Finn billige fly til Bergen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bergen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bergen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bergen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bergen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stavanger (SVG)

Vanligvis er flyvninger til Bergen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stavanger Sola, som i gjennomsnitt koster 1 422 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERGEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bergen koster i gjennomsnitt kun 1 153 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BERGEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni16 % dyrereDet koster ca. 1 650 kr for flyvninger til Bergen fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BERGEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli491 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bergen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bergen?

Høysesongen i Bergen er sommermånedene, og da er det større sjanse for å nyte utsikten fra Fløyen i solskinn og varme. Prisene henger ofte sammen med skoleferier, og det er dermed som regel dyrest å fly til Bergen i juli, samt i påske- og juleferien.

Billettprisene for å fly til Bergen faller ofte rundt november og januar. Sjansen er dermed stor for å sikre deg billige flybilletter til Bergen i denne perioden. Fordelen med å reise i lavsesongen er at du kan nyte Fisketorget og Bryggen uten store folkemengder – bare pass på at du pakker med deg en god paraply og varme klær.

 • Hvilken flyvning til Bergen er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Bergen, lå på 109 kr/per person fra Gdansk, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bergen. Du kan finne den billigste prisen til Bergen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bergen?

  Den billigste måneden å fly til Bergen fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 153 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bergen i løpet av april, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 284 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bergen?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 57 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bergen. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 425 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 428 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bergen?

  De som skal fly til Bergen kan potensielt finne bedre priser for Stord flyplass (67 km fra sentrum i Bergen), Førde Bringeland flyplass (114 km fra sentrum i Bergen), Haugesund flyplass (117 km fra sentrum i Bergen), Sogndal Haukåsen flyplass (130 km fra sentrum i Bergen), eller Florø flyplass (133 km fra sentrum i Bergen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bergen?

  Du kan finne tilbud for Stord flyplass for i gjennomsnitt 3 019 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bergen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bergen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
27. sep.
OSL13:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO13:55Bergen Flesland
1. okt.
BGO02:35Bergen Flesland
0t 55m
OSL03:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL17:55Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
BGO07:45Bergen Flesland
24. okt.
BGO15:55Bergen Flesland
0t 55m
OSL16:50Oslo Gardermoen
Norwegian
15. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO03:55Bergen Flesland
22. nov.
BGO12:40Bergen Flesland
0t 55m
OSL13:35Oslo Gardermoen
Norwegian
5. okt.
OSL04:55Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO05:50Bergen Flesland
15. okt.
BGO16:30Bergen Flesland
0t 55m
OSL17:25Oslo Gardermoen
Norwegian
6. nov.
OSL04:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO04:55Bergen Flesland
13. nov.
BGO04:20Bergen Flesland
0t 55m
OSL05:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
9t 55m
1 stopp
BGO02:50Bergen Flesland
14. nov.
BGO03:25Bergen Flesland
23t 15m
1 stopp
TRF02:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Bergen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bergen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air
Wizz Air
29. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
21t 15m
1 stopp
BGO07:45Bergen Flesland
Flere flyselskaper
29. sep.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
18t 35m
1 stopp
BGO07:45Bergen Flesland
Norwegian
28. sep.
OSL12:20Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO13:15Bergen Flesland

Hvilke flyselskaper flyr til Bergen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bergen

Reiser du med fly til Bergen fra Oslo, er Norwegian, SAS og Widerøe populære selskap. De flyr deg direkte på i underkant av en time. Når du bestiller billige flybilletter til Bergen, kan det påløpe gebyr for ekstra tjenester, som valg av flysete på forhånd eller innsjekket bagasje. Fordelen er at du har mer mulighet til å styre totalkostnaden selv. Det er de samme selskapene som flyr deg direkte fra Trondheim til Bergen på cirka en time. Bestiller du fly til Bergen fra Trondheim med mellomlanding, er reisetiden fra ca. 2,5 til 3 timer og opp.


