Finn billige fly til Tangier

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tangier

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tangier

Beste pris på enveisbillett

723 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 560 kr

Raskeste flytid

9t 40m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tangier fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 723 kr (Oslo Gardermoen til Tangier Boukhalef).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tangier fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 560 kr (Oslo Gardermoen til Tangier Boukhalef).
Den kjappeste flyvningen til Tangier fra Norge tar 9t 40m (Oslo Gardermoen til Tangier Boukhalef).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Tangier, deriblant Air France, Iberia og TAP AIR PORTUGAL.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tangier

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tangier fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tangier

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tangier

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tangier (TNG)

Vanligvis er flyvninger til Tangier fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tangier Boukhalef, som i gjennomsnitt koster 3 423 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TANGIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tangier koster i gjennomsnitt kun 2 349 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TANGIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 5 222 kr for flyvninger til Tangier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TANGIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli525 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tangier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tangier?

Høysesongen i Tangier er om sommeren, og siden byen ligger ved kysten er det ofte et mer behagelig klima her enn i de større byene inne i landet. Den beste tiden å bestille flybilletter til Tangier på er imidlertid fra september til november og fra mars til mai. I disse månedene er det perfekt vær med temperaturer som ikke er for høye, og turistsesongen har ikke slått inn for fullt enda. Det er også større sannsynlighet for å finne billig fly til Tangier og billig overnatting i disse månedene. Vær gjerne tidlig ute så du er sikker på å sikre deg et overnattingssted som passer for deg, både med tanke på beliggenhet og pris.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Tangier fra Sevilla for 429 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til Tangier. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Tangier fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Tangier. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 349 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tangier i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 425 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Tangier. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 423 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Tangier med en prislapp på kun 1 560 kr.

Tétouan Sania Ramel flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Tangier.

Med en gjennomsnittspris på 3 061 kr per person, er det Tétouan Sania Ramel flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Tangier. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Tangier

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tangier som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL16:45Oslo Gardermoen
17t 40m
2 stopp
TNG10:25Tangier Boukhalef
27. sep.
TNG07:35Tangier Boukhalef
6t 55m
1 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
1 560 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
23. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
TNG22:15Tangier Boukhalef
25. sep.
TNG23:55Tangier Boukhalef
7t 05m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
1 864 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL14:45Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
TNG22:15Tangier Boukhalef
17. okt.
TNG08:25Tangier Boukhalef
24t 35m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
2 054 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
TNG22:15Tangier Boukhalef
26. sep.
TNG08:25Tangier Boukhalef
24t 35m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
2 140 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
16. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
TNG22:15Tangier Boukhalef
18. sep.
TNG23:55Tangier Boukhalef
7t 05m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
2 254 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
TNG22:15Tangier Boukhalef
27. sep.
TNG07:35Tangier Boukhalef
6t 55m
1 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
2 302 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tangier

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tangier, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Iberia og Ryanair
Flere flyselskaper
19. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
16t 35m
1 stopp
TNG19:05Tangier Boukhalef
Ryanair
8. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
29t 40m
2 stopp
TNG17:50Tangier Boukhalef
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
23t 50m
2 stopp
TNG17:15Tangier Boukhalef

Hvilke flyselskaper flyr til Tangier?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tangier

Hvilke flyselskaper flyr til Tangier?

På flyreiser fraNorge til Tangier, benytter momondos brukere som regel airlines such as TAP AIR PORTUGAL, Air France, Vueling og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Vueling til Tangier

Vueling flyr til Tangier ca. 6 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Vueling, men det er funnet priser helt nede i 2 955 kr fra Oslo Gardermoen til Tangier. Vueling har fått en score på 8,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Air France til Tangier

Flytilbud med Air France til Tangier starter fra 1 345 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Air France vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Paris Charles de Gaulle er den mest populære avreiseflyplassen for Air France til Tangier, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Air France får 7,6/10 i score, basert på 208 vurderinger.


Flyplasser nære Tangier

Under finner du alle flyplassene i Tangier sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Tangier ankommer du sannsynligvis Tangier/Ibn Batouta internasjonale lufthavn. Flyplassen er oppkalt etter den marokkanske oppdageren Ibn Battuta, og ligger omtrent 10 km sørvest for Tangier. Det er ingen busser eller tog som går herfra, så det eneste offentlige transportmiddelet som går fra flyplassen inn til sentrum er «Grand Taxi». Disse tar ca. 20 minutter, og koster 250 MAD (ca. 220 NOK) før kl. 20.00 og 300 MAD (ca. 265 NOK) etter kl. 20.00. Noen ganger kan du betale med EUR, men du vil motta vekslepenger i MAD. Dette må sjekkes med sjåføren på forhånd, for å unngå misforståelser. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport, slik at sjåføren din venter på deg i ankomsthallen på flyplassen.


Populære flybilletter til Tangier

Finn dine flybilletter til Tangier med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tangier
Raskeste flytid7t 30m
Laveste pris2 054 kr
Flyvninger fra Bergen til Tangier
Raskeste flytid24t 30m
Laveste pris6 762 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tangier

Den beste måten å komme seg rundt i Tangier på er til fots eller i en liten taxi. Pass imidlertid på at taxisjåføren bruker taksameteret riktig, slik at du ikke betaler mer enn du skal. Du kan også komme deg rundt i byen med en Grand Taxi, men disse er som regel en del dyrere enn de små taxiene. I tillegg må du forhandle prisen i forkant av turen. Et annet godt og populært alternativ er å utforske byen med din egen personlige guide, som du kan bestille gjennom hotellet ditt, eller booke en dagstur på forhånd før du flyr til Tangier.


Visumkrav for Tangier

Som norsk borger trenger du ikke visum for opphold i Marokko som varer i mindre enn tre måneder. Imidlertid kan du ikke reise til Tangier uten pass, og dette må være gyldig i minimum seks måneder fra innreise. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, og må alltid tas med på reiser.


Start planleggingen av reisen til Tangier


De beste tingene å se og gjøre i Tangier

Det er mange severdigheter du bør se mens du er i Tangier. Byens medina er blant annet et sted du absolutt burde besøke. Den gamle befestede bydelen er et livlig sted fullt av tehus, butikker og barer, og det er mange turister her. Videre bør du ta turen til Kasbahen som ligger høyt oppe på en åsside i Tangier med fantastisk utsikt over havet. Her finner du også det gamle palasset til sultanen fra 1600-tallet.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Marokko, og også unngå isbiter. Kjøp heller vann på flaske.

Mange servicearbeidere i Marokko har svært lave lønninger og forventer tips. Derfor bør du gi omtrent 10 % tips til guider, dørvakter og andre i lignende yrker, samt 10 % på restauranter. På enklere kafeer og barer kan du gjerne legge igjen et 2 MAD (ca. 1,5 NOK).


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Tangier. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Tangier som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Tangier flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Tangier nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Tangier og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Tangier

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tangier

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.