Finn billige fly til Esbjerg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Esbjerg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Esbjerg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Århus

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Esbjerg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Esbjerg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 515 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Esbjerg?

Til Esbjerg tar det om lag åtte og en halv time fra Oslo lufthavn Gardermoen, siden det er en mellomlanding på veien. Flyr du fra Bergen vil det ta omtrent like lang tid. Fra Stavanger Sola tar det i snitt én og en halv time til Esbjerg flyplass med direktefly. Flyr du fra Trondheim Værnes vil du bruke om lag ni og en halv time til Esbjerg, og fra Tromsø er det omtrent 11 timer totalt sett, før du ankommer Esbjerg. Sjekk gjerne ut momondo sine nettsider for gode flytilbud og billige flybilletter til destinasjoner som Esbjerg.

Fra Norge er det kun mulig å fly direkte fra Stavanger lufthavn Sola. Hvis du ønsker å fly fra en annen norsk flyplass, må du mellomlande ved for eksempel Kastrup lufthavn. Du finner gode flytilbud til Esbjerg via momondo. For deg som likevel vil komme deg til Esbjerg på en rask og effektiv måte, så kan et annet alternativ være å fly til Billund lufthavn, som er under en time unna Esbjerg sentrum. Til Billund flyplass kan du fly direkte fra både Bergen Flesland og Oslo Gardermoen, blant annet, slik at du både sparer tid og krefter sammenlignet med å fly til den mindre Esbjerg lufthavn.

46 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Esbjerg. Denne flyvningen er fra Gdansk, og er 99 % billigere enn de fleste flyvninger til Esbjerg. Du kan finne den billigste prisen til Esbjerg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Esbjerg kan potensielt finne bedre priser for Billund flyplass (53 km fra sentrum i Esbjerg), Karup flyplass (101 km fra sentrum i Esbjerg), Sønderborg flyplass (102 km fra sentrum i Esbjerg), eller Odense Hans Christian Andersen flyplass (118 km fra sentrum i Esbjerg), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Sønderborg flyplass har en gjennomsnittspris på 3 301 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Esbjerg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Esbjerg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Esbjerg

Hvilke flyselskaper flyr til Esbjerg?

DAT er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Esbjerg jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Esbjerg med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med DAT til Esbjerg

DAT har ca. 4 flyvninger til Esbjerg i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Stavanger Sola, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med DAT, kostet 2 567 kr (Stavanger Sola til Esbjerg). Brukere har gitt de en score på DAT 8,9/10 basert på 2 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Esbjerg

Under finner du alle flyplassene i Esbjerg sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Esbjerg lufthavn?

Fra Esbjerg lufthavn finnes det en rutebuss som kjører med jevne mellomrom, slik at det er hurtig og effektivt å komme seg inn til sentrum. Du finner også et godt utvalg av drosjer tilgjengelig ved flyplassen, slik at du har flere alternativer når det gjelder transport. For deg som heller vil kjøre selv er det også mulig å leie bil fra et av uteleifirmaene som holder til ved flyplassen. Du finner flere ulike selskaper, og det er enkelt å hente din leiebil ved flyplassen. For deg som er interessert vil det være mulig å avlevere bilen ved et annet kontor mot et tillegg i leieprisen.


Visumkrav for Esbjerg

Danmark, i likhet med Norge, er medlem av Schengen, noe som betyr at det ikke er noen grensekontroll og heller ingen spesielle krav til visum for besøkende nordmenn.


Start planleggingen av reisen til Esbjerg


De beste tingene å se og gjøre i Esbjerg

Esbjerg har en rik kultur og et uteliv med en rekke spennende barer, restauranter og museer. For besøkende så er sjøfartsmuseet et spennende alternativ, med sitt rike utvalg av informasjon om fisk og sjømat. Dette museet er det største av sitt slag i Danmark, og kan trygt anbefales for alle som besøker koselige Esbjerg. Esbjerg er også hjem til den kjente øya Fanø, som ligger ti minutter fra sentrum med ferge. Her finner du vakre strender og flotte landsbyer i form av Nordby og Sønderho. Dette er det perfekte stedet for en romantisk piknik eller koselig dagstur med familien. Noe annet som bør sjekkes ut er Esbjerg bypark, som også er hjem til Esbjerg dyrepark som har et rikt utvalg av spennende dyrearter. Dette er det perfekte stedet for barn og voksne som vil slappe av med dyreliv og god mat. Esbjerg er kjent for sine mange hyggelige spisesteder, slik som Mammas Pizzeria midt i sentrum av byen. Den Røde Okse like i nærheten er et annet glimrende alternativ for sultne turister. Her får du utsøkte fiske- og kjøttretter til overkommelige priser i et hyggelig lokale, med en stor meny som også er tilpasset de yngste i reisefølget. Brasserie B er et annet fint valg for besøkende til Esbjerg som vil ha koselig stemning og solid mat til en rimelig penge. Sjekk også ut populære Sands Restaurant som serverer deilig dansk mat.


Finn fly til andre byer i Danmark

Esbjerg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Esbjerg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Esbjerg som passer deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Esbjerg med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Esbjerg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Esbjerg, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Esbjerg og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Esbjerg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Esbjerg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.