Billige flyvninger fra Stavanger til Agadir fra 689 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
Sun 10.12.
Sun 17.12.

Informasjon om fly fra Stavanger til Agadir

Hvor lang tid tar det å fly fra Stavanger til Agadir, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

12t 00m

Direktefly

Ingen
Den raskeste flyvningen fra Stavanger til Agadir tar 12t 00m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Stavanger til Agadir. Det er ingen populære ruter fra Stavanger til Agadir.

Slik finner du de billigste flybillettene fra Stavanger til Agadir

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken rute er den billigste?

Stavanger Sola - Agadir Almassira. Fly fra Stavanger Sola til Agadir Almassira for de beste Stavanger - Agadir flypriser

Finn de billigste enveisflyvningene fra Stavanger til Agadir

Flere flyselskaper
7. jan.
SVG07:35Stavanger Sola
12t 45m
1 stopp
AGA20:20Agadir Almassira
Flere flyselskaper
10. des.
SVG07:35Stavanger Sola
13t 45m
1 stopp
AGA21:20Agadir Almassira
1 420 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. feb.
SVG08:00Stavanger Sola
12t 20m
2 stopp
AGA20:20Agadir Almassira
1 507 kr
Finn lignende

 • Hvor langt er det fra Stavanger Sola til Agadir Almassira med fly?

  Avstanden fra Stavanger Sola til Agadir Almassira i en rett linje, er 3376,5 km.

 • Når oppdaterte momondo sist prisene for Stavanger Sola flyplass til Agadir Almassira flyplass fra flyvninger sist?

  Priser for flyvninger fra Stavanger Sola flyplass til Agadir Almassira flyplass ble sst oppdatert i dag.

 • Hvor gammel må du være for å fly til Stavanger Sola flyplass til Agadir Almassira flyplass?

  Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Stavanger Sola flyplass til Agadir Almassira flyplass med.

 • Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Agadir Almassira flyplass?

  Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Agadir Almassira flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Agadir Almassira flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Stavanger til Agadir?

Dessverre er det ingen flyreiser direkte fra Stavanger til Agadir, men flyselskaper som Norwegian og Ryanair har et par praktiske flyvninger. For eksempel kan du fly med Norwegian fra Stavanger (SVG) til Kraków (KRK) i Polen, og deretter med Ryanair til Agadir Al Massira (AGA). Eller du kan fly med Norwegian fra SVG til Manchester (MAN) i England, og deretter med Ryanair til (AGA). SAS flyr fra Stavanger til Brussel lufthavn (BRU) med mellomlanding på Oslo-Gardermoen (OSL). TUI Fly flyr deretter direkte til Agadir-Al Massira fra Brussel. Et annet alternativ er å fly med SAS fra SVG til København-Kastrup (CPH) i Danmark, og deretter med Vueling til AGA med en mellomlanding i Frankrike på Paris-Orly lufthavn (ORY).

Hva er den beste måten å komme seg til og fra Stavanger og Agadir flyplasser på?

Stavanger lufthavn er lett å komme seg til og fra med drosjeturer som enkelt kan bestilles. Det er ganske gode transportmuligheter til Sola lufthavn fra Stavanger. Flybussen går hvert 20. minutt og har flere holdeplasser fra sentrum til flyplassen. Det er veldig enkelt å forhåndsbestille på nettet. Kredittkort kan brukes som betalingsmiddel, også direkte på bussen. Offentlig buss nummer 42 går fra Jåsund og Tananger direkte til flyplassen (SVG). Fra Agadir lufthavn (AGA) kan du ta buss eller taxi. Du kan for eksempel ta offentlig buss nummer 22, som stopper i Inezgane. Bussholdeplassen ligger på hovedveien, ikke langt fra flyplassterminalen. Fra Inezgane kan du også dra videre inn til selve Agadir, men dette innebærer en bussovergang. Buss nummer 20, 24 eller 28 kan ta deg fra Inezgane til Agadir sentrum.

Hva er fordelene med de forskjellige flyplassene i Stavanger og Agadir?

