Leiebil Steinkjer, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Steinkjer, Norge? Start søket her

Steinkjer, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Steinkjer, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Informasjon om reisen din til Steinkjer

Det er svært praktisk å ha leiebil i Steinkjer, for med egen bil kan du enkelt besøke nærområdene på egen hånd. Enten du ønsker å ta en dagstur til Trondheim eller bare vil utforske alt Midt-Norge har å by på, er dette det perfekte fremkomstmiddelet å bruke. I Steinkjer sentrum kan du leie bil fra det kjente bilutleieselskapet Hertz, og du kan velge mellom små og mellomstore biler, eller en SUV dersom du trenger større plass. Du kan velge mellom å betale når du henter bilen eller ved bestilling, og både gratis kansellering og fri kjørelengde er inkludert på de fleste bilene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Steinkjer?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år for å leie bil i Steinkjer og resten av Norge. I tillegg har de fleste selskaper som driver med bilutleie egne regler når det kommer til både nedre og øvre aldersgrense. Dette betyr at sjåfører som er under 25 år eller over 75 år ofte opplever ekstra gebyrer og forsikringer, og kan ha begrensninger for hvilken type bilkategori de kan velge mellom. Derfor er det svært viktig at du leser vilkårene for billeie nøye, spesielt dersom du er i disse aldersgruppene.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Steinkjer, og det finnes over 2600 kommunale parkeringsplasser i og rundt sentrum. Disse plassene er fordelt mellom parkeringsplasser, p-hus og gateparkering. I de mest sentrale gatene i sentrum kan du parkere gratis i maks en time fra mandag til fredag kl. 08:00-17:00 og lørdag kl. 08:00-15:00, mot at du angir ankomsttiden ved parkering med EasyPark-appen, en urskive eller en håndskrevet lapp. Du finner også gratis langtidsparkering i gangavstand til sentrum, blant annet i Sannan Sør, Mølletomta og Dampsaga p-hus. Skiltene på de ulike stedene forklarer hvilke vilkår som gjelder, og det er ditt ansvar å følge disse.

Utfluktsmål i og rundt Steinkjer

Steinkjer er en by med en helt unik historie og mange steder du bør besøke, både i sentrum og utenfor. Blant annet bør du besøke Egge Museum som formidler områdets historie helt fra vikingtiden frem til i dag. Dra også til Mokk Gård for å oppleve turer i fjellet, trugeturer, kanopadling, skiturer, grotte- og gruveturer og fiske. Kjør til Ogndalen for å se Norges geografiske midtpunkt, eller til Oftenåsen for å se verdens største hagestol. Med en leiebil i Steinkjer kan du også komme deg rundt til alle de spennende områdene rundt byen, med fleksibiliteten til å reise akkurat hvor du vil, når du vil. Kjør til Namsos eller Snåsa, eller ta en dagstur til Trondheim for å utforske Norges tredje største by.

Hvilke forsikringer trenger man?

De fleste vet at det er viktig å ha forsikringene på plass når du skal leie bil, men du har kanskje ikke helt oversikten over akkurat hvilke forsikringer du trenger? Først og fremst må du ha den lovpålagte ansvarsforsikringen, som dekker erstatningsansvaret for skader som er påført andre mennesker og dyr, i tillegg til andres eiendeler, kjøretøy og bygninger. Videre bør du ha kaskoforsikring, som sørger for at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved hærverk eller skade på leiebilen. Disse to forsikringene er som regel inkludert i leieavtalen, og du trenger derfor ikke å skaffe dem på egen hånd. En tredje forsikring som ofte er inkludert i billeieavtalen er tyveriforsikring, som reduserer dine kostnader ved tyveri i eller av bilen til en egenandel som avhenger av biltypen. Andre forsikringer du bør vurdere å skaffe deg i tillegg er egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring og forsikring mot tyveri av eiendeler. Alle disse tre er imidlertid ofte inkludert i reiseforsikringer, så du bør undersøke om du har en gyldig reiseforsikring før reisen din.

Hvor i Steinkjer kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Steinkjer hos Hertz i Fjordgata 9, kun 1 kilometer fra Steinkjer togstasjon. Dersom du flyr hit, kan du også leie bil på Trondheim Lufthavn Værnes, som ligger 90 minutter fra Steinkjer sentrum. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Steinkjer, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Trondheim Værnes (TRD) flyplass

Leiebiler i Steinkjer

2 personer har sett etter leiebil i Steinkjer i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Steinkjer for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Steinkjer innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Hertz og Europcar. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Steinkjer, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Steinkjer ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Steinkjer. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Steinkjer, Norge?

Fartsgrensen i Steinkjer er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Steinkjer er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Steinkjer i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Steinkjer.


Finn hotell og fly til Steinkjer

  • Få den siste informasjonen om Steinkjer flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Steinkjer