Finn billige fly til Dubrovnik

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dubrovnik

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dubrovnik fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dubrovnik

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dubrovnik

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubrovnik (DBV)

Vanligvis er flyvninger til Dubrovnik fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubrovnik, som i gjennomsnitt koster 2 614 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dubrovnik koster i gjennomsnitt kun 1 992 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember52 % dyrereDet koster ca. 3 975 kr for flyvninger til Dubrovnik fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli543 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dubrovnik fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dubrovnik?

Det er populært å fly til Dubrovnik om sommeren, og spesielt i juli fylles byen med solglade turister. Byen ligger sør i Europa, og kan ha varmt vær helt fra mai til september. Hvis du vil reise utenfor høysesongen, kan det anbefales å reise i mai og juni eller litt ut på høsten, fra slutten av august og i september.

I høysesongen ligger prisene noe høyere enn ellers, på grunn av stor pågang fra ferielystne turister. Dersom du vil finne billige flybilletter til Dubrovnik, kan du for eksempel reise i begynnelsen av juni, eller i april. Det kan være like fint å reise dit i lavsesongen, om vinteren, da det sjeldent blir veldig kaldt der. Du kan bruke momondo til å sammenligne priser for de ulike sesongene.

Fly til Dubrovnik, så kan du bade i vakkert, blått hav og oppleve byens dramatiske historie i den velbevarte gamlebyen.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Dubrovnik?

  Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dubrovnik. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 992 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dubrovnik i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 027 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dubrovnik?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Dubrovnik fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Dubrovnik for ca. 2 619 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Dubrovnik på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 811 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dubrovnik?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Dubrovnik fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 2 188 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 675 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dubrovnik?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Dubrovnik på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 242 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 2 802 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dubrovnik?

  De som skal fly til Dubrovnik kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (137 km fra sentrum i Dubrovnik), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dubrovnik

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dubrovnik som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
11. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
2t 55m
DBV05:25Dubrovnik
28. sep.
DBV14:50Dubrovnik
3t 15m
OSL18:05Oslo Gardermoen
Norwegian
16. okt.
OSL02:25Oslo Gardermoen
2t 55m
DBV05:20Dubrovnik
23. okt.
DBV06:00Dubrovnik
3t 15m
OSL09:15Oslo Gardermoen
1 278 kr
Finn lignende
Norwegian
31. aug.
OSL04:50Oslo Gardermoen
4t 30m
1 stopp
DBV09:20Dubrovnik
7. sep.
DBV14:50Dubrovnik
3t 15m
OSL18:05Oslo Gardermoen
1 111 kr
Finn lignende
Norwegian
11. sep.
OSL05:05Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
DBV10:40Dubrovnik
28. sep.
DBV14:50Dubrovnik
3t 15m
OSL18:05Oslo Gardermoen
1 084 kr
Finn lignende
Norwegian
11. sep.
OSL05:05Oslo Gardermoen
5t 35m
1 stopp
DBV10:40Dubrovnik
28. sep.
DBV14:50Dubrovnik
3t 15m
OSL18:05Oslo Gardermoen
1 163 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
9t 55m
1 stopp
DBV12:35Dubrovnik
27. sep.
DBV14:30Dubrovnik
4t 55m
1 stopp
OSL19:25Oslo Gardermoen
1 401 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dubrovnik

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dubrovnik, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Vueling
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF04:00Oslo Torp Sandefjord
9t 45m
2 stopp
DBV13:45Dubrovnik
1 639 kr
Finn lignende
Vueling
12. sep.
OSL12:55Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
DBV04:10Dubrovnik
Vueling
21. aug.
BGO12:05Bergen Flesland
15t 25m
1 stopp
DBV03:30Dubrovnik
1 225 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dubrovnik?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dubrovnik

