Finn billig fly til Panama

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Panama

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Panama fra Norge
Panama City
Panama City

Nyttig informasjon om flyvningen din til Panama

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Panama
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Panama?

    Ifølge momondo-brukerne er det Panama City, Panamá Provinsen som er den mest populære byen i Panama, og den besøkes 193 % oftere enn andre byer i Panama. Bocas del Toro og David er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Panama?

    Hvis du ønsker å fly til Panama for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Copa Airlines, Wingo og Spirit Airlines som henholdsvis har priser fra 2 013 kr, 2 164 kr og 2 683 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Panama

Finn flyvninger til disse populære byene i Panama fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Panama

Disse rutene har de billigste flyvningene til Panama som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloPanama City13 753 kr

Panama ligger sørøst i Mellom-Amerika og er et avlangt, s-formet land. Dette utgjør et slags bindeledd mellom Sør-Amerika og Nord-Amerika. Panama ligger mellom Det karibiske hav og Stillehavet. Panamakanalen som går gjennom landet er en viktig kanal for verdenshandelen. Landet grenser til Colombia og Costa Rica, og hovedstaden heter Ciudad de Panamá, eller «Panama by» oversatt til norsk. Denne ligger like ved møtet mellom Panamakanalen og Stillehavet, som er den sørlige kystlinjen i landet. I hovedstaden bor det rundt en million mennesker. Storbyen er et fantastisk spennende reisemål og her finner du alt fra strandliv, gamle ruiner, moderne bygninger og regnskog like i nærheten. Virkelig en spennende by som er verdt å besøke. Skal du reise til Panama, er det mest populært å dra fra begynnelsen av desember, som markerer starten av høysesongen. Da er det tørt vær og i tillegg er det et perfekt tidspunkt for folk fra nordligere strøk å besøke varme og solrike Panama. Så når du skal fly til Panama vil høytider og ferier påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne billig fly med hotell. Forvent å møte mange andre turister i desember og juleferien, og hvis du vil reise i februar under karnevalet, bør du bestille i meget god tid.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Panama?

Du kan fly til Panama fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er enklest og tar kortest tid å fly til hovedstaden Panama by. Hit flyr blant annet KLM, Air France, SAS og United. Vanlige steder å mellomlande er Amsterdam, Paris og Frankfurt. Fra andre flyplasser i Norge enn Oslo/Gardermoen, er det ofte et ekstra stopp innom Oslo før turen går videre. Det avhenger litt hvor du reiser fra. Bergen/Flesland har for eksempel også flyvninger med kun en mellomlanding til Panama by.

Når er det best å reise til Panama?

Panama har to sesonger, en tørr sesong og en regnsesong. Sommeren, eller den tørre sesongen, går fra januar-april og regnsesongen går fra mai-desember. Disse periodene er ikke alltid på tiden, så de kan strekke seg litt over i hverandre. Dessuten er det noen steder i Panama det regner året rundt, for eksempel på kysten ved Det karibiske hav på steder som Colon, Bocas del Toro og San Blas. I tillegg er det mer regn i sommersesongen i fjellområder sånn som i Boquete, Chiriqui og El Valle de Anton. Du bør om mulig unngå å reise til Panama i november. Da er det mest regn og det er lite ledig plass på hoteller ettersom lokale har ferie i denne måneden. Når du bør reise til Panama avhenger også av hva du er interessert i å gjøre under oppholdet. Er du interessert i fuglekikking er det best å reise i sommersesongen, spesielt i februar. For fest og moro er karneval en perfekt tid å reise, og dette holdes også i februar. Reiser du hit under karneval eller nyttår bør du bestille i flere måneder i forveien for å sikre deg opphold på hotellet du ønsker. Vil du snorkle, seile eller dykke er det best å reise fra sent i desember-april for da er det klarere vann.

Hvor lang tid tar det å fly til Panama?

Skal du fly til Panama fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 25 minutter til Panama by. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 25 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Panama uten pass eller visum?

Når du skal reise til Panama trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 180 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder fra du reiser ut av landet igjen.


Internasjonale flyreiser til Panama

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Panama City, Panamá Provinsen
Raskeste flytid16t 05m
Billigst pris8 206 kr

Start planleggingen av reisen til Panama


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Panama, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika