Finn billige fly til Dubai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dubai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dubai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dubai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dubai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubai (DWC)

Vanligvis er flyvninger til Dubai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubai Al Maktoum Intl, som i gjennomsnitt koster 3 138 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dubai koster i gjennomsnitt kun 2 855 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember17 % dyrereDet koster ca. 3 865 kr for flyvninger til Dubai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember509 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dubai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dubai?

Høysesongen i den futuristiske storbyen Dubai er på vinterhalvåret, når temperaturene faller under 30 grader og klimaet minner om en deilig, norsk sommer; perfekt for å oppsøke vakre strender og beundre verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, uten så altfor store folkemengder. Se gjerne vår lavpriskalender for å sammenligne priser og bestille billige flybilletter til Dubai.

Du har gode muligheter for å finne billige flybilletter til Dubai på vinterhalvåret, selv om det regnes som høysesong. Særlig november har vist seg å være en gunstig måned. Prisene henger gjerne sammen med skoleferier, og det er derfor juli og desember ofte er de dyreste tidspunktene for å ta fly til Dubai.

 • Hvilken flyvning til Dubai er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Dubai, lå på 921 kr/per person fra Jeddah, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Dubai. Du kan finne den billigste prisen til Dubai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Dubai?

  Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Dubai med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 897 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dubai?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Dubai på, er ca. 26 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 301 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dubai fra Norge for så lite som 1 711 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dubai?

  De som skal fly til Dubai kan potensielt finne bedre priser for Sharjah flyplass (28 km fra sentrum i Dubai), Dubai Al Maktoum Intl flyplass (35 km fra sentrum i Dubai), Ras al-Khaimah flyplass (81 km fra sentrum i Dubai), Abu Dhabi Intl flyplass (106 km fra sentrum i Dubai), eller Al Ain flyplass (109 km fra sentrum i Dubai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dubai?

  Sharjah flyplass har en gjennomsnittspris på 3 661 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Dubai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Dubai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dubai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
19t 10m
2 stopp
DXB12:15Dubai Intl
3. des.
DXB18:50Dubai Intl
12t 15m
1 stopp
OSL07:05Oslo Gardermoen
1 711 kr
Finn lignende
Wizz Air
6. des.
TRF14:35Oslo Torp Sandefjord
23t 20m
1 stopp
DXB13:55Dubai Intl
12. des.
DXB15:00Dubai Intl
22t 15m
1 stopp
TRF13:15Oslo Torp Sandefjord
1 954 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
21t 25m
2 stopp
DXB15:30Dubai Intl
9. nov.
DXB17:40Dubai Intl
17t 25m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
1 845 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
2 stopp
DXB14:25Dubai Intl
9. nov.
DXB14:50Dubai Intl
26t 40m
2 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
1 887 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
2 stopp
DXB14:25Dubai Intl
8. nov.
DXB18:50Dubai Intl
18t 15m
1 stopp
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
1 912 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
1 stopp
DXB15:30Dubai Intl
9. nov.
DXB14:50Dubai Intl
26t 40m
2 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
1 945 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dubai

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dubai, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Wizz Air
5. nov.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
1 stopp
DXB15:30Dubai Intl
Flere flyselskaper
23. nov.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
27t 10m
2 stopp
DXB13:10Dubai Intl
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
26t 45m
2 stopp
DXB11:05Dubai Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Dubai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dubai
 • Hvilke flyselskaper flyr til Dubai?

  Emirates er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Dubai med. Aeroflot, Norwegian og Turkish Airlines er også populære valg ved reiser til Dubai from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Dubai jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Dubai

Under finner du alle flyplassene i Dubai sammen med avstanden til sentrum

Dersom du lander på Dubai World Central når du kommer med fly til Dubai, er buss den billigste løsningen. Du kan ta bussen til byen eller til nærmeste metro. Du kan også ta taxi til metroen. Lander du på Dubai internasjonale lufthavn, går metroen hvert tiende minutt fra cirka 05–06 om morgenen til 00–01. Enkeltbilletter fra begge flyplassene koster fra 5 til 15 kr og opp, og du kan benytte deg av det samme tilbudet når du skal komme deg tilbake til flyplassen.


Populære flybilletter til Dubai

Finn dine flybilletter til Dubai med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dubai
Raskeste flytid6t 45m
Billigst pris1 720 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubai
Raskeste flytid11t 50m
Billigst pris3 097 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubai
Raskeste flytid17t 15m
Billigst pris3 289 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dubai

Ikke bare kan du kjøpe billige flybilletter til Dubai, det er også ganske rimelig å bruke både offentlig transport og taxi når du først har kommet frem. NOL-kortet er en god løsning for alle som ønsker å bruke mye buss, amfibiebuss og metro. Du kjøper et kort på flyplassene eller stasjonene, fyller på ønsket beløp og bruker den til å betale for reisene dine. Dette er billigere enn å kjøpe enkeltbilletter.

Dersom du ønsker å utforske den pulserende byen fullt ut og få med deg det meste av attraksjoner, er turistbusser som du kan hoppe av og på et smart valg. Du kan også velge amfibiebuss som bokstavelig talt tar deg gjennom Dubaivika, dersom du vil oppleve byen til vanns.


Visumkrav for Dubai

Norske statsborgere som skal fly til Dubai trenger ordinært pass som er gyldig i minst seks måneder etter innreise til De forente arabiske emirater. Reisende får gratis innreisestempel med 90 dagers varighet i passkontrollen. Vær oppmerksom på at nødpass ikke godkjennes for innreise, men kan aksepteres ved mellomlandinger i Dubai. Reisende med israelsk visum eller stempel i passet kan nektes innreise. Regler for pass og visum kan fort forandre seg, og det anbefales derfor at reisende undersøker ambassadens eller regjeringens nettsider i god tid før de skal fly til Dubai.


Start planleggingen av reisen til Dubai


De beste tingene å se og gjøre i Dubai

Hva bør jeg oppleve i Dubai?

Det er vanskelig å ikke få øye på den 828 meter høye Burj Khalifa, men det er likevel en opplevelse å nyte utsikten fra innsiden av verdens høyeste bygning på en klar og fin dag. Byen er dessuten kjent for sine flotte strender, så sett gjerne av en dag til å slappe av i herlige Al-Mamzar Beach Park.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barnefamilier setter stor pris på strandlivet når de er i byen, og lar barna få utfolde seg i vannkanten og bygge flotte sandslott. Skulle dere derimot ønske mer liv og røre, kan dere besøke en av fornøyelsesparkene som Legoland eller IMG Words of Adventure.

Hvor bør jeg shoppe?

Er du på jakt etter fantastiske shoppingmuligheter, er det bare å bestille billige flybilletter til Dubai. Nyt vakre handleområder utendørs som Box Park og City Walk, eller verdens største kjøpesenter, The Dubai Mall.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du bestilt billige flybilletter til Dubai, er det bare å glede seg. Hvert nabolag i byen har sin egen sjarm. Deira er en av de eldste delene i Dubai, og inneholder mange spennende markeder, som Gold Souk og Deira Fish Market. Jumeirah derimot, er flust av strender, lekeplasser og parker, samt fristende restauranter og butikker. I sentrum, eller Downtown Dubai, finner du gaten Sheikh Zayed Road med mange, arkitektoniske mesterverk.