Finn billig fly til Litauen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Litauen

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Litauen fra Norge
Vilnius
Vilnius

Nyttig informasjon om flyvningen din til Litauen

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Litauen
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Litauen?

  For momondo users, the most popular city in Litauen is Vilnius, which is visited about 152% more often than any other city in Litauen. Other very common cities that our users travel to are Palanga and Kaunas.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Litauen?

  The best prices found on momondo for flights to Litauen are:
  214 kr per person with Ryanair
  227 kr per person with LOT
  339 kr per person with Wizz Air

 • Hvilke flyselskaper flyr til Litauen?

  Ifølge dataene våre er Ryanair, Wizz Air og SAS de tre mest populære flyselskapene som flyr til Litauen. Ryanair er førstevalget blant brukerne våre – 36 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Litauen. Husk at det er totalt 8 ulike flyselskaper som flyr til Litauen til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

 • Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Litauen?

  Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Litauen Du flyr fra. Som eksempel tar det 1t 50m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Vilnius. På den annen side tar det 18t 40m å fly fra Bergen Flesland til Vilnius i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

 • Hvilken er den mest populære flyplassen i Litauen?

  Dersom du er usikker på hvor du skal fly til i Litauen, anbefaler vi at du bestiller billetter til populære Vilnius lufthavn, som betjener Vilnius og omegn. Iløpet av de siste 12 månedene har 84% of momondos brukere som har bestilt fly til Litauen valgt Vilnius.

 • Hva koster en flybillett til Litauen?

  Prisen på billetter til Litauen varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 175 kr eller så høyt som 24 351 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Litauen for 2 080 kr eller lavere er en god deal, mens 2 592 kr er snittprisen.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Litauen

Finn flyvninger til disse populære byene i Litauen fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Litauen

Disse rutene har de billigste flyvningene til Litauen som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloVilnius1t 50m169 kr
OsloPalanga3t 15m766 kr
BergenVilnius18t 40m971 kr
TrondheimVilnius13t 35m1 078 kr

De beste tingene å se og gjøre i Litauen

Litauen ligger i Nord-Europa, ved den sørøstlige bredden av Østersjøen. Landet grenser blant annet til Latvia, Polen og Hviterussland. Landet har en lang og spennende historie, blant annet som medlem i det største landet i Europa som het Lublinunionen på 1300-tallet. Landet har vært med i unioner og vært okkupert av flere land, og har dermed gått gjennom mange store endringer opp gjennom tidene. De ble sist erklært og anerkjent som et selvstendig land i 1991. Det er med andre ord masse å lære og mange inntrykk å ta inn når du besøker landet. Den største byen og hovedstaden er Vilnius, som er et populært reisemål for mange som vil dra på en opplevelsesrik helgetur. Andre store byer er Kaunas og Klaipeda. I tillegg finnes det en rekke vakre strender som er perfekt å besøke om sommeren, og det er på kysten du finner byen Klaipeda. Kysten i Litauen er en eneste lang sandstrand, så det er gode bademuligheter. Det er spesielt populært å reise til Litauen i høytider og ferier, som jul, påske og sommerferien. Men dersom du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Når det gjelder vær og temperaturer, har Litauen ganske lignende sesonger og temperaturer som her hjemme.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Litauen?

Du kan fly til Litauen fra flere flyplasser i Norge, og på nett kan du booke flybilletter enten direkte eller med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanlig å fly til enten Vilnius som ligger i innlandet, eller til Palanga dersom du vil til kysten. En rekke lavprisselskaper flyr direkte til Vilnius fra Oslo/Gardermoen, slik som Wizz Air og Ryanair. I tillegg kan du fly til Litauen med Air Baltic, LOT og SAS. Disse har ofte en mellomlanding, som regel i Riga i Latvia før dere fly til endedestinasjonen. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser med hotell hos momondo.

Når er det best å reise til Litauen?

Litauen er et land som har et temperert klima, der det er rundt 22 grader om sommeren, og noen minusgrader om vinteren. Å reise til Litauen på helgetur har blitt veldig populært, og en tur til for eksempel hovedstaden Vilnius kan gjennomføres når som helst på året. Vil du spare penger, er det lurt å bestille utenom jul og nyttår, da kan du finne noen helgeturer til en billig pris. Det er også virkelig anbefalt å reise hit i sommerhalvåret. Da er det varmere klima, og du kan oppleve landet på sitt aller beste. I tillegg kan du da også besøke kysten, og nyte de vakre sandstrendene som strekker seg flere kilometer bortover. Det anbefales å planlegge en sommerferie til kysten i god tid, så finner du nok rimeligere billetter. En strandferie til kysten av Litauen er aller best i landets varmeste måned, juli.

Hvor lang tid tar det å fly til Litauen?

Det blir mer og mer populært med helgeturer til Vilnius i Litauen, så det har blitt satt opp flere og flere direkteruter hit. Skal du fly til Litauen fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra kun omtrent 1 time og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av om du har mellomlandinger og hvor lange disse er. Det er vanlig med mellomlandinger fra andre byer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 3 timer og 45 minutter til hovedstaden Vilnius. Da er det som regel mellomlanding i København på veien over.

Kan man reise til Litauen uten pass eller visum?

Når du skal fly til Litauen trenger du ikke visum, fordi landet ble med i Schengen i 2007. Men du må ha med deg gyldig pass på reisen. Pass er det som anses som gyldig legitimasjon, og du kan bli spurt om dette både når du skal fly og ved innsjekk på hotell under oppholdet. Disse bestemmelsene gjelder for besøk som varer inntil tre måneder.


Internasjonale flyreiser til Litauen

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris169 kr
Flyvninger fra Oslo til Palanga
Raskeste flytid3t 15m
Billigst pris766 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid13t 35m
Billigst pris1 078 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid18t 40m
Billigst pris971 kr

Finn flyvninger til Litauen

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Litauen