Flyplasser nære Bergen

Under finner du alle flyplassene i Bergen sammen med avstanden til sentrum

Etter at du har kommet med fly til Bergen, er Flybussen det raskeste alternativet til sentrum. Bussen går hvert tiende minutt mellom ca. 06–07 og 20–21. På andre tider tilpasses avgangen etter flyrutene. Reisen tar cirka en halvtime, og koster rundt 100–130 kr per voksen. Bybanen bruker rundt tre kvarter, og har avganger omtrent hele døgnet. Du bør merke deg at den går sjeldnere på natten, men har ellers avganger mellom hvert femte og syvende minutt. Enkeltbilletter til og fra sentrum på Bybanen koster ca. 35–45 kr. Du kan benytte deg av samme tilbud fra sentrum og tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Bergen

Finn dine flybilletter til Bergen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bergen
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris576 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bergen
Raskeste flytid1t 00m
Billigst pris594 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bergen
Raskeste flytid0t 35m
Billigst pris742 kr
Flyvninger fra Tromsø til Bergen
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris847 kr

Bergen er en fin by som du kan utforske til fots, og det er små avstander mellom de ulike attraksjonene i sentrum. Dersom du ønsker å komme deg raskt mellom bydelene kan du kjøpe 24-timersbillett hos Skyss for ca. 95–100 kr. Den er gyldig på både buss og Bybane.

Du kan også velge å kjøpe Bergenskortet, med gyldighet i 24, 48 eller 72 timer. Da reiser du ikke bare gratis med offentlig transport, men du får billig eller gratis adgang til museer, ulike typer sightseeing og gode tilbud på restauranter. Har du allerede ordnet deg billige flybilletter til Bergen, kan du bestille kortet på forhånd. Da får du gratis reise med Bybanen fra flyplassen eller 20 % rabatt på Flybussen.


Du må medbringe gyldig identifikasjon for å ta fly til Bergen fra andre destinasjoner i Norge, som førerkort eller bankkort med bilde. Dersom du er usikker på om identifikasjonen din er gyldig, for eksempel hvis du bruker studentbevis, anbefales det å høre med flyselskapet i god tid før avreise. Reglene skal sikre at den personen som sjekker inn bagasje, er den samme som skal ta flyet. Derfor er det viktig at du har kontroll på billetter og papirer før avreise.


Start planleggingen av reisen til Bergen


Hva bør jeg oppleve i Bergen?

Har du bestilt billige flybilletter til Bergen, venter det deg en by som er rik på kultur og opplevelser. Bruk dagen til å vandre langs den UNESCO-beskyttede Bryggen, og nyt den sjarmerende middelalderstemningen. Avslutt gjerne med en av forestillingene som holdes på byens mange scener.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn elsker Akvariet! Her kan de oppleve pingviner, sjøløver og krokodiller på nært hold. I tillegg har VilVite, vitensenteret i Bergen, mange spennende opplevelser for både store og små. Lek, lær og utforsk de tallrike utstillingene og utfør eksperimenter sammen.

Hvor bør jeg shoppe?

Den tradisjonelle handelsbyen Bergen har fortsatt unike shoppingmuligheter å by på. Du finner små, unike spesialforretninger samt store kjøpesentre midt i sentrum, og du kan fint kombinere både sightseeing og shopping på én og samme tid. Begynn handlerunden på Olav Kyrres gate og Torget, og utforsk byen etter hvert som du rusler rundt i sentrum.

Hvilke områder rundt Bergen burde jeg besøke?

Byen er inngangsportalen til fjorder og fjell, og du kan godt bestille billige flybilletter til Bergen for å utforske den vakre, ville naturen nærmere. Storslåtte Hardanger kan friste med isbrevandring og spektakulære fossefall, mens nærliggende Voss gir deg en sjarmerende småbyfølelse, omringet av vakker natur.