Søk etter og finn billige fly til Litauen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 7.2.
ti. 14.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Litauen

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Litauen

Beste pris på enveisbillett

179 kr

Beste pris på tur/retur-billett

349 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Litauen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 179 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Litauen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 349 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den kjappeste flyvningen til Litauen fra Norge tar 1t 25m (Oslo Gardermoen til Palanga Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Litauen, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Ryanair.

Litauen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Litauen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Litauen?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Litauen koster:
75 kr per person med Ryanair
184 kr per person med Wizz Air
254 kr per person med LOT
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Litauen?

Ifølge momondo-brukerne er det Vilnius som er den mest populære byen i Litauen, og den besøkes 136 % oftere enn andre byer i Litauen. Palanga og Kaunas er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Litauen?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Litauen Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 50m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Vilnius. På den annen side tar det 3t 50m å fly fra Bergen Flesland til Vilnius i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Litauen?

Ifølge dataene våre er Ryanair, Norwegian og Wizz Air de tre mest populære flyselskapene som flyr til Litauen. Ryanair er førstevalget blant brukerne våre – 41 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Litauen. Husk at det er totalt 8 ulike flyselskaper som flyr til Litauen til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Litauen? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Litauen

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Litauen fra Norge
Vilnius
Vilnius

Nyttig informasjon om flyvningen din til Litauen

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Litauen

Prisen på billetter til Litauen varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 99 kr eller så høyt som 16 404 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Litauen for 2 654 kr eller lavere er en god deal, mens 2 806 kr er snittprisen.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Litauen

Finn flyvninger til disse populære byene i Litauen fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Litauen

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Litauen

Billige flybilletter til Litauen

Disse rutene har de billigste flyvningene til Litauen som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloVilnius1t 50m359 kr
OsloPalanga3t 20m996 kr
BergenVilnius3t 50m1 235 kr
TrondheimVilnius4t 05m1 245 kr

De beste tingene å se og gjøre i Litauen

Du kan fly til Litauen fra flere flyplasser i Norge, og på nett kan du booke flybilletter enten direkte eller med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til enten Vilnius som ligger i innlandet, eller til Palanga dersom du vil til kysten. En rekke lavprisselskaper flyr direkte til Vilnius fra Oslo/Gardermoen, slik som Wizz Air og Ryanair. I tillegg kan du fly til Litauen med Air Baltic, LOT og SAS. Disse har ofte en mellomlanding, som regel i Riga i Latvia før dere fly til endedestinasjonen. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser med hotell hos momondo.

Litauen er et land som har et temperert klima, der det er rundt 22 grader om sommeren, og noen minusgrader om vinteren. Å reise til Litauen på helgetur har blitt veldig populært, og en tur til for eksempel hovedstaden Vilnius kan gjennomføres når som helst på året. Vil du spare penger, er det lurt å bestille utenom jul og nyttår, da kan du finne noen helgeturer til en billig pris. Det er også virkelig anbefalt å reise hit i sommerhalvåret. Da er det varmere klima, og du kan oppleve landet på sitt aller beste. I tillegg kan du da også besøke kysten, og nyte de vakre sandstrendene som strekker seg flere kilometer bortover. Det anbefales å planlegge en sommerferie til kysten i god tid, så finner du nok rimeligere billetter. En strandferie til kysten av Litauen er aller best i landets varmeste måned, juli.

Det blir mer og mer populært med helgeturer til Vilnius i Litauen, så det har blitt satt opp flere og flere direkteruter hit. Skal du fly til Litauen fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra kun omtrent 1 time og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av om du har mellomlandinger og hvor lange disse er. Det er vanlig med mellomlandinger fra andre byer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 45 minutter til hovedstaden Vilnius. Da er det som regel mellomlanding i København på veien over.

Når du skal fly til Litauen trenger du ikke visum, fordi landet ble med i Schengen i 2007. Men du må ha med deg gyldig pass på reisen. Pass er det som anses som gyldig legitimasjon, og du kan bli spurt om dette både når du skal fly og ved innsjekk på hotell under oppholdet. Disse bestemmelsene gjelder for besøk som varer inntil tre måneder.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Litauen

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Litauen?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Litauen med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.


Internasjonale flyreiser til Litauen

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris359 kr
Flyvninger fra Oslo til Palanga
Raskeste flytid3t 20m
Laveste pris996 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 245 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid3t 50m
Laveste pris1 235 kr

Finn flyvninger til Litauen

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Litauen


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Litauen på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Litauen som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Litauen som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Litauen ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Litauen og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.