Finn billige fly til Kiruna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kiruna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kiruna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kiruna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kiruna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kiruna (KRN)

Vanligvis er flyvninger til Kiruna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kiruna, som i gjennomsnitt koster 2 966 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRUNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kiruna koster i gjennomsnitt kun 2 134 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRUNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 4 547 kr for flyvninger til Kiruna fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KIRUNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars500 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kiruna fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kiruna?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det omtrent fire og en halv time til Kiruna lufthavn i Nord-Sverige, med en mellomlanding ved Stockholm Arlanda. For deg som reiser fra Trondheim lufthavn Værnes i Midt-Norge, så tar det litt over fem timer til Kiruna flyplass. Hvis du heller reiser fra Vestlandet og Bergen lufthavn Flesland, så tar det om lag seks timer over til Kiruna. Starter du turen i Stavanger og Sola lufthavn, så tar det i overkant av seks timer over til Kiruna lufthavn. Når det gjelder billige flybilletter, så finner du alltid gode flytilbud gjennom momondo, enten du vil reise til Kiruna eller andre destinasjoner over hele verden.

Det finnes ingen dessverre direktefly til Kiruna fra Norge, slik at den korteste ruten er via Stockholm Arlanda. Det finnes en rekke avganger mellom norske byer og Stockholm, slik at du enkelt og raskt kommer deg videre til Kiruna flyplass. Fra Bergen Flesland finnes det for eksempel direkteflyginger til Stockholm Arlanda flere ganger i uken, og fra Stavanger Sola er det også mulig å fly direkte til Arlanda hele uken igjennom.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Kiruna for 1 566 kr/person, noe som er 65 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kiruna. Du kan finne den billigste prisen til Kiruna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Kiruna fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 134 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Kiruna i mars, bør du vente til april med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 433 kr.

Gällivare flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kiruna.

Med en gjennomsnittspris på 4 428 kr per person, er det Gällivare flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Kiruna. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.



Hvilke flyselskaper flyr til Kiruna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kiruna

Hvilke flyselskaper flyr til Kiruna?

Scandinavian Airlines og Norwegian er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kiruna jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kiruna med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Kiruna

Scandinavian Airlines er et populært valg for de som reiser til Kiruna. Flyselskapet har 2 ukentlige flyvninger til Kiruna, med flest avganger fra Stockholm Arlanda. Scandinavian Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 918 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 277 vurderinger, har momondo-brukere gitt Scandinavian Airlines en gjennomsnittsscore på 7,0/10.


Flyplasser nære Kiruna

Under finner du alle flyplassene i Kiruna sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kiruna flyplass?

Kiruna har flere muligheter for deg som vil komme deg hurtig frem til byen. Det finnes en egen flybuss som forlater terminalområdet ved behov. Du finner denne rett utenfor ankomst- og venteområdet, hvor det også er tydelig merket. Du har også god tilgang på taxi fra flyplassen, enten du foretrekker en vanlig 5-dørs drosje eller trenger noe større for å frakte en stor vennegjeng til sentrum. Du finner også flere selskaper som driver med bilutleie ved flyplassen, slik at du enkelt kan benytte deg av leiebil gjennom hele oppholdet ditt.


Visumkrav for Kiruna

Det finnes ingen krav til visum for norske borgere som vil besøke Sverige og Kiruna, men det er lurt å ta med et gyldig pass som identifikasjon likevel.


Start planleggingen av reisen til Kiruna


De beste tingene å se og gjøre i Kiruna

Kiruna er kjent som gruvehovedstaden i Sverige og blir av mange ansett som en industriby. Kiruna er for øvrig mye mer enn tungindustri, og du finner flere interessante severdigheter for familier og venner på tur. I sentrum av Kiruna finner du flere historiske bygninger, slik som Kiruna kyrka, som er en av de største kirkene laget av tre i hele Sverige. Denne kirken ligger ofte høyt på lister over de vakreste kirkene i Sverige. Sjekk også ut Kiruna stadshus, som er byens rådhus. Denne bygningen er av arkitektonisk interesse og bør oppleves av turister. Noe annet som du burde få med deg i Kiruna er utflukter til nærområdene hvor du kan få oppleve Nord-Sveriges vakre og ville natur. Om vinteren er det gode muligheter for å oppleve hundekjøring og organiserte turer ut i villmarken med guide. Det er også gode muligheter for dagsturer som involverer isfiske og alpint. Når det gjelder mat og spisesteder, så har Kiruna et rikt utvalg tilpasset alle typer ønsker og behov. En lokal favoritt blant byens innbyggere er Arctic Thai & Grill, som serverer et bredt utvalg av thailandske retter og nydelige hamburgere. Dette stedet er perfekt som et rolig spisested i helgene, og du finner også et solid utvalg av drikke her. La Guna er et annet utmerket spisested, og er bare en kort gåtur unna. Her finner du tradisjonelle retter til en billig pris, hyggelig betjening og bra utvalg av drikke. Landstrøms Køk og Bar er et annet populært valg for reisende som vil spise godt i Kiruna, sommer som vinter.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Kiruna. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kiruna med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Kiruna ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Kiruna. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kiruna

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kiruna

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.