Finn billige fly til Kristiansund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kristiansund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kristiansund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kristiansund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kristiansund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Molde (MOL)

Vanligvis er flyvninger til Kristiansund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Molde Aro, som i gjennomsnitt koster 1 301 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kristiansund koster i gjennomsnitt kun 1 116 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai64 % dyrereDet koster ca. 3 099 kr for flyvninger til Kristiansund fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KRISTIANSUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli331 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kristiansund fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kristiansund?

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør pakke kofferten din og reise til Kristiansund, uansett hvilken tid det er på året. Den mest populære tiden å fly til Kristiansund på, er i skoleferier og om sommeren. Studentene kommer strømmende til byen i august, og du bør bestille god tid i forveien for å sikre deg billigste flybillettene til Kristiansund tur-retur på denne tiden. Du har best sjanse for godvær om du reiser i juli eller august. Det kan komme endel regn på våren og høsten, mens vintrene kan være ganske kalde. Du har imidlertid gode sjanser til å finne billige fly til Kristiansund om du reiser i lavsesong. Kristiansund er kjent for sitt rike kulturliv, og det arrangeres over 100 forskjellige kulturarrangement i byen og omegn året rundt.

 • Hvilken flyvning til Kristiansund er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Kristiansund fra Katowice fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Kristiansund. Du kan finne den billigste prisen til Kristiansund fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kristiansund?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kristiansund i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av april også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 674 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kristiansund?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kristiansund 53 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kristiansund med en gjennomsnittspris på 1 907 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kristiansund?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Kristiansund på, er fredag. Reisende som velger å reise til Kristiansund på en fredag kan ofte finne billetter for så lite som 1 868 kr. Flyvninger fra Norge til Kristiansund på en lørdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 578 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kristiansund?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Kristiansund på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Kristiansund på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 879 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Kristiansund som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 881 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kristiansund?

  De som skal fly til Kristiansund kan potensielt finne bedre priser for Molde Aro flyplass (47 km fra sentrum i Kristiansund), Ålesund Vigra flyplass (102 km fra sentrum i Kristiansund), Ørland flyplass (114 km fra sentrum i Kristiansund), eller Volda Hovden flyplass (134 km fra sentrum i Kristiansund), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kristiansund?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Molde Aro flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Kristiansund, med en gjennomsnittspris på 3 312 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Kristiansund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kristiansund som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
SVGStavanger Sola
6t 30m
KSUKristiansund Kvernberget

Finn de billigste enveisflyvningene til Kristiansund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kristiansund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
SVGStavanger Sola
6t 30m
KSUKristiansund Kvernberget

Hvilke flyselskaper flyr til Kristiansund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kristiansund

SAS flyr til Kristiansund direkte fra Oslo/Gardermoen på 55 minutter. Det går også direkteflyvninger fra andre steder i Norge. For eksempel tilbyr Widerøe flybilletter til Kristiansund fra Bergen, Ålesund og Trondheim, uten mellomlandinger underveis. Det tar 1 time fra Bergen til Kristiansund, 25 minutter fra Ålesund og 40 minutter fra Trondheim.


Flyplasser nære Kristiansund

Under finner du alle flyplassene i Kristiansund sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger tett på sentrum og du kommer deg raskt inn til byen. Det går rutebuss fra flyplassen til sentrum, og den stopper rett i nærheten av flere store hotell. Det går ca. fire busser per time med avgang rett utenfor ankomstterminalen. Du finner enkelt veien til busstoppet, ettersom det er godt skiltet. Bussturen tar 25 minutter. Det pleier også å stå taxier utenfor flyplassen. Det koster omtrent 150 NOK inn til sentrum, bortsett fra i helger og på kveldstid. Prisen kan da være ca. 180 NOK. Det er også mulig å bestille leiebil, og du kan be om å hente den på flyplassen ved ankomst.


Populære flybilletter til Kristiansund

Finn dine flybilletter til Kristiansund med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Kristiansund
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris2 435 kr
Flyvninger fra Ålesund til Kristiansund
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris4 516 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Kristansund?

Du kan reise rundt i Kristiansund enten på land eller vann. Sentrum er kompakt nok til at du kan utforske til fots. Kollektivtransport er en billig måte å komme seg rundt på. Sundbåtene tar deg med til ulike nabolag i byen og det samme gjør lokalbussene. Det går dessuten mange busser til nærliggende byer og attraksjoner i området. Rundturer med buss kan være en god løsning for deg som vil se og oppleve attraksjonene i området, uten å kjøre egen bil. Hvis du derimot vil ha full frihet til å utforske etter eget ønske, kan du leie en bil under oppholdet ditt.


Kan man reise til Kristiansand uten pass eller visum?

Du kan fly til Kristiansund uten pass om du reiser fra andre steder i Norge, så sant du har med deg gyldig identifikasjon og er norsk statsborger. Førerkort og bankkort med bilde pleier å bli godtatt, men reglene kan være forskjellig fra flyselskap til flyselskap. Det anbefales derfor å sjekke opp i hvilke dokumenter du må ha med deg i forkant av reisen.


Start planleggingen av reisen til Kristiansund


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Kristiansund?

Kristiansund er kjent for opera, fiske og de berømmelige Sundbåtene. Sundbåten er verdens eldste kollektivtransport som har vært i bruk uavbrutt frem til nå. Hvis du synes det er vanskelig å velge hvilke severdigheter du bør se, anbefales det i alle fall å ta deg en tur på de sjarmerende båtene. Da får du samtidig beundret den fargerike byen fra vannet.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det kan godt være at de små også synes at det er morsomt med en tur på Sundbåten. Foretrekker dere litt mer action, kan dere ta en tur til Atlanterhavsbadet for en morsom dag med vannsklie, bølgebasseng, strømkanal og stupeanlegg.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det er trivelig å dra på shopping i Gågata. Den koselige handlegaten er byens hjerte og sosiale midtpunkt. Blir du lei av å handle, kan du slappe av med en kopp kaffe på en av de sjarmerende små kafeene. (Priser sjekket 09/05/2019).