Finn billig fly til Mexico

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til byer i Mexico

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Mexico fra Norge
Cancún
Cancún

Nyttig informasjon om flyvningen din til Mexico

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Mexico
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Mexico?

    Mexico har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (2 543 %) besøkte Cancún oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Mexico inkluderer Mexico by og Puerto Vallarta.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Mexico?

    De billigste flyvningene til Mexico som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 488 kr med Interjet, 619 kr med Aeromexico og 674 kr med VivaAerobus.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Mexico

Finn flyvninger til disse populære byene i Mexico fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Mexico

Disse rutene har de billigste flyvningene til Mexico som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloCancún4 601 kr
OsloMexico by6 098 kr
StavangerMexico by7 499 kr
KristiansandCancún7 525 kr
TrondheimMexico by7 637 kr
BergenMexico by7 723 kr
TrondheimCancún7 929 kr
BergenCancún8 196 kr
OsloMazatlán8 746 kr
OsloMérida8 798 kr

Mexico er et spennende land med lang historie, fantastisk mat og her finner du både storbyer og strandliv. Landet grenser mot USA i nord, og til Guatemala og Belize i sør. På vestsiden av landet ligger Stillehavet, og på østsiden ligger Det karibiske hav og Mexicogolfen. I Mexico bor det over hundre millioner mennesker, så dette er et folkerikt land. I hovedstaden som heter Mexico by, bor det omtrent 20 millioner mennesker, så dette er en skikkelig storby. Det er blitt svært populært å reise til Mexico om vinteren, og da er det mange som reiser til den karibiske kysten. Da kan du lande i Cancun, og finne hoteller langs kysten. Det finnes mange områder som er svært godt tilrettelagt for strandferierende, og her er det en rekke lekre hoteller, restauranter med autentisk mexicansk mat, shoppingmuligheter og vakre strender. Det er populært å reise til blant annet Playa del Carmen, langs med Riviera Maya, Tulum eller Puerto Morelos. Mexico ligger i den subtropiske og tropiske sonen, og har mange ulike klimaer på grunn av landets utstrekning. Det er varmest i områdene som ligger lavest ved kysten. Disse områdene kalles Tierra caliente på spansk, eller det varme land. Høytider og ferier påvirker flypriser noe, men dersom du bruker litt tid på å sammenligne flypriser online i god tid, kan du ofte finne rimelige priser på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Mexico?

Du kan fly til Mexico fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly til Cancun, med flyselskaper slik som British Airways, Iberia eller Finnair. Lufthansa, SAS og Air Canada tilbyr også flyvninger fra Norge til Mexico. Du kan også fly til andre byer i Mexico, som hovedstaden Mexico City. Da kan du fly med blant annet KLM, Air France og Aeromexico.

Når er det best å reise til Mexico?

I Mexico er det ikke en spesifikk regntid slik som i mange andre land. Her er det tørrere perioder, og perioder med korte regnskurer. Den tørreste perioden er om vinteren, og sommeren går fra mai til oktober. Da er det litt mer regn, men dette er ofte korte regnskurer og ellers er det sol. Reiser du til kystområdene, slik som populære Cancun, er det rundt 30 grader året rundt. Det er svært populært å reise til Cancun om vinteren, spesielt over juleferien. Da kan prisene også stige litt, så det er lurt å bruke momondo for å sammenligne flypriser i god tid. Da kan du raskt og enkelt finne en reise som passer budsjettet ditt, og tiden du ønsker å reise.

Hvor lang tid tar det å fly til Mexico?

Du kan fly til Mexico på rundt 15-16 timer, avhengig av hvor du reiser til og fra. Reiser du for eksempel fra Oslo/Gardermoen til Cancun, kan du fly på rundt 16 timer med en mellomlanding. Fra Oslo/Gardermoen til Mexico City, tar det fra omtrent 15 timer å fly med en mellomlanding. Reisetiden avhenger av hvor lange disse mellomlandingene er, i tillegg til hvor mange. Fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland til Cancun, tar det fra rundt 19 timer en vei. Fra Stavanger/Sola kan du fly samme rute på omtrent 17 timer.

Kan man reise til Mexico uten pass eller visum?

Skal du fly til Mexico, trenger du kun pass. Da kan du være i landet i inntil 180 dager. Du får turistvisum når du reiser inn i landet, så du behøver ikke forberede dette på forhånd. Du må ha et pass som er gyldig i seks måneder fra innreisedato. I tillegg trenger du å ha både gyldig pass og et turistdokument når du skal reise ut av landet igjen. Dette dokumentet fyller du ut når du reiser inn i landet. Dersom du mister dette dokumentet under oppholdet må du beregne god tid på flyplassen på vei hjem for å få nytt dokument.


Internasjonale flyreiser til Mexico

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Cancún
Raskeste flytid16t 10m
Billigst pris4 601 kr
Flyvninger fra Oslo til Mexico by
Raskeste flytid21t 20m
Billigst pris6 098 kr
Flyvninger fra Stavanger til Mexico by
Raskeste flytid31t 10m
Billigst pris7 499 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Cancún
Raskeste flytid47t 57m
Billigst pris7 525 kr
Flyvninger fra Trondheim til Mexico by
Raskeste flytid33t 20m
Billigst pris7 637 kr
Flyvninger fra Bergen til Mexico by
Raskeste flytid22t 10m
Billigst pris7 723 kr
Flyvninger fra Trondheim til Cancún
Raskeste flytid32t 30m
Billigst pris7 929 kr
Flyvninger fra Bergen til Cancún
Raskeste flytid20t 53m
Billigst pris8 196 kr
Flyvninger fra Oslo til Mazatlán
Raskeste flytid35t 43m
Billigst pris8 746 kr
Flyvninger fra Oslo til Mérida
Raskeste flytid31t 25m
Billigst pris8 798 kr
Flyvninger fra Oslo til León, Guanajuato
Raskeste flytid34t 50m
Billigst pris8 867 kr
Flyvninger fra Oslo til Puebla City
Raskeste flytid39t 13m
Billigst pris13 124 kr

Flyvninger til regioner i Mexico

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Mexico


Populære flydestinasjoner i Nord-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Mexico, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Nord-Amerika