Søk etter og finn billige fly til Bahamas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bahamas

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bahamas

Beste pris på tur/retur-billett

6 715 kr

Raskeste flytid

23t 55m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bahamas fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 715 kr (Oslo Gardermoen til Nassau Intl).
Den kjappeste flyvningen til Bahamas fra Norge tar 23t 55m (Oslo Gardermoen til Nassau Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Bahamas, deriblant American Airlines, British Airways og Air Canada.

Bahamas flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bahamas-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Bahamas?

I snitt koster en flybillett til Bahamas 16 193 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Bahamas helt nede i 3 147 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 3 147 kr, men klarer å finne en til 15 657 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.
See prices from:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Bahamas?

Ifølge momondo-brukerne er det Nassau som er den mest populære byen i Bahamas, og den besøkes 819 % oftere enn andre byer i Bahamas. Georgetown og Freeport, City of Freeport er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Bahamas?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Bahamas avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Nassau Intl tar det i snitt 27t 48m, men flyr du fra Bergen Flesland til Nassau Intl ligger flytiden på rundt . Nassau Intl er den mest populære flyplassen i Bahamas.

Hvilke flyselskaper flyr til Bahamas?

Det er totalt 6 flyselskaper som har flyruter til Bahamas, og British Airways er det mest populære alternativet. Det er estimert at 35 % av de som flyr til Bahamas velger å fly med British Airways. Hvis du ikke klarer å finne billetter med British Airways, er Air Canada og Delta også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Bahamas? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Bahamas

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Bahamas fra Norge
Nassau
Nassau

Nyttig informasjon om flyvningen din til Bahamas

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Bahamas

Hvis du ønsker å fly til Bahamas for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som American Airlines, Frontier og Bahamasair som henholdsvis har priser fra 1 646 kr, 1 887 kr og 2 046 kr.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Bahamas

Finn flyvninger til disse populære byene i Bahamas fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Bahamas

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bahamas

Billige flybilletter til Bahamas

Disse rutene har de billigste flyvningene til Bahamas som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloNassau27t 48m7 159 kr
OsloFreeport54t 00m14 566 kr

De beste tingene å se og gjøre i Bahamas

Bahamas ligger i Karibia og er en øy-nasjon som består av over 700 forskjellige øyer. Disse ligger i Atlanterhavet, nord for Cuba og øst for Florida i USA. Nassau er hovedstaden på Bahamas og det offisielle språket er engelsk. Den største øyen i Bahamas heter Andros, og andre store og populære øyer er blant annet Grand Bahama, Abaca, San Salvador og Cat Island. På Bahamas er det subtropisk klima, med temperaturer på rundt 21 grader om vinteren og 27 grader om sommeren. Det er som regel mest regn i sommersesongen, det er også en del vind og det kan bli orkantrussel her på sensommeren. Høysesongen for å fly til Bahamas er november-april. Så dersom du vil ta påskeferien din her, bør du bestille i god tid. Høytider og ferier, som påske og jul, kan påvirke priser noe, så du bør bruke god tid på å sammenligne flypriser online for å finne rimelige priser på nett. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Bahamas, så du kan forvente å møte på flere turister i påske- og juleferien. Det mest populære stedet å reise til i Bahamas er Nassau, men hvis du vil til mer uberørte steder med ultimate dykkeforhold, er de ytterste øyene best. Disse heter blant annet Abacos, Long Island og Cat Island.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Bahamas?

Du kan fly til Bahamas fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan også velge mellom flere ulike steder å lande i Bahamas. Du kan for eksempel fly til Nord Eleuthera, Freeport, George Town eller hovedstaden Nassau. Hit flyr blant annet British Airways, Bahamasair, SAS og KLM. Det er som regel to mellomlandinger, men du kan være heldig å finne flyvninger med kun ett stopp også. Du kan fly med to mellomlandinger fra Bergen/Flesland til Nassau med blant annet KLM, Delta og Air France.

Når er det best å reise til Bahamas?

Den beste tiden å reise til Bahamas på er fra midten av desember til midten av april, og dette er også ansett som høysesongen for turister. Det er behagelige temperaturer gjennom hele året på Bahamas, men noen måneder byr på mer regnvær. I høysesongen er det både tørt og varmt. Det er også på denne tiden de fleste reiser hit, spesielt fordi det er behagelig å unnslippe det kalde været i nord i disse månedene. Skal du bestille fly til Bahamas med hotell i juleferien eller påsken, bør du bestille i god tid. Denne perioden er også bra for dykking og lange dager på stranden. Dersom du heller vil ha en mer budsjettvennlig reise til Bahamas, kan det være en god ide å reise fra før jul eller tidlig januar og sent i februar, før påskeferier og amerikanernes såkalte «spring break». Reiser du fra sent i april til tidlig i desember, vil du ha mer plass for deg selv, og billigere opphold. Vær obs på at mange hoteller driver vedlikehold i lavsesongen, så det kan være oppussingsarbeid på mange av hotellene og resortene. I mai-oktober er det også mer nedbør, spesielt på de nordligste øyene.

Hvor lang tid tar det å fly til Bahamas?

Skal du fly til Bahamas’ hovedstad Nassau fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 55 minutter med to mellomlandinger. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland til Nassau, tar reisen fra omtrent 19 timer og 55 minutter.

Kan man reise til Bahamas uten pass eller visum?

Når du skal reise til Bahamas trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 30 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet. Du kan også bli bedt om å vise frem returbillett. Når du reiser ut av landet må du betale en avgift som koster ca. 127 NOK.


Internasjonale flyreiser til Bahamas

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Freeport, City of Freeport
Raskeste flytid54t 00m
Laveste pris14 566 kr
Flyvninger fra Oslo til Nassau
Raskeste flytid27t 48m
Laveste pris7 159 kr

Flyvninger til regioner i Bahamas

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Bahamas


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Bahamas.

Alle flysøk til Bahamas på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Bahamas, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Bahamas, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Bahamas og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.