Ferieboliger i Trondheim, Norge

Finn tilbud på 88 ferieboliger i Trondheim, Norge

Trondheim, Norge
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste ferieboligene i Trondheim

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Trondheim
Pris
kr591
kr6657
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Trondheim

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Trondheim
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
32 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

1 006 kr–3 048 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 092 kr
4 378 kr

Hosteller og billige hoteller i Trondheim

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Trondheim

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Trondheim

Disse ferieboligene i Trondheim har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Trondheim

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Trondheim

Laveste pris på feriebolig

591 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Trondheim funnet siste 7 dager er 591 kr/natten. Denne prisen fås hos Your cabin in Trondheim.

Informasjon om opphold i Trondheim

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Trondheim

Hvor er de beste feriehusene i Trondheim for en fest?

Trondheim ferieutleie passer utmerket for deg som vil slå hæla i taket i Trondheim, eller kanskje gå på en av de mange konsertene og arrangementene som går av stabelen i byen. Trondheim er kanskje best kjent for det gode studentlivet og for de solide musikerne. Enten det gjelder trønderrockerne, jazzmusikerne fra jazzlinja på NTNU eller det gjelder de klassiske fra musikkonservatoriet, så er det en kvalitet vel verdt å høre på. Rockheim er vel et lite bevis på all den gode rockemusikken som kommer fra fylket. Ferieleiligheter som Trondheim Leilighetshotell ligger midt i sentrum og lar deg snuse på utelivet uten så mye som å se på en drosje. Avstandene i sentrum er korte og du kommer deg derfor enkelt fra a til b ved hjelp av apostlenes hester. Den trønderske gjestfriheten er stor og utelivet i Trondheim er hygge enten du er på bryggen, på torget eller på solsiden.

Hvor finner vi feriehusene i Trondheim for familier?

Trondheim feriebolig er utmerket for familier. Se bare på Huset ved havet. Det ligger litt utenfor sentrum og har en nydelig utsikt utover Trondheimsfjorden, og så snart dere vil inn til sentrum kan dere hoppe på en buss. Både i og utenfor sentrum er det flust med aktiviteter for familier. Enten dere liker å gå i fjellet eller dere vil ut på fjorden i båt. Selve byen har spennende museer som Rockheim eller Trondheim kunstmuseum, og en kulturskatt uten like i selveste Nidarosdomen. Tyholttårnet og Kristiansten festning er kjente utsiktspunkt i byen. Ladestien er en sti som er svært populær for familier, her kan dere gå langs fjorden og bare nyte naturen. Ladestien ender i en nydelig badeplass som kalles Ladeparken, og her finner dere også klatrestativ og fontener. Se etter en feriebolig i nærheten her, dersom dere har barn som ikke kan sitte i ro. Feriehusene i Trondheim i dette området passer veldig godt til familier. Ta dere en dag ut til øya Munkholmen som du ser fra sentrum i Trondheim. Her er det både forfriskninger og historie tett på badeplassen. For dere som liker å fiske, så kan det være en fordel å trekke nordover mot de flotte fiskeelvene der. Du finner lett en feriebolig langs Namsen og kan nyte lange dager i elva og fiske etter laks her. Sett dere først inn i fiskereglene her, så er det bare å nyte naturen.

Hvilke fordeler er det med Trondheim ferieutleie?

De fleste nevner kjøkkenet som en enorm frihet når man leier en feriebolig i Trondheim. Da kan man lage alle måltidene selv, eller ingen, man velger det helt selv. Her har du tilgang til gratis Wi-Fi og noen ganger til kabel-TV. Hvis du kommer med bil eller har tenkt å leie deg en leiebil, så er det lurt å sjekke om det følger med gratis parkering først. Noen steder er dette en selvfølge. Reiser du med toget så stopper dette midt i sentrum av Trondheim, mens flyet stopper nord for byen. Det er god korrespondanse mellom fly og transport til sentrum.

Hvor mye koster en ferieleilighet i Trondheim?

En feriebolig i Trondheim koster normalt 1 419 kr per natt. Denne kalkuleringen er basert på søk etter standard ferieboliger i Trondheim, og prisene varierer avhengig av ønsket størrelse, fasiliteter og boligens beliggenhet.

Når er det best å bestille en feriebolig i Trondheim?

Prisene på ferieleiligheter og ferieboliger i Trondheim er normalt lavest i september, med priser som er ca. 32 % lavere enn i høysesongen i Trondheim.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Trondheim fra hoteller?

Antall tilbydere fraTrondheim hoteller er 119 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Trondheim fra hoteller sist?

Pris for Trondheim fra hoteller oppdateres daglig.


En enklere måte å administrere reisen til Trondheim på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.