Hotell Kirkenes: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 10 hoteller i Kirkenes, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Kirkenes

Det er mange flotte hoteller i Kirkenes, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Kirkenes

Savio Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Savio Museum?

momondo-brukere har anbefalt 5 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Savio Museum. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 972 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Savio Museum er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kirkenes som koster 1 483 kr.

Hoteller i nærheten av Savio Museum

Når bør du bestille hotell i Kirkenes

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kirkenes
Lavsesong
mai
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

50 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

49 %

forventet prisøkning

Pris
690 kr - 2 679 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 235 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 038 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kirkenes på er:
3 stjerne
1 039 kr - 1 432 kr

Kirkenes reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Kirkenes

Hva koster det for hotell i Kirkenes?

Hos momondo finner du hoteller i Kirkenes i alle prisklasser. Siden dette er en liten by, ligger de fleste overnattingsstedene relativt nærme hverandre. Det som skiller dem prismessig, er hovedsakelig fasiliteter og generell standard. Hotellene ligger på omkring 800 til 1600 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Kirkenes?

Kirkenes er like flott om sommeren som om vinteren, og når du ønsker å besøke den vakre byen avhenger av hva du helst vil se. Om sommeren kan du ha gleden av å besøke Hornøya med et av landets største fuglefjell, og se sjeldne fugler på Varanger. Turer til fots, fiske, klatring og båtturer er også populære sommeraktiviteter. Om vinteren er unike aktiviteter som kjøring med snøscooter og hundekjøring svært populært blant besøkende. Dersom du har flaks, kan du også se det vakre nordlyset på turen.

Kan man reise til Kirkenes på budsjett?

Det er ikke vanskelig å finne et billig hotell i Kirkenes, og du kan få en overnatting i sentrum for rundt 800 NOK. Velg turer til fots i stedet for dyre hundekjøringer, og lei ski i stedet for snøscooter. Dermed kan turen bli akkurat så rimelig som du selv velger.

De beste transportmidlene i Kirkenes

Det finnes flere lokalbusser i Kirkenes, som tar deg rundt i byen og til omkringliggende steder som Bjørnevatn. Sykkel er også et fint fremkomstmiddel, og selve byen kan utforskes til fots. Imidlertid er det svært praktisk med bil, da det er svært lange avstander mellom byer og tettsteder i Nord-Norge. Dersom du kommer til Kirkenes med fly, kan du leie bil på flyplassen.

Parkering i Kirkenes

Det er flere parkeringsmuligheter i Kirkenes, både ved flyplassen og busstasjonen i tillegg til parkeringsplasser og gateparkering spredt rundt i byen. Reguleringen er skiltet.

Hosteller og billige hoteller i Kirkenes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kirkenes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kirkenes

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kirkenes

Kirkenes er en liten by med en enda mindre sentrumskjerne. De fleste sentrale attraksjoner og severdigheter ligger i nærheten av hverandre, som rådhuset, kirken, Samovarteateret, Saviomuseet og Russermonumentet, i tillegg til busstasjonen. Derfor er det en god idé å velge et hotell i Kirkenes sentrum, slik at du enkelt kan utforske byen til fots. Hos momondo er det lett å finne og sammenligne forskjellige hoteller i ulike prisklasser, slik at du finner et hotell i Kirkenes som passer dine behov.. En overnatting i Kirkenes sentrum er også et godt utgangspunkt for aktiviteter du ønsker å dra på, enten det er havfiske, fotturer, fugletitting eller hundekjøring. Du kan enten bo sammen med familien din på et rolig sted ved sjøen med vakker utsikt over det krystallklare vannet, eller lenger innover i byen om dere er en vennegjeng som ønsker litt natteliv. De ansatte på hotellet ditt hjelper deg gjerne med å finne aktiviteter som passer for deg og ditt reisefølge, slik at dine dager i Kirkenes blir så minneverdige som du hadde sett for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kirkenes

Kirkenes er en by full av historie, og det er mange severdigheter og attraksjoner du kan besøke i løpet av tiden du er der. Midt i sentrum finner du Russemonumentet som hedrer de sovjetiske soldatene som frigjorde Finnmark i 1944, og Krigsmødremonumentet, et minnesmerke over kvinners innsats for barn og hjem under krigen. Begge ble satt opp etter andre verdenskrig, og er vel verdt et besøk. Ta deretter turen innom det gamle nedlagte fiskeværet Hamningberg, som er et av de ytterst få stedene som ikke ble brent av tyskerne da de forlot området på slutten av andre verdenskrig. Selve Kirkenes ble bombet over 300 ganger under krigen, og flyalarmen gikk over 1000 ganger. Befolkningen søkte da tilflukt i Andersgrotta, et bomberom som i dag er et museum. Under oppholdet ditt i Kirkenes er det også verdt å reise til Bjørnevatn. Tettstedet ligger 12 kilometer sør for Kirkenes, og tilbyr aktiviteter som gruve-sightseeing og besøk til Rallar-monumentet, som hedrer de første gruvearbeiderne. I Bjørnevatn finner du også Norges tyngste busskur!

Reiseinformasjon for Kirkenes

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Kirkenes?

  I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Kirkenes.

 • Hvor mye koster et hotell i Kirkenes?

  1 848 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Kirkenes. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Kirkenes?

  Hoteller i Kirkenes har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 52 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

 • Hvilken dag er den billigste i Kirkenes?

  Prisen på hotellrom i Kirkenes vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og mandag minst gunstige.

 • Hvor mye koster et hostell i Kirkenes?

  Hosteller i Kirkenes (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 430 kr per person, per natt. Dette er 1 419 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Kirkenes.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Kirkenes?

  Hvis du ønsker å bo på et hotell i Kirkenes i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −11 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 23 mm.