Finn billig fly til Romania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Romania

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Romania

Beste pris på enveisbillett

185 kr

Beste pris på tur/retur-billett

556 kr

Raskeste flytid

3t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Romania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 185 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Romania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 556 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Romania fra Norge tar 3t 00m (Oslo Gardermoen til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Romania, deriblant Blue Air, Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til byer i Romania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Romania fra Norge
Bucuresti
Bucuresti

Nyttig informasjon om flyvningen din til Romania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Romania

Hvis du ønsker å fly til Romania for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, Ryanair og LOT som henholdsvis har priser fra 164 kr, 227 kr og 263 kr.

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Romania Du flyr fra. Som eksempel tar det 3t i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn. På den annen side tar det 6t 55m å fly fra Bergen Flesland til Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Du kan regne med å måtte betale 3 864 kr i snitt for en flybillett til Romania. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 340 kr til Romania, som er det laveste vi har sett den siste uken. 23 010 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Romania, mens alt rundt 3 561 kr og under er rimelig for denne strekningen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Romania

Finn flyvninger til disse populære byene i Romania fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Romania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Romania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBucuresti3t 00m556 kr
BergenBucuresti6t 55m1 298 kr
OsloCluj32t 40m1 767 kr
TrondheimBucuresti9t 40m1 806 kr
StavangerBucuresti7t 25m1 933 kr
BardufossCraiova16t 50m4 080 kr
BardufossCluj25t 15m5 066 kr
BardufossBucuresti17t 20m5 261 kr

De beste tingene å se og gjøre i Romania

Du kan fly til Romania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Lufthansa, Austrian, Brussels Airlines eller LOT og mellomlande i blant annet Warszawa, Frankfurt eller Brussel, før du lander i hovedstaden Bucuresti. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM og SWISS og mellomlande i Amsterdam eller Zurich underveis. Det er som regel en mellomlanding fra Oslo/Gardermoen og en eller flere fra andre byer i Norge.

Været og temperaturene varierer mye i Romania, og det finnes forskjellige landskap som på ulike måter også påvirker når det er best å besøke landet. Våren er mild med kjøligere morgener og kvelder, men med varme dager. Høsten er også behagelig, med lite nedbør og fargerikt landskap. Vil du på strandferie langs med kysten mot Svartehavet, er det anbefalt å reise vår eller sommer. I vårmånedene før juni-august er det som regel bedre plass på stranden, og enklere å finne tur med hotell til en billig pris. Om våren er det perfekt å reise til Romania for å gå i fjellene. Ønsker du å heller ta en skiferie i fjellene, kan du fly til Romania i vintermånedene. Det er som regel mye snø og mange gode skimuligheter her. Vil du oppleve det rike dyrelivet og kanskje dra på fuglekikking i Donaudeltaet, er det perfekt å gjøre dette når det er litt varmere i været. Da kan du bli med på guidede båtturer og utforske forskjellige steder der du kan se de eksotiske fuglene. Reiser du i ferier og helligdager, slik som rundt sommerferien, jul, nyttår og påske, kan flyprisene være noe høyere enn andre tider på året.

Skal du fly til Romania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 5 timer og 40 minutter.

Når du skal reise til Romania trenger du ikke visum hvis du skal på tur i under 90 dager. Du må ha med deg gyldig pass og nødpass kan også brukes om det er nødvendig. Pass må ofte vises når du skal fly og i tillegg når du sjekker inn på hotell.


Internasjonale flyreiser til Romania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid3t 00m
Billigst pris556 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid6t 55m
Billigst pris1 298 kr
Flyvninger fra Oslo til Cluj
Raskeste flytid32t 40m
Billigst pris1 767 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris1 806 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid17t 20m
Billigst pris5 261 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Cluj
Raskeste flytid25t 15m
Billigst pris5 066 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid7t 25m
Billigst pris1 933 kr

Start planleggingen av reisen til Romania


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Romania når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Romania, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Romania med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Romania. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Romania, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Romania og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.