Dersom du skal reise til Dubrovnik, kan du booke fly direkte fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik med SAS og Norwegian. Reisen tar omtrent 2 timer og 55 minutter. Fra Bergen og Trondheim kan du fly direkte med Norwegian, med en reisetid på litt over 3 timer. Du finner også billige flybilletter til Dubrovnik, med mellomlandinger, med flyselskaper som KLM, Lufthansa og Turkish Airlines. Da er reisetiden lenger, avhengig av hvor lenge du må vente mellom flyvningene. Dersom du reiser med lavprisselskaper kan det være du må betale ekstra dersom du for eksempel vil ha innsjekket bagasje. Uansett finner du mange reisemuligheter, med eller uten mellomlandinger.


Flyplasser nære Dubrovnik

Under finner du alle flyplassene i Dubrovnik sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen i Dubrovnik blir også kalt Cilipi, og er en internasjonal lufthavn. Den ligger omtrent 15,5 km sørøst for sentrum av byen og har både innenlands og internasjonale flyvninger. Den er ganske liten, så det er enkelt å finne frem der. Du kan for eksempel ta innenriksfly til Zagreb eller reise med sjøfly til Korcula. Kommer du med fly fra Norge og skal inn til byen er det gode muligheter med buss. Du kan enkelt ta buss fra flyplassen i Dubrovnik og inn til byen for omtrent 40 kuna (50 NOK). Bussen stopper flere steder, og kan etter all sannsynlighet sette deg av i nærheten av der du skal bo. Bussene går regelmessig, og er ofte samkjørt med flyankomstene slik at du slipper å vente lenge. Bussturen tar omtrent en halvtime. Bussene kjører også regelmessig fra sentrum og tilbake til flyplassen, og mange av disse er også koordinert med flyenes avgangstider. (Informasjon sjekket: 26/01/18).


Populære flybilletter til Dubrovnik

Finn dine flybilletter til Dubrovnik med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dubrovnik
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 084 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubrovnik
Raskeste flytid6t 25m
Billigst pris1 551 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubrovnik
Raskeste flytid8t 55m
Billigst pris2 829 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Dubrovnik?

Det er lett å komme seg rundt i Dubrovnik, enten til fots, med offentlig transport eller taxi. Det er mange busser som tar deg til og fra gamlebyen, og du kan kjøpe billetter i småkioskene som ligger spredt rundt i byen. Du kan også kjøpe billett direkte av sjåføren. Bussbillettene koster omtrent 15 kuna (20 NOK) og er gyldige i en time. Det finnes ti busslinjer, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra sentrum. (Informasjon sjekket: 26/01/18).

Utenfor Dubrovnik ligger Lokrum, som er en vakker øy med gode bademuligheter. Det går båter fra bryggen i gamlebyen regelmessig fra morgen til kveld. Trenger du skyss til ditt hotell, kan du enkelt finne taxier ved inngangen av gamlebyen. Hvis du bor i gamlebyen eller i området rundt, er det også perfekt å bruke muligheten til å gå. Åsen som ligger rundt byen har mange koselige små gater der man kan klatre seg oppover gamle steintrapper.


Kan man reise til Dubrovnik uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Dubrovnik, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise. Du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Dubrovnik


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Dubrovnik?

Når du reiser til Dubrovnik er det virkelig verdt å oppleve gamlebyen. Et godt tips er å finne koselige fiskerestauranter i de små bakgatene inne i byen. Her får du god og fersk mat rett fra havet. Dessuten er det populært å se byen fra et annet perspektiv, ved å gå en runde oppe på muren som omfatter gamlebyen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på i Dubrovnik. Ta for eksempel en guidet båttur der det er glass i gulvet slik at man kan se på alle de fargerike fiskene som svømmer rundt i det krystallklare havet.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du funnet billige flybilletter til Dubrovnik, kan du med god samvittighet unne deg litt shopping! Det er desidert best shoppingmuligheter inne i gamlebyen. Her finner du alt fra bademote og klær, til antikviteter og suvenirer.