Leiebiler i Marokko

Leter du etter billige leiebiltilbud i Marokko? Søk her!

Marrakech, Marokko
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Marrakech, Marokko
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Marokko

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Marokko nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

26 kr/dag

7 sep.–21 sep.
Nissan Qashqai
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

26 sep.–13 okt.
Citroen C3
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

47 kr/dag

7 sep.–21 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

20 kr/dag

26 sep.–13 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

26 sep.–13 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

7 sep.–21 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

26 sep.–13 okt.
Volvo V40

Leiebilinformasjon for Marokko

I Marokko er det flere ting som kan være nyttig å tenke på når du skal leie bil enten som turist eller ved et lengre opphold. Som så mange andre steder i verden har Marokko regler knyttet til alder og det er krav til at sjåfører må ha hatt lappen i minst ett år for å kunne leie en bil. Leiebiler i Marokko krever også som oftest at sjåfør har fylt 21 år og mange steder er det et krav om at vedkommende har fylt 25 år. Det kan også være prispåslag for yngre sjåfører ettersom det er strenge krav til forsikring ved bilutleie i Marokko. All kjøring i Marokko foregår på høyre side slik som i størsteparten av Europa. Sjåfører har vikeplikt for bilister som kommer fra venstre noe som er annerledes enn mange land hvor det er vikeplikt for biler fra høyre. Videre er det strenge krav til at passasjerer bruker setebelter til enhver tid.

Billig leiebiler og lave leiebilpriser kan være fristende for mange turister når de kommer til Marokko. Det finnes visse krav til sjåfører som har lyst til å leie en bil på sin ferie. Det første kravet gjelder gyldig førerkort for vedkommende som skal kjøre bilen. Her vil det være ok med nasjonalt førerkort for reisende som kommer fra europeiske land, men det kan ofte være lurt å ta med et førerkortbevis hvis førerkort ikke er utstedt med informasjon på engelsk eller fransk. Videre kan det være en fordel for reisende som ikke kommer fra Europa til å ta med et internasjonalt førerkort. Det finnes også krav til at sjåfører må ha hatt sertifikatet i minst ett år før man leier bil. Det er også viktig å t med dokumentasjon som et pass når man skal leie en bil i landet.

Marokko er et stort land i utstrekning og det meste av trafikken er begrenset til kystområdene som strekker seg fra helt i nord mot sjøgrensen til Spania og sørover mot byer som Agadir. Kjøring i store byer som Tangier, Rabat, Marrakech og Casablanca kan ofte føles hektisk for folk som ikke er vant til det. Det er store mengder trafikk og mange sjåfører som ikke følger trafikkreglene. Utenfor byene er det langt mindre trafikk og hvis man kjører gjennom Atlas-fjellene sørover vil man merke at det knapt er noen trafikk overhodet. Det er viktig å være klar over at mange av veiene er av svært dårlig kvalitet slik at at man beregner rikelig med tid når man legger ut på tur. Videre er det også viktig å stille forberedt ettersom mye av Marokko er ubebodd og har ekstreme værforhold så turister og reisende burde forberede en tur eller brukes profesjonelle guider i enkelte områder.

Marokko har masse utrolig vakre områder enten det dreier seg om naturskjønne naturlandskap ved kysten eller flotte fjellområder med snødekte topper og imponerende daler. Et godt startsted for reisende kan være Tangier som er en spennende og interessant by med masse historie. Her kan man enkelt kjøre langs kysten innom byer som Casablanca hvor det finnes masse spennende og vakre landskap. Hvis man fortsetter sørover vil man ende opp i kjente områder slik som Agadir med sine frodige hager og parker, her kan man fortsette turen østover inn i det storslåtte landskapet som er en del av Marokkos fjellpartier.


Tilbud på Marokko bilutleie

Finn leiebil i Marokko som passer for deg

Liten Leiebiler

107 kr - 486 kr

Alle biltyper

107 kr - 1 285 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Marokko er 242 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Marokko er i januar. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 107 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marokko. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marokko kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Marokko er 465 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Marokko er i juni. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 418 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marokko. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marokko kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Marokko

Nedenfor er de mest populære hotellene i Marokko

Leiebiler i Marokko

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Marokko, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Hertz som er det billigste leiebilselskapet i Marokko, med tilbud fra kun 162 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Hertz finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 448 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Med totalt 42 utleiesteder over hele Marokko, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Sunnycars har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Marokko. I Tangier finnes det for eksempel 5 Sunnycars utleiesteder.

I Marokko kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Marokko fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Marokko har en veikvalitetsscore på 4,3 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Marokko havner som nr. 55 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Marokko variere for ulike områder.

Promillegrensen i bil i Marokko er 0,60‰. Regioner og byer i Marokko kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Vær oppmerksom på at man må være 16 for å drikke alkohol i Marokko, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Marokko, foretrekker reisende å leie en Economy. Faktisk har 25 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 103 kr per dag.


Leiebiler på populære flyplasser i Marokko

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Marokko

Start planleggingen av reisen til Marokko


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Marokko er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Marokko. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, enten det er leiebiler i Marokko eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Marokko medfair fuel policy.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Marokko.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Marokko.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.