Finn billige fly til Sandnessjøen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Sandnessjøen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sandnessjøen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Sandnessjøen?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sandnessjøen i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 3 170 kr.

Hvilken flyvning til Sandnessjøen er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Sandnessjøen for 418 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Sandnessjøen. Du kan finne den billigste prisen til Sandnessjøen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Sandnessjøen?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Sandnessjøen Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Bodo. På den annen side tar det 1t 50m å fly fra Bergen Flesland til Bodo i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sandnessjøen?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Sandnessjøen 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Sandnessjøen med en gjennomsnittspris på 3 714 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sandnessjøen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sandnessjøen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sandnessjøen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sandnessjøen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rørvik (RVK)

Vanligvis er flyvninger til Sandnessjøen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rørvik Ryumsjøen, som i gjennomsnitt koster 3 294 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDNESSJØEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sandnessjøen koster i gjennomsnitt kun 2 919 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDNESSJØEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli17 % dyrereDet koster ca. 4 354 kr for flyvninger til Sandnessjøen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANDNESSJØEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli625 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sandnessjøen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sandnessjøen

Flytiden til Sandnessjøen lufthavn Stokka avhenger av flere faktorer og forhold, slik som avstand og det aktuelle været. Flygninger fra Bodø vil ta rundt 30 minutter til Sandnessjøen, Norge. Fra Brønnøysund er det også 30 minutters flytur til Sandnessjøen lufthavn. Fra byer som Trondheim er det litt under en times flytur nordover, og fra Oslo lufthavn tar det som regel litt over én og en halv time. momondo har solide flytilbud på strekninger i Norge, slik at du får gode flybilletter. Flyr du fra andre byer i Norge uten direkteforbindelse, slik som Stavanger eller Bergen, vil flytiden til Sandnessjøen være rundt tre timer.

Sandnessjøen er relativt godt tilknyttet resten av det norske kortbanenettverket, noe som betyr at det er enkelt å fly fra byer som Bodø, Brønnøysund og Rørvik. Det finnes også gode forbindelser til større norske byer, slik som Trondheim og Oslo. Sandnessjøen har også gode indirekte forbindelser med resten av landet gjennom hyppige avganger mellom mindre norske flyplasser, slik at det er enkelt å fly fra Kristiansand eller Bergen via Trondheim til Sandnessjøen.

De som skal fly til Sandnessjøen kan potensielt finne bedre priser for Mosjøen Kjærstad flyplass (37 km fra sentrum i Sandnessjøen), Brønnøysund flyplass (65 km fra sentrum i Sandnessjøen), Mo I Rana Røssvoll flyplass (84 km fra sentrum i Sandnessjøen), Rørvik Ryumsjøen flyplass (148 km fra sentrum i Sandnessjøen), eller Bodo flyplass (158 km fra sentrum i Sandnessjøen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 3 182 kr per person, er det Rørvik Ryumsjøen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Sandnessjøen. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Sandnessjøen

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sandnessjøen

Hvilke flyselskaper flyr til Sandnessjøen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sandnessjøen

Hvilke flyselskaper flyr til Sandnessjøen?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Sandnessjøen from Norge are Wideroe, Norwegian, Scandinavian Airlines and Wizz Air. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Wideroe til Sandnessjøen

Wideroe flyr til Sandnessjøen ca. 17 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Wideroe, men det er funnet priser helt nede i 1 077 kr fra Bergen Flesland til Sandnessjøen. Wideroe har fått en score på 8,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Sandnessjøen

Under finner du alle flyplassene i Sandnessjøen sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sandnessjøen lufthavn?

Det finnes gode transportforbindelser fra Sandnessjøen lufthavn og inn mot sentrum av byen. Her kan du benytte deg av den dedikerte flybusstjenesten som henter og bringer passasjerer på denne ruten. Denne ruten er kort og effektiv med lite trafikk, og du kan enkelt bestille billetter eller sjekke rutetabellen ved å gå inn på flyplassens hjemmesider, hvor du finner mer informasjon. For deg som foretrekker drosjetjenester, så er også det en mulighet ved flyplassen. Nummer og informasjon for dette finnes i selve terminalbygget.


Visumkrav for Sandnessjøen

Det er ingen spesielle pass- eller visumkrav for norske statsborgere som vil besøke Sandnessjøen. Det er for øvrig alltid lurt å reise med gyldig legitimasjon, enten du reiser innen- eller utenlands.


Start planleggingen av reisen til Sandnessjøen


De beste tingene å se og gjøre i Sandnessjøen

Sandnessjøen er mest kjent for sin vakre natur som lokker til seg turister fra fjern og nær. En av de viktigste attraksjonene er De Syv Søstre, som er navnet på fjellområdet som ligger like utenfor sentrum av byen. Disse syv fjelltoppene gir byen sitt karakteristiske utseende og er en vakker dagstur for alle som besøker området. Videre finner du også flere firmaer som driver med utleie av sykkel og kajakk. På det lokale turistkontoret i Sandnessjøen er det mulig å bestille utstyr, slik at du enten kan dra på øyhopping i den vakre skjærgården eller ta fatt på en lengre sykkeltur. Dette området er kjent for de ville og vakre øyene som ligger utenfor Sandnessjøen. Her finner du lange sandstrender og uberørt natur sammen med det klare vannet. En populær tur er å starte i Sandnessjøen før du reiser mot Herøy og Dønna, som er to vakre øyer like utenfor selve Sandnessjøen. Dette er en perfekt rute for alle som vil benytte seg av havkajakk. Sandnessjøen har også et fantastisk utvalg av restauranter og utesteder som har et variert tilbud av mat og drikke til besøkende. For turister som vil prøve ut lokale fiskeretter, så finnes det flere gode alternativer, slik som Kontoret Sushi Bar, hvor du finner helt fersk fisk som smaker fortreffelig. Et annet godt alternativ for den matinteresserte er restaurantene Soprano Mat og Vinhus, som har et bredt utvalg av spennende hovedretter. Du finner også utmerket mat ved Napoli Restaurant og Hotell, som ligger bare et steinkast unna. Her serverer de variert kost og kjente klassikere, som er perfekt for sultne turister etter en lang dag med padling.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Sandnessjøen når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Sandnessjøen, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Sandnessjøen for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Sandnessjøen.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Sandnessjøen. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.