Finn billige fly til Bardufoss

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bardufoss

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bardufoss

Beste pris på enveisbillett

700 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 381 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bardufoss fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 700 kr (Oslo Gardermoen til Bardufoss).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bardufoss fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 381 kr (Oslo Gardermoen til Bardufoss).
Den kjappeste flyvningen til Bardufoss fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Bardufoss).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Bardufoss, deriblant Scandinavian Airlines.

Bardufoss flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bardufoss-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Bardufoss?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bardufoss i løpet av september, kan du også fly billig i juni. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 844 kr.

Hvilken flyvning til Bardufoss er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bardufoss, lå på 724 kr/per person fra Tromsø, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bardufoss. Du kan finne den billigste prisen til Bardufoss fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Bardufoss?

I gjennomsnitt tar det 1t 50m å fly fra Norge til Bardufoss dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Tromso/Langnes (den mest populære flyplassen i Bardufoss). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Tromso/Langnes, ligger flytiden på rundt 2t.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bardufoss?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Bardufoss på, er 35 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 424 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bardufoss

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bardufoss fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bardufoss

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bardufoss

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tromsø (TOS)

Vanligvis er flyvninger til Bardufoss fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes, som i gjennomsnitt koster 1 252 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bardufoss koster i gjennomsnitt kun 1 706 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 3 136 kr for flyvninger til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARDUFOSS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli271 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bardufoss fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Bardufoss

Når på året du bør besøke Bardufoss avhenger av hva du ønsker å oppleve her. Fra juni til august får du lange dager hvor du kan gå på fjellturer, sykle og bli med på båtturer. Det er imidlertid ingen garanti for varmt vær – selv om det ikke er kaldt. Fra mai til september er det ofte milde temperaturer, færre mennesker og vakre høstfarger, og det er større sjanse for å finne billige flybilletter til Bardufoss i disse månedene enn om sommeren. Det samme gjelder om våren i mai, når byen er full av grønne planter og blomstrende blomster. Om vinteren er det kaldt i Bardufoss, men med riktige klær kan du få en fantastisk ferie full av snø, ski og, hvis du er heldig, nordlys!

De som skal fly til Bardufoss kan potensielt finne bedre priser for Tromso/Langnes flyplass (71 km fra sentrum i Bardufoss), Andenes flyplass (97 km fra sentrum i Bardufoss), Narvik Evenes flyplass (98 km fra sentrum i Bardufoss), Sørkjosen flyplass (125 km fra sentrum i Bardufoss), eller Stokmarknes Skagen flyplass (150 km fra sentrum i Bardufoss), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 3 626 kr per person, er det Sørkjosen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Bardufoss. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Bardufoss

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bardufoss som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
12. jan.
OSL03:50Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU05:40Bardufoss
12. jan.
BDU12:05Bardufoss
1t 50m
OSL13:55Oslo Gardermoen
1 381 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
16. feb.
OSL09:45Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU11:35Bardufoss
21. feb.
BDU12:05Bardufoss
1t 50m
OSL13:55Oslo Gardermoen
1 400 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
22. jan.
OSL03:00Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU04:50Bardufoss
24. jan.
BDU12:05Bardufoss
1t 50m
OSL13:55Oslo Gardermoen
1 795 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
26. des.
OSL03:50Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU05:40Bardufoss
29. des.
BDU01:30Bardufoss
1t 50m
OSL03:20Oslo Gardermoen
3 067 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bardufoss

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bardufoss, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
15. feb.
OSL15:55Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU17:45Bardufoss
Scandinavian Airlines
23. jan.
OSL15:55Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU17:45Bardufoss
1 381 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
20. des.
OSL15:55Oslo Gardermoen
1t 50m
BDU17:45Bardufoss
1 883 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Bardufoss

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bardufoss

Hvilke flyselskaper flyr til Bardufoss?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bardufoss

Hvilke flyselskaper flyr til Bardufoss?

