Leiebiler i Bucuresti, Romania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bucuresti, Romania? Start søket her

Bucuresti, Romania
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Bucuresti, Romania
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Bucuresti, Romania bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

31 kr - 226 kr

Alle biltyper

56 kr - 515 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Bucuresti i Romania, koster 54 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Bucuresti i Romania, er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med en pris på kun 31 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 54 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bucuresti. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bucuresti kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Bucuresti funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Bucuresti i Romania, koster 104 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Bucuresti i Romania, er i juni. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med en pris på kun 61 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bucuresti. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bucuresti kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Bucuresti funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Bucuresti

Alle større selskaper som leier ut biler i Bucuresti, Romania
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

4,8

Gjennomsnittlig

4,8

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

4,0
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder

Avstand fra Bucuresti, Romania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

Leiebiler i Bucuresti

I september har vi kjørt 4 søk etter leiebiler i Bucuresti for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bucuresti for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Bucuresti har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Avis og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Bucuresti. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bucuresti har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Right Cars de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 207 kr/dag for en leiebil i Bucuresti. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Bucuresti er 34 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bucuresti, Romania?

Flertallet av leiebilselskapene i Bucuresti tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Avis, Budget og Payless har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bucuresti i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Bucuresti i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 4 °C og en nedbørsmengde på 40 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Bucuresti vil koste deg i gjennomsnitt 701 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Bucuresti, Romania?

Når du bestiller en leiebil i Bucuresti, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Bucuresti er henholdsvis 100 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Bucuresti du befinner deg.

Hvordan er været i Bucuresti, Romania i september?

Temperaturen i Bucuresti i september ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Bucuresti vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Bucuresti representativt for resten av Bucuresti?

Klimaet i Bucuresti i september innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bucuresti til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Romania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Cluj, Otopeni og Iaşi i Romania

Leiebiler på flyplasser i Bucuresti

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bucuresti

Start planleggingen av reisen til Bucuresti