Fly Europa Norge Bardufoss

Finn billige fly til Bardufoss

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Bardufoss (BDU)
tor.. 25.2.
tor.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bardufoss

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bardufoss fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bardufoss

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bardufoss

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tromsø (TOS)

Vanligvis er flyvninger til Bardufoss fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes, som i gjennomsnitt koster 1 647 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bardufoss koster i gjennomsnitt kun 1 501 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % dyrereDet koster ca. 2 374 kr for flyvninger til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli564 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bardufoss?

Når på året du bør besøke Bardufoss avhenger av hva du ønsker å oppleve her. Fra juni til august får du lange dager hvor du kan gå på fjellturer, sykle og bli med på båtturer. Det er imidlertid ingen garanti for varmt vær – selv om det ikke er kaldt. Fra mai til september er det ofte milde temperaturer, færre mennesker og vakre høstfarger, og det er større sjanse for å finne billige flybilletter til Bardufoss i disse månedene enn om sommeren. Det samme gjelder om våren i mai, når byen er full av grønne planter og blomstrende blomster. Om vinteren er det kaldt i Bardufoss, men med riktige klær kan du få en fantastisk ferie full av snø, ski og, hvis du er heldig, nordlys!

Hvilken flyvning til Bardufoss er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bardufoss, lå på 292 kr/per person fra Rhodos, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bardufoss. Du kan finne den billigste prisen til Bardufoss fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bardufoss?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Bardufoss. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 501 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bardufoss i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av september i stedet. Flyvninger til Bardufoss i september er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 696 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bardufoss?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bardufoss fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 929 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bardufoss?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Bardufoss på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Bardufoss på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 646 kr. Den dyreste dagen å fly til Bardufoss på, er mandag, med priser som ligger på ca. 2 099 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bardufoss?

De som skal fly til Bardufoss kan potensielt finne bedre priser for Tromso/Langnes flyplass (71 km fra sentrum i Bardufoss), Andenes flyplass (97 km fra sentrum i Bardufoss), Narvik Evenes flyplass (98 km fra sentrum i Bardufoss), Sørkjosen flyplass (125 km fra sentrum i Bardufoss), eller Stokmarknes Skagen flyplass (150 km fra sentrum i Bardufoss), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bardufoss?

Med en gjennomsnittspris på 2 499 kr per person, er det Sørkjosen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bardufoss. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bardufoss

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bardufoss som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
Oslo Gardermoen
1t 50m
Bardufoss
Bardufoss
Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Bardufoss

Norwegian
Oslo Gardermoen
1t 50m
Bardufoss

Hvilke flyselskaper flyr til Bardufoss?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bardufoss

Norwegian Air Shuttle flyr til Bardufoss/Bardufoss lufthavn direkte fra Oslo/Oslo Lufthavn, og flytiden er 1 t og 50 min hver vei. Prisene er relativt jevne året rundt, men dersom du er tidlig ute med bestillingen kan du imidlertid være heldig å finne gode tilbud på billig fly til Bardufoss.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bardufoss, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Bardufoss, ankommer du Bardufoss/Bardufoss lufthavn. Herfra kan du komme deg til sentrum med enten flybuss, taxi, egen bil eller leiebil. Flybussen tar 2 minutter til sentrum, og bussen har som regel avganger som korresponderer med flyankomstene. Taxier er tilgjengelige i hele flyplassens åpningstid, og det koster ca. 100 NOK til sentrum, og tar 2 minutter. Alternativt kan du leie bil for å ha fleksibiliteten til å reise rundt på egen hånd, og du finner fem bilutleieselskaper i Bardufoss. Med bil kan du også reise rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre, og det er et praktisk fremkomstmiddel å ha tilgjengelig for å utforske distriktet.


