Finn billige fly til Denpasar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 4.2.
lø. 11.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Denpasar

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Denpasar

Beste pris på tur/retur-billett

7 699 kr

Raskeste flytid

22t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Denpasar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 699 kr (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Den kjappeste flyvningen til Denpasar fra Norge tar 22t 00m (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Denpasar, deriblant Air France, Singapore Airlines og Qatar Airways.

Denpasar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Denpasar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Denpasar?

Den billigste måneden å fly til Denpasar fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 285 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Denpasar i løpet av mars, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 887 kr.

Hvilken flyvning til Denpasar er den absolutt billigste?

501 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Denpasar. Denne flyvningen er fra Jakarta, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Denpasar. Du kan finne den billigste prisen til Denpasar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Denpasar?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Denpasar avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai tar det i snitt 22t, men flyr du fra Bergen Flesland til Denpasar Bali Ngurah Rai ligger flytiden på rundt 23t. Denpasar Bali Ngurah Rai er den mest populære flyplassen i Denpasar.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Denpasar?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Denpasar fra Norge hvis du bestiller 49 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Denpasar for ca. 10 293 kr når du søker 49 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Denpasar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Denpasar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Denpasar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Denpasar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Denpasar (DPS)

Vanligvis er flyvninger til Denpasar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai, som i gjennomsnitt koster 10 287 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DENPASAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Denpasar koster i gjennomsnitt kun 7 285 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DENPASAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember28 % dyrereDet koster ca. 13 148 kr for flyvninger til Denpasar fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DENPASAR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli416 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Denpasar fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Denpasar

Indonesia er et land man kan reise til året rundt, og høysesong for å fly til Bali er fra mai til tidlig høst, pluss rundt juletider. Selv om den dyreste tiden for å fly til ferieparadiset for å nyte den nesten helt hvite sanden på Balangan Beach vanligvis er i juli og desember, har du alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Bali på momondo.

Det er som oftest billigst å fly til Bali fra oktober til mars, bortsett fra skoleferiene. Det regner endel i denne perioden, men temperaturen er like behagelig. Fordelen med å dra i lavsesongen, er større sjanse for å finne billige flybilletter til Bali og du slipper de største turistflokkene når du skal utforske grotten Goa Gajah.

Hvis planen din er å tilbringe tid i Sanur når du besøker Denpasar, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til mai, juni eller juli da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn.

Banyuwangi Blimbingsari flyplass eller Praya Lombok Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Denpasar.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Denpasar, er vanligvis Praya Lombok Intl flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 5 485 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Denpasar

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Denpasar som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Denpasar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Denpasar

Hvilke flyselskaper flyr til Denpasar?

På flyreiser fraNorge til Denpasar, benytter momondos brukere som regel airlines such as Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Emirates til Denpasar

Emirates er et populært valg for de som reiser til Denpasar. Flyselskapet har 19 ukentlige flyvninger til Denpasar, med flest avganger fra Jakarta Soekarno Hatta Intl. Emirates sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 9 168 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 137 vurderinger, har momondo-brukere gitt Emirates en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med Korean Air til Denpasar

Korean Air (8,4/10, 111 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Denpasar, med tilbud fra så lite som 9 749 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 11 Korean Air flyvninger i uken til Denpasar, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Denpasar

Under finner du alle flyplassene i Denpasar sammen med avstanden til sentrum

Det er stor sannsynlighet for at du lander på hovedflyplassen for turister, Ngurah Rai internasjonale lufthavn, når du kommer med fly til Bali. Den kalles også for Denpasar internasjonale lufthavn. Herfra er det enkelt og rimelig å komme seg videre dit du skal. Taxi koster ca. 30–70 kr til Kuta og 150–250 kr til Ubud. Foretrekker du buss, koster en enkeltbillett ca. 4–7 kr. Bussene går cirka hvert 15. minutt fra fem-seks om morgenen til åtte-ni på kvelden. De største hotellene tilbyr dessuten shuttlebuss. Du kan bruke samme transportmetode når du skal tilbake igjen til flyplassen.


Populære flybilletter til Denpasar

Finn dine flybilletter til Denpasar med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Denpasar
Raskeste flytid22t 00m
Laveste pris8 410 kr
Flyvninger fra Bergen til Denpasar
Raskeste flytid19t 20m
Laveste pris9 960 kr
Flyvninger fra Stavanger til Denpasar
Raskeste flytid20t 35m
Laveste pris9 723 kr
Flyvninger fra Trondheim til Denpasar
Raskeste flytid45t 15m
Laveste pris12 566 kr
Flyvninger fra Alta, Finnmark til Denpasar
Raskeste flytid23t 40m
Laveste pris15 182 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Denpasar
Raskeste flytid22t 00m
Laveste pris13 178 kr
Flyvninger fra Bodø til Denpasar
Raskeste flytid33t 15m
Laveste pris14 096 kr
Flyvninger fra Haugesund til Denpasar
Raskeste flytid34t 35m
Laveste pris16 159 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Denpasar

Stadig flere hiver seg på sykkelen for å utforske Bali i ro og mak. Sykkel passer bra både for å komme seg rundt i byer og for dagsturer, og du kan leie en for ca. 20–30 kr og opp. Dersom du planlegger å utforske større avstander, kan du leie bil eller motorsykkel for en billig penge. En bil med firehjulstrekk koster fra ca. 30–50 kr. Bensin koster så lite som 4–5 kr per liter.

Lokalbusser kan ha lange ventetider, men turistbusser er et godt valg når du vil komme deg fra by til by. Du kan kjøpe billetter til ganske rimelige priser, avhengig av hvor langt du skal, og du får samtidig møtt andre reisende.


Visumkrav for Denpasar

Norske borgere trenger pass, men ikke nødvendigvis visum, for å fly til Bali. Krav for å reise visumfritt er at både inn- og utreise finner sted på en flyplass som er godkjent for passkontroll, som Denpasar. Dersom du skal reise til Bali uten visum, kan du bli i landet i 30 dager. Pass på at pass er gyldig i minst seks måneder etter innreisedato. Regler for pass og visum kan endre seg på kort tid, og vi anbefaler at du undersøker nettsidene til den indonesiske ambassaden eller regjerningen på forhånd.


Start planleggingen av reisen til Denpasar


De beste tingene å se og gjøre i Denpasar

Fra vulkanvandring til langstrakte strender – ønsker du å reise rundt og utforske et land med mange naturseverdigheter er det bare å lete etter billige flybilletter til Bali. Fra dykking og spa til spennende palasser som Puri Agung Karangasem – Bali byr på både kultur og avkobling.

Fra å grave tærne i sanden til action i vannparken Waterbom Bali, har Bali mye moro for de små når det kommer til bading og strandliv. Når dere vil ha pause fra vannet, kan dere besøke lekeplassen Pirates Bay med piratskip, trehytter og leker.

Fra lokale marked til merkevarekjeder – er det noe Bali kan så er det shopping. Du kan jakte etter skatter på Ubud Art Market én dag, og nyte butikkutvalget på Discovery Shopping Mall eller Kuta Square en annen dag.

Seminyak er stedet for vakre strender, flotte restauranter og kan dessuten friste med tempelet Pura Petitenget. Landsbyen Ubud derimot, er perfekt for alle som søker natur og kultur. Besøk f.eks. museet Puri Lukisan, som er rik på moderne, balinesisk kunst.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Denpasar på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Denpasar som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Denpasar for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Denpasar, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Denpasar nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Denpasar og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.