Finn billige fly til Dubrovnik

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Dubrovnik

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dubrovnik fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dubrovnik

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dubrovnik

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubrovnik (DBV)

Vanligvis er flyvninger til Dubrovnik fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubrovnik, som i gjennomsnitt koster 2 480 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dubrovnik koster i gjennomsnitt kun 1 890 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember52 % dyrereDet koster ca. 3 772 kr for flyvninger til Dubrovnik fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DUBROVNIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli543 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dubrovnik fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Dubrovnik?

Det er populært å fly til Dubrovnik om sommeren, og spesielt i juli fylles byen med solglade turister. Byen ligger sør i Europa, og kan ha varmt vær helt fra mai til september. Hvis du vil reise utenfor høysesongen, kan det anbefales å reise i mai og juni eller litt ut på høsten, fra slutten av august og i september.

I høysesongen ligger prisene noe høyere enn ellers, på grunn av stor pågang fra ferielystne turister. Dersom du vil finne billige flybilletter til Dubrovnik, kan du for eksempel reise i begynnelsen av juni, eller i april. Det kan være like fint å reise dit i lavsesongen, om vinteren, da det sjeldent blir veldig kaldt der. Du kan bruke momondo til å sammenligne priser for de ulike sesongene.

Fly til Dubrovnik, så kan du bade i vakkert, blått hav og oppleve byens dramatiske historie i den velbevarte gamlebyen.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Dubrovnik?

  Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dubrovnik. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 890 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Dubrovnik i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 924 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dubrovnik?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Dubrovnik fra Norge hvis du bestiller 37 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Dubrovnik for ca. 2 480 kr når du søker 37 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Dubrovnik på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 380 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dubrovnik?

  De som skal fly til Dubrovnik kan potensielt finne bedre priser for Bol flyplass (137 km fra sentrum i Dubrovnik), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dubrovnik

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dubrovnik som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
31. mar.
OSL07:35Oslo Gardermoen
4t 20m
1 stopp
DBV11:55Dubrovnik
3. apr.
DBV12:40Dubrovnik
25t 30m
1 stopp
OSL14:10Oslo Gardermoen
1 380 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. des.
OSL12:00Oslo Gardermoen
29t 05m
2 stopp
DBV17:05Dubrovnik
24. des.
DBV01:40Dubrovnik
39t 40m
2 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 589 kr
Finn lignende
Lufthansa
31. mar.
OSL02:20Oslo Gardermoen
9t 35m
2 stopp
DBV11:55Dubrovnik
3. apr.
DBV12:40Dubrovnik
25t 30m
1 stopp
OSL14:10Oslo Gardermoen
1 639 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
24t 00m
2 stopp
DBV17:05Dubrovnik
25. nov.
DBV11:20Dubrovnik
29t 20m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 664 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
16t 15m
2 stopp
DBV09:20Dubrovnik
25. nov.
DBV11:20Dubrovnik
29t 20m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 689 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. mar.
OSL07:50Oslo Gardermoen
35t 10m
2 stopp
DBV19:00Dubrovnik
3. apr.
DBV12:20Dubrovnik
30t 15m
2 stopp
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 924 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dubrovnik

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Dubrovnik, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa, Ryanair og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
19t 40m
2 stopp
DBV06:40Dubrovnik
Ryanair
27. okt.
OSL04:05Oslo Gardermoen
35t 20m
2 stopp
DBV15:25Dubrovnik
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF16:20Oslo Torp Sandefjord
19t 20m
1 stopp
DBV11:40Dubrovnik

Hvilke flyselskaper flyr til Dubrovnik?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dubrovnik
 • Hvilke flyselskaper flyr til Dubrovnik?

  På flyreiser fraNorge til Dubrovnik, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, SAS, Finnair og Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Dubrovnik

Under finner du alle flyplassene i Dubrovnik sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen i Dubrovnik blir også kalt Cilipi, og er en internasjonal lufthavn. Den ligger omtrent 15,5 km sørøst for sentrum av byen og har både innenlands og internasjonale flyvninger. Den er ganske liten, så det er enkelt å finne frem der. Du kan for eksempel ta innenriksfly til Zagreb eller reise med sjøfly til Korcula. Kommer du med fly fra Norge og skal inn til byen er det gode muligheter med buss. Du kan enkelt ta buss fra flyplassen i Dubrovnik og inn til byen for omtrent 40 kuna (50 NOK). Bussen stopper flere steder, og kan etter all sannsynlighet sette deg av i nærheten av der du skal bo. Bussene går regelmessig, og er ofte samkjørt med flyankomstene slik at du slipper å vente lenge. Bussturen tar omtrent en halvtime. Bussene kjører også regelmessig fra sentrum og tilbake til flyplassen, og mange av disse er også koordinert med flyenes avgangstider.


Populære flybilletter til Dubrovnik

Finn dine flybilletter til Dubrovnik med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dubrovnik
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris1 380 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubrovnik
Raskeste flytid23t 05m
Billigst pris2 835 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubrovnik
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris4 633 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Dubrovnik

Det er lett å komme seg rundt i Dubrovnik, enten til fots, med offentlig transport eller taxi. Det er mange busser som tar deg til og fra gamlebyen, og du kan kjøpe billetter i småkioskene som ligger spredt rundt i byen. Du kan også kjøpe billett direkte av sjåføren. Bussbillettene koster omtrent 15 kuna (20 NOK) og er gyldige i en time. Det finnes ti busslinjer, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra sentrum.

Utenfor Dubrovnik ligger Lokrum, som er en vakker øy med gode bademuligheter. Det går båter fra bryggen i gamlebyen regelmessig fra morgen til kveld. Trenger du skyss til ditt hotell, kan du enkelt finne taxier ved inngangen av gamlebyen. Hvis du bor i gamlebyen eller i området rundt, er det også perfekt å bruke muligheten til å gå. Åsen som ligger rundt byen har mange koselige små gater der man kan klatre seg oppover gamle steintrapper.


Visumkrav for Dubrovnik

Du trenger ikke visum for å reise til Dubrovnik, men du må ha med pass. Pass er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig ved innreise. Du bør derfor passe på at ditt pass er gyldig under hele oppholdet. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Det kan lønne seg å sjekke dette i god tid. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Kroatia på nettet.


Start planleggingen av reisen til Dubrovnik


De beste tingene å se og gjøre i Dubrovnik

Hva bør jeg oppleve i Dubrovnik?

Når du reiser til Dubrovnik er det virkelig verdt å oppleve gamlebyen. Et godt tips er å finne koselige fiskerestauranter i de små bakgatene inne i byen. Her får du god og fersk mat rett fra havet. Dessuten er det populært å se byen fra et annet perspektiv, ved å gå en runde oppe på muren som omfatter gamlebyen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn, er det mye moro å finne på i Dubrovnik. Ta for eksempel en guidet båttur der det er glass i gulvet slik at man kan se på alle de fargerike fiskene som svømmer rundt i det krystallklare havet.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du funnet billige flybilletter til Dubrovnik, kan du med god samvittighet unne deg litt shopping! Det er desidert best shoppingmuligheter inne i gamlebyen. Her finner du alt fra bademote og klær, til antikviteter og suvenirer.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Dubrovnik har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?