Både Stavanger og Agadir har kun én flyplass hver, noe som er greit da vi snakker om relativt korte avstander mellom flyplassene og sentrum. Hvis du ankommer Stavanger Lufthavn (SVG) med bil, kan du la bilen stå i garasjen uten bekymring, men det finnes også en rekke andre parkeringsplasser på flyplassen. Parkering kan også reserveres på forhånd. Flyterminalen på Sola lufthavn er tilgjengelig døgnet rundt og har en rekke kafeer og spisesteder. Du kan handle et mangfold av ting i flere butikker, for eksempel klær, bøker, kosmetikk, sjokolade og andre tollfrie ting både før og etter flyreisen. Agadir lufthavn (AGA) har en liten terminal, med et venteområde delt inn i innenriks- og utenlandske destinasjoner. Det finnes noen få spisesteder og butikker, både på land- og flysiden. Flyplassen tilbyr dagligvarer og suvenirer i forskjellige kiosker og butikker. Taxfree-butikkene tilbyr et bredt utvalg av produkter fra de ledende merkene. På flyplassen kan også valutaveksling foretas, og du finner reisebyrå, turistkontor, postkontor og minibanker. Det er trådløst internett og fasiliteter for eldre og funksjonshemmede.

Hvilke byer er tilgjengelige fra Agadir lufthavn?

Øst for Agadir ligger fiskerlandsbyen Imsouane. Bukten beskytter en liten fiskehavn, men dens berømmelse kommer fra kvaliteten på bølgene. Landsbyen Aglou har vakre landskap, som den endeløse utsikten over havet og de omkringliggende fjellene og sanddynene. Landsbyene Taghazout, Tamraght og Aourir ligger halvveis mellom byen Agadir og Kapp Ghir. De tilbyr vakre strender og fantastisk utsikt over Agadirbukten. Sidi Boulfdail er et perfekt utgangspunkt for å oppdage kysten der du kan stoppe for en fisketur. Kapp Ghir ligger nordvest for Agadir, med en odde som markerer enden av bukten. Når du har passert Kapp Ghir, kommer du til munningen av Oued Tamri og dens berømte bananplantasje. Tamri er en landsby nord for Agadir med spennende Sand Boarding og andre opplevelser. I hjertet av Souss Massa nasjonalpark kan du nyte den enorme og rolige stranden. Sidi R'bat er der svømming, surfing og fiske står på programmet. Når du ankommer Tifnit kan du nyte utsikten over havet som dukker opp. Beundre denne fantastiske fiskerlandsbyen, dens blå båter og grotteboliger.


Alternative fly Stavanger-Agadir

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Agadir
Raskeste flytid8t 45m
Laveste pris2 228 kr
Flyvninger fra Oslo til Marrakech
Raskeste flytid4t 50m
Laveste pris1 797 kr
Flyvninger fra Oslo til Tangier
Raskeste flytid14t 25m
Laveste pris3 132 kr
Flyvninger fra Bergen til Marrakech
Raskeste flytid25t 55m
Laveste pris3 519 kr
Flyvninger fra Oslo til Casablanca
Raskeste flytid12t 55m
Laveste pris2 260 kr
Flyvninger fra Stavanger til Marrakech
Raskeste flytid15t 40m
Laveste pris1 819 kr
Flyvninger fra Oslo til Rabat
Raskeste flytid17t 20m
Laveste pris5 122 kr
Flyvninger fra Oslo til Nador
Raskeste flytid38t 40m
Laveste pris6 532 kr
Flyvninger fra Bergen til Tangier
Raskeste flytid14t 25m
Laveste pris4 530 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rabat
Raskeste flytid14t 00m
Laveste pris4 498 kr
Flyvninger fra Bergen til Casablanca
Raskeste flytid15t 35m
Laveste pris4 541 kr
Flyvninger fra Oslo til Fez
Raskeste flytid14t 00m
Laveste pris6 607 kr

Lignende flyvninger fra Stavanger til Agadir

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Stavanger til Agadir

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud fra Stavanger til Agadir?

Å finne den riktige flyreisen til Agadir fra Stavanger er kjapt og enkelt når du har en rekke alternativer fra anerkjente agenter og flyselskaper. Alternativer som deretter kan filtreres for å finne det som passer dine kriterier best. Det nettopp er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Agadir, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser fra Stavanger til Agadir med fleksible bestillingsbetingelser på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Agadir fra Stavanger med denne policyen.

Hvordan kan momondo hjelpe meg med å finne flyreiser fra Stavanger til Agadir?

Når du har lagt inn et søk i skjemaet på siden, gir momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt hjelpe deg med å filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Agadir fra Stavanger.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise fra Stavanger til Agadir akkurat nå. Kan momondo varsle meg dersom prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Agadir, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Agadir fra Stavanger og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Agadir på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.