Finn billige fly til Diyarbakır

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Diyarbakır flyinnsikt og trender

Se innsikt for Diyarbakır-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Diyarbakır er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Diyarbakır, lå på 1 337 kr/per person fra Antalya, noe som er 59 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Diyarbakır. Du kan finne den billigste prisen til Diyarbakır fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Diyarbakır?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Diyarbakır fra Norge hvis du bestiller 24 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Diyarbakır for ca. 5 035 kr når du søker 24 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Diyarbakır

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Diyarbakır fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Diyarbakır

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Diyarbakır

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Diyarbakır (DIY)

Vanligvis er flyvninger til Diyarbakır fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Diyarbakir, som i gjennomsnitt koster 5 035 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DIYARBAKIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Diyarbakır koster i gjennomsnitt kun 3 472 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DIYARBAKIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % dyrereDet koster ca. 6 119 kr for flyvninger til Diyarbakır fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DIYARBAKIR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni806 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Diyarbakır fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Diyarbakır

Det tar omtrent åtte timer til Diyarbakir lufthavn, Tyrkia fra Oslo lufthavn Gardermoen. Denne flytiden inkluderer en mellomlanding ved Istanbul internasjonale lufthavn. Hvis du heller vil fly fra Bergen lufthavn Flesland, så vil turen over til Diyarbakir internasjonale lufthavn ta nærmere ti timer. Om du reiser fra Stavanger lufthavn Sola, så tar det i overkant av ti timer til Tyrkia og Diyarbakir. Hvis du heller reiser fra Bodø, så tar det litt over 11 timer, og fra Tromsø vil det ta nærmere 11 timer. Flytiden til Diyarbakir er altså omtrent den samme fra de fleste største flyplassene i Norge, noe som gjør det forholdsvis enkelt å beregne forventet reisetid når du planlegger reisen din. Gjennom momondo finner du gode flytilbud, og du kan bestille billige flybilletter til reiser over hele verden.

Det finnes dessverre ingen direktefly til Diyarbakir fra Norge. Flyplassen er for øvrig godt forbundet med Istanbul og den tyrkiske hovedstaden Ankara, så finner du flygninger med mellomlandinger der, så gjør det saken litt enklere. Det er også mulig for nordmenn å reise til Diyarbakir via tyske flyplasser som Frankfurt og Düsseldorf, som begge har hyppige forbindelser med Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Oslo kommer du deg også enkelt til Istanbul gjennom en rekke ukentlige flyavganger. Gardermoen har også avganger til andre byer, som Izmir, Alanya og Antalya, som også tilbyr forbindelser til Diyarbakir. Det er enkelt å finne flyreiser til Diyarbakir fra mindre norske byer, så lenge du mellomlander ved Oslo lufthavn Gardermoen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Diyarbakır

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Diyarbakır

Hvilke flyselskaper flyr til Diyarbakır?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Diyarbakır

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Diyarbakır. Flyselskapet har 21 ukentlige flyvninger til Diyarbakır, med flest avganger fra Ankara Esenboga. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 3 827 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 199 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 7,8/10.

E annet populært valg for fly til Diyarbakır, er SunExpress (7,6/10, 27 vurderinger). De fleste flyvninger med SunExpress som lander i Diyarbakır, ankommer fra Izmir Adnan Menderes, men det finnes 14 flyvninger med SunExpress til Diyarbakır fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med SunExpress på momondo denne uken, lå på 3 447 kr (Oslo Gardermoen til Diyarbakır, tur/retur).


Visumkrav for Diyarbakır

Det er behov for visum for norske borgere som vil besøke Tyrkia og Diyarbakir. Du kan anskaffe visum ved grensen, og husk å medbringe et gyldig pass med minst seks måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Diyarbakır


De beste tingene å se og gjøre i Diyarbakır

Diyarbakir er sentrum i den kurdiske delen av Tyrkia, og har en rekke minneverdige opplevelser å tilby deg som kommer til byen. Et fint utgangspunkt for nye besøkende er den historiske og svært gamle hovedmoskeen i Diyarbakir, som har røtter tilbake mer enn 1000 år, og som ble bygget av Emiren av Seljuk. Du finner også kirker i denne byen, slik som Meryem Ana Kilisesi, som er en hyllest til jomfru Maria. Denne flotte kirken ligger like ved hovedmoskeen, og kirken benyttes hovedsakelig av det syriske miljøet i byen. For deg som også vil lære mer om Tyrkias landsfader, Kemal Atatürk, så har også Diyarbakir et eget museum dedikert til livet hans. Her finner du en rekke bilder og historiske objekter som er interessante for alle som vil lære mer om Atatürk. Sjekk også ut det eldgamle forsvarsverket som også inneholder et slott bygget av romerne i sin tid. Slottet og forsvarsverket er hjem til flere museer som bør sjekkes ut, og det er svært enkelt å ta turen opp dit. Nedenfor slottet og fortet vil du finne flere lokale markeder som selger håndlagde produkter fra hele regionen. Enten du er på utkikk etter klær, krydder og urter eller te-blader, så vil du garantert finne flere spennende produkter i dette området.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Diyarbakır på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.