Finn billige fly til Tokyo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tokyo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tokyo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tokyo Haneda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tokyo

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Tokyo Narita flyplass (NRT)

Vanligvis er flyvninger til Tokyo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Tokyo Narita, som i gjennomsnitt koster 5 350 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TOKYO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tokyo koster i gjennomsnitt kun 4 951 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TOKYO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober11 % dyrereDet koster ca. 6 211 kr for flyvninger til Tokyo fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TOKYO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril459 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tokyo fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tokyo?

Millionbyen Tokyo er kjent som en ultramoderne by som tilbyr det siste av teknologi, samtidig som byen tar vare på sine gamle tradisjoner. Tokyo kan by på et yrende liv med kultur, gode matopplevelser, shopping og et spennende natteliv. Fly til Tokyo og la deg fascinere av kontrastene mellom nytt og gammelt. Besøk keiserfamiliens residens, Keiserpalasset, eller det 333 meter høye tårnet Tokyo Tower og få full oversikt over byen fra utsiktsplassene 150 og 250 meter over bakken. Du kan reise til Tokyo året rundt, men vær oppmerksom på de varme temperaturene og den høye luftfuktigheten i høysesongen i sommermånedene juni til august. Rundt nyttår kan det være utfordrende å finne ledig overnatting. Kan du derimot reise i mai eller november er det gode muligheter for å finne billigere flybilletter til Tokyo.

 • Hvilken flyvning til Tokyo er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Tokyo for 875 kr/person, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Tokyo. Du kan finne den billigste prisen til Tokyo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tokyo?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tokyo i løpet av juni, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 009 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tokyo?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 0 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Tokyo. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 5 605 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 4 475 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tokyo?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Tokyo. Hvis du planlegger å fly til Tokyo, bør du vurdere å bestille flyvninger til Tokyo Narita flyplass (56 km fra sentrum i Tokyo).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tokyo?

  Med en gjennomsnittspris på 7 943 kr per person, er det Tokyo Haneda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Tokyo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Tokyo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tokyo som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
23. nov.
OSL03:45Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
NRT21:00Tokyo Narita
4. des.
NRT06:55Tokyo Narita
12t 40m
1 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
4 634 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL16:55Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
HND04:20Tokyo Haneda
23. apr.
HND15:10Tokyo Haneda
19t 55m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
4 667 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
NRT21:00Tokyo Narita
21. nov.
NRT06:55Tokyo Narita
20t 15m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
4 575 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. mar.
OSL02:05Oslo Gardermoen
19t 05m
1 stopp
NRT21:10Tokyo Narita
25. mar.
NRT07:30Tokyo Narita
14t 50m
1 stopp
OSL22:20Oslo Gardermoen
4 884 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL03:45Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
NRT21:00Tokyo Narita
4. des.
NRT02:30Tokyo Narita
17t 05m
2 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
4 859 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL04:45Oslo Gardermoen
24t 15m
2 stopp
NRT05:00Tokyo Narita
23. apr.
NRT07:00Tokyo Narita
12t 35m
1 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
4 675 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tokyo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tokyo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT og Turkish Airlines
LOT
8. mar.
OSL05:55Oslo Gardermoen
14t 30m
1 stopp
NRT20:25Tokyo Narita
2 505 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. mar.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
15t 50m
2 stopp
NRT20:45Tokyo Narita
4 358 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
8. mar.
OSL12:30Oslo Gardermoen
18t 15m
1 stopp
HND06:45Tokyo Haneda
3 239 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Tokyo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tokyo
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tokyo?

  På reiser til Tokyo fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Finnair, SAS, Qatar Airways eller LOT. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Tokyo

Under finner du alle flyplassene i Tokyo sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Tokyo fra flyplassen

Narita internasjonale lufthavn (NRT) ligger omtrent 60 kilometer fra Tokyo sentrum. Du kan komme deg til og fra flyplassen på ulike måter. Flytoget Narita Express er den raskeste transportmetoden og bruker omtrent én time på turen til sentrum og koster 1955 japanske yen (JPY) eller ca. NOK 150. Billett med reservert plass kan kjøpes ved skranken i ankomsthallen. Det går også andre tog som bruker litt lengre tid, men disse er noe billigere enn ekspresstoget. Flybussen går oftere en ekspresstoget og billettene er billigere, særlig om du kjøper en tur-returbillett, men flybussen bruker litt lenger tid til og fra sentrum. Billetter kjøper du inne på flyplassen eller på bussterminalen i sentrum. Taxi vil koste omtrent 9770 JPY eller ca. NOK 750.

