Fly Europa Litauen

Finn billig fly til Litauen

ons.. 26.2.
ons.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Litauen

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Litauen

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Litauen? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Vilnius
Aušros vartai
Vilniaus TV bokštas
Siemens Arena
Vilnius Cathedral
Europas Parkas
Palanga
Palanga Beach
Kaunas
Perkūno Namas
Vytautas the Great Bridge
Kaunas Castle
St. Michael the Archangel Church
Devils' Museum

Billige flybilletter til Litauen

De billigste flyene til Litauen funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Vilnius 206 kr
Oslo Palanga 945 kr
Trondheim Vilnius 1 188 kr
Bergen Vilnius 1 852 kr

Fly til Litauen

Litauen ligger i Nord-Europa, ved den sørøstlige bredden av Østersjøen. Landet grenser blant annet til Latvia, Polen og Hviterussland. Landet har en lang og spennende historie, blant annet som medlem i det største landet i Europa som het Lublinunionen på 1300-tallet. Landet har vært med i unioner og vært okkupert av flere land, og har dermed gått gjennom mange store endringer opp gjennom tidene. De ble sist erklært og anerkjent som et selvstendig land i 1991. Det er med andre ord masse å lære og mange inntrykk å ta inn når du besøker landet. Den største byen og hovedstaden er Vilnius, som er et populært reisemål for mange som vil dra på en opplevelsesrik helgetur. Andre store byer er Kaunas og Klaipeda. I tillegg finnes det en rekke vakre strender som er perfekt å besøke om sommeren, og det er på kysten du finner byen Klaipeda. Kysten i Litauen er en eneste lang sandstrand, så det er gode bademuligheter. Det er spesielt populært å reise til Litauen i høytider og ferier, som jul, påske og sommerferien. Men dersom du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Når det gjelder vær og temperaturer, har Litauen ganske lignende sesonger og temperaturer som her hjemme.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Litauen?

Du kan fly til Litauen fra flere flyplasser i Norge, og på nett kan du booke flybilletter enten direkte eller med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til enten Vilnius som ligger i innlandet, eller til Palanga dersom du vil til kysten. En rekke lavprisselskaper flyr direkte til Vilnius fra Oslo/Gardermoen, slik som Wizz Air og Ryanair. I tillegg kan du fly til Litauen med Air Baltic, LOT og SAS. Disse har ofte en mellomlanding, som regel i Riga i Latvia før dere fly til endedestinasjonen. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser med hotell hos momondo.

Når er det best å reise til Litauen?

Litauen er et land som har et temperert klima, der det er rundt 22 grader om sommeren, og noen minusgrader om vinteren. Å reise til Litauen på helgetur har blitt veldig populært, og en tur til for eksempel hovedstaden Vilnius kan gjennomføres når som helst på året. Vil du spare penger, er det lurt å bestille utenom jul og nyttår, da kan du finne noen helgeturer til en billig pris. Det er også virkelig anbefalt å reise hit i sommerhalvåret. Da er det varmere klima, og du kan oppleve landet på sitt aller beste. I tillegg kan du da også besøke kysten, og nyte de vakre sandstrendene som strekker seg flere kilometer bortover. Det anbefales å planlegge en sommerferie til kysten i god tid, så finner du nok rimeligere billetter. En strandferie til kysten av Litauen er aller best i landets varmeste måned, juli.

Hvor lang tid tar det å fly til Litauen?

Det blir mer og mer populært med helgeturer til Vilnius i Litauen, så det har blitt satt opp flere og flere direkteruter hit. Skal du fly til Litauen fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra kun omtrent 1 time og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av om du har mellomlandinger og hvor lange disse er. Det er vanlig med mellomlandinger fra andre byer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 45 minutter til hovedstaden Vilnius. Da er det som regel mellomlanding i København på veien over.

Kan man reise til Litauen uten pass eller visum?

Når du skal fly til Litauen trenger du ikke visum, fordi landet ble med i Schengen i 2007. Men du må ha med deg gyldig pass på reisen. Pass er det som anses som gyldig legitimasjon, og du kan bli spurt om dette både når du skal fly og ved innsjekk på hotell under oppholdet. Disse bestemmelsene gjelder for besøk som varer inntil tre måneder.


Populære destinasjoner i Litauen

Utforsk byene Litauen som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Litauen

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
206 kr
Flyvninger fra Oslo til Palanga
Raskeste flytid
5t 00m
Billigste pris
945 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid
3t 25m
Billigste pris
1 188 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid
20t 35m
Billigste pris
1 852 kr
Vis flere
Fly Europa Litauen