Finn billige fly til Skiathos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Skiathos

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Skiathos

Beste pris på enveisbillett

1 040 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 570 kr

Raskeste flytid

12t 25m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Skiathos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 040 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skiathos).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Skiathos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 570 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skiathos).
Den kjappeste flyvningen til Skiathos fra Norge tar 12t 25m (Oslo Gardermoen til Skiathos).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Skiathos, deriblant Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Skiathos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Skiathos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thessaloniki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Skiathos

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Thessaloniki (SKG)

Vanligvis er flyvninger til Skiathos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Thessaloniki Makedonia, som i gjennomsnitt koster 2 290 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Skiathos?

Det tar mellom tre til fire timer å reise fra Oslo Gardermoen lufthavn og Skiathos JSI i Hellas. Til vanlig er det nærmere fire timer. Fra Athen er det nesten bare opp i lufta og ned igjen, så kommer du herfra så trenger du ikke å beregne lang flytid.

I Europa går det flere direktefly til Skiathos JSI, i tillegg fra Oslo Gardermoen lufthavn. Skiathos er en populær ferieøy og hit reiser det flere briter, tyskere og italienere, derfor går det flere direktefly fra forskjellige flyplasser i disse landene. I tillegg går det direktefly mellom Skiathos og noen andre greske øyer, som Kypros og Mykonos. Også hovestaden Athen har direktefly ut til Skiathos. Kommer du fra andre steder, må du mellomlande eller bytte fly, da er det lurt å beregne tiden du har på flyplassen, slik at det ikke blir for mye stress.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Skiathos, lå på 110 kr/per person fra Bucuresti, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Skiathos. Du kan finne den billigste prisen til Skiathos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ønsker å nyte strandlivet, er det som regel best å reise til Skiathos i løpet av juni, juli eller august på grunn av været. Megali Ammos Beach er den mest besøkte stranden i området.

Vólos Nea Anchialos flyplass, Skiros flyplass, Athen Eleftherios V. flyplass eller Thessaloniki Makedonia flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Skiathos.

Med en gjennomsnittspris på 2 292 kr per person, er det Thessaloniki Makedonia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Skiathos. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Skiathos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Skiathos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. jun.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
17t 20m
2 stopp
JSI03:45Skiathos
14. jun.
JSI05:40Skiathos
24t 40m
2 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
1 570 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jun.
OSL08:25Oslo Gardermoen
29t 20m
2 stopp
JSI13:45Skiathos
12. jun.
JSI05:40Skiathos
30t 45m
2 stopp
OSL12:25Oslo Gardermoen
1 974 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. jun.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
26t 45m
2 stopp
JSI13:45Skiathos
4. jul.
JSI17:10Skiathos
25t 25m
2 stopp
TRF18:35Oslo Torp Sandefjord
2 003 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jun.
OSL03:10Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
JSI15:30Skiathos
14. jun.
JSI05:40Skiathos
13t 35m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
2 032 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. jun.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
18t 15m
2 stopp
JSI03:45Skiathos
5. jul.
JSI06:25Skiathos
23t 40m
2 stopp
TRF06:05Oslo Torp Sandefjord
2 061 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jun.
OSL03:10Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
JSI15:30Skiathos
14. jun.
JSI05:40Skiathos
28t 00m
1 stopp
OSL09:40Oslo Gardermoen
2 080 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Skiathos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Skiathos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
4. jun.
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
44t 45m
2 stopp
JSI13:45Skiathos
1 040 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jun.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
33t 50m
2 stopp
JSI14:45Skiathos
1 204 kr
Finn lignende
Ryanair
24. jun.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
21t 55m
2 stopp
JSI04:45Skiathos
1 214 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Skiathos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Skiathos

Hvilke flyselskaper flyr til Skiathos?

Scandinavian Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Skiathos med. Aegean Airlines, Lufthansa og Austrian Airlines er også populære valg ved reiser til Skiathos from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Skiathos jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Aegean Airlines til Skiathos

Aegean Airlines flyr til Skiathos ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Aegean Airlines, men det er funnet priser helt nede i 4 024 kr fra Oslo Gardermoen til Skiathos. Aegean Airlines har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Skiathos

Under finner du alle flyplassene i Skiathos sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til Skiathos by fra Skiathos flyplass?

Selv om veinettet på den greske øya Skiathos ikke er av den beste kvaliteten, så er det enkelt å finne skyss fra flyplassen og inn til Skiathos by, eller til det hotellet du har valgt. Det tar bare omtrent ti minutter å kjøre fra flyplassen og inn til Skiathos by, mens til de forskjellige hotellene på den vesle øya kan det ta opptil 30 minutter. Skiathos er en øy med trange og små gater, som gjør det vanskelig for buss å komme seg frem på øya. Derfor kan det hende at du må gå den siste biten til hotellet. De fleste bussene har da en bagasjevogn, som frakter bagasjen din fra bussen til hotellet, slik at du slipper å bære tungt. Det er ofte lurt å bestille denne transporten, samtidig som du bestiller flyturen, men har du ikke gjort det, kan det være like enkelt å bestille en drosje. Kommer de seg ikke helt frem til døren, pleier sjåførene å være svært behjelpelige med bagasjen din.


Populære flybilletter til Skiathos

Finn dine flybilletter til Skiathos med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Skiathos
Raskeste flytid17t 20m
Billigst pris1 570 kr

Visumkrav for Skiathos

Du må ha pass når du reiser til Skiathos, men du trenger ikke visum for en vanlig ferie her. Så når du går ombord i flyet i Norge, trenger du bare pass og billett for turen. De fleste fly- og reiseselskapene opererer nå også med papirløse billetter.


Start planleggingen av reisen til Skiathos


De beste tingene å se og gjøre i Skiathos

Skiathos er kanskje best kjent som Mamma Mia-øya, etter at deler av filmen ble spilt inn her, og du kan kjenne igjen flere av scenene i filmen når du går rundt omkring. Øya ligger i Egeerhavet, og er en del av øygruppa Sporadene, som ligger i kort avstand fra fastlandet. Den vakre, vesle øya er et populært turistmål med sine lange strender og sine trange smug med restauranter og butikker. Her kan du utforske smugene, drive vannsport, se den historiske borgen, sole deg på stranden eller gå turer i det kuperte skogterrenget. Men aller mest kjent er øya for alle de fantastiske strendene, som du kan reise til med bil, moped eller buss. I tillegg har øya et uteliv som passer for alle aldre. Du finner de fleste restaurantene, barene og diskotekene i Skiathos by og i gata som går mellom havna og flyplassen. På Skiathos har de også en kennel med herreløse hunder. Den ligger i fjellene rett ovenfor Troulos, og her kan du besøke kennelen og gå en tur med en hund. Det blir gjerne en fantastisk opplevelse, både for deg og for hunden. Du kan dra på utflukter til andre øyer. Det går flere dagsturer fra havna, og da kan du velge mellom seilturer eller motorbåter, med eller uten lunsj. Det er også en opplevelse å besøke en vingård på øya.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Skiathos. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Skiathos med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Skiathos.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Skiathos flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.