Finn billige fly til Korfu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Korfu

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Korfu

Beste pris på enveisbillett

585 kr

Beste pris på tur/retur-billett

643 kr

Raskeste flytid

3t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Korfu fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 585 kr (Oslo Gardermoen til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Korfu fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 643 kr (Oslo Torp Sandefjord til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Den kjappeste flyvningen til Korfu fra Norge tar 3t 25m (Oslo Gardermoen til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Korfu, deriblant Ryanair, Wizz Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Korfu

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Korfu fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Korfu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Korfu

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Korfu (CFU)

Vanligvis er flyvninger til Korfu fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Korfu Ioannis Kapodistrias, som i gjennomsnitt koster 3 420 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KORFU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Korfu koster i gjennomsnitt kun 2 601 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KORFU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember69 % dyrereDet koster ca. 5 777 kr for flyvninger til Korfu fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KORFU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli572 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Korfu fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Korfu?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i snitt tre timer og 45 minutter til Korfu flyplass. Reiser du fra byer lengre nord som Trondheim, vil det i snitt ta fire timer og 15 minutter til Corfu Ionian Islands Airport med direktefly. Hvis du befinner deg i Bergen, og reiser sørover fra Flesland, vil det i snitt ta fire timer og 30 minutter, og fra Stavanger Sola tar flyturen fire timer og ti minutter til Corfu International Airport Ioannis Kapodistrias, Hellas.

Du kan fly direkte fra byer som Oslo lufthavn Gardermoen i høysesongen, og det er også mulig for nordmenn å fly fra Trondheim Værnes, for den som foretrekker det. Korfu har gode forbindelser til andre flyplasser i Norden, og det er derfor også enkelt å fly via Stockholm Arlanda eller København Kastrup . Det finnes gode forbindelser mellom Gøteborg Landvetter, så du kan komme deg til Corfu med en kjapp mellomlanding i Gøteborg. Alternativt er det muligheter for å fly ut med en mellomlanding i Frankfurt, Amsterdam eller London. Hos momondo finner du de beste flytilbudene og billigste flybillettene, enten du flyr direkte fra Norge eller mellomlander. Korfu lufthavn har gode forbindelser med alle de største flyplassene i Nord-Europa, så du har en rekke alternativer å velge fra.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Korfu for 173 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Korfu. Du kan finne den billigste prisen til Korfu fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Korfu fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 601 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Korfu i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Korfu i august er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 716 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 56 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Korfu. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 420 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Korfu fra Norge for så lite som 643 kr på momondo.

Ioannina flyplass eller Préveza Aktion flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Korfu.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Korfu, er vanligvis Ioannina flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 177 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Korfu

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Korfu som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. jun.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
30t 50m
2 stopp
CFU11:45Korfu Ioannis Kapodistrias
16. jun.
CFU14:10Korfu Ioannis Kapodistrias
27t 50m
1 stopp
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
9. jun.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
30t 50m
2 stopp
CFU11:45Korfu Ioannis Kapodistrias
16. jun.
CFU08:45Korfu Ioannis Kapodistrias
20t 25m
2 stopp
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL04:50Oslo Gardermoen
26t 10m
2 stopp
CFU07:00Korfu Ioannis Kapodistrias
29. jun.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
27t 45m
2 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL04:50Oslo Gardermoen
26t 10m
2 stopp
CFU07:00Korfu Ioannis Kapodistrias
29. jun.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
27t 45m
2 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
Ryanair
22. jun.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
25t 25m
2 stopp
CFU07:00Korfu Ioannis Kapodistrias
29. jun.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
23t 25m
2 stopp
TRF14:40Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
20. jun.
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
32t 15m
2 stopp
CFU17:25Korfu Ioannis Kapodistrias
30. jun.
CFU11:40Korfu Ioannis Kapodistrias
17t 55m
1 stopp
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Korfu

