Søk etter og finn billige fly til Cuba

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Cuba flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cuba-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Cuba?

Cuba har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (757 %) besøkte Havanna oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Cuba inkluderer Varadero og Holguín.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Cuba?

Flytiden fra Norge til Cuba varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Havanna José Martí (en av de mest populære rutene), tar det 37t 35m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Cuba er fra Bergen Flesland til Havanna José Martí, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Cuba?

Air France er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Cuba – 28 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Cuba. Andre populære alternativer inkluderer KLM og Air Canada. Totalt 11 ulike flyselskaper flyr til Cuba.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Cuba? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Cuba

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Cuba fra Norge
Havanna
Havanna

Nyttig informasjon om flyvningen din til Cuba

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Cuba

Hvis du ønsker å fly til Cuba for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Delta, American Airlines og Wingo som henholdsvis har priser fra 1 473 kr, 1 770 kr og 1 921 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Cuba

Finn flyvninger til disse populære byene i Cuba fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Cuba

Disse rutene har de billigste flyvningene til Cuba som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloVaradero19t 25m6 074 kr
OsloHavanna17t 05m6 755 kr
StavangerHavanna17t 50m8 333 kr
TrondheimHavanna30t 40m8 520 kr

De beste tingene å se og gjøre i Cuba

Juli og august er svært varme, og kan tine selv den mest nedkjølte nordmann. Priser er opptil 30 % høyere enn ellers i året, og skal du reise fra Norge til Cuba på denne tiden kan det være lurt å bestille reisen med hotell for å sikre deg en overnattingsplass. Dette gjelder også november–mars, men da er temperaturene litt lavere. Med så billige flybilletter til Cuba som du kan finne her, er det bare å booke på nett, og innta flysetet så snart som mulig. Skal du fly til Cuba kan det være en fordel å kunne litt grunnleggende spansk, men det ikke er noe krav. Cuba er en upolert juvel, en klassiker som er litt shabby på utsiden, men om man tar seg tid, så er det rent gull på innsiden.

Cuba er såpass langt borte at det faktisk ikke finnes noen som flyr direkte dit, men med kun en mellomlanding kan du komme deg fra Oslo/Gardermoen til Havanna/José Martí til en overkommelig pris. KLM, Swiss, Air Canada Rouge og Aeroflot er bare noen av selskapene som flyr enten hele eller deler av veien. Cuba er en klassiker på mange måter, og bestiller du billetter online i god tid, er dette et overkommelig reisemål for de fleste budsjetter.

Man må regne med en reisetid på minst 15 timer, og i de fleste tilfellene vil de billigste flyturene til Cuba strekke seg godt over 20 timer. Det bør ikke være avskrekkende, for behandlingen og opplevelsen man får når man kommer frem, er noe helt for seg selv. Hos momondo kan du også raskt og enkelt bestille et billig flysete innenlands på Cuba. Fly for eksempel i halvannen time fra Havanna, og du befinner deg i Santiago de Cuba, som av mange regnes som Cubas kulturelle hovedstad.

Skal du fly til Cuba behøver du både pass og visum. Det finnes flere typer visum, og det er viktig at du søker om riktig. Turistvisum gis for opphold i inntil 30 dager, med mulighet for forlengelse i nye 30. Informasjon om visum får du ved å henvende deg til den cubanske ambassaden i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Cuba

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Trondheim til Havanna
Raskeste flytid30t 40m
Laveste pris8 520 kr
Flyvninger fra Stavanger til Havanna
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris8 333 kr
Flyvninger fra Oslo til Varadero
Raskeste flytid19t 25m
Laveste pris6 074 kr
Flyvninger fra Miami til Havanna
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris2 012 kr
Flyvninger fra Oslo til Havanna
Raskeste flytid17t 05m
Laveste pris6 755 kr

Start planleggingen av reisen til Cuba


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Cuba på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Cuba som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Cuba på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Cuba ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Cuba nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Cuba og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.