Finn billig fly til Seychellene

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Seychellene

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Seychellene fra Norge
Victoria
Victoria

Nyttig informasjon om flyvningen din til Seychellene

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Seychellene
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Seychellene?

    Hvis du ønsker å fly til Seychellene for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Air Seychelles, Ethiopian Air og Turkish Airlines som henholdsvis har priser fra 1 212 kr, 3 364 kr og 4 271 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Seychellene

Finn flyvninger til disse populære byene i Seychellene fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Seychellene

Disse rutene har de billigste flyvningene til Seychellene som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloVictoria6 996 kr
StavangerVictoria7 362 kr
BergenVictoria7 482 kr

Seychellene er sammensatt av over 150 øyer, som er fordelt i to øygrupper. Denne øystaten ligger vest for Afrika, i Det indiske hav. Seychellene ligger øst for Kenya og Tanzania, i tillegg til nordøst for Madagaskar. Landet regnes som en del av Afrika, og hovedstaden i øystaten heter Victoria. Byen ligger på hovedøya i Seychellene, som heter Mahé. I Victoria bor det omtrent 24 tusen mennesker. Mange bor også på øyene Praslin og La Digue. På Seychellene finnes det massevis av fantastisk vakre strender og klimaet er tropisk. Dette er en perfekt kombinasjon for deg som ønsker en deilig strandferie. Mahé, som er hovedøya, er svært populær å besøke, og hit kan man reise året rundt. Det er fra 24-30 grader gjennom hele året. Det er mest regn her fra november-mars, så vår og sommer har noe tørrere vær. Når du skal fly til Seychellene vil høytider og ferier kan påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne billig fly med hotell. Det er mai-august som er høysesong for turister å reise til Seychellene. I denne perioden er det varmest i været, og mange har mulighet til å reise i fellesferien. Vil du reise mer budsjettvennlig bør du besøke Seychellene utenom høysesongen og samtidig få et roligere og mer privat opphold.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Seychellene?

Du kan fly til Seychellene fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan fly til enten hovedstaden Mahé eller Praslin. Du kan fly med blant annet KLM, Air France og Emirates og mellomlande i Paris eller Dubai før du lander ved Seychellene internasjonale lufthavn. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM og mellomlande i Amsterdam og Paris underveis. Det er ofte en ekstra mellomlanding fra andre byer enn Oslo.

Når er det best å reise til Seychellene?

Seychellene er en helårsdestinasjon med fantastisk, tropisk klima og hvite strender. Dette er så nærme man kommer paradis. Det er noen forskjeller gjennom året når det kommer til vind og temperaturer. Det er mellom 25-32 grader året rundt. Det er to vinder man bør ta hensyn til når man reiser, vinden fra nordvest som kommer fra oktober-mars og vinden fra sørøst som kommer fra mai-september. Er du en som elsker å surfe og vil ha gode forhold, kan det være ideelt å reise i mai-september på grunn av bølgene som kommer med vinden fra sørøst. I april og i oktober er det lite vind, og dette er de to månedene som er aller best for å snorkle og for dykking. Da er det krystallklart vann og rundt 30 grader. Vil du reise da det er minst nedbør, bør du også ta hensyn til de to regnmånedene desember-januar. Desember-mars anses som lavsesong, og da er det regelmessige regnskurer. Disse varer vanligvis svært kort og virker oppfriskende på grunn av den høye luftfuktigheten. Det er i desember-januar det faller mest regn. Reiser du om sommeren vil det være lite til null nedbør, fra mai-august. Da er det også dyrere hotellpriser og flere turister.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 40 minutter. Reisetiden avhenger av hvor mange og lange mellomlandinger du har.

Kan man reise til Seychellene uten pass eller visum?

Når du skal reise til Seychellene trenger du ikke visum. Du må ha med gyldig pass og returbillett. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. I tillegg kan du måtte betale en miljøskatt på ca. 423 NOK.


Internasjonale flyreiser til Seychellene

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Victoria, English River
Raskeste flytid13t 55m
Billigst pris5 973 kr
Flyvninger fra Stavanger til Victoria, English River
Raskeste flytid36t 20m
Billigst pris7 362 kr
Flyvninger fra Bergen til Victoria, English River
Raskeste flytid27t 40m
Billigst pris7 482 kr

Start planleggingen av reisen til Seychellene