Leiebil Bucuresti, Romania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bucuresti, Romania? Start søket her

Bucuresti, Romania
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Bucuresti, Romania
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Bucuresti

Alle større selskaper som leier ut biler i Bucuresti, Romania
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.5

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.1

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 13 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Avstand fra Bucuresti, Romania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn flyplass

Leiebiler i Bucuresti

I april har vi kjørt 47 søk etter leiebiler i Bucuresti for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bucuresti for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Bucuresti har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Bucuresti. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bucuresti har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Right Cars de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 202 kr/dag for en leiebil i Bucuresti. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Bucuresti er 33 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bucuresti, Romania?

Flertallet av leiebilselskapene i Bucuresti tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Avis, Sixt og Budget har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bucuresti i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Bucuresti i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 20 °C og en nedbørsmengde på 80 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Bucuresti vil koste deg i gjennomsnitt 684 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Bucuresti har flest utleiesteder?

Sixt er veldig populær i Bucuresti, Romania ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Bucuresti, Romania, og du kan forvente deg å betale ca. 209 kr/dag for leiebilen din i Bucuresti, Romania.

Hva er fartsgrensen i Bucuresti, Romania?

Når du bestiller en leiebil i Bucuresti, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Bucuresti er henholdsvis 100 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Bucuresti du befinner deg.

Hvordan er været i Bucuresti, Romania i april?

Temperaturen i Bucuresti i april ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Bucuresti i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Bucuresti. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bucuresti, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat Panda og Hyundai Accent.

Er været i Bucuresti representativt for resten av Bucuresti?

Klimaet i Bucuresti i april innebærer vanligvis temperaturer på 11 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bucuresti til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Romania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Cluj, Otopeni og Iaşi i Romania

Leiebiler på flyplasser i Bucuresti

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bucuresti

Finn hotell og fly til Bucuresti