Finn billig fly til Romania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til byer i Romania

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Romania fra Norge
Bucuresti
Bucuresti

Nyttig informasjon om flyvningen din til Romania

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Romania
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Romania?

  Romania har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (920 %) besøkte Bucuresti oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Romania inkluderer Cluj og Iaşi.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Romania?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Romania koster:
  203 kr per person med Ryanair
  235 kr per person med LOT
  437 kr per person med Wizz Air


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Romania

Finn flyvninger til disse populære byene i Romania fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Romania

Disse rutene har de billigste flyvningene til Romania som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloBucuresti218 kr
OsloCluj969 kr
StavangerBucuresti1 179 kr
BergenBucuresti1 196 kr
TrondheimBucuresti1 712 kr
BardufossCraiova3 650 kr
BardufossCluj4 532 kr
BardufossBucuresti5 117 kr

Romania ligger sørøst i Europa og grenser blant annet mot Moldova, Ukraina, Serbia og Bulgaria. I tillegg grenser landet mot Svartehavet i øst. Landet er delt inn i tre hovedregioner, som er Transilvania, Valakia og Moldova, og i landet ligger også en fjellkjede som heter Karpatene. Her er det både fjell, slettelandskap og et rikt dyreliv. Det varierende landskapet gjør at været varierer og det er store forskjeller gjennom året. Om vinteren er det gode muligheter for å stå på ski ettersom det ofte faller mye snø. Om sommeren er det best å reise i mai og juni, eller september og oktober. Da er det mindre mennesker på stranden, og fortsatt bra vær. Dette er et land med mye historie, og landet har lange tradisjoner innen kunst, musikk og teater. En reise til Romania kan innebære besøk til mange ulike steder, for eksempel med en tur innom hovedstaden Bucuresti hvor du kan oppleve byens tradisjoner innen kunst og kultur. Etter dette så kan du dra videre mot Svartehavskysten og til den gamle landsbyen i Maramures. Ønsker du å oppdage landets rike dyreliv, kan du dra til Donaudeltaet. Det ligger på UNESCOs verdensarvliste og renner ut i Svartehavet. Her kan du se eksotiske fugler, som blant annet pelikaner. Her bor det så mye som 300 ulike fuglearter. Bruker du momondo kan du sammenligne flypriser, så du raskt og enkelt kan finne en tur som er billig, for fly med hotell.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Romania?

Du kan fly til Romania fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Lufthansa, Austrian, Brussels Airlines eller LOT og mellomlande i blant annet Warszawa, Frankfurt eller Brussel, før du lander i hovedstaden Bucuresti. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM og SWISS og mellomlande i Amsterdam eller Zurich underveis. Det er som regel en mellomlanding fra Oslo/Gardermoen og en eller flere fra andre byer i Norge.

Når er det best å reise til Romania?

Været og temperaturene varierer mye i Romania, og det finnes forskjellige landskap som på ulike måter også påvirker når det er best å besøke landet. Våren er mild med kjøligere morgener og kvelder, men med varme dager. Høsten er også behagelig, med lite nedbør og fargerikt landskap. Vil du på strandferie langs med kysten mot Svartehavet, er det anbefalt å reise vår eller sommer. I vårmånedene før juni-august er det som regel bedre plass på stranden, og enklere å finne tur med hotell til en billig pris. Om våren er det perfekt å reise til Romania for å gå i fjellene. Ønsker du å heller ta en skiferie i fjellene, kan du fly til Romania i vintermånedene. Det er som regel mye snø og mange gode skimuligheter her. Vil du oppleve det rike dyrelivet og kanskje dra på fuglekikking i Donaudeltaet, er det perfekt å gjøre dette når det er litt varmere i været. Da kan du bli med på guidede båtturer og utforske forskjellige steder der du kan se de eksotiske fuglene. Reiser du i ferier og helligdager, slik som rundt sommerferien, jul, nyttår og påske, kan flyprisene være noe høyere enn andre tider på året.

Hvor lang tid tar det å fly til Romania?

Skal du fly til Romania fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 5 timer og 40 minutter.

Kan man reise til Romania uten pass eller visum?

Når du skal reise til Romania trenger du ikke visum hvis du skal på tur i under 90 dager. Du må ha med deg gyldig pass og nødpass kan også brukes om det er nødvendig. Pass må ofte vises når du skal fly og i tillegg når du sjekker inn på hotell.


Internasjonale flyreiser til Romania

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bucuresti
Raskeste flytid3t 00m
Billigst pris262 kr
Flyvninger fra Oslo til Cluj
Raskeste flytid5t 05m
Billigst pris969 kr
Flyvninger fra Bergen til Bucuresti
Raskeste flytid9t 25m
Billigst pris1 196 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bucuresti
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris1 956 kr
Flyvninger fra Trondheim til Bucuresti
Raskeste flytid10t 45m
Billigst pris2 506 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Cluj
Raskeste flytid25t 15m
Billigst pris4 532 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Bucuresti
Raskeste flytid19t 40m
Billigst pris5 135 kr

Finn flyvninger til Romania

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Romania