Finn billige fly til Bardufoss

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bardufoss

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bardufoss fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bardufoss

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bardufoss

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tromsø (TOS)

Vanligvis er flyvninger til Bardufoss fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes, som i gjennomsnitt koster 1 625 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bardufoss koster i gjennomsnitt kun 1 480 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % dyrereDet koster ca. 2 342 kr for flyvninger til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli564 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bardufoss?

Når på året du bør besøke Bardufoss avhenger av hva du ønsker å oppleve her. Fra juni til august får du lange dager hvor du kan gå på fjellturer, sykle og bli med på båtturer. Det er imidlertid ingen garanti for varmt vær – selv om det ikke er kaldt. Fra mai til september er det ofte milde temperaturer, færre mennesker og vakre høstfarger, og det er større sjanse for å finne billige flybilletter til Bardufoss i disse månedene enn om sommeren. Det samme gjelder om våren i mai, når byen er full av grønne planter og blomstrende blomster. Om vinteren er det kaldt i Bardufoss, men med riktige klær kan du få en fantastisk ferie full av snø, ski og, hvis du er heldig, nordlys!

 • Hvilken flyvning til Bardufoss er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Bardufoss, lå på 540 kr/per person fra Tromsø, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bardufoss. Du kan finne den billigste prisen til Bardufoss fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bardufoss?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bardufoss i løpet av Januar, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 673 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bardufoss?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Bardufoss på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 908 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 840 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bardufoss?

  De som skal fly til Bardufoss kan potensielt finne bedre priser for Tromso/Langnes flyplass (71 km fra sentrum i Bardufoss), Andenes flyplass (97 km fra sentrum i Bardufoss), Narvik Evenes flyplass (98 km fra sentrum i Bardufoss), Sørkjosen flyplass (125 km fra sentrum i Bardufoss), eller Stokmarknes Skagen flyplass (150 km fra sentrum i Bardufoss), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bardufoss?

  Med en gjennomsnittspris på 2 449 kr per person, er det Sørkjosen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bardufoss. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bardufoss

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bardufoss som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
2. des.
OSL03:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU05:35Bardufoss
9. des.
BDU06:05Bardufoss
1t 50m
OSL07:55Oslo Gardermoen
1 840 kr
Finn lignende
SAS
30. des.
OSL09:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU11:35Bardufoss
5. jan.
BDU12:05Bardufoss
1t 50m
OSL13:55Oslo Gardermoen
1 848 kr
Finn lignende
SAS
25. nov.
OSL03:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU05:35Bardufoss
29. nov.
BDU01:30Bardufoss
1t 50m
OSL03:20Oslo Gardermoen
1 873 kr
Finn lignende
SAS
9. jan.
OSL04:20Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU06:10Bardufoss
16. jan.
BDU14:40Bardufoss
1t 50m
OSL16:30Oslo Gardermoen
2 083 kr
Finn lignende
SAS
30. des.
OSL09:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU11:35Bardufoss
2. jan.
BDU14:10Bardufoss
1t 50m
OSL16:00Oslo Gardermoen
2 183 kr
Finn lignende
SAS
2. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU06:40Bardufoss
4. nov.
BDU07:05Bardufoss
1t 50m
OSL08:55Oslo Gardermoen
2 308 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bardufoss

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bardufoss, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
12. nov.
OSL11:50Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU13:40Bardufoss
1 071 kr
Finn lignende
SAS
9. nov.
OSL09:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU11:35Bardufoss
1 196 kr
Finn lignende
SAS
27. des.
OSL11:00Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU12:50Bardufoss
1 363 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bardufoss?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bardufoss
 • Hvilke flyselskaper flyr til Bardufoss?

  På reiser til Bardufoss fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian eller SAS. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Bardufoss

Under finner du alle flyplassene i Bardufoss sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bardufoss, ankommer du Bardufoss/Bardufoss lufthavn. Herfra kan du komme deg til sentrum med enten flybuss, taxi, egen bil eller leiebil. Flybussen tar 2 minutter til sentrum, og bussen har som regel avganger som korresponderer med flyankomstene. Taxier er tilgjengelige i hele flyplassens åpningstid, og det koster ca. 100 NOK til sentrum, og tar 2 minutter. Alternativt kan du leie bil for å ha fleksibiliteten til å reise rundt på egen hånd, og du finner fem bilutleieselskaper i Bardufoss. Med bil kan du også reise rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre, og det er et praktisk fremkomstmiddel å ha tilgjengelig for å utforske distriktet.


Populære flybilletter til Bardufoss

Finn dine flybilletter til Bardufoss med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bardufoss
Raskeste flytid1t 50m
Billigst pris1 840 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bardufoss

Hvordan du kommer deg rundt i Bardufoss avhenger av hvilken årstid du reiser hit på. Du kan velge å ta en av lokalbussene som går på kryss og tvers av byen og til de nærliggende områdene, eller du kan kjøre bil. Uansett om du har din egen bil her eller velger å leie en, er dette en svært praktisk, fleksibel og effektiv måte å komme seg rundt på. Det er store avstander i Nord-Norge, og med egen bil trenger du ikke å være avhengig av noen andre for å reise rundt. Hvis du er her om sommeren kan du også leie sykkel for å utforske den vakre naturen i nærområdene, eller du kan ta beina fatt for å oppleve Bardufoss sentrum som en av de lokalkjente.


Visumkrav for Bardufoss

Siden Bardufoss er i Norge, er det mindre restriksjoner enn dersom du skal fly til utlandet. Det er andre regler som gjelder for flyvninger innenlands enn for utenlandsflyvninger, og du trenger hverken visum eller pass på flyvninger innnenlands. For å fly til Bardufoss trenger du imidlertid gyldig legitimasjon. Dette kan være førerkort, bankkort med bilde eller lignende.


Start planleggingen av reisen til Bardufoss


De beste tingene å se og gjøre i Bardufoss

Hva bør du se i Bardufoss?

Mens du er i Bardufoss er det mange severdigheter du bør få med deg både i selve byen og i de omkringliggende områdene. Det kan være en god idé å ha tilgang på bil, og du kan blant annet komme deg inn til Tromsø på under 2 timer. Her bør du ta Fjellheisen for å oppleve Tromsøs beste utsikt, og besøke Tromsø Museum for å få en introduksjon til nordlysopplevelsen i byen. Ta også turen innom Polaria for å lære mer om klima- og miljøforskningen som foregår i de arktiske strøkene.

Kan du drikke vann fra springen?

Som i resten av Norge, kan du helt fint drikke vann fra springen i Bardufoss.

Gir du tips?

Servitører i Norge er som regel ikke avhengige av tips for å ha en grei lønn. Imidlertid er det hyggelig å tipse omtrent 10-15 % dersom man er ekstra fornøyd med servicen.