Finn billige flyvninger til Skiathos fra 1 271 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
Sa 2.12.
Sa 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Skiathos

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Skiathos

Beste pris på enveisbillett

1 271 kr

Raskeste flytid

9t 05m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Skiathos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 271 kr (Oslo Gardermoen til Skiathos).
Den kjappeste flyvningen til Skiathos fra Norge tar 9t 05m (Oslo Gardermoen til Skiathos).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Skiathos, deriblant Transavia France.

Skiathos flyinnsikt og trender

Se innsikt for Skiathos-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Skiathos?

Flyvningen fra Norge til Skiathos avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Skiathos (den mest populære flyplassen i Skiathos), er flytiden 13t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Skiathos, er flytiden i snitt .

De billigste flyvningene til flyplassene i Skiathos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Skiathos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Athen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Skiathos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Athen (ATH)

Vanligvis er flyvninger til Skiathos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Athen Eleftherios V., som i gjennomsnitt koster 3 093 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Skiathos

Hvor lang tid tar det å fly til Skiathos?

Det tar mellom tre til fire timer å reise fra Oslo Gardermoen lufthavn og Skiathos JSI i Hellas. Til vanlig er det nærmere fire timer. Fra Athen er det nesten bare opp i lufta og ned igjen, så kommer du herfra så trenger du ikke å beregne lang flytid.

Fra hvor kan du fly direkte til Skiathos?

I Europa går det flere direktefly til Skiathos JSI, i tillegg fra Oslo Gardermoen lufthavn. Skiathos er en populær ferieøy og hit reiser det flere briter, tyskere og italienere, derfor går det flere direktefly fra forskjellige flyplasser i disse landene. I tillegg går det direktefly mellom Skiathos og noen andre greske øyer, som Kypros og Mykonos. Også hovestaden Athen har direktefly ut til Skiathos. Kommer du fra andre steder, må du mellomlande eller bytte fly, da er det lurt å beregne tiden du har på flyplassen, slik at det ikke blir for mye stress.

Når er det best å reise på en strandferie til Skiathos?

Hvis du ønsker å nyte strandlivet, er det som regel best å reise til Skiathos i løpet av juni, juli eller august på grunn av været. Megali Ammos Beach er den mest besøkte stranden i området.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Skiathos flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Skiathos flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Skiathos flyplass fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 2 tilbydere å velge mellom fra Skiathos flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Skiathos flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Skiathos flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Skiathos flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Skiathos flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Skiathos flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Skiathos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Skiathos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Aegean Airlines
OSLOslo Gardermoen
13t 00m
JSISkiathos

Finn de billigste enveisflyvningene til Skiathos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Skiathos, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
14. mai
OSL12:20Oslo Gardermoen
21t 50m
1 stopp
JSI11:10Skiathos
1 271 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mai
OSL06:50Oslo Gardermoen
27t 20m
1 stopp
JSI11:10Skiathos
1 324 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
TRF21:00Oslo Torp Sandefjord
22t 25m
2 stopp
JSI20:25Skiathos
1 335 kr
Finn lignende

Visumkrav for Skiathos

Trenger du pass og visum for å reise til Skiathos?

Du må ha pass når du reiser til Skiathos, men du trenger ikke visum for en vanlig ferie her. Så når du går ombord i flyet i Norge, trenger du bare pass og billett for turen. De fleste fly- og reiseselskapene opererer nå også med papirløse billetter.


De beste tingene å se og gjøre i Skiathos

Hva kan du se og gjøre i Skiathos?

Skiathos er kanskje best kjent som Mamma Mia-øya, etter at deler av filmen ble spilt inn her, og du kan kjenne igjen flere av scenene i filmen når du går rundt omkring. Øya ligger i Egeerhavet, og er en del av øygruppa Sporadene, som ligger i kort avstand fra fastlandet. Den vakre, vesle øya er et populært turistmål med sine lange strender og sine trange smug med restauranter og butikker. Her kan du utforske smugene, drive vannsport, se den historiske borgen, sole deg på stranden eller gå turer i det kuperte skogterrenget. Men aller mest kjent er øya for alle de fantastiske strendene, som du kan reise til med bil, moped eller buss. I tillegg har øya et uteliv som passer for alle aldre. Du finner de fleste restaurantene, barene og diskotekene i Skiathos by og i gata som går mellom havna og flyplassen. På Skiathos har de også en kennel med herreløse hunder. Den ligger i fjellene rett ovenfor Troulos, og her kan du besøke kennelen og gå en tur med en hund. Det blir gjerne en fantastisk opplevelse, både for deg og for hunden. Du kan dra på utflukter til andre øyer. Det går flere dagsturer fra havna, og da kan du velge mellom seilturer eller motorbåter, med eller uten lunsj. Det er også en opplevelse å besøke en vingård på øya.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Skiathos?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Skiathos. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Skiathos med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Skiathos med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Skiathos?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Skiathos.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Skiathos akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Skiathos flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Skiathos på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.