På reiser til Bardufoss fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Scandinavian Airlines, Wideroe eller DAT. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Bardufoss

Scandinavian Airlines har ca. 9 flyvninger til Bardufoss i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Oslo Gardermoen, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Scandinavian Airlines, kostet 939 kr (Bergen Flesland til Bardufoss). Brukere har gitt de en score på Scandinavian Airlines 7,2/10 basert på 332 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Bardufoss

Under finner du alle flyplassene i Bardufoss sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bardufoss, ankommer du Bardufoss/Bardufoss lufthavn. Herfra kan du komme deg til sentrum med enten flybuss, taxi, egen bil eller leiebil. Flybussen tar 2 minutter til sentrum, og bussen har som regel avganger som korresponderer med flyankomstene. Taxier er tilgjengelige i hele flyplassens åpningstid, og det koster ca. 100 NOK til sentrum, og tar 2 minutter. Alternativt kan du leie bil for å ha fleksibiliteten til å reise rundt på egen hånd, og du finner fem bilutleieselskaper i Bardufoss. Med bil kan du også reise rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre, og det er et praktisk fremkomstmiddel å ha tilgjengelig for å utforske distriktet.


Populære flybilletter til Bardufoss

Finn dine flybilletter til Bardufoss med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bardufoss
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris1 183 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Bardufoss
Raskeste flytid10t 30m
Laveste pris2 544 kr
Flyvninger fra Zürich til Bardufoss
Raskeste flytid9t 45m
Laveste pris2 051 kr
Flyvninger fra Wien til Bardufoss
Raskeste flytid9t 45m
Laveste pris4 487 kr
Flyvninger fra Amsterdam til Bardufoss
Raskeste flytid44t 55m
Laveste pris4 023 kr
Flyvninger fra Munchen til Bardufoss
Raskeste flytid12t 40m
Laveste pris4 043 kr
Flyvninger fra London til Bardufoss
Raskeste flytid6t 00m
Laveste pris4 536 kr
Flyvninger fra Hamburg til Bardufoss
Raskeste flytid12t 10m
Laveste pris3 037 kr
Flyvninger fra Berlin til Bardufoss
Raskeste flytid15t 30m
Laveste pris2 465 kr
Flyvninger fra Praha til Bardufoss
Raskeste flytid25t 10m
Laveste pris3 087 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bardufoss

Hvordan du kommer deg rundt i Bardufoss avhenger av hvilken årstid du reiser hit på. Du kan velge å ta en av lokalbussene som går på kryss og tvers av byen og til de nærliggende områdene, eller du kan kjøre bil. Uansett om du har din egen bil her eller velger å leie en, er dette en svært praktisk, fleksibel og effektiv måte å komme seg rundt på. Det er store avstander i Nord-Norge, og med egen bil trenger du ikke å være avhengig av noen andre for å reise rundt. Hvis du er her om sommeren kan du også leie sykkel for å utforske den vakre naturen i nærområdene, eller du kan ta beina fatt for å oppleve Bardufoss sentrum som en av de lokalkjente.


Visumkrav for Bardufoss

Siden Bardufoss er i Norge, er det mindre restriksjoner enn dersom du skal fly til utlandet. Det er andre regler som gjelder for flyvninger innenlands enn for utenlandsflyvninger, og du trenger hverken visum eller pass på flyvninger innnenlands. For å fly til Bardufoss trenger du imidlertid gyldig legitimasjon. Dette kan være førerkort, bankkort med bilde eller lignende.


Start planleggingen av reisen til Bardufoss


De beste tingene å se og gjøre i Bardufoss

Mens du er i Bardufoss er det mange severdigheter du bør få med deg både i selve byen og i de omkringliggende områdene. Det kan være en god idé å ha tilgang på bil, og du kan blant annet komme deg inn til Tromsø på under 2 timer. Her bør du ta Fjellheisen for å oppleve Tromsøs beste utsikt, og besøke Tromsø Museum for å få en introduksjon til nordlysopplevelsen i byen. Ta også turen innom Polaria for å lære mer om klima- og miljøforskningen som foregår i de arktiske strøkene.

Som i resten av Norge, kan du helt fint drikke vann fra springen i Bardufoss.

Servitører i Norge er som regel ikke avhengige av tips for å ha en grei lønn. Imidlertid er det hyggelig å tipse omtrent 10-15 % dersom man er ekstra fornøyd med servicen.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Bardufoss når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Bardufoss, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Bardufoss med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bardufoss.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bardufoss. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.