Leiebiler i Steinkjer, Nord-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Steinkjer, Nord-Trøndelag? Start søket her!

Steinkjer, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Steinkjer, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Steinkjer

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Steinkjer

Hvilken bil er den mest populære å leie i Steinkjer?

Leie av Toyota Yaris i Steinkjer er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Golf. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Steinkjer for i gjennomsnitt 1 041 kr per dag, og så billig som 1 041 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Golf i Steinkjer ligger på 532 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 532 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Steinkjer

Det er svært praktisk å ha leiebil i Steinkjer, for med egen bil kan du enkelt besøke nærområdene på egen hånd. Enten du ønsker å ta en dagstur til Trondheim eller bare vil utforske alt Midt-Norge har å by på, er dette det perfekte fremkomstmiddelet å bruke. I Steinkjer sentrum kan du leie bil fra det kjente bilutleieselskapet Hertz, og du kan velge mellom små og mellomstore biler, eller en SUV dersom du trenger større plass. Du kan velge mellom å betale når du henter bilen eller ved bestilling, og både gratis kansellering og fri kjørelengde er inkludert på de fleste bilene.

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år for å leie bil i Steinkjer og resten av Norge. I tillegg har de fleste selskaper som driver med bilutleie egne regler når det kommer til både nedre og øvre aldersgrense. Dette betyr at sjåfører som er under 25 år eller over 75 år ofte opplever ekstra gebyrer og forsikringer, og kan ha begrensninger for hvilken type bilkategori de kan velge mellom. Derfor er det svært viktig at du leser vilkårene for billeie nøye, spesielt dersom du er i disse aldersgruppene.

Det er gode muligheter for parkering i Steinkjer, og det finnes over 2600 kommunale parkeringsplasser i og rundt sentrum. Disse plassene er fordelt mellom parkeringsplasser, p-hus og gateparkering. I de mest sentrale gatene i sentrum kan du parkere gratis i maks en time fra mandag til fredag kl. 08:00-17:00 og lørdag kl. 08:00-15:00, mot at du angir ankomsttiden ved parkering med EasyPark-appen, en urskive eller en håndskrevet lapp. Du finner også gratis langtidsparkering i gangavstand til sentrum, blant annet i Sannan Sør, Mølletomta og Dampsaga p-hus. Skiltene på de ulike stedene forklarer hvilke vilkår som gjelder, og det er ditt ansvar å følge disse.

Steinkjer er en by med en helt unik historie og mange steder du bør besøke, både i sentrum og utenfor. Blant annet bør du besøke Egge Museum som formidler områdets historie helt fra vikingtiden frem til i dag. Dra også til Mokk Gård for å oppleve turer i fjellet, trugeturer, kanopadling, skiturer, grotte- og gruveturer og fiske. Kjør til Ogndalen for å se Norges geografiske midtpunkt, eller til Oftenåsen for å se verdens største hagestol. Med en leiebil i Steinkjer kan du også komme deg rundt til alle de spennende områdene rundt byen, med fleksibiliteten til å reise akkurat hvor du vil, når du vil. Kjør til Namsos eller Snåsa, eller ta en dagstur til Trondheim for å utforske Norges tredje største by.


Tilbud på Steinkjer, Nord-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Steinkjer som passer for deg

Liten Leiebiler

579 kr - 1 720 kr

Alle biltyper

613 kr - 1 720 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Steinkjer, Norge er 899 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Steinkjer, Norge er i juli. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 579 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Steinkjer. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Steinkjer kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Steinkjer

Alle større selskaper som leier ut biler i Steinkjer, Nord-Trøndelag

Avis

5 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Steinkjer

Nedenfor er de mest populære hotellene i Steinkjer

Kjøre med en leiebil i Steinkjer - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Steinkjer, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Steinkjer er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Steinkjer er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.


Leiebiler på populære flyplasser nære Steinkjer

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Steinkjer

Start planleggingen av reisen til Steinkjer


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Steinkjer er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Steinkjer. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.