Finn billige fly til Longyearbyen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 30.10.
lø. 6.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Longyearbyen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Longyearbyen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Longyearbyen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Longyearbyen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Longyearbyen (LYR)

Vanligvis er flyvninger til Longyearbyen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Longyearbyen Svalbard, som i gjennomsnitt koster 2 306 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Longyearbyen koster i gjennomsnitt kun 1 609 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril26 % dyrereDet koster ca. 2 910 kr for flyvninger til Longyearbyen fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LONGYEARBYEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust311 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Longyearbyen fra Oslo Gardermoen flyplass i august enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Longyearbyen?

Når du bør fly til Longyearbyen avhenger av hva du ønsker å oppleve. Om vinteren fra februar til mai kan du kjøre hundespann eller snøscooter, stå på ski eller besøke isgrotter. Om sommeren fra mai til september kan du se vakre, arktiske blomster, enorme fugleflokker og et yrende dyreliv med sel, isbjørn, hvalross, hval, rein og polarrev. I disse månedene kan du bli med på seilturer, padle i kajakk, gå på isbrevandring eller delta på båtsafari. Fra oktober til februar er det mørket som rår hele døgnet, og i denne perioden er det gode muligheter for å se det spektakulære nordlyset. Høysesongen på Svalbard er om vinteren, og spesielt i april. Dersom du ser etter billige flybilletter til Longyearbyen er det derfor lurt å unngå denne perioden.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Longyearbyen?

    Hvis du ikke kan fly til Longyearbyen i september, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Longyearbyen i august ligger i gjennomsnitt på 1 759 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Longyearbyen?

    Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Longyearbyen fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 306 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Longyearbyen fra Norge for så lite som 1 084 kr på momondo.


Flotte tilbud på flyreiser til Longyearbyen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Longyearbyen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
29. nov.
TOS07:20Tromso/Langnes
1t 40m
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
3. des.
LYR08:15Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS09:50Tromso/Langnes
1 084 kr
Finn lignende
SAS
30. nov.
TOS07:20Tromso/Langnes
1t 40m
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
3. des.
LYR08:15Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS09:50Tromso/Langnes
1 109 kr
Finn lignende
Norwegian
6. des.
TOS07:20Tromso/Langnes
1t 40m
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
15. des.
LYR09:45Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS11:20Tromso/Langnes
1 142 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
3t 00m
LYR07:30Longyearbyen Svalbard
26. nov.
LYR09:45Longyearbyen Svalbard
4t 20m
1 stopp
OSL14:05Oslo Gardermoen
1 134 kr
Finn lignende
SAS
30. nov.
TOS07:20Tromso/Langnes
1t 40m
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
2. des.
LYR09:45Longyearbyen Svalbard
1t 35m
TOS11:20Tromso/Langnes
1 192 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. des.
OSL15:55Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
6. des.
LYR10:45Longyearbyen Svalbard
2t 55m
OSL13:40Oslo Gardermoen
1 176 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Longyearbyen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Longyearbyen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og SAS
Norwegian
21. nov.
TOS05:30Tromso/Langnes
1t 40m
LYR07:10Longyearbyen Svalbard
SAS
23. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
LYR09:00Longyearbyen Svalbard
Flere flyselskaper
9. des.
TOS15:00Tromso/Langnes
16t 30m
1 stopp
LYR07:30Longyearbyen Svalbard

Hvilke flyselskaper flyr til Longyearbyen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Longyearbyen
  • Hvilke flyselskaper flyr til Longyearbyen?

    På flyreiser fraNorge til Longyearbyen, benytter momondos brukere som regel airlines such as SAS og Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Longyearbyen

Under finner du alle flyplassene i Longyearbyen sammen med avstanden til sentrum

Longyearbyen/Svalbard lufthavn ligger kun fem km nordvest for sentrum, og det er gode transportforbindelser både til og fra flyplassen. Flybussen kjører ved hver ankomst, og ankommer før hver avgang. Bussen stopper ved alle hotellene, tar ca. 15 minutter og koster 75 NOK. Taxier er også å finne i flyplassens åpningstider, og koster som regel 150-200 NOK på dagtid i ukedagene. Dersom du foretrekker å kjøre bil selv, kan du leie bil ved Arctic Autorent AS på Svalbard lufthavn. Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter her, og du kan betale både med mynter eller med EasyPark-appen som er tilgjengelig for iPhone, Android og Windows Phone.


Populære flybilletter til Longyearbyen

Finn dine flybilletter til Longyearbyen med disse populære rutene
Flyvninger fra Tromsø til Longyearbyen
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris1 109 kr
Flyvninger fra Oslo til Longyearbyen
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris1 242 kr
Flyvninger fra Bergen til Longyearbyen
Raskeste flytid4t 50m
Billigst pris8 112 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Longyearbyen

Longyearbyen er en relativt liten by, og det er enkelt å komme seg rundt i sentrum til fots både om sommeren og om vinteren. Dersom du ønsker å reise lengre innover i dalen, til og fra flyplassen eller utforske andre omkringliggende steder, kan du kontakte Svalbard Buss og Taxi eller Longyearbyen Taxi som begge holder døgnåpent. Du kan også benytte deg av flybussen som stopper ved alle byens overnattingssteder. Alternativt kan du låne bysykler hos Polarsommeren eller leie bil ved Arctic Autorent for å utforske dette unike landskapet på egenhånd, med fleksibiliteten til å reise akkurat hvor du vil, når du vil.


Visumkrav for Longyearbyen

Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Longyearbyen. Svalbard er imidlertid utenfor Schengen, og alle som reiser mellom Svalbard og det norske fastlandet blir kontrollert. Nordiske statsborgere og borgere av Schengen-land må derfor vise pass eller ID-kort ved reiser til og fra Svalbard. Imidlertid kan norske statsborgere legitimere seg med førerkort eller bankkort inntil nasjonalt ID-kort er innført i Norge.


Start planleggingen av reisen til Longyearbyen


De beste tingene å se og gjøre i Longyearbyen

Hva bør du se i Longyearbyen?

I Longyearbyen er det mange severdigheter du kan besøke året rundt. Besøk det russiske gruvesamfunnet Barentsburg, dra innom Svalbardmuseet og se Pyramiden, et nedlagt sovjetisk gruvesamfunn nord for byen. Her kan du også se det spektakulære nordlyset, oppleve den unike midnattssolen og mørketiden og lære om byens lange historie med hvalfangst.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Longyearbyen er en populær destinasjon for de som reiser med barn, med mange morsomme aktiviteter og opplevelser. Om vinteren er det spesielt populært å kjøre snøscooter og oppleve hundekjøring, men grotteturer er også spennende å bli med på.

Hvor kan du shoppe?

Svalbard er en ideell destinasjon for de handleglade. Dette er en avgiftsfri sone, så alt du handler her får du til taxfree-priser. Spesielt finner du et bredt utvalg av sportsklær, og alkohol og tobakk er også rimeligere enn på fastlandet.