0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Esbjerg

Finn billige fly til Esbjerg

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ma. 26.2.
ma. 4.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Esbjerg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Esbjerg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Esbjerg?

Hvor lang tid tar det å fly til Esbjerg?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Esbjerg avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Billund tar det i snitt 1t 05m, men flyr du fra Bergen Flesland til Billund ligger flytiden på rundt . Billund er den mest populære flyplassen i Esbjerg.

De billigste flyvningene til flyplassene i Esbjerg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Esbjerg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Århus

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Esbjerg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Esbjerg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 297 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Esbjerg

Hvor lang tid tar det å fly til Esbjerg?

Til Esbjerg tar det om lag åtte og en halv time fra Oslo lufthavn Gardermoen, siden det er en mellomlanding på veien. Flyr du fra Bergen vil det ta omtrent like lang tid. Fra Stavanger Sola tar det i snitt én og en halv time til Esbjerg flyplass med direktefly. Flyr du fra Trondheim Værnes vil du bruke om lag ni og en halv time til Esbjerg, og fra Tromsø er det omtrent 11 timer totalt sett, før du ankommer Esbjerg. Sjekk gjerne ut momondo sine nettsider for gode flytilbud og billige flybilletter til destinasjoner som Esbjerg.

Hvor kan du fly direkte til Esbjerg fra?

Fra Norge er det kun mulig å fly direkte fra Stavanger lufthavn Sola. Hvis du ønsker å fly fra en annen norsk flyplass, må du mellomlande ved for eksempel Kastrup lufthavn. Du finner gode flytilbud til Esbjerg via momondo. For deg som likevel vil komme deg til Esbjerg på en rask og effektiv måte, så kan et annet alternativ være å fly til Billund lufthavn, som er under en time unna Esbjerg sentrum. Til Billund flyplass kan du fly direkte fra både Bergen Flesland og Oslo Gardermoen, blant annet, slik at du både sparer tid og krefter sammenlignet med å fly til den mindre Esbjerg lufthavn.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Esbjerg?

De som skal fly til Esbjerg kan potensielt finne bedre priser for Billund flyplass (53 km fra sentrum i Esbjerg), Karup flyplass (101 km fra sentrum i Esbjerg), Sønderborg flyplass (102 km fra sentrum i Esbjerg), eller Odense Hans Christian Andersen flyplass (118 km fra sentrum i Esbjerg), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Esbjerg flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Esbjerg flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Esbjerg flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 2 tilbydere å velge mellom fra Esbjerg flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Esbjerg flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Esbjerg flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Esbjerg flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Esbjerg flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Esbjerg flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Andre kabinklasser for flyvninger til Esbjerg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Esbjerg

Visumkrav for Esbjerg

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Esbjerg?

Danmark, i likhet med Norge, er medlem av Schengen, noe som betyr at det ikke er noen grensekontroll og heller ingen spesielle krav til visum for besøkende nordmenn.


De beste tingene å se og gjøre i Esbjerg

Hva kan du se og gjøre i Esbjerg?

Esbjerg har en rik kultur og et uteliv med en rekke spennende barer, restauranter og museer. For besøkende så er sjøfartsmuseet et spennende alternativ, med sitt rike utvalg av informasjon om fisk og sjømat. Dette museet er det største av sitt slag i Danmark, og kan trygt anbefales for alle som besøker koselige Esbjerg. Esbjerg er også hjem til den kjente øya Fanø, som ligger ti minutter fra sentrum med ferge. Her finner du vakre strender og flotte landsbyer i form av Nordby og Sønderho. Dette er det perfekte stedet for en romantisk piknik eller koselig dagstur med familien. Noe annet som bør sjekkes ut er Esbjerg bypark, som også er hjem til Esbjerg dyrepark som har et rikt utvalg av spennende dyrearter. Dette er det perfekte stedet for barn og voksne som vil slappe av med dyreliv og god mat. Esbjerg er kjent for sine mange hyggelige spisesteder, slik som Mammas Pizzeria midt i sentrum av byen. Den Røde Okse like i nærheten er et annet glimrende alternativ for sultne turister. Her får du utsøkte fiske- og kjøttretter til overkommelige priser i et hyggelig lokale, med en stor meny som også er tilpasset de yngste i reisefølget. Brasserie B er et annet fint valg for besøkende til Esbjerg som vil ha koselig stemning og solid mat til en rimelig penge. Sjekk også ut populære Sands Restaurant som serverer deilig dansk mat.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Esbjerg?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Esbjerg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Esbjerg som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Esbjerg med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Esbjerg med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Esbjerg?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Esbjerg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Esbjerg akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Esbjerg, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Esbjerg og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Esbjerg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Esbjerg
1 voksen
ma. 26.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post