Finn billige fly til Chennai

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Chennai (MAA)
ons.. 3.3.
ons.. 10.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Chennai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chennai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chennai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Chennai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chennai (MAA)

Vanligvis er flyvninger til Chennai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chennai, som i gjennomsnitt koster 6 029 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Chennai koster i gjennomsnitt kun 4 341 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember60 % dyrereDet koster ca. 9 619 kr for flyvninger til Chennai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHENNAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember519 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Chennai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Chennai?

Det anbefales å reise til Chennai om vinteren, særlig fra november-februar. Du må imidlertid være obs at det kan koste mer å booke hotell og fly til Chennai i desember, særlig rundt juleferien. Det holdes i tillegg en musikk- og dansefestival i byen på denne tiden, og det anbefales å være tidlig ute med bestilling. Januar og februar pleier stort sett å være et gunstig tidspunkt å reise på, og du kan ofte være heldig å finne veldig billige fly til Chennai tur-retur. Temperaturene er fortsatt på sitt mest behagelige. Du kan også finne rimelige flybilletter til Chennai utover våren og frem til sommeren. Temperaturene og luftfuktigheten stiger etterhvert som sommermånedene nærmer seg. Prisene stiger ofte igjen i fellesferien, selv om regnperioden varer fra juli til september. Sørg for at du pakker med deg regnjakke og paraply om du skal fly til Chennai. Det regner litt mindre i september og oktober, og temperaturene begynner også å bli mer behagelige.

Hvilken flyvning til Chennai er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Chennai for 507 kr/person, noe som er 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Chennai. Du kan finne den billigste prisen til Chennai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Chennai?

Den billigste måneden å fly til Chennai fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 341 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Chennai i mai, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Chennai i september ligger i gjennomsnitt på 4 358 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Chennai?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 57 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Chennai. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 032 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Chennai med en prislapp på kun 5 957 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Chennai?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Chennai fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 4 993 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en mandag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 6 252 kr for en reise fra Norge til Chennai.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Chennai?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Chennai på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 043 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 7 280 kr. Flyvninger til Chennai fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Chennai?

Tirupati flyplass eller Pondicherry flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Chennai.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Chennai?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Pondicherry flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Chennai, med en gjennomsnittspris på 1 179 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Chennai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chennai som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
2. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
16:15Chennai
5. jun.
21:20Chennai
18t 05m
2 stopp
15:25Oslo Torp Sandefjord
5 957 kr
Finn lignende
KLM
2. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
16:15Chennai
5. jun.
21:20Chennai
18t 05m
2 stopp
15:25Oslo Torp Sandefjord
6 008 kr
Finn lignende
KLM
2. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
16:15Chennai
5. jun.
21:20Chennai
18t 05m
2 stopp
15:25Oslo Torp Sandefjord
6 576 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Chennai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chennai

Du må belage deg på et par stopp på veien når du skal fly til Chennai med rutefly, ettersom det for øyeblikket ikke går rutefly direkte fra Norge. Flytiden varierer fra 13 timer til nærmere 38 timer, alt etter hvor lang mellomlanding du har. Oman air, Quatar Airways, IndiGo og enkelte andre flyselskap tilbyr relativt raske reiser, samtidig som de har ganske billige flybilletter til Chennai. Du kan skaffe deg full oversikt over mellomlandinger, flytider, priser og selskaper ved å søke online på momondo.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Chennai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du kan ta buss til sentrum fra den internasjonale flyplassen ved å spasere til hovedveien og ta bussnummer 12 eller 15. Selve turen tar 30-40 minutter, avhengig av trafikk. Det er imidlertid veldig enkelt, billig og raskt å ta tog og metro. Metrostasjonen ligger mellom de to terminalene til flyplassen, mens togstasjonen Tirusulam ligger ved parkeringsplassen for innenlandsflygninger. Følg skiltene for å finne frem. Det går tog hvert 15 min fra klokken fire om morgenen til midnatt. Toget bruker 40 min til sentrum og stopper blant annet ved Chennai Park og Chennai Fort. Du kan også ta taxi om du foretrekker det. Det er mulig å både bestille og betale ved å bruke taxikioskene utenfor terminalene. Det anbefales å bruke automatene fremfor å hoppe i en taxi som ikke kjører med takstometer, med mindre du vet hvilket beløp du skal forhandle frem.


Hvordan kommer man seg rundt i Chennai?

Det er både raskt og rimelig å bruke autorickshaw for å komme deg rundt i sentrum. Mange sjåfører bruker ikke takstometer, og du må forhandle frem en sum i forkant om du stopper dem på gaten. De foreslår ofte en svært høy sum som du raskt kan forhandle ned. Du kan alternativt betale på forhånd på en billettautomat. Du finner dem ved enkelte metrostasjoner, for eksempel Egmore. Du kan også forhåndsbetale taxier på slike automater. Metroen er også veldig effekt for å komme seg raskt rundt i byen. Den går ikke til alle områder i Chennai, men den stopper derimot på viktige knutepunkt som CMBT, Egmore og flyplassen. Det anbefales å kjøpe et metrokort om du skal bruke den flere ganger. Tog er et godt alternativ for å komme seg fra sentrum og til ulike nabolag i byen. Buss er en billig løsning, men du må være obs på at bussene kan være ganske overfylte til tider.


Kan man reise til Chennai uten pass eller visum?

Det er ikke mulig å reise til India uten pass, og du må også søke om visum. Turister kan søke om Indian E-visa på nett. I så fall betaler du samtidig et gebyr ved å bruke debet- eller kredittkort. Du må dobbeltsjekke at passet ditt er gyldig i seks måneder etter innreise til India, og du bør også ha billett for å enten reise hjem igjen eller videre til andre land.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Chennai?

Det finnes nok av severdigheter å utforske i Chennai. Noen av de mest populære er den flotte hvite kirken Santhome Church og tempelet Kapaleeswarar Tempel.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det oppfordres til å tegne reiseforsikring før du reiser til Chennai.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du bør aldri drikke vann fra springen, og i tillegg bør du koke vann til tannpuss.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse