Finn billige fly til Dubai

Tur/retur
Økonomi
New York (NYC)
Dubai (DXB)
søn.. 11.4.
søn.. 18.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dubai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dubai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dubai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dubai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubai (DWC)

Vanligvis er flyvninger til Dubai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubai Al Maktoum Intl, som i gjennomsnitt koster 3 192 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dubai koster i gjennomsnitt kun 2 905 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember17 % dyrereDet koster ca. 3 932 kr for flyvninger til Dubai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember509 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dubai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Dubai?

Høysesongen i den futuristiske storbyen Dubai er på vinterhalvåret, når temperaturene faller under 30 grader og klimaet minner om en deilig, norsk sommer; perfekt for å oppsøke vakre strender og beundre verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, uten så altfor store folkemengder. Se gjerne vår lavpriskalender for å sammenligne priser og bestille billige flybilletter til Dubai.

Du har gode muligheter for å finne billige flybilletter til Dubai på vinterhalvåret, selv om det regnes som høysesong. Særlig november har vist seg å være en gunstig måned. Prisene henger gjerne sammen med skoleferier, og det er derfor juli og desember ofte er de dyreste tidspunktene for å ta fly til Dubai.

Hvilken flyvning til Dubai er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Dubai, lå på 937 kr/per person fra Jeddah, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Dubai. Du kan finne den billigste prisen til Dubai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dubai?

Den billigste måneden å fly til Dubai fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 905 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dubai i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 947 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dubai?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Dubai. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 363 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Dubai fra Norge for så lite som 2 429 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dubai?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Dubai fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 3 158 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 608 kr for en reise fra Norge til Dubai.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dubai?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Dubai fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 827 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Dubai, med priser som ligger på ca. 3 668 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dubai?

De som skal fly til Dubai kan potensielt finne bedre priser for Sharjah flyplass (28 km fra sentrum i Dubai), Dubai Al Maktoum Intl flyplass (35 km fra sentrum i Dubai), Ras al-Khaimah flyplass (81 km fra sentrum i Dubai), Abu Dhabi Intl flyplass (106 km fra sentrum i Dubai), eller Al Ain flyplass (109 km fra sentrum i Dubai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dubai?

Sharjah flyplass har en gjennomsnittspris på 3 724 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Dubai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Dubai Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dubai Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
15. jul.
05:20Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
17:15Dubai Intl
21. jul.
20:55Dubai Intl
9t 50m
1 stopp
06:45Oslo Gardermoen
3 261 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
14. jul.
07:20Oslo Gardermoen
11t 00m
1 stopp
18:20Dubai Intl
21. jul.
03:35Dubai Intl
11t 10m
1 stopp
14:45Oslo Gardermoen
3 074 kr
Finn lignende
KLM
24. apr.
02:30Oslo Gardermoen
14t 05m
2 stopp
16:35Dubai Intl
30. apr.
20:40Dubai Intl
12t 25m
2 stopp
09:05Oslo Gardermoen
3 117 kr
Finn lignende
KLM
1. mai
02:30Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
17:15Dubai Intl
9. mai
20:50Dubai Intl
12t 15m
1 stopp
09:05Oslo Gardermoen
3 193 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. apr.
02:30Oslo Gardermoen
14t 05m
2 stopp
16:35Dubai Intl
30. apr.
20:40Dubai Intl
18t 00m
1 stopp
14:40Oslo Gardermoen
3 040 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. apr.
02:30Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
17:15Dubai Intl
9. mai
22:45Dubai Intl
22t 30m
2 stopp
21:15Oslo Gardermoen
3 287 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dubai Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Dubai, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Pegasus Airlines
2. mai
10:40Oslo Gardermoen
10t 35m
1 stopp
21:15Dubai Intl
1 461 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jun.
06:45Oslo Gardermoen
19t 10m
2 stopp
01:55Dubai Intl
1 945 kr
Finn lignende
Wizz Air
12. jun.
16:35Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
1 stopp
15:10Dubai Intl
1 605 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dubai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dubai

