Finn billige fly til Båtsfjord

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Båtsfjord flyinnsikt og trender

Se innsikt for Båtsfjord-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Båtsfjord?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Båtsfjord (Kirkenes Høybuktmoen), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 2t 10m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Båtsfjord

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Båtsfjord fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vadsø

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Båtsfjord

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kirkenes (KKN)

Vanligvis er flyvninger til Båtsfjord fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kirkenes Høybuktmoen, som i gjennomsnitt koster 2 617 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Båtsfjord

Skal du finne flygninger fra Oslo til Berlevåg, kan du regne med en flytid på om lag to timer, da med en mellomlanding i Kirkenes. Fra Tromsø kan du fly direkte til Berlevåg, og dette tar to timer. Du kan også komme deg relativt raskt til Berlevåg fra Kirkenes, på omtrent to timer. Fra Stavanger kan du regne med en reisetid på omtrent 6 og en halv time, med to mellomlandinger på veien, og fra Bergen kan det ta omtrent 5 timer, med ett stopp på veien, da ofte i Tromsø.

Det er flere flyplasser i Norge som tilbyr direkteflyvninger til Berlevåg. Du kan blant annet fly til Berlevåg fra Tromsø Langnes, og Kirkenes Høybuktmoen, uten å måtte mellomlande på veien. Du kan også fly direkte til Berlevåg lufthavn fra Vardø, noe som tar under en time, og fra Båtsfjord tar det under halvtimen å fly til Berlevåg. Fra Hammerfest tar direkteflygninger til Berlevåg omtrent 40 minutter. Du finner altså direkte flybilletter til Berlevåg fra mange forskjellige flyplasser i Norge, og om det ikke går direkteruter til Berlevåg fra den flyplassen du ønsker å reise fra, kommer du deg mest sannsynlig dit med bare én mellomlanding.

Brukere som har bestilt reiser til Båtsfjord fra Tromsø fant flyvninger som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Båtsfjord. Du kan finne den billigste prisen til Båtsfjord fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Berlevåg flyplass, Vardø flyplass, Vadsø flyplass, Mehamn flyplass eller Kirkenes Høybuktmoen flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Båtsfjord.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Mehamn flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Båtsfjord, med en gjennomsnittspris på 3 583 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Båtsfjord

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Båtsfjord

Hvilke flyselskaper flyr til Båtsfjord?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Båtsfjord

Hvilke flyselskaper flyr til Båtsfjord?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Båtsfjord from Norge are Scandinavian Airlines, Norwegian and Wideroe. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Båtsfjord

Under finner du alle flyplassene i Båtsfjord sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Berlevåg lufthavn?

Det er ganske så lett å komme seg til sentrum av Berlevåg fra Berlevåg lufthavn. Du kan for eksempel ta taxi, som du finner ved ankomstområdet på flyplassen, eller som du kan bestille på forhånd. Vil du benytte deg av leiebil under oppholdet ditt i Berlevåg, kan du leie bil ved en bensinstasjon like ved, og bilen kan leveres på flyplassen. En leiebil kan gjøre det lettere å oppdage de flotte naturområdene på egen hånd. Kjøreturen inn til Berlevåg sentrum tar omtrent tre til fem minutter, så du er altså veldig nær selve tettstedet. Du kan også velge å ta offentlig transport, for eksempel FLEXX827, som kjører direkte fra flyplassen og inn til sentrum.


Visumkrav for Båtsfjord

Som norsk borger trenger du hverken pass eller visum for å reise til Berlevåg, helt ytterst og øverst på Finnmarkskysten. Det kan for øvrig alltid være lurt å ha med seg gyldig legitimasjon, og ønsker du å leie bil når du ankommer tettstedet, kan det også hende at du trenger mer dokumentasjon og/eller legitimasjon – så husk å sjekke dette før du pakker og reiser hjemmefra.


De beste tingene å se og gjøre i Båtsfjord

Berlevåg er en naturperle helt nord i Norge. Dette tettstedet kan være ganske værhardt, men om du våger, kan du få helt fantastiske naturopplevelser her. På sommerstid kan du nyte midnattssola over vannet, og på vinterstid kan du kikke opp på det fantastiske nordlyset som danser over den klare, mørke himmelen. Berlevåg er hjem til et havnemuseum, hvor du kan lære om blant annet over hundre års arbeid med havneforholdene i området. Her finner du flere gamle hus, som ble bygget opp igjen av Statens Havnevesen etter at de ble brent ned ved andre verdenskrigs slutt i 1945. Du kan også lære om livet i dette værharde fiskesamfunnet, noe som kan være spennende for både liten og stor. Like ved finner du en kulturminneløype, som tar deg opp til stedet der partisaner gjemte seg under andre verdenskrig. Ikke lange veien fra sentrum ligger Sandfjorden landskapsvernområde, hvor du kan oppleve sanddyner og kystflora, med praktfulle farger som en kontrast til det åpne havet. I nærheten står en bratt fjellrygg som stikker opp av sanden. Du finner med andre ord mye spektakulær natur i og rundt Berlevåg.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Båtsfjord med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Båtsfjord.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Båtsfjord. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.