Finn billig fly til Cuba

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Cuba

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Cuba fra Norge
Havanna
Havanna

Nyttig informasjon om flyvningen din til Cuba

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Cuba
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Cuba?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Cuba. Den mest populære byen å reise til i Cuba er Havanna, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 757 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Cuba er Varadero og Holguín.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Cuba?

    Hvis du ønsker å fly til Cuba for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Delta, American Airlines og Wingo som henholdsvis har priser fra 1 273 kr, 1 530 kr og 1 660 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Cuba

Finn flyvninger til disse populære byene i Cuba fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Cuba

Disse rutene har de billigste flyvningene til Cuba som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloVaradero5 249 kr
OsloHavanna5 837 kr
StavangerHavanna7 200 kr
TrondheimHavanna7 362 kr

Selv for de mest erfarne globetrotterne er det noe helt spesielt med Cuba, og selv de som har sett det meste av verden, sier ofte at Cuba er langt oppe på listen over favoritter. Et samfunn som har vært innestengt og utestengt, og som likevel er så åpent og gjestfritt, er noe man skal lete lenge etter. Billige flybilletter til Cuba er ikke vanskelig å finne, i alle fall ikke her hos oss på momondo, og selv om en reise til Cuba med fly kan være lang, så er turen absolutt verdt det. Sammenlign flypriser hos momondo, og finn billige flybilletter til Cuba som tar deg med til hvite strender, ekspedisjoner i ulendt terreng med fjell og enten forlatte eller fullt aktive kaffeplantasjer, eller til den mer tradisjonelle delen av Cuba, som du finner på steder som Vinãles. Matkulturen på Cuba er også verdt å få med seg, der spanske og europeiske trekk blandes med nord- og mellomamerikanske smaker på helt unike måter.

Når er det best å reise til Cuba?

Juli og august er svært varme, og kan tine selv den mest nedkjølte nordmann. Priser er opptil 30 % høyere enn ellers i året, og skal du reise fra Norge til Cuba på denne tiden kan det være lurt å bestille reisen med hotell for å sikre deg en overnattingsplass. Dette gjelder også november–mars, men da er temperaturene litt lavere. Med så billige flybilletter til Cuba som du kan finne her, er det bare å booke på nett, og innta flysetet så snart som mulig. Skal du fly til Cuba kan det være en fordel å kunne litt grunnleggende spansk, men det ikke er noe krav. Cuba er en upolert juvel, en klassiker som er litt shabby på utsiden, men om man tar seg tid, så er det rent gull på innsiden.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Cuba?

Cuba er såpass langt borte at det faktisk ikke finnes noen som flyr direkte dit, men med kun en mellomlanding kan du komme deg fra Oslo/Gardermoen til Havanna/José Martí til en overkommelig pris. KLM, Swiss, Air Canada Rouge og Aeroflot er bare noen av selskapene som flyr enten hele eller deler av veien. Cuba er en klassiker på mange måter, og bestiller du billetter online i god tid, er dette et overkommelig reisemål for de fleste budsjetter.

Hvor lang tid tar det å fly til Cuba?

Man må regne med en reisetid på minst 15 timer, og i de fleste tilfellene vil de billigste flyturene til Cuba strekke seg godt over 20 timer. Det bør ikke være avskrekkende, for behandlingen og opplevelsen man får når man kommer frem, er noe helt for seg selv. Hos momondo kan du også raskt og enkelt bestille et billig flysete innenlands på Cuba. Fly for eksempel i halvannen time fra Havanna, og du befinner deg i Santiago de Cuba, som av mange regnes som Cubas kulturelle hovedstad.

Kan man reise til Cuba uten pass eller visum?

Skal du fly til Cuba behøver du både pass og visum. Det finnes flere typer visum, og det er viktig at du søker om riktig. Turistvisum gis for opphold i inntil 30 dager, med mulighet for forlengelse i nye 30. Informasjon om visum får du ved å henvende deg til den cubanske ambassaden i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Cuba

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Varadero
Raskeste flytid19t 25m
Billigst pris5 249 kr
Flyvninger fra Oslo til Havanna
Raskeste flytid17t 05m
Billigst pris5 837 kr
Flyvninger fra Stavanger til Havanna
Raskeste flytid17t 50m
Billigst pris7 200 kr
Flyvninger fra Trondheim til Havanna
Raskeste flytid30t 40m
Billigst pris7 362 kr

Start planleggingen av reisen til Cuba