Finn billige fly til Diyarbakır

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Diyarbakır?

Det tar omtrent åtte timer til Diyarbakir lufthavn, Tyrkia fra Oslo lufthavn Gardermoen. Denne flytiden inkluderer en mellomlanding ved Istanbul internasjonale lufthavn. Hvis du heller vil fly fra Bergen lufthavn Flesland, så vil turen over til Diyarbakir internasjonale lufthavn ta nærmere ti timer. Om du reiser fra Stavanger lufthavn Sola, så tar det i overkant av ti timer til Tyrkia og Diyarbakir. Hvis du heller reiser fra Bodø, så tar det litt over 11 timer, og fra Tromsø vil det ta nærmere 11 timer. Flytiden til Diyarbakir er altså omtrent den samme fra de fleste største flyplassene i Norge, noe som gjør det forholdsvis enkelt å beregne forventet reisetid når du planlegger reisen din. Gjennom momondo finner du gode flytilbud, og du kan bestille billige flybilletter til reiser over hele verden.

Det finnes dessverre ingen direktefly til Diyarbakir fra Norge. Flyplassen er for øvrig godt forbundet med Istanbul og den tyrkiske hovedstaden Ankara, så finner du flygninger med mellomlandinger der, så gjør det saken litt enklere. Det er også mulig for nordmenn å reise til Diyarbakir via tyske flyplasser som Frankfurt og Düsseldorf, som begge har hyppige forbindelser med Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Oslo kommer du deg også enkelt til Istanbul gjennom en rekke ukentlige flyavganger. Gardermoen har også avganger til andre byer, som Izmir, Alanya og Antalya, som også tilbyr forbindelser til Diyarbakir. Det er enkelt å finne flyreiser til Diyarbakir fra mindre norske byer, så lenge du mellomlander ved Oslo lufthavn Gardermoen.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Diyarbakır, lå på 452 kr/per person fra Ankara, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Diyarbakır. Du kan finne den billigste prisen til Diyarbakır fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Diyarbakır kan potensielt finne bedre priser for Batman flyplass (79 km fra sentrum i Diyarbakır), Mardin flyplass (85 km fra sentrum i Diyarbakır), Bingöl flyplass (110 km fra sentrum i Diyarbakır), Elazig flyplass (111 km fra sentrum i Diyarbakır), eller Sanliurfa GAP Intl flyplass (127 km fra sentrum i Diyarbakır), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Sanliurfa GAP Intl flyplass for i gjennomsnitt 2 707 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Diyarbakır?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Diyarbakır

Hvilke flyselskaper flyr til Diyarbakır?

Turkish Airlines er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Diyarbakır jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Diyarbakır med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Diyarbakır

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Diyarbakır. Flyselskapet har 16 ukentlige flyvninger til Diyarbakır, med flest avganger fra Istanbul. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 2 941 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 120 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,2/10.


Flyplasser nære Diyarbakır

Under finner du alle flyplassene i Diyarbakır sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Diyarbakir lufthavn?

Fra Diyarbakir har du mulighet til å ta buss inn til sentrum av byen med det lokale busselskapet som har ansvar for offentlig transport i byen. Videre finner du også ulisensierte og offisielle minibusser, som plukker opp turister som ønsker skyss videre til sentrum. For deg som vil ha en dose komfort, så er det også mulig å benytte seg av drosje fra flyplassen og inn mot sentrum av byen. Du finner flere av drosjene ved ankomstområdet, og de kjører deg raskt og enkelt inn til sentrum for en rimelig penge.


Visumkrav for Diyarbakır

Det er behov for visum for norske borgere som vil besøke Tyrkia og Diyarbakir. Du kan anskaffe visum ved grensen, og husk å medbringe et gyldig pass med minst seks måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Diyarbakır


De beste tingene å se og gjøre i Diyarbakır

Diyarbakir er sentrum i den kurdiske delen av Tyrkia, og har en rekke minneverdige opplevelser å tilby deg som kommer til byen. Et fint utgangspunkt for nye besøkende er den historiske og svært gamle hovedmoskeen i Diyarbakir, som har røtter tilbake mer enn 1000 år, og som ble bygget av Emiren av Seljuk. Du finner også kirker i denne byen, slik som Meryem Ana Kilisesi, som er en hyllest til jomfru Maria. Denne flotte kirken ligger like ved hovedmoskeen, og kirken benyttes hovedsakelig av det syriske miljøet i byen. For deg som også vil lære mer om Tyrkias landsfader, Kemal Atatürk, så har også Diyarbakir et eget museum dedikert til livet hans. Her finner du en rekke bilder og historiske objekter som er interessante for alle som vil lære mer om Atatürk. Sjekk også ut det eldgamle forsvarsverket som også inneholder et slott bygget av romerne i sin tid. Slottet og forsvarsverket er hjem til flere museer som bør sjekkes ut, og det er svært enkelt å ta turen opp dit. Nedenfor slottet og fortet vil du finne flere lokale markeder som selger håndlagde produkter fra hele regionen. Enten du er på utkikk etter klær, krydder og urter eller te-blader, så vil du garantert finne flere spennende produkter i dette området.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Diyarbakır på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Diyarbakır ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Diyarbakır, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Diyarbakır og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.