Finn billige fly til Al Hoceïma

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Al Hoceïma

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Al Hoceïma fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nador

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Al Hoceïma

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nador (NDR)

Vanligvis er flyvninger til Al Hoceïma fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nador, som i gjennomsnitt koster 3 758 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Al Hoceïma?

Hvis du starter reisen ved Oslo lufthavn Gardermoen, så vil det ta deg i overkant av 10 timer å fly til Cherif Al Idrissi Airport, Al Hoceima i den nordlige delen av Marokko. For deg som vil reise fra Bergen lufthavn Flesland, så tar det omtrent 10 og en halv time til Al Hoceima lufthavn, med én mellomlanding. Fra Stavanger lufthavn Sola, så tar det litt over 10 timer. Reiser du heller fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil turen ta i overkant av 11 timer. Om du heller velger å fly fra Bodø lufthavn, så er forventet reisetid nærmere 12 timer, og fra Tromsø lufthavn kan du forvente en flytid på nærmere 12 og en halv time, litt avhengig av lokale forhold og forbindelsene underveis.

Fra Norge er det dessverre ingen direktefly til Al Hoceima, slik at reisende er nødt til å mellomlande i byer som for eksempel Amsterdam, Brussel eller Rotterdam. Al Hoceima har gode forbindelser til både Nederland og Belgia, med en rekke flygninger gjennom hele uken. Fra de fleste større flyplassene i Norge finner du solide direkteforbindelser til Amsterdam Schiphol, noe som gjør denne ruten enkel og grei. Du kommer deg også enkelt til Brussel lufthavn fra Oslo, og det er flere ulike flyselskaper som flyr denne ruten. Det er også mulig å fly via marokkanske byer, som Marrakech eller Casablanca, for deg som foretrekker det. Du finner en rekke gode tilbud på ruter fra Oslo til Al Hoceima, samt billige flybilletter gjennom momondo.

414 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Al Hoceïma. Denne flyvningen er fra Tangier, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Al Hoceïma. Du kan finne den billigste prisen til Al Hoceïma fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Nador flyplass eller Tétouan Sania Ramel flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Al Hoceïma.

Du kan finne tilbud for Tétouan Sania Ramel flyplass for i gjennomsnitt 3 061 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Al Hoceïma

Under finner du alle flyplassene i Al Hoceïma sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Al Hoceima lufthavn?

Du kommer deg hurtigst inn til byen ved å benytte deg av en drosje, som det finnes mange av utenfor terminalområdet. Du finner flere selskaper representert ved flyplassen, som gjerne kjører denne strekningen. Videre finner du også minibusser som trafikkerer ruta mellom flyplassen og Al Hoceima – sjekk ut skiltene ved ankomst for mer informasjon.


Visumkrav for Al Hoceïma

Det er ikke behov for visum for norske reisende som skal oppholde seg mindre enn 90 dager i Marokko. Ønsker du et lengre opphold i landet, så må du kontakte lokale myndigheter senest 15 dager etter innreise for å forlenge oppholdstillatelsen din. For de aller fleste turistbesøk, så holder det med et gyldig norsk pass. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder fra innreisedatoen til Marokko.


De beste tingene å se og gjøre i Al Hoceïma

Al Hoceima er en fascinerende blanding av marokkansk og spansk kultur, med sine spanske stedsnavn og monumenter som er arkitektonisk inspirert av nabolandet i nord. Denne byen har en fantastisk beliggenhet ved kysten, og du finner et stort antall flotte strender som er perfekte for alle som liker surfing eller seiling, eller som vil oppleve det ville kystlandskapet fra en båt. De mest kjente strendene er Plage Sfiha, Cala Bonita og Plage Quemado, etterfulgt av den populære og vakre Plage Isri, som gjerne benyttes av lokale. Ved disse strendene finner du flott, uberørt strand og utmerkede badetemperaturer i sommerhalvåret. Her er det også et godt utvalg av spisesteder og strandselgere, som tilbyr mat og drikke. En annen viktig severdighet i denne byen er Al Hoceima-fortet, som ble bygget for å forsvare byen fra spanske styrker på 1900-tallet. Ikke langt unna finner du også El Penon de Alhucemas, som også er en del av et større forsvarsverk i byen. Dette er en opplevelse som alle turister bør få med seg, ettersom begge fortene har en unik arkitektur. Du finner flere informasjonspunkter ved fortet, som forklarer besøkende om historien til Al Hoceima.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Al Hoceïma på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Al Hoceïma, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Al Hoceïma, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Al Hoceïma og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.