Leiebiler i Constanţa, Romania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Constanţa, Romania? Start søket her

Constanţa, Romania
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Constanţa, Romania
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Constanţa

Alle større selskaper som leier ut biler i Constanţa, Romania
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Constanţa, Romania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Constanţa Mihail Kogalniceanu flyplass

Leiebiler i Constanţa

Vi har hatt 28 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Constanţa så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Constanţa for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz er et av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sørge for at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Constanţa. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Constanţa, Romania?

Når du bestiller en leiebil i Constanţa, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Constanţa er henholdsvis 100 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Constanţa du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Constanţa?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai i10 i Constanţa, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai i10, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 176 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai i10 i Constanţa for så lite som 99 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Constanţa koster i gjennomsnitt 186 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 84 kr per dag.

Hvordan er været i Constanţa, Romania i september?

I september har Constanţa vanligvis en nedbørsmengde på 20 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Constanţa ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Constanţa vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Constanţa representativt for resten av Constanţa?

Klimaet i Constanţa i september innebærer vanligvis temperaturer på 18 °C og en forventet nedbørsmengde på 20 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Constanţa til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Romania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Bucuresti, Cluj og Otopeni i Romania

Start planleggingen av reisen til Constanţa