Søk etter og finn billige fly til Panama

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 22.8.
ma. 29.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Panama

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Panama

Beste pris på enveisbillett

6 398 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 819 kr

Raskeste flytid

26t 05m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Panama fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 398 kr (Oslo Torp Sandefjord til Panama City Tocumen Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Panama fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 819 kr (Oslo Torp Sandefjord til Panama City Tocumen Intl).
Den kjappeste flyvningen til Panama fra Norge tar 26t 05m (Oslo Torp Sandefjord til Panama City Tocumen Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Panama, deriblant Air France og KLM.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Panama? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Panama

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Panama fra Norge
Panama City
Panama City

Nyttig informasjon om flyvningen din til Panama

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Panama

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Panama koster:
646 kr per person med Wingo
942 kr per person med Air Panama
1 442 kr per person med Copa Airlines

Prisen på billetter til Panama varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 4 468 kr eller så høyt som 30 504 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Panama for 12 358 kr eller lavere er en god deal, mens 12 468 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Panama

Finn flyvninger til disse populære byene i Panama fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Panama

Disse rutene har de billigste flyvningene til Panama som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPanama City26t 10m11 081 kr

De beste tingene å se og gjøre i Panama

Du kan fly til Panama fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er enklest og tar kortest tid å fly til hovedstaden Panama by. Hit flyr blant annet KLM, Air France, SAS og United. Vanlige steder å mellomlande er Amsterdam, Paris og Frankfurt. Fra andre flyplasser i Norge enn Oslo/Gardermoen, er det ofte et ekstra stopp innom Oslo før turen går videre. Det avhenger litt hvor du reiser fra. Bergen/Flesland har for eksempel også flyvninger med kun en mellomlanding til Panama by.

Panama har to sesonger, en tørr sesong og en regnsesong. Sommeren, eller den tørre sesongen, går fra januar-april og regnsesongen går fra mai-desember. Disse periodene er ikke alltid på tiden, så de kan strekke seg litt over i hverandre. Dessuten er det noen steder i Panama det regner året rundt, for eksempel på kysten ved Det karibiske hav på steder som Colon, Bocas del Toro og San Blas. I tillegg er det mer regn i sommersesongen i fjellområder sånn som i Boquete, Chiriqui og El Valle de Anton. Du bør om mulig unngå å reise til Panama i november. Da er det mest regn og det er lite ledig plass på hoteller ettersom lokale har ferie i denne måneden. Når du bør reise til Panama avhenger også av hva du er interessert i å gjøre under oppholdet. Er du interessert i fuglekikking er det best å reise i sommersesongen, spesielt i februar. For fest og moro er karneval en perfekt tid å reise, og dette holdes også i februar. Reiser du hit under karneval eller nyttår bør du bestille i flere måneder i forveien for å sikre deg opphold på hotellet du ønsker. Vil du snorkle, seile eller dykke er det best å reise fra sent i desember-april for da er det klarere vann.

Skal du fly til Panama fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 25 minutter til Panama by. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 25 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Når du skal reise til Panama trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 180 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder fra du reiser ut av landet igjen.


Internasjonale flyreiser til Panama

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Panama City, Panamá Provinsen
Raskeste flytid26t 10m
Laveste pris11 081 kr
Flyvninger fra Miami til Panama City, Panamá Provinsen
Raskeste flytid3t 10m
Laveste pris4 731 kr

Start planleggingen av reisen til Panama


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Panama, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Panama når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Panama, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Panama med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Panama ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til Panama er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Panama

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Panama

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.