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Korfu, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Ryanair
4. jul.
OSL09:10Oslo Gardermoen
32t 15m
2 stopp
CFU17:25Korfu Ioannis Kapodistrias
Wizz Air
6. jul.
TRF12:05Oslo Torp Sandefjord
16t 20m
1 stopp
CFU04:25Korfu Ioannis Kapodistrias
Flere flyselskaper
4. jul.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
49t 05m
2 stopp
CFU18:15Korfu Ioannis Kapodistrias

Hvilke flyselskaper flyr til Korfu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Korfu

Hvilke flyselskaper flyr til Korfu?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Korfu med. Ryanair, Lufthansa og Aegean Airlines er også populære valg ved reiser til Korfu from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Korfu jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med SWISS til Korfu

Det mest populære flyselskapet for fly til Korfu på momondo, er SWISS som har 1 flyvning til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Zurich, og det beste tilbudet på en flyvning med SWISS til Korfu, kostet 2 792 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Korfu, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 132 SWISS vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Aegean Airlines til Korfu

Priser for fly med Aegean Airlines til Korfu kan koste fra så lite som 3 939 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 12 flyene som Aegean Airlines flyr til Korfu i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Aegean Airlines til Korfu, koster fra Athen Eleftherios V.. Aegean Airlines har fått en score på 8,4/10 av momondo-brukere basert på totalt 58 vurdering.


Flyplasser nære Korfu

Under finner du alle flyplassene i Korfu sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Korfu flyplass?

Det går en flybuss fra terminalen ved Korfu flyplass som tar deg inn til sentrum av byen på noen få minutter. Se etter bussen med rutenummer 19 for direkteforbindelse inn til Korfu sentrum. Videre er det et solid utvalg av ventende drosjer ved flyplassen, som vil ta deg inn til hotellområdene for en fast sum. Hvis du heller foretrekker å leie bil ved flyplassen, finner du et omfattende tilbud av leiebiler i ankomstområdet, og det er enkelt å finne frem.


Populære flybilletter til Korfu

Finn dine flybilletter til Korfu med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Korfu
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris643 kr
Flyvninger fra Bergen til Korfu
Raskeste flytid25t 30m
Billigst pris1 699 kr

Visumkrav for Korfu

Hellas har ingen spesielle innreisekrav til nordmenn eller andre besøkende fra land i EU og Schengen-området. Den eneste anbefalingen er at man har med seg et pass med gyldighet opp til seks måneder fra innreisedato, og eventuelt et førerkort og et kredittkort i samme navn for personer som skal leie bil.


Start planleggingen av reisen til Korfu


De beste tingene å se og gjøre i Korfu

For alle nye reisende bør området kalt Spianada sjekkes ut. Dette er navnet på den historiske og koselige plassen, som er hjem til vakre blomster og frodige hager. Det er virkelig verdt et besøk, enten du reiser på romantisk ferie eller alene. Videre bør du få med deg det gamle fortet og forsvarsverket, som ligger ved bykjernen. Oppført i Bysantisk stil og gjenoppbygget av Venezia. Fortet ble bygget for å forsvare øya fra Ottomanske styrker, som prøvde å få kontroll gjentatte ganger mellom 1500-tallet og helt opp til 1700-tallet. Fortet huser en kirke, bibliotek og mer av historisk interesse. Ganske nær fortet ligger et arkeologisk museum, som et vitnesbyrd om Korfus spennende historie. Her finner man et storslått utvalg greske kulturskatter og får innblikk i antikkens Hellas, som har hatt så stor innflytelse på hele verden. Sjekk også gjerne ut det imponerende Bysantiske museet, som tidligere var en vakkert utsmykket kirke, nå med et rikt utvalg av kunst og skulpturer fra den bysantiske perioden. Korfu er kjent for å ha et stort utvalg av barer og spisesteder, som tilfredsstiller de felstes smak. Prøv  restauranten Captains, som serverer deilig gresk mat. Her finner man tradisjonelle klassikere som tzatziki og hummus. Utmerket mat til en rimelig pris. Maska Taverna er et annet supert sted for familier. Denne koselige og tradisjonelle tavernaen tilbyr smakfulle greske retter.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Korfu.

Alle flysøk til Korfu på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Korfu, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Korfu og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.