Søk etter og finn billige fly til Seychellene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Seychellene

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Seychellene

Beste pris på enveisbillett

5 844 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 505 kr

Raskeste flytid

13t 55m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Seychellene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 844 kr (Oslo Gardermoen til Victoria Seychelles Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Seychellene fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 505 kr (Oslo Gardermoen til Victoria Seychelles Intl).
Den kjappeste flyvningen til Seychellene fra Norge tar 13t 55m (Oslo Gardermoen til Victoria Seychelles Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Seychellene, deriblant Ethiopian Air, Qatar Airways og Etihad Airways.

Seychellene flyinnsikt og trender

Se innsikt for Seychellene-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Seychellene?

De billigste flyvningene til Seychellene som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 848 kr med Air Seychelles, 2 403 kr med Turkish Airlines og 4 208 kr med Ethiopian Air.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Seychellene?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Seychellene Du flyr fra. Som eksempel tar det 14t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Victoria Seychelles Intl. På den annen side tar det 19t 20m å fly fra Bergen Flesland til Victoria Seychelles Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvilke flyselskaper flyr til Seychellene?

Ifølge dataene våre er Ethiopian Air, Qatar Airways og Turkish Airlines de tre mest populære flyselskapene som flyr til Seychellene. Ethiopian Air er førstevalget blant brukerne våre – 43 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Seychellene. Husk at det er totalt 6 ulike flyselskaper som flyr til Seychellene til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Seychellene? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Seychellene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Seychellene fra Norge
Victoria
Victoria

Nyttig informasjon om flyvningen din til Seychellene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Seychellene

Du kan regne med å måtte betale 16 978 kr i snitt for en flybillett til Seychellene. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 6 078 kr til Seychellene, som er det laveste vi har sett den siste uken. 53 121 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Seychellene, mens alt rundt 16 758 kr og under er rimelig for denne strekningen.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Seychellene

Finn flyvninger til disse populære byene i Seychellene fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Seychellene

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Seychellene

Billige flybilletter til Seychellene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Seychellene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloVictoria16t 35m8 505 kr
StavangerVictoria35t 15m10 066 kr
BergenVictoria19t 20m10 827 kr

De beste tingene å se og gjøre i Seychellene

Du kan fly til Seychellene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan fly til enten hovedstaden Mahé eller Praslin. Du kan fly med blant annet KLM, Air France og Emirates og mellomlande i Paris eller Dubai før du lander ved Seychellene internasjonale lufthavn. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM og mellomlande i Amsterdam og Paris underveis. Det er ofte en ekstra mellomlanding fra andre byer enn Oslo.

Seychellene er en helårsdestinasjon med fantastisk, tropisk klima og hvite strender. Dette er så nærme man kommer paradis. Det er noen forskjeller gjennom året når det kommer til vind og temperaturer. Det er mellom 25-32 grader året rundt. Det er to vinder man bør ta hensyn til når man reiser, vinden fra nordvest som kommer fra oktober-mars og vinden fra sørøst som kommer fra mai-september. Er du en som elsker å surfe og vil ha gode forhold, kan det være ideelt å reise i mai-september på grunn av bølgene som kommer med vinden fra sørøst. I april og i oktober er det lite vind, og dette er de to månedene som er aller best for å snorkle og for dykking. Da er det krystallklart vann og rundt 30 grader. Vil du reise da det er minst nedbør, bør du også ta hensyn til de to regnmånedene desember-januar. Desember-mars anses som lavsesong, og da er det regelmessige regnskurer. Disse varer vanligvis svært kort og virker oppfriskende på grunn av den høye luftfuktigheten. Det er i desember-januar det faller mest regn. Reiser du om sommeren vil det være lite til null nedbør, fra mai-august. Da er det også dyrere hotellpriser og flere turister.

Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 40 minutter. Reisetiden avhenger av hvor mange og lange mellomlandinger du har.

Når du skal reise til Seychellene trenger du ikke visum. Du må ha med gyldig pass og returbillett. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. I tillegg kan du måtte betale en miljøskatt på ca. 423 NOK.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Seychellene

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Seychellene?

    Søk etter tilbud på fly til Seychellene. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Seychellene med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.


Internasjonale flyreiser til Seychellene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Victoria, English River
Raskeste flytid16t 35m
Laveste pris8 505 kr
Flyvninger fra Bergen til Victoria, English River
Raskeste flytid19t 20m
Laveste pris10 827 kr
Flyvninger fra Stavanger til Victoria, English River
Raskeste flytid35t 15m
Laveste pris10 066 kr

Finn flyvninger til Seychellene

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Seychellene


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Seychellene.

Flyreiser til Seychellene med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Seychellene ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Seychellene, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Seychellene og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.