Finn billige fly til Cali

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cali

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cali fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cali

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cali

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cali (CLO)

Vanligvis er flyvninger til Cali fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cali Alfonso B Aragon, som i gjennomsnitt koster 9 273 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CALI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cali koster i gjennomsnitt kun 6 506 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CALI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust48 % dyrereDet koster ca. 13 718 kr for flyvninger til Cali fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CALI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember790 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cali fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cali?

 • Hvilken flyvning til Cali er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Cali fra Fort Lauderdale fant flyvninger som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Cali. Du kan finne den billigste prisen til Cali fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Cali?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Cali. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 506 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cali i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 095 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cali?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cali på, er 0 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 9 273 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cali?

  De som skal fly til Cali kan potensielt finne bedre priser for Buenaventura flyplass (65 km fra sentrum i Cali), Popayán Guillermo León Valencia flyplass (111 km fra sentrum i Cali), Armenia El Eden flyplass (140 km fra sentrum i Cali), eller Neiva La Marguita flyplass (148 km fra sentrum i Cali), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Cali?

  Med en gjennomsnittspris på 9 516 kr per person, er det Armenia El Eden flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Cali. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Cali

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cali som nylig ble funnet av brukere på momondo
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
31t 22m
CLOCali Alfonso B Aragon

Finn de billigste enveisflyvningene til Cali

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cali, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av American Airlines
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
31t 22m
CLOCali Alfonso B Aragon

Hvilke flyselskaper flyr til Cali?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cali
 • Hvilke flyselskaper flyr til Cali?

  Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Cali med. American Airlines er også et populært valg ved reiser til Cali from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Cali jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Populære flybilletter til Cali

Finn dine flybilletter til Cali med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cali
Raskeste flytid31t 22m
Billigst pris14 397 kr

Start planleggingen av reisen til Cali