Finn billige fly til Kristiansund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kristiansund

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kristiansund

Beste pris på enveisbillett

695 kr

Raskeste flytid

3t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kristiansund fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 695 kr (Ålesund Vigra til Kristiansund Kvernberget).
Den kjappeste flyvningen til Kristiansund fra Norge tar 3t 35m (Ålesund Vigra til Kristiansund Kvernberget).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Kristiansund, deriblant Scandinavian Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kristiansund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kristiansund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kristiansund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kristiansund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Trondheim (TRD)

Vanligvis er flyvninger til Kristiansund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Trondheim Værnes (TRD), som i gjennomsnitt koster 851 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kristiansund koster i gjennomsnitt kun 1 703 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars45 % dyrereDet koster ca. 3 161 kr for flyvninger til Kristiansund fra Oslo Gardermoen flyplass i mars
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober225 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kristiansund fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kristiansund?

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør pakke kofferten din og reise til Kristiansund, uansett hvilken tid det er på året. Den mest populære tiden å fly til Kristiansund på, er i skoleferier og om sommeren. Studentene kommer strømmende til byen i august, og du bør bestille god tid i forveien for å sikre deg billigste flybillettene til Kristiansund tur-retur på denne tiden. Du har best sjanse for godvær om du reiser i juli eller august. Det kan komme endel regn på våren og høsten, mens vintrene kan være ganske kalde. Du har imidlertid gode sjanser til å finne billige fly til Kristiansund om du reiser i lavsesong. Kristiansund er kjent for sitt rike kulturliv, og det arrangeres over 100 forskjellige kulturarrangement i byen og omegn året rundt.

Brukere som har bestilt reiser til Kristiansund fra Köln fant flyvninger som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Kristiansund. Du kan finne den billigste prisen til Kristiansund fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kristiansund i løpet av juli, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juni også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 762 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kristiansund 42 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kristiansund med en gjennomsnittspris på 2 180 kr.

De som skal fly til Kristiansund kan potensielt finne bedre priser for Molde Aro flyplass (47 km fra sentrum i Kristiansund), Ålesund Vigra flyplass (102 km fra sentrum i Kristiansund), Ørland flyplass (114 km fra sentrum i Kristiansund), eller Volda Hovden flyplass (134 km fra sentrum i Kristiansund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ørland flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Kristiansund, med en gjennomsnittspris på 2 659 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Kristiansund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kristiansund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
SVGStavanger Sola
5t 15m
KSUKristiansund Kvernberget

Finn de billigste enveisflyvningene til Kristiansund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kristiansund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
12. okt.
AES02:55Ålesund Vigra
5t 45m
1 stopp
KSU08:40Kristiansund Kvernberget
Scandinavian Airlines
12. okt.
AES11:35Ålesund Vigra
3t 35m
2 stopp
KSU15:10Kristiansund Kvernberget
Scandinavian Airlines
12. okt.
AES11:35Ålesund Vigra
7t 10m
3 stopp
KSU18:45Kristiansund Kvernberget
1 106 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kristiansund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kristiansund

Hvilke flyselskaper flyr til Kristiansund?

Scandinavian Airlines og Wideroe er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kristiansund jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kristiansund med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Wideroe til Kristiansund

Wideroe har ca. 19 flyvninger til Kristiansund i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Bergen Flesland, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Wideroe, kostet 1 023 kr (Bergen Flesland til Kristiansund). Brukere har gitt de en score på Wideroe 8,0/10 basert på 5 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Kristiansund

Scandinavian Airlines (7,0/10, 265 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Kristiansund, med tilbud fra så lite som 856 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 2 Scandinavian Airlines flyvninger i uken til Kristiansund, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Kristiansund

Under finner du alle flyplassene i Kristiansund sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger tett på sentrum og du kommer deg raskt inn til byen. Det går rutebuss fra flyplassen til sentrum, og den stopper rett i nærheten av flere store hotell. Det går ca. fire busser per time med avgang rett utenfor ankomstterminalen. Du finner enkelt veien til busstoppet, ettersom det er godt skiltet. Bussturen tar 25 minutter. Det pleier også å stå taxier utenfor flyplassen. Det koster omtrent 150 NOK inn til sentrum, bortsett fra i helger og på kveldstid. Prisen kan da være ca. 180 NOK. Det er også mulig å bestille leiebil, og du kan be om å hente den på flyplassen ved ankomst.


Populære flybilletter til Kristiansund

Finn dine flybilletter til Kristiansund med disse populære rutene
Flyvninger fra Berlin til Kristiansund
Raskeste flytid15t 55m
Laveste pris1 860 kr
Flyvninger fra Gdansk til Kristiansund
Raskeste flytid7t 50m
Laveste pris1 517 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kristiansund
Raskeste flytid5t 15m
Laveste pris1 860 kr
Flyvninger fra Rio de Janeiro til Kristiansund
Raskeste flytid41t 20m
Laveste pris16 023 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Kristiansund
Raskeste flytid25t 25m
Laveste pris8 349 kr
Flyvninger fra London til Kristiansund
Raskeste flytid17t 45m
Laveste pris1 811 kr
Flyvninger fra Munchen til Kristiansund
Raskeste flytid6t 00m
Laveste pris3 416 kr
Flyvninger fra Ålesund til Kristiansund
Raskeste flytid37t 00m
Laveste pris4 865 kr
Flyvninger fra Warszawa til Kristiansund
Raskeste flytid12t 45m
Laveste pris2 956 kr
Flyvninger fra Washington, D.C. til Kristiansund
Raskeste flytid16t 20m
Laveste pris8 878 kr
Flyvninger fra Praha til Kristiansund
Raskeste flytid24t 05m
Laveste pris4 708 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kristiansund

Du kan reise rundt i Kristiansund enten på land eller vann. Sentrum er kompakt nok til at du kan utforske til fots. Kollektivtransport er en billig måte å komme seg rundt på. Sundbåtene tar deg med til ulike nabolag i byen og det samme gjør lokalbussene. Det går dessuten mange busser til nærliggende byer og attraksjoner i området. Rundturer med buss kan være en god løsning for deg som vil se og oppleve attraksjonene i området, uten å kjøre egen bil. Hvis du derimot vil ha full frihet til å utforske etter eget ønske, kan du leie en bil under oppholdet ditt.


Visumkrav for Kristiansund

Du kan fly til Kristiansund uten pass om du reiser fra andre steder i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon og er norsk statsborger. Førerkort og bankkort med bilde pleier å bli godtatt, men reglene kan være forskjellig fra flyselskap til flyselskap. Det anbefales derfor å sjekke opp i hvilke dokumenter du må ha med deg i forkant av reisen.


Start planleggingen av reisen til Kristiansund


De beste tingene å se og gjøre i Kristiansund

Kristiansund er kjent for opera, fiske og de berømmelige Sundbåtene. Sundbåten er verdens eldste kollektivtransport som har vært i bruk uavbrutt frem til nå. Hvis du synes det er vanskelig å velge hvilke severdigheter du bør se, anbefales det i alle fall å ta deg en tur på de sjarmerende båtene. Da får du samtidig beundret den fargerike byen fra vannet.

Det er trivelig å dra på shopping i Gågata. Den koselige handlegaten er byens hjerte og sosiale midtpunkt. Blir du lei av å handle, kan du slappe av med en kopp kaffe på en av de sjarmerende små kafeene.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Kristiansund på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Kristiansund som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kristiansund som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Kristiansund, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kristiansund og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kristiansund

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kristiansund

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.