Finn billige fly til Dubrovnik

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dubrovnik

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dubrovnik

Beste pris på enveisbillett

2 432 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 750 kr

Raskeste flytid

15t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dubrovnik fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 432 kr (Bergen Flesland til Dubrovnik).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dubrovnik fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 750 kr (Oslo Gardermoen til Dubrovnik).
Den kjappeste flyvningen til Dubrovnik fra Norge tar 15t 05m (Bergen Flesland til Dubrovnik).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Dubrovnik, deriblant Lufthansa, Finnair og Croatia Airlines.

Dubrovnik flyinnsikt og trender

Se innsikt for Dubrovnik-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Dubrovnik?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dubrovnik. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 264 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dubrovnik i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 571 kr.

Hvilken flyvning til Dubrovnik er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Dubrovnik, lå på 193 kr/per person fra Napoli, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Dubrovnik. Du kan finne den billigste prisen til Dubrovnik fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Dubrovnik?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Dubrovnik avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Dubrovnik tar det i snitt 7t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Dubrovnik ligger flytiden på rundt 27t 25m. Dubrovnik er den mest populære flyplassen i Dubrovnik.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dubrovnik?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Dubrovnik fra Norge hvis du bestiller 27 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Dubrovnik for ca. 3 223 kr når du søker 27 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dubrovnik

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dubrovnik fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dubrovnik

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dubrovnik

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubrovnik (DBV)

Vanligvis er flyvninger til Dubrovnik fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubrovnik, som i gjennomsnitt koster 3 223 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Dubrovnik

Det er populært å fly til Dubrovnik om sommeren, og spesielt i juli fylles byen med solglade turister. Byen ligger sør i Europa, og kan ha varmt vær helt fra mai til september. Hvis du vil reise utenfor høysesongen, kan det anbefales å reise i mai og juni eller litt ut på høsten, fra slutten av august og i september.

I høysesongen ligger prisene noe høyere enn ellers, på grunn av stor pågang fra ferielystne turister. Dersom du vil finne billige flybilletter til Dubrovnik, kan du for eksempel reise i begynnelsen av juni, eller i april. Det kan være like fint å reise dit i lavsesongen, om vinteren, da det sjeldent blir veldig kaldt der. Du kan bruke momondo til å sammenligne priser for de ulike sesongene.

Fly til Dubrovnik, så kan du bade i vakkert, blått hav og oppleve byens dramatiske historie i den velbevarte gamlebyen.

De som skal fly til Dubrovnik kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (137 km fra sentrum i Dubrovnik), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Bol flyplass for i gjennomsnitt 6 386 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dubrovnik

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dubrovnik som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Dubrovnik

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Dubrovnik

Hvilke flyselskaper flyr til Dubrovnik?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dubrovnik

Hvilke flyselskaper flyr til Dubrovnik?

På flyreiser fraNorge til Dubrovnik, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, Lufthansa, Scandinavian Airlines og LOT. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med LOT til Dubrovnik

Det går 6 fly med LOT til Dubrovnik under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Zagreb Franjo Tuđman, og den beste billettprisen med LOT som er funnet på momondo, kostet 1 327 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Dubrovnik). LOT har en score på 7,2 basert på 206 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Dubrovnik

Lufthansa (7,1/10, 445 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Dubrovnik, med tilbud fra så lite som 1 518 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 7 Lufthansa flyvninger i uken til Dubrovnik, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Dubrovnik

Under finner du alle flyplassene i Dubrovnik sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen i Dubrovnik blir også kalt Cilipi, og er en internasjonal lufthavn. Den ligger omtrent 15,5 km sørøst for sentrum av byen og har både innenlands og internasjonale flyvninger. Den er ganske liten, så det er enkelt å finne frem der. Du kan for eksempel ta innenriksfly til Zagreb eller reise med sjøfly til Korcula. Kommer du med fly fra Norge og skal inn til byen er det gode muligheter med buss. Du kan enkelt ta buss fra flyplassen i Dubrovnik og inn til byen for omtrent 40 kuna (50 NOK). Bussen stopper flere steder, og kan etter all sannsynlighet sette deg av i nærheten av der du skal bo. Bussene går regelmessig, og er ofte samkjørt med flyankomstene slik at du slipper å vente lenge. Bussturen tar omtrent en halvtime. Bussene kjører også regelmessig fra sentrum og tilbake til flyplassen, og mange av disse er også koordinert med flyenes avgangstider.


Populære flybilletter til Dubrovnik

Finn dine flybilletter til Dubrovnik med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dubrovnik
Raskeste flytid4t 45m
Laveste pris2 194 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubrovnik
Raskeste flytid27t 25m
Laveste pris4 031 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubrovnik
Raskeste flytid21t 25m
Laveste pris2 403 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dubrovnik

Det er lett å komme seg rundt i Dubrovnik, enten til fots, med offentlig transport eller taxi. Det er mange busser som tar deg til og fra gamlebyen, og du kan kjøpe billetter i småkioskene som ligger spredt rundt i byen. Du kan også kjøpe billett direkte av sjåføren. Bussbillettene koster omtrent 15 kuna (20 NOK) og er gyldige i en time. Det finnes ti busslinjer, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra sentrum.

Utenfor Dubrovnik ligger Lokrum, som er en vakker øy med gode bademuligheter. Det går båter fra bryggen i gamlebyen regelmessig fra morgen til kveld. Trenger du skyss til ditt hotell, kan du enkelt finne taxier ved inngangen av gamlebyen. Hvis du bor i gamlebyen eller i området rundt, er det også perfekt å bruke muligheten til å gå. Åsen som ligger rundt byen har mange koselige små gater der man kan klatre seg oppover gamle steintrapper.


Visumkrav for Dubrovnik

Du trenger ikke visum for å reise til Dubrovnik, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise. Du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Dubrovnik


De beste tingene å se og gjøre i Dubrovnik

Når du reiser til Dubrovnik er det virkelig verdt å oppleve gamlebyen. Et godt tips er å finne koselige fiskerestauranter i de små bakgatene inne i byen. Her får du god og fersk mat rett fra havet. Dessuten er det populært å se byen fra et annet perspektiv, ved å gå en runde oppe på muren som omfatter gamlebyen.

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på i Dubrovnik. Ta for eksempel en guidet båttur der det er glass i gulvet slik at man kan se på alle de fargerike fiskene som svømmer rundt i det krystallklare havet.

Har du funnet billige flybilletter til Dubrovnik, kan du med god samvittighet unne deg litt shopping! Det er desidert best shoppingmuligheter inne i gamlebyen. Her finner du alt fra bademote og klær, til antikviteter og suvenirer.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Dubrovnik har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Dubrovnik. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Dubrovnik med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Dubrovnik.

Prisvarsler for flyreiser til Dubrovnik er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.