Emirates, Qatar Airways og Aeroflot Russian Airlines er populære selskap for reisende fra Oslo som skal ta fly til Dubai. Emirates, for eksempel, flyr direkte på cirka syv timer. Flyruter med mellomlandinger bruker cirka 14 timer og oppover. Når du skal bestille billige flybilletter til Dubai, må du være oppmerksom på at det kan påløpe gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje, o.l. Reisende med fly til Dubai fra Bergen og Trondheim velger ofte SAS, KLM, British Airways og Norwegian, men må gjerne belage seg på mellomlanding i Oslo eller flyplasser i andre byer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dubai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Dersom du lander på Dubai World Central når du kommer med fly til Dubai, er buss den billigste løsningen. Du kan ta bussen til byen eller til nærmeste metro. Du kan også ta taxi til metroen. Lander du på Dubai internasjonale lufthavn, går metroen hvert tiende minutt fra cirka 05–06 om morgenen til 00–01. Enkeltbilletter fra begge flyplassene koster fra 5 til 15 kr og opp, og du kan benytte deg av det samme tilbudet når du skal komme deg tilbake til flyplassen.


Hvordan kommer man seg rundt i Dubai?

Ikke bare kan du kjøpe billige flybilletter til Dubai, det er også ganske rimelig å bruke både offentlig transport og taxi når du først har kommet frem. NOL-kortet er en god løsning for alle som ønsker å bruke mye buss, amfibiebuss og metro. Du kjøper et kort på flyplassene eller stasjonene, fyller på ønsket beløp og bruker den til å betale for reisene dine. Dette er billigere enn å kjøpe enkeltbilletter.

Dersom du ønsker å utforske den pulserende byen fullt ut og få med deg det meste av attraksjoner, er turistbusser som du kan hoppe av og på et smart valg. Du kan også velge amfibiebuss som bokstavelig talt tar deg gjennom Dubaivika, dersom du vil oppleve byen til vanns.


Kan man reise til Dubai uten pass eller visum?

Norske statsborgere som skal fly til Dubai trenger ordinært pass som er gyldig i minst seks måneder etter innreise til De forente arabiske emirater. Reisende får gratis innreisestempel med 90 dagers varighet i passkontrollen. Vær oppmerksom på at nødpass ikke godkjennes for innreise, men kan aksepteres ved mellomlandinger i Dubai. Reisende med israelsk visum eller stempel i passet kan nektes innreise. Regler for pass og visum kan fort forandre seg, og det anbefales derfor at reisende undersøker ambassadens eller regjeringens nettsider i god tid før de skal fly til Dubai.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Dubai?

Det er vanskelig å ikke få øye på den 828 meter høye Burj Khalifa, men det er likevel en opplevelse å nyte utsikten fra innsiden av verdens høyeste bygning på en klar og fin dag. Byen er dessuten kjent for sine flotte strender, så sett gjerne av en dag til å slappe av i herlige Al-Mamzar Beach Park.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barnefamilier setter stor pris på strandlivet når de er i byen, og lar barna få utfolde seg i vannkanten og bygge flotte sandslott. Skulle dere derimot ønske mer liv og røre, kan dere besøke en av fornøyelsesparkene som Legoland eller IMG Words of Adventure.

Hvor bør jeg shoppe?

Er du på jakt etter fantastiske shoppingmuligheter, er det bare å bestille billige flybilletter til Dubai. Nyt vakre handleområder utendørs som Box Park og City Walk, eller verdens største kjøpesenter, The Dubai Mall.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du bestilt billige flybilletter til Dubai, er det bare å glede seg. Hvert nabolag i byen har sin egen sjarm. Deira er en av de eldste delene i Dubai, og inneholder mange spennende markeder, som Gold Souk og Deira Fish Market. Jumeirah derimot, er flust av strender, lekeplasser og parker, samt fristende restauranter og butikker. I sentrum, eller Downtown Dubai, finner du gaten Sheikh Zayed Road med mange, arkitektoniske mesterverk.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse