselskap vil gjerne ha en form for bevis på hvem du er. Merk deg også hva du eventuelt behøver av dokumentasjon eller legitimasjon dersom du velger å leie bil, eller skal ta del i ulike aktiviteter rundt om Mehamn.


De beste tingene å se og gjøre i Mehamn

Mehamn ligger langt mot nord i Norge, og her tilbys det fantastiske naturopplevelser. Det er lett å komme seg ut, det være seg for å fiske på storhavet eller for å dra innover på vidda. Her finner du en lang rekke turoperatører og andre aktører som står klare til å tilby opplevelser av de sjeldne. Mehamn er et idyllisk fiskevær hvor du naturlig nok kan se nordlyset om vinteren. Ikke langt unna finner du også naturreservat og festningsverk fra andre verdenskrig, og reiser du litt lengre er du fort i Varangerhalvøya nasjonalpark. Det er også en rekke festivaler og kulturarrangementer gjennom året i Mehamn. Fremtredende er Nordkynfestivalen i juli, med aktiviteter for hele familien, konserter og matopplevelser i fleng. Når det kommer til hverdags, så er det verdt å merke seg at det også ofte er live musikk å finne på kveldstid. Glem heller ikke å oppleve den lokale samiske kulturen, og lei gjerne en snøskuter på vinterstid for å oppleve villmarken – ideelt med en lokal guide som kan føre deg og reisefølget ditt trygt frem til de mange skjulte perlene som ligger i området rundt Mehamn. For deg som liker natur, fiske og friluftsliv, så er det få steder som kan måle seg med Nord-Norge, og i Mehamn er du ideelt plassert for en rekke ulike aktiviteter. Det være seg sommer eller vinter, med midnattssol eller nordlys, så vil du garantert føle at du er på en helt spesiell plass i verden.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Mehamn. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Flyreiser til Mehamn med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Mehamn. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Mehamn, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Mehamn og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.