Haneda lufthavn (HND) er en av to internasjonale flyplasser i Tokyo. Inntil nylig var det bare innenlandsfly i Tokyo som landet her, men i det siste er det utvidet med flere utenriksfly. Det er flere måter å komme seg mellom flyplassen og sentrum på. Man kan ta metroen for 490 japanske yen (JPY), som tilsvarer ca. NOK 40. Eller så kan man ta Airport Express-toget som går hvert 15. minutt på dagtid og litt mindre hyppig senere om kvelden. Du kan også ta lokalbuss til og fra sentrum, eller shuttlebuss. I ankomsthallen kan du finne oversiktskart, og billetter kjøper du enten i billettautomater eller i en merket skranke. Å leie bil er et annet alternativ, det samme er taxi. Drosjene finner du på holdeplassen utenfor terminalen. De bruker nærmere 30 minutter til sentrum og koster 7000 JPY eller ca. NOK 540.


Populære flybilletter til Tokyo

Finn dine flybilletter til Tokyo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tokyo
Raskeste flytid12t 55m
Billigst pris4 542 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tokyo
Raskeste flytid13t 35m
Billigst pris5 126 kr
Flyvninger fra Bergen til Tokyo
Raskeste flytid16t 25m
Billigst pris5 151 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tokyo
Raskeste flytid27t 50m
Billigst pris5 243 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Tokyo
Raskeste flytid17t 40m
Billigst pris5 919 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tokyo

Billige flybilletter til Tokyo gjør at det er enkelt å komme seg til denne storbyen, men den er rett og slett for stor til å oppleves til fots. Det enkleste er å ta T-banen, men da anbefales det å kjøpe med seg et kart på forhånd, ettersom det kan være utfordrende å få tak i kart på andre språk en japansk. Byen er full av trange gater og små smug, så du er avhengig av kart dersom du skal finne frem selv og ikke vil gå deg bort.

Det finnes ikke et konkret sentrum i Tokyo, så mye av det du vil oppleve ligger ofte i tilknytning til de ulike togstasjonene. Taxi er også en enkel måte å ta seg frem på. Å ta taxi er forholdsvis billig, drosjene har taksameter og du behøver ikke å avtale pris på forhånd.


Visumkrav for Tokyo

Når man flyr til Tokyo vil norske statsborgere få utstedt et visum med 90 dagers varighet på flyplassen ved innreise, eller ved grenseoverganger. Pass må medbringes og være gyldig under oppholdet. Når du har oppholdt deg i Japan i inntil tre måneder, er det ingen regler for hvor lenge du må vente før du kan komme tilbake og få et nytt turistvisum, men det gjøres en vurdering ved grensen slik at systemet ikke misbrukes. Skal man fly til Tokyo eller reise dit på annen måte og være lenger enn 90 dager, må man søke om visum hos den japanske ambassaden i Norge. Ved ankomst søker man om oppholdskort hos de japanske immigrasjonsmyndighetene. Pass er det gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn. Følg med på den japanske ambassadens nettsider for oppdaterte regler angående visum og pass.


Start planleggingen av reisen til Tokyo


De beste tingene å se og gjøre i Tokyo

Hva bør jeg oppleve i Tokyo?

Når du flyr til Tokyo må du få med deg de berømte stedene i storbyen. Besøk fiskemarkedet før solen står opp og se fiskesorter du aldri har sett før. Ta turen til Shibuya Crossing, det utrolig travle veikrysset du trolig har sett på film og tv. Legg også ruta innom Harajuku Street og la deg inspirere av de fantastisk kledde Harajuku Girls med sin særegne klesstil.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til Tokyo og kan ta med barna, finnes det masse de vil sette pris på i denne byen. Besøk Tokyo Disneyland, Universal Studios eller The Tokyo Toy Museum.

Hvor bør jeg shoppe?

I den futuristiske og neonopplyste bydelen Akibahara finner du et rikt utvalg av elektronikkbutikker. Billige flybilletter til Tokyo gjør at du kanskje får litt til overs på shoppingbudsjettet, som du kan bruke på klær, sko eller andre ting. I Shibuya-området finner du små nisjebutikker, og vil du besøke et kjøpesenter kan du ta turen til Shibuya 109.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Tokyo er det umulig å få med seg alt byen har å by på under et kort opphold. Det anbefales å prioritere områdene Chûe, Shibuya og og Minato, i tillegg til Shinjuku, hvor du kan se det klassiske Japan. Her finner du store parker med shintotempler og botaniske hager.