Finn billige fly til Longyearbyen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Longyearbyen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Longyearbyen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Longyearbyen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Longyearbyen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Longyearbyen (LYR)

Vanligvis er flyvninger til Longyearbyen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Longyearbyen Svalbard, som i gjennomsnitt koster 2 449 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Longyearbyen koster i gjennomsnitt kun 1 709 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril26 % dyrereDet koster ca. 3 090 kr for flyvninger til Longyearbyen fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust311 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Longyearbyen fra Oslo Gardermoen flyplass i august enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Longyearbyen?

Når du bør fly til Longyearbyen avhenger av hva du ønsker å oppleve. Om vinteren fra februar til mai kan du kjøre hundespann eller snøscooter, stå på ski eller besøke isgrotter. Om sommeren fra mai til september kan du se vakre, arktiske blomster, enorme fugleflokker og et yrende dyreliv med sel, isbjørn, hvalross, hval, rein og polarrev. I disse månedene kan du bli med på seilturer, padle i kajakk, gå på isbrevandring eller delta på båtsafari. Fra oktober til februar er det mørket som rår hele døgnet, og i denne perioden er det gode muligheter for å se det spektakulære nordlyset. Høysesongen på Svalbard er om vinteren, og spesielt i april. Dersom du ser etter billige flybilletter til Longyearbyen er det derfor lurt å unngå denne perioden.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Longyearbyen?

  Hvis du ikke kan fly til Longyearbyen i september, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Longyearbyen i august ligger i gjennomsnitt på 1 868 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Longyearbyen?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Longyearbyen fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 456 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Longyearbyen fra Norge for så lite som 1 222 kr på momondo.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Longyearbyen?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Longyearbyen fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 2 336 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Longyearbyen på en torsdag, 3 319 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Longyearbyen?

  Ifølge dataene våre er det på ettermiddagen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Longyearbyen. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Longyearbyen på ettermiddagen for så lite som 2 289 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Longyearbyen, med priser som ligger på ca. 3 243 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Longyearbyen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Longyearbyen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
5. sep.
TOS09:55Tromso/Langnes
1t 40m
LYR11:35Longyearbyen Svalbard
10. sep.
LYR10:55Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS12:30Tromso/Langnes
1 222 kr
Finn lignende
Norwegian
20. sep.
TOS09:55Tromso/Langnes
1t 40m
LYR11:35Longyearbyen Svalbard
26. sep.
LYR12:20Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS13:55Tromso/Langnes
1 231 kr
Finn lignende
Norwegian
9. aug.
TOS06:50Tromso/Langnes
1t 40m
LYR08:30Longyearbyen Svalbard
16. aug.
LYR12:20Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS13:55Tromso/Langnes
1 266 kr
Finn lignende
Norwegian
9. aug.
TOS06:50Tromso/Langnes
1t 40m
LYR08:30Longyearbyen Svalbard
16. aug.
LYR12:20Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS13:55Tromso/Langnes
1 275 kr
Finn lignende
Norwegian
28. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
LYR07:10Longyearbyen Svalbard
5. des.
LYR07:55Longyearbyen Svalbard
4t 20m
1 stopp
OSL12:15Oslo Gardermoen
1 293 kr
Finn lignende
Norwegian
4. aug.
TOS08:40Tromso/Langnes
1t 40m
LYR10:20Longyearbyen Svalbard
9. aug.
LYR09:15Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS10:50Tromso/Langnes
1 293 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Longyearbyen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Longyearbyen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
29. des.
TOS06:45Tromso/Langnes
1t 40m
LYR08:25Longyearbyen Svalbard
Norwegian
10. des.
TOS06:45Tromso/Langnes
1t 40m
LYR08:25Longyearbyen Svalbard
Norwegian
18. aug.
TOS08:30Tromso/Langnes
1t 40m
LYR10:10Longyearbyen Svalbard

Hvilke flyselskaper flyr til Longyearbyen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Longyearbyen

SAS flyr til Longyearbyen/Svalbard lufthavn direkte fra Oslo/Oslo Lufthavn. Flyturen tar i underkant av tre timer hver vei. Norwegian har også flyvninger til Longyearbyen med mellomlanding i Tromsø, og denne turen tar i underkant av fem timer. Dersom du ser etter billig fly til Longyearbyen kan det være lurt å være ute i god tid, samt å reise i lavsesongen.


Flyplasser nære Longyearbyen

Under finner du alle flyplassene i Longyearbyen sammen med avstanden til sentrum

Longyearbyen/Svalbard lufthavn ligger kun fem km nordvest for sentrum, og det er gode transportforbindelser både til og fra flyplassen. Flybussen kjører ved hver ankomst, og ankommer før hver avgang. Bussen stopper ved alle hotellene, tar ca. 15 minutter og koster 75 NOK. Taxier er også å finne i flyplassens åpningstider, og koster som regel 150-200 NOK på dagtid i ukedagene. Dersom du foretrekker å kjøre bil selv, kan du leie bil ved Arctic Autorent AS på Svalbard lufthavn. Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter her, og du kan betale både med mynter eller med EasyPark-appen som er tilgjengelig for iPhone, Android og Windows Phone.


Populære flybilletter til Longyearbyen

Finn dine flybilletter til Longyearbyen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Longyearbyen
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris1 567 kr
Flyvninger fra Tromsø til Longyearbyen
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris1 957 kr
Flyvninger fra Bergen til Longyearbyen
Raskeste flytid19t 10m
Billigst pris6 048 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Longyearbyen?

Longyearbyen er en relativt liten by, og det er enkelt å komme seg rundt i sentrum til fots både om sommeren og om vinteren. Dersom du ønsker å reise lengre innover i dalen, til og fra flyplassen eller utforske andre omkringliggende steder, kan du kontakte Svalbard Buss og Taxi eller Longyearbyen Taxi som begge holder døgnåpent. Du kan også benytte deg av flybussen som stopper ved alle byens overnattingssteder. Alternativt kan du låne bysykler hos Polarsommeren eller leie bil ved Arctic Autorent for å utforske dette unike landskapet på egenhånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat hvor du vil, når du vil.


Kan man reise til Longyearbyen uten pass eller visum?

Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Longyearbyen. Svalbard er imidlertid utenfor Schengen, og alle som reiser mellom Svalbard og det norske fastlandet blir kontrollert. Nordiske statsborgere og borgere av Schengen-land må derfor vise pass eller ID-kort ved reiser til og fra Svalbard. Imidlertid kan norske statsborgere legitimere seg med førerkort eller bankkort inntil nasjonalt ID-kort er innført i Norge.


Start planleggingen av reisen til Longyearbyen


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Longyearbyen?

I Longyearbyen er det mange severdigheter du kan besøke året rundt. Besøk det russiske gruvesamfunnet Barentsburg, dra innom Svalbardmuseet og se Pyramiden, et nedlagt sovjetisk gruvesamfunn nord for byen. Her kan du også se det spektakulære nordlyset, oppleve den unike midnattssolen og mørketiden og lære om byens lange historie med hvalfangst.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Longyearbyen er en populær destinasjon for de som reiser med barn, med mange morsomme aktiviteter og opplevelser. Om vinteren er det spesielt populært å kjøre snøscooter og oppleve hundekjøring, men grotteturer er også spennende å bli med på.

Hvor kan du shoppe?

Svalbard er en ideell destinasjon for de handleglade. Dette er en avgiftsfri sone, så alt du handler her får du til taxfree-priser. Spesielt finner du et bredt utvalg av sportsklær, og alkohol og tobakk er også rimeligere enn på fastlandet. (Priser sjekket 26/04/2019).