Finn billige fly til Chennai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Chennai

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Chennai

Beste pris på tur/retur-billett

16 180 kr

Raskeste flytid

16t 50m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Chennai fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 16 180 kr (Oslo Torp Sandefjord til Chennai internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Chennai fra Norge tar 16t 50m (Oslo Torp Sandefjord til Chennai internasjonale lufthavn).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Chennai, deriblant KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Chennai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chennai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chennai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Chennai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chennai (MAA)

Vanligvis er flyvninger til Chennai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chennai internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 6 731 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Chennai koster i gjennomsnitt kun 4 846 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember60 % dyrereDet koster ca. 10 739 kr for flyvninger til Chennai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember519 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Chennai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Chennai?

Det anbefales å reise til Chennai om vinteren, særlig fra november-februar. Du må imidlertid være obs at det kan koste mer å booke hotell og fly til Chennai i desember, særlig rundt juleferien. Det holdes i tillegg en musikk- og dansefestival i byen på denne tiden, og det anbefales å være tidlig ute med bestilling. Januar og februar pleier stort sett å være et gunstig tidspunkt å reise på, og du kan ofte være heldig å finne veldig billige fly til Chennai tur-retur. Temperaturene er fortsatt på sitt mest behagelige. Du kan også finne rimelige flybilletter til Chennai utover våren og frem til sommeren. Temperaturene og luftfuktigheten stiger etterhvert som sommermånedene nærmer seg. Prisene stiger ofte igjen i fellesferien, selv om regnperioden varer fra juli til september. Sørg for at du pakker med deg regnjakke og paraply om du skal fly til Chennai. Det regner litt mindre i september og oktober, og temperaturene begynner også å bli mer behagelige.

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Chennai. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 846 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Chennai i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 866 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Chennai på, er ca. 57 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 731 kr.

Tirupati flyplass eller Pondicherry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Chennai.Flotte tilbud på flyreiser til Chennai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chennai som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
28. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
35t 35m
2 stopp
MAA00:00Chennai internasjonale lufthavn
17. jul.
MAA17:35Chennai internasjonale lufthavn
21t 50m
2 stopp
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
16 180 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
27t 40m
2 stopp
MAA16:05Chennai internasjonale lufthavn
13. jun.
MAA18:20Chennai internasjonale lufthavn
21t 05m
2 stopp
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
16 785 kr
Finn lignende
KLM
26. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
39t 20m
2 stopp
MAA03:45Chennai internasjonale lufthavn
17. jul.
MAA17:35Chennai internasjonale lufthavn
21t 50m
2 stopp
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
18 119 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jun.
TRF02:00Oslo Torp Sandefjord
16t 50m
2 stopp
MAA18:50Chennai internasjonale lufthavn
16. jul.
MAA17:55Chennai internasjonale lufthavn
15t 15m
2 stopp
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
18 167 kr
Finn lignende
KLM
28. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
35t 35m
2 stopp
MAA00:00Chennai internasjonale lufthavn
18. jul.
MAA18:20Chennai internasjonale lufthavn
21t 05m
2 stopp
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
18 301 kr
Finn lignende
KLM
26. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
39t 20m
2 stopp
MAA03:45Chennai internasjonale lufthavn
18. jul.
MAA18:20Chennai internasjonale lufthavn
21t 05m
2 stopp
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
20 240 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Chennai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chennai

Hvilke flyselskaper flyr til Chennai?

Etihad Airways er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Chennai med. Jet Airways, Emirates og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Chennai from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Chennai jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Emirates til Chennai

Emirates har ca. 21 flyvninger til Chennai i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Dubai Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Emirates, kostet 8 108 kr (Oslo Gardermoen til Chennai). Brukere har gitt de en score på Emirates 8,5/10 basert på 119 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Qatar Airways til Chennai

Flytilbud med Qatar Airways til Chennai starter fra 7 020 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Qatar Airways vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Doha Hamad er den mest populære avreiseflyplassen for Qatar Airways til Chennai, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Qatar Airways får 7,9/10 i score, basert på 328 vurderinger.


Flyplasser nære Chennai

Under finner du alle flyplassene i Chennai sammen med avstanden til sentrum

Du kan ta buss til sentrum fra den internasjonale flyplassen ved å spasere til hovedveien og ta bussnummer 12 eller 15. Selve turen tar 30-40 minutter, avhengig av trafikk. Det er imidlertid veldig enkelt, billig og raskt å ta tog og metro. Metrostasjonen ligger mellom de to terminalene til flyplassen, mens togstasjonen Tirusulam ligger ved parkeringsplassen for innenlandsflygninger. Følg skiltene for å finne frem. Det går tog hvert 15 min fra klokken fire om morgenen til midnatt. Toget bruker 40 min til sentrum og stopper blant annet ved Chennai Park og Chennai Fort. Du kan også ta taxi om du foretrekker det. Det er mulig å både bestille og betale ved å bruke taxikioskene utenfor terminalene. Det anbefales å bruke automatene fremfor å hoppe i en taxi som ikke kjører med takstometer, med mindre du vet hvilket beløp du skal forhandle frem.


Populære flybilletter til Chennai

Finn dine flybilletter til Chennai med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Chennai
Raskeste flytid27t 40m
Billigst pris16 785 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Chennai

Det er både raskt og rimelig å bruke autorickshaw for å komme deg rundt i sentrum. Mange sjåfører bruker ikke takstometer, og du må forhandle frem en sum i forkant om du stopper dem på gaten. De foreslår ofte en svært høy sum som du raskt kan forhandle ned. Du kan alternativt betale på forhånd på en billettautomat. Du finner dem ved enkelte metrostasjoner, for eksempel Egmore. Du kan også forhåndsbetale taxier på slike automater. Metroen er også veldig effekt for å komme seg raskt rundt i byen. Den går ikke til alle områder i Chennai, men den stopper derimot på viktige knutepunkt som CMBT, Egmore og flyplassen. Det anbefales å kjøpe et metrokort om du skal bruke den flere ganger. Tog er et godt alternativ for å komme seg fra sentrum og til ulike nabolag i byen. Buss er en billig løsning, men du må være obs på at bussene kan være ganske overfylte til tider.


Visumkrav for Chennai

Det er ikke mulig å reise til India uten pass, og du må også søke om visum. Turister kan søke om Indian E-visa på nett. I så fall betaler du samtidig et gebyr ved å bruke debet- eller kredittkort. Du må dobbeltsjekke at passet ditt er gyldig i seks måneder etter innreise til India, og du bør også ha billett for å enten reise hjem igjen eller videre til andre land.


Start planleggingen av reisen til Chennai


De beste tingene å se og gjøre i Chennai

Det finnes nok av severdigheter å utforske i Chennai. Noen av de mest populære er den flotte hvite kirken Santhome Church og tempelet Kapaleeswarar Tempel.

Det oppfordres til å tegne reiseforsikring før du reiser til Chennai.

Du bør aldri drikke vann fra springen, og i tillegg bør du koke vann til tannpuss.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Chennai. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Chennai som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Chennai ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Chennai. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.