Hoteller i Marokko

Finn tilbud på 3 645 hoteller i Marokko

Marokko
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Marokko

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Marokko
Pris
kr203
kr6922
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Marokko

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Marokko

Pris

465 kr–2 156 kr

BILLIGSTE BY I MAROKKOChefchaouen50 % billigereHoteller i Chefchaouen er de billigste i Marokko med en gjennomsnittspris på kun 465 kr per natt
DYRESTE BY I MAROKKOTaghazout57 % dyrereTaghazout har de dyreste hotellene i Marokko med rom med en gjennomsnittspris på 2 156 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I MAROKKOMarrakech78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Marrakech enn noen annen by i Marokko

Ting å gjøre i Marokko


Hoteller i populære byer i Marokko

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Marokko, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Marokko

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Marokko
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
50 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

488 kr–1 964 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
842 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 524 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Marokko

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Marokko

Laveste hotellpris

204 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Bird Exclusive Guest House & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

760

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Marokko funnet siste 7 dager er 204 kr/natten. Denne prisen fås hos Bahia City Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Bird Exclusive Guest House & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Marokko(9/10 rating - basert på 139 anmeldelser).
Det er er 760 hoteller i Marokko i nærheten av Casablanca Mohamed V. Mohammed V International Airport House med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Marokko. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Marokko siste uken er 3 326 kr.

Informasjon om opphold i Marokko

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Marokko

Hvilke byer i Marokko burde jeg reise til?

Den mest effektive måten å oppleve så mye som mulig av Marokko på er å reise med tog. Om du har Marrakech som base, kan du enkelt og rimelig reise til byer som Casablanca, Fez og Rabat takket være gode togforbindelser byene imellom. De nevnte byene har også henholdsvis gode kollektivtransporttilbud, så du er ikke avhengig av å leie bil for å utforske og oppleve byenes mange attraksjoner. Vil du på rundtur fra Marrakech til Casablanca, eller fra Fez til Rabat, kan du gjøre dette på omkring tre timer for rundt 300 norske kroner per billett. På momondo kan du finne flotte hoteller i Marokko, i alle byene du vil reise til. Dersom du tenker å starte turen i Marrakech, kan vi anbefale det vidunderlige hotellet Riad Itrane, som har en sentral beliggenhet, en herlig solfylt terrasse tilknyttet rommene, to restauranter og åtte svømmebassenger i komplekset.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Marokko?

Marokko er eksotisk med sine hektiske souk-markeder, ørkenlandskap og de majestetiske Atlasfjellene, men du kan også finne ro i små landsbyer langs kysten og i fargerike byer på åssidene. Marokko tilbyr en spennende blanding av afrikansk og arabisk kultur, og et spekter av attraksjoner. Faktisk finnes det pittoreske attraksjoner og monumenter spredt rundt i hele landet. I Souk de la Medina kan du spaserer rundt i den historiske gamlebyen omgitt av et variert innslag av selgere, spennende krydre og slangetemmere. Dette er noe du ikke vil gå glipp av dersom du  befinner deg i Marrakech. Hos momondo kan du booke hotell bare et steinkast fra Souk de la Medina, hva med Riad Sabbah? Dersom du i løpet av din reise gjennom Marokko befinner deg i Casablanca må du besøke byens desidert største attraksjon, moskéen Hassan II. Denne vakre moskéen er ikke bare symbolet på Casablanca, men faktisk hele landet. Reiser du med barn i Fez kan dere ta en forfriskende tur til Diamant Vert, en vannpark med flere badebassenger og sklier. momondo har flere hoteller tilgjengelig i Fez, og vi kan blant annet anbefale Fes Marriott Hotel Jnan Palace, med to store svømmebassenger og en svært sentral beliggenhet.

Hvilke byer i Marokko er best for uteliv?

Marrakech skiller seg ut når det gjelder uteliv i Marokko. På Djemma el Fna-allmenningen finner du levende musikk, gateunderholdere og akrobater som lager festlig stemning. I Avenue Mohammed V og Abden Moumen ben Ali ligger barene på rad og rekke, for eksempel Kosybar, hvor du kan nyte en cocktail på taket mens du ser solen gå ned. I sentrum av Marrakech finner du også flere restauranter med fantastiske marokkanske retter som Tangine på menyen – dét er noe du må smake før du reiser hjem! Booker du hotellet Kenzi Club Agdal Medina ligger Avenue Mohammed V like rundt hjørnet. Dette er perfekt for deg som er på jakt etter en real fest.

Hvilke byer i Marokko har mest historie og kunst?

Hvis du er interessert i kulturelt og historisk innhold på din reise i Marokko, er det Fez som peker seg ut som den mest aktuelle byen å besøke. Den vakre Gamlebyen i Fez er innskrevet i UNESCOs liste over verdens kulturarv, og er et must å besøke. Inngang er gratis, men for en liten sum kan du få en guidet tur som er verdt å få med seg. I tillegg tilbyr Fez en rekke interessante kunstgallerier (her kan du regne med å betale inngangsavgift) og butikker hvor du kan kjøpe antikke marokkanske skatter. momondo har flere rimelige hoteller i Fez med beleilig avstand til gamlebyen, for eksempel Hotel Bab Boujoud.

Når er det billigst å besøke Marokko?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Marokko, bør du vurdere å besøke landet i mai som er den billigste måneden med priser helt nede i 374 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i juli hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Marokko velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Marrakech oftere enn noen annen by når de reiser til Marokko.

Hvor mye koster et luksushotell i Marokko?

Du kan forvente deg en gjennomsnittspris på 519 kr per natt når du planlegger å bo på et luksushotellrom i Marokko. Denne prisen er ca. 41 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt som er 370 kr.

Hvilken by i Marokko har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Marokko, kommer det ikke som noen overraskelse at Al Hoceïma har de dyreste hotellrommene med en pris på 810 kr per natt – 42 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Marokko har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Marrakech har de laveste prisene per natt i landet til kun 80 kr. Marrakech tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 78% lavere enn gjennomsnittet for byer i Marokko.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Marokko fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 29 246 tilbydere å velge mellom fra Marokko hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Marokko fra hoteller sist?

Priser for Marokko fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Marokko

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Marokko

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Marokko gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Marokko og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Marokko?

Du kan finne et flott sted å bo i Marokko ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Marokko på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.