Leiebiler i Bardufoss, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bardufoss, Norge? Start søket her

Bardufoss, Norge
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Bardufoss, Norge
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Bardufoss

Alle større selskaper som leier ut biler i Bardufoss, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Bardufoss, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Bardufoss

Vi har hatt 11 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Bardufoss så langt denne måneden.

Hvilket leiebilselskap i Bardufoss har de billigste prisene på leiebiler?

Hertz har generelt de billigste prisene per dag i Bardufoss på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 631 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 536 kr/dag for leiebiler i Bardufoss.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bardufoss i oktober?

Basert på hvordan været er i Bardufoss løpet av oktober, bør du leie en SUV. Bardufoss i oktober er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt −5 °C og en nedbørsmengde på 64 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Bardufoss vil koste deg i gjennomsnitt 477 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Bardufoss, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Bardufoss, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Bardufoss ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Bardufoss, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bardufoss?

De fleste momondo-brukere leier Volkswagen Golf i Bardufoss, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Volkswagen Golf, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 645 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Volkswagen Golf i Bardufoss for så lite som 410 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Bardufoss koster i gjennomsnitt 615 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 577 kr per dag.

Hvordan er været i Bardufoss, Norge i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Bardufoss på 6 °C, og forventet nedbørsmengde er 64 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Bardufoss.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Bardufoss i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Bardufoss. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bardufoss, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf og Hyundai Accent.

Er været i Bardufoss representativt for resten av Troms?

Hvis du ser etter en leiebil i Bardufoss for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Troms vanligvis har en temperatur på 7 °C, og en forventet nedbørsmengde på 88 mm.


Start planleggingen av reisen til Bardufoss