Populære flybilletter til Bardufoss

Finn dine flybilletter til Bardufoss med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bardufoss
Raskeste flytid
1t 50m
Billigste pris
1 840 kr
Flyvninger fra Berlin til Bardufoss
Raskeste flytid
11t 35m
Billigste pris
2 137 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Bardufoss
Raskeste flytid
4t 45m
Billigste pris
2 620 kr
Flyvninger fra Munchen til Bardufoss
Raskeste flytid
16t 25m
Billigste pris
2 680 kr
Flyvninger fra Praha til Bardufoss
Raskeste flytid
13t 00m
Billigste pris
2 696 kr
Flyvninger fra Dresden til Bardufoss
Raskeste flytid
12t 40m
Billigste pris
3 680 kr
Flyvninger fra Hamburg til Bardufoss
Raskeste flytid
23t 50m
Billigste pris
3 688 kr
Flyvninger fra Basel til Bardufoss
Raskeste flytid
10t 25m
Billigste pris
3 705 kr
Flyvninger fra Paris til Bardufoss
Raskeste flytid
7t 50m
Billigste pris
3 883 kr
Flyvninger fra Amsterdam til Bardufoss
Raskeste flytid
23t 20m
Billigste pris
4 044 kr
Flyvninger fra Köln til Bardufoss
Raskeste flytid
26t 40m
Billigste pris
4 231 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Bardufoss
Raskeste flytid
22t 50m
Billigste pris
4 333 kr
Flyvninger fra Wien til Bardufoss
Raskeste flytid
13t 30m
Billigste pris
4 757 kr
Flyvninger fra Lyon til Bardufoss
Raskeste flytid
28t 05m
Billigste pris
6 554 kr
Flyvninger fra London til Bardufoss
Raskeste flytid
16t 20m
Billigste pris
7 054 kr
Flyvninger fra Zürich til Bardufoss
Raskeste flytid
28t 55m
Billigste pris
10 115 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Bardufoss?

Hvordan du kommer deg rundt i Bardufoss avhenger av hvilken årstid du reiser hit på. Du kan velge å ta en av lokalbussene som går på kryss og tvers av byen og til de nærliggende områdene, eller du kan kjøre bil. Uansett om du har din egen bil her eller velger å leie en, er dette en svært praktisk, fleksibel og effektiv måte å komme seg rundt på. Det er store avstander i Nord-Norge, og med egen bil trenger du ikke å være avhengig av noen andre for å reise rundt. Hvis du er her om sommeren kan du også leie sykkel for å utforske den vakre naturen i nærområdene, eller du kan ta beina fatt for å oppleve Bardufoss sentrum som en av de lokalkjente.


Kan man reise til Bardufoss uten pass eller visum?

Siden Bardufoss er i Norge, er det mindre restriksjoner enn dersom du skal fly til utlandet. Det er andre regler som gjelder for flyvninger innenlands enn for utenlandsflyvninger, og du trenger hverken visum eller pass på flyvninger innnenlands. For å fly til Bardufoss trenger du imidlertid gyldig legitimasjon. Dette kan være førerkort, bankkort med bilde eller lignende.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Bardufoss?

Mens du er i Bardufoss er det mange severdigheter du bør få med deg både i selve byen og i de omkringliggende områdene. Det kan være en god idé å ha tilgang på bil, og du kan blant annet komme deg inn til Tromsø på under 2 timer. Her bør du ta Fjellheisen for å oppleve Tromsøs beste utsikt, og besøke Tromsø Museum for å få en introduksjon til nordlysopplevelsen i byen. Ta også turen innom Polaria for å lære mer om klima- og miljøforskningen som foregår i de arktiske strøkene.

Kan du drikke vann fra springen?

Som i resten av Norge, kan du helt fint drikke vann fra springen i Bardufoss.

Gir du tips?

Servitører i Norge er som regel ikke avhengige av tips for å ha en grei lønn. Imidlertid er det hyggelig å tipse omtrent 10-15 % dersom man er ekstra fornøyd med servicen. (Priser sjekket 08/05/2019).


Fly Europa Norge Bardufoss
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse