Leiebil Grimstad, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Grimstad, Norge? Start søket her

Grimstad, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Grimstad, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Grimstad

Den idylliske sørlandsbyen Grimstad er et populært sted om sommeren. Sjømat, båtliv og bading på vakre strender er bare noe av det du kan nyte her i denne lille småbyen. Det finnes dessuten mange utflukter i nærområdet som du kan enkelt begi deg utpå med en pålitelig, men billig leiebil i Grimstad. Veiforbindelsene til resten av Sørlandet er svært gode. Kristiansand/Kjevik er nærmeste lufthavn, og flyplassen ligger ca. 34 kilometer unna sentrum. Du finner enkelt frem til ønsket størrelse, egenskaper og gode tilbud ved å søke på nett, enten du vil ha automatgir eller manuelt gir. Avis, Budget, Hertz og Sixt er noen av selskapene du kan velge mellom når du skal bestille en rimelig leiebil i Grimstad. Prisen for å leie bil en dag varierer mellom ca. 650-1200 NOK og opp, alt etter hvilken type kjøretøy du trenger. Fri kilometer og nødvendige forsikringer er som regel inkludert i prisen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Grimstad?

Det er vanlig at de fleste bilutleierne krever at du har hatt gyldig førerkort i minimum 12 måneder før du får lov til å leie bil i Grimstad og andre steder i Norge. I tillegg innføres det ofte restriksjoner for sjåfører under 25 år. Dersom dette gjelder deg, anbefales det å undersøke reglene hos det enkelte bilutleieselskapene. Det kan for eksempel være at du ikke får leie store biler, og du kan også bli nektet visse forsikringer som superforsikring. Alderen skal tas automatisk med i beregningen når du skriver inn fødselsdato, men ta en ekstra titt på vilkårene for billeie om du er usikker.

Parkering

Du kan parkere på gaten, parkeringsplasser og parkeringshus. Arresten, Kulturhuset og Dansebakken er et par av alternativene dine når du skal parkere i Grimstad sentrum. Kommunale parkeringsplasser finner du blant annet ved Fiskebrygga og Kirkeheia. Kirkeheia er gratis etter klokken 17 og på søndager. Elbil kan parkere kostnadsfritt på offentlige parkeringsplasser, så sant du har urskive tilgjengelig. Du må betale på de fleste av parkeringshusene, selv om du har elbil. Du kan lade elbilen i parkeringshuset Arresten og Kulturhuset. Selve parkeringen er gratis ved Kulturhuset, men du må betale for å lade.

Utfluktsmål i og rundt Grimstad

Det finnes mange spennende attraksjoner og opplevelser i Grimstad og på Sørlandet forøvrig. Du har gode muligheter til å utforske de fleste av dem når du leier bil under oppholdet ditt. Inne i sentrum kan du besøke Ibsen-museet, vandre langs de trange gatene og hvite husene, spise iskrem på bryggen eller leie båt. Du er heller ikke langt unna Kristiansand Dyrepark når du disponerer egen bil, perfekt for småbarnsfamilier som vil besøke dyrene og dra på Sabeltann-show. Friluftsentusiaster kan dessuten fryde seg over Raet Nasjonalpark som går fra Fevik og videre gjennom Arendal og Lyngør. Frister det med litt action og adrenalin? Da er det bare å sette seg i bilen og kjøre til klatreparken TrollAktiv på Evje.

Hvilke forsikringer trenger man?

De tre mest nødvendige forsikringene pleier å være inkludert i prisen både i Norge og Europa forøvrig, og disse er ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjonsforsikring og tyveriforsikring. De to siste fjerner eller reduserer det økonomiske ansvaret ditt, slik at du bare betaler egenandel om noe skulle skje. Ansvarsforsikringen er lovpålagt og dekker skader på andre parter enn deg og din bil. Superforsikringer fjerner egenandelen din i tillegg, og du bør vurdere denne om du synes at egenandelen er for høy. Det anbefales å sjekke kredittkortfordelene dine først. Enkelte selskaper tilbyr egenandelforsikring om du betaler for leiebilen med kredittkortet ditt.

Hvor i Grimstad kan man hente og levere leiebilen?

Det er mulig å hente og levere bilen på flyplassen Kristiansand/Kjevik og i sentrum. Hente- og leveringsstedet trenger ikke å være de samme, og du angir selv hvilken utleiestasjon du ønsker å benytte deg av når du bestiller. Enkelte bilutleiere lar deg levere tilbake bilen uten åpningstid, men ulempen med dette er dere ikke får sjekket bilen for skader sammen. Det anbefales å gå grundig over hele kjøretøyet sammen med bilutleier, både når du henter og når du leverer bilen tilbake. (Informasjon kontrollert: 24/05/2019).


Avstand fra Grimstad, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Torp Sandefjord flyplass

Leiebiler i Grimstad

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Grimstad for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Avis og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Grimstad. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Grimstad som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Grimstad, Norge?

Flertallet av bilutleieselskapene i Grimstad som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Grimstad som Sixt, Avis og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hva er fartsgrensen i Grimstad, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Grimstad, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Grimstad er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Grimstad du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Grimstad i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Grimstad.


Leiebiler på flyplasser i Grimstad

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Grimstad

Finn hotell og fly til Grimstad

  • Få den siste informasjonen om Grimstad flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Grimstad