Finn billige fly til Tokyo

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Tokyo (TYO)
tor.. 21.1.
tor.. 28.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Tokyo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tokyo fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Tokyo?

Millionbyen Tokyo er kjent som en ultramoderne by som tilbyr det siste av teknologi, samtidig som byen tar vare på sine gamle tradisjoner. Tokyo kan by på et yrende liv med kultur, gode matopplevelser, shopping og et spennende natteliv. Fly til Tokyo og la deg fascinere av kontrastene mellom nytt og gammelt. Besøk keiserfamiliens residens, Keiserpalasset, eller det 333 meter høye tårnet Tokyo Tower og få full oversikt over byen fra utsiktsplassene 150 og 250 meter over bakken. Du kan reise til Tokyo året rundt, men vær oppmerksom på de varme temperaturene og den høye luftfuktigheten i høysesongen i sommermånedene juni til august. Rundt nyttår kan det være utfordrende å finne ledig overnatting. Kan du derimot reise i mai eller november er det gode muligheter for å finne billigere flybilletter til Tokyo.

Hvilken flyvning til Tokyo er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Tokyo for 660 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Tokyo. Du kan finne den billigste prisen til Tokyo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Tokyo?

I gjennomsnitt er juni den billigste måneden å fly til Tokyo fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 067 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tokyo i løpet av juni, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mai i stedet. Flyvninger til Tokyo i mai er ikke like billige som de i juni, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 127 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tokyo?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Tokyo fra Norge hvis du bestiller 0 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Tokyo for ca. 5 740 kr når du søker 0 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Tokyo utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Tokyo for 4 657 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Tokyo?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Tokyo fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 5 624 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 6 268 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Tokyo.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Tokyo?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Tokyo på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Tokyo på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 454 kr. Flyvninger til Tokyo er dyrere om morgenen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 107 kr. Avganger om morgenen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tokyo?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Tokyo. Hvis du planlegger å fly til Tokyo, bør du vurdere å bestille flyvninger til Tokyo Narita flyplass (56 km fra sentrum i Tokyo).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tokyo?

Med en gjennomsnittspris på 7 170 kr per person, er det Tokyo Haneda flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Tokyo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Flotte tilbud på flyreiser til Tokyo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tokyo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
19. mai
14t 05m
Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
04:20
Tokyo Haneda
22. mai
21:35
Tokyo Haneda
13t 20m
1 stopp
10:55
Oslo Gardermoen
4 657 kr
Finn lignende
LOT
29. mai
14t 50m
Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
21:35
Tokyo Narita
2. jun.
06:15
Tokyo Narita
15t 40m
1 stopp
21:55
Oslo Gardermoen
4 879 kr
Finn lignende
LOT
29. mai
14t 50m
Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
21:35
Tokyo Narita
2. jun.
06:15
Tokyo Narita
15t 40m
1 stopp
21:55
Oslo Gardermoen
4 922 kr
Finn lignende
Finnair
19. mai
14t 05m
Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
04:20
Tokyo Haneda
22. mai
21:35
Tokyo Haneda
17t 40m
1 stopp
15:15
Oslo Gardermoen
4 682 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. feb.
18t 35m
Oslo Gardermoen
18t 35m
1 stopp
19:55
Tokyo Haneda
19. mai
03:15
Tokyo Haneda
17t 55m
2 stopp
21:10
Oslo Gardermoen
5 340 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
19. feb.
18t 20m
Oslo Gardermoen
18t 20m
1 stopp
06:45
Tokyo Haneda
19. mai
18:50
Tokyo Haneda
18t 35m
1 stopp
13:25
Oslo Gardermoen
4 828 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tokyo

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Tokyo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT, Turkish Airlines og Qatar Airways
Aeroflot
16. jul.
14t 30m
Oslo Gardermoen
14t 30m
1 stopp
23:30
Tokyo Haneda
4 999 kr
Finn lignende
LOT
18. mai
14t 50m
Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
21:35
Tokyo Narita
5 417 kr
Finn lignende
LOT
16. jul.
15t 05m
Oslo Gardermoen
15t 05m
1 stopp
21:50
Tokyo Narita
2 418 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Tokyo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tokyo

Det går ingen direktefly til Tokyo fra Norge, men du kan finne billige flybilletter til Tokyo hvis du mellomlander. En enkel løsning for å få billige flybilletter til Tokyo er å fly med SAS til for eksempel Amsterdam, og så videre med KLM til Tokyo. Japan Airlines flyr deg fra Oslo til Tokyo på 12 timer og 30 minutter inkludert en mellomlanding. Fra Bergen kan du fly med SAS med ett stopp underveis på 13 timer og 30 minutter, og fra Trondheim kan Finnair tilby billige flybilletter til Tokyo med to stopp underveis på totalt 14 timer og 15 minutter. Man kan også fly via Berlin med Air Berlin, eller via Frankfurt med Lufthansa. Fly til Tokyo fra Norge lander på flyplassene Haneda lufthavn (HND) eller Narita internasjonale lufthavn (NRT).


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Tokyo, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Narita internasjonale lufthavn (NRT) ligger omtrent 60 kilometer fra Tokyo sentrum. Du kan komme deg til og fra flyplassen på ulike måter. Flytoget Narita Express er den raskeste transportmetoden og bruker omtrent én time på turen til sentrum og koster 1955 japanske yen (JPY) eller ca. NOK 150. Billett med reservert plass kan kjøpes ved skranken i ankomsthallen. Det går også andre tog som bruker litt lengre tid, men disse er noe billigere enn ekspresstoget. Flybussen går oftere en ekspresstoget og billettene er billigere, særlig om du kjøper en tur-returbillett, men flybussen bruker litt lenger tid til og fra sentrum. Billetter kjøper du inne på flyplassen eller på bussterminalen i sentrum. Taxi vil koste omtrent 9770 JPY eller ca. NOK 750.

Haneda lufthavn (HND) er en av to internasjonale flyplasser i Tokyo. Inntil nylig var det bare innenlandsfly i Tokyo som landet her, men i det siste er det utvidet med flere utenriksfly. Det er flere måter å komme seg mellom flyplassen og sentrum på. Man kan ta metroen for 490 japanske yen (JPY), som tilsvarer ca. NOK 40. Eller så kan man ta Airport Express-toget som går hvert 15. minutt på dagtid og litt mindre hyppig senere om kvelden. Du kan også ta lokalbuss til og fra sentrum, eller shuttlebuss. I ankomsthallen kan du finne oversiktskart, og billetter kjøper du enten i billettautomater eller i en merket skranke. Å leie bil er et annet alternativ, det samme er taxi. Drosjene finner du på holdeplassen utenfor terminalen. De bruker nærmere 30 minutter til sentrum og koster 7000 JPY eller ca. NOK 540.


Hvordan kommer man seg rundt i Tokyo?

Billige flybilletter til Tokyo gjør at det er enkelt å komme seg til denne storbyen, men den er rett og slett for stor til å oppleves til fots. Det enkleste er å ta T-banen, men da anbefales det å kjøpe med seg et kart på forhånd, ettersom det kan være utfordrende å få tak i kart på andre språk en japansk. Byen er full av trange gater og små smug, så du er avhengig av kart dersom du skal finne frem selv og ikke vil gå deg bort.

Det finnes ikke et konkret sentrum i Tokyo, så mye av det du vil oppleve ligger ofte i tilknytning til de ulike togstasjonene. Taxi er også en enkel måte å ta seg frem på. Å ta taxi er forholdsvis billig, drosjene har taksameter og du behøver ikke å avtale pris på forhånd.


Kan man reise til Tokyo uten pass eller visum?

Når man flyr til Tokyo vil norske statsborgere få utstedt et visum med 90 dagers varighet på flyplassen ved innreise, eller ved grenseoverganger. Pass må medbringes og være gyldig under oppholdet. Når du har oppholdt deg i Japan i inntil tre måneder, er det ingen regler for hvor lenge du må vente før du kan komme tilbake og få et nytt turistvisum, men det gjøres en vurdering ved grensen slik at systemet ikke misbrukes. Skal man fly til Tokyo eller reise dit på annen måte og være lenger enn 90 dager, må man søke om visum hos den japanske ambassaden i Norge. Ved ankomst søker man om oppholdskort hos de japanske immigrasjonsmyndighetene. Pass er det gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn. Følg med på den japanske ambassadens nettsider for oppdaterte regler angående visum og pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Tokyo?

Når du flyr til Tokyo må du få med deg de berømte stedene i storbyen. Besøk fiskemarkedet før solen står opp og se fiskesorter du aldri har sett før. Ta turen til Shibuya Crossing, det utrolig travle veikrysset du trolig har sett på film og tv. Legg også ruta innom Harajuku Street og la deg inspirere av de fantastisk kledde Harajuku Girls med sin særegne klesstil.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Finner du billige flybilletter til Tokyo og kan ta med barna, finnes det masse de vil sette pris på i denne byen. Besøk Tokyo Disneyland, Universal Studios eller The Tokyo Toy Museum.

Hvor bør jeg shoppe?

I den futuristiske og neonopplyste bydelen Akibahara finner du et rikt utvalg av elektronikkbutikker. Billige flybilletter til Tokyo gjør at du kanskje får litt til overs på shoppingbudsjettet, som du kan bruke på klær, sko eller andre ting. I Shibuya-området finner du små nisjebutikker, og vil du besøke et kjøpesenter kan du ta turen til Shibuya 109.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Tokyo er det umulig å få med seg alt byen har å by på under et kort opphold. Det anbefales å prioritere områdene Chûe, Shibuya og og Minato, i tillegg til Shinjuku, hvor du kan se det klassiske Japan. Her finner du store parker med shintotempler og botaniske hager.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse