Finn billige fly til Odesa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Odesa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Odesa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Odesa?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Odesa Du flyr fra. Som eksempel tar det 21t 40m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Odesa Intl. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Odesa Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Odesa

Odessa er en by som kan besøkes året rundt. Høysesongen er om sommeren, og dette er følgende også den dyreste tiden å reise hit på. I sommermånedene, spesielt i juli, kan det være vanskelig å finne billig overnatting og billige flybilletter til Odessa, så dersom du reiser på budsjett bør du unngå høysesongen. Reis heller hit i september når temperaturene fremdeles er behagelige, men prisene er lavere. Det kan også være en god idé å være tidlig ute dersom du ser etter billig fly til Odessa. I tillegg er det populært å fly til Odessa i juleferien, med mange julemarkeder og ivrige turister.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Odesa fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 107 kr. juni er også et godt alternativ når du skal reise til Odesa med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 287 kr fra Norge.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Odesa. Hvis du planlegger å fly til Odesa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kherson flyplass (137 km fra sentrum i Odesa).

Kherson flyplass har en gjennomsnittspris på 8 526 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Odesa. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Odesa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Odesa som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Odesa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Odesa

Hvilke flyselskaper flyr til Odesa?

På reiser til Odesa fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: LOT, KLM, Turkish Airlines eller airBaltic. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Odesa

Under finner du alle flyplassene i Odesa sammen med avstanden til sentrum

Når du ankommer Odessa, lander du på Odessa/Odessa internasjonale lufthavn. Dette er en moderne flyplass som ligger 7,5 km fra sentrum, og det er flere ulike måter å komme seg inn til sentrum på. Du kan velge å ta buss 117 eller trolleybuss 14, som er både enkle og rimelige alternativer. Du kan også ta taxi, som tar omtrent 20-30 minutter til sentrum, og det er som regel mange ledige taxier utenfor flyplassterminalen. Du kan også velge å forhåndsbestille transport før du flyr til Odessa, og da vil en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen når du lander.


Populære flybilletter til Odesa

Finn dine flybilletter til Odesa med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Odesa
Raskeste flytid18t 45m
Laveste pris1 214 kr
Flyvninger fra Tromsø til Odesa
Raskeste flytid11t 25m
Laveste pris2 859 kr
Flyvninger fra Oslo til Odesa
Raskeste flytid21t 40m
Laveste pris2 046 kr
Flyvninger fra Ålesund til Odesa
Raskeste flytid33t 10m
Laveste pris2 909 kr
Flyvninger fra Trondheim til Odesa
Raskeste flytid22t 20m
Laveste pris7 233 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Odesa

Det er enkelt å komme seg rundt i Odessa. Det er et godt utviklet system for kollektivtransport, og du kan velge mellom trikk, buss, marshrutkas, trolleybuss, ferge eller taxi. Offentlig transport går fra kl. 06:00-01:00, og det foretrukne fremkomstmiddelet er trikk. Ved å ta trikk rundt i Odessa kan du se store deler av byen, som gjør at du kan kombinere sightseeing med transport. Det er vanskelig å komme seg rundt i byen med bil, fordi det er omtrent ingen skilter her. Det er heller ikke anbefalt å sykle, men du kan gjerne ta beina fatt. Kjøp et kart og utforsk byen til fots, som kanskje er den beste måten å virkelig oppleve byen på.


Visumkrav for Odesa

Dersom du skal reise til Odessa for å gjenforenes med familie, jobbe, bosette deg, studere eller oppholde deg her i over 90 dager må du søke om enten oppholdstillatelse eller visum før reisen din. For andre reiser under 90 dager, trenger du ikke visum. Du kan ikke reise hit uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Odesa


De beste tingene å se og gjøre i Odesa

Den vakre havnebyen i Ukraina har mange opplevelser og severdigheter å tilby sine besøkende. Ta turen til Potemkin-trappene som går ned fra bul Prymorsky til havnen, og ta en rusetur på den kjente gågaten Vul Derybasivska, som er full av restauranter, barer og turister, spesielt om sommeren. Museer du bør få med deg mens du er i Odessa er museet for moderne kunst, det historiske jødemuseet i Odessa og Pushkin-museet.

Som regel dekker ikke folketrygden utgifter som nordmenn i Ukraina har i forbindelse med ulykker og sykdom. Derfor er det sterkt anbefalt å ha gyldig reiseforsikring.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Ukraina, og alt vann som skal brukes til isbiter, tannpuss og til å skylle mat bør kokes på forhånd.

Det er vanlig å gi 10-15 % i tips til taxisjåfører og servitører.


Finn fly til andre byer i Ukraina

Odesa har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Odesa når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Odesa, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Odesa som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Odesa.

Prisvarsler for flyreiser